- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.701
YELİZZ bize küstü.....BEYAZ dondurma hayallarine daldıı....MENBETA burdaa yaşam belirtisi verdi...SERAP ta kaçar kızlarr iyigeceler tatlı rüyalalrrr kimse bişey yazmıyoo baksanayalnız kaldukk iyi geceelr kuzularım tatlı rüyalarrr yarınınız bugünkündende güzel olsunn.... yelizimmm dikkat et kendinee inşş yarınn dahada toparlamış olursunn hiç ağrınn olmazzz hepinizi seviyorumm kuzularrr
hayırdırrrrrr ?? sebep nedir ?? neden gıcık oldun ?? anlat bakimmmmmm
beyazcımm iyi geceler dondonumm benımmm
selam nasılsınız
bende tanımıyorum sagol canım oylesıne bakım dedım
bu arada resımdekı tırnaklar harıka
aman canım burdan bi arkadaş bizim eski topikten delirtti beni ya
bebegi olmuyodu baya ugraştı agladı allahım boş bırakmadı dünya tatlısı bi kızı oldu 7 aylık 6 kilo 200 gr mış yemek yemiyomuş kilo almıyomuş falan ama öyle bi saglıklıki kızda yediremiyorum diye bunalıma girmiş çocuga bagırıyomuş yemeyip kusunca kendini tutamayıp sinirlerine hakim olamıyomuş.çokta iyi bi anne ama yardım alması şart işte.bebegi zayıfta olsa gayet saglıklı daha 6 aylıkken anne dede baba bütün bu kelimeleri söylemiş yani allah yardımcısı olsun ama az rahatlaması lazım allah başka bi dert verecek allah korusun görcek sonra allahım korusun
tanışalım şekerim :)) ben yeliz 28 yaşında 5 senelik eviliyim 2 kere kürtaj oldum kalpleri durdu bebeklerimin bu kadarrr.
teşekkür ederimmm kendi tırnaklarımmm :)
hımm anladım canımmmm cok strese girmiş kadın yaa evet yardım alması sart.. Allah yardımcısı olsun ne diyimm..
ojeyi suyeşili sürrr
sevıl ben 1 yıllık evlıyım bı dusuk yaptım 5 ay once sımdı de gecıkmem var ama kanımda bısey cıkmadı bebek ıstıyorum benımde eskıden tırnaklar oyleydı de sımdı esım ızın vermıyo
oo daha yeni evliymişsin gecikmen mevsimsel olabilir canım ama yinede gelmezse bi doktora git başka bi sorun olmasın
evet pazartesı dusunuyorum gıtmeye kasıklarm cok agırıyo
sevıl ben 1 yıllık evlıyım bı dusuk yaptım 5 ay once sımdı de gecıkmem var ama kanımda bısey cıkmadı bebek ıstıyorum benımde eskıden tırnaklar oyleydı de sımdı esım ızın vermıyo
su yeşilini daha yeni sildim kız hatta kürtaj olurken üzerime örttükleri örtüde yeşildi bende tırsıyom ya doktor sakinleştirmeye çalışırken bak bak ne kadar uyumlu bii hasta oldunn falan didi :))))))))))
canımmm merhabaaaa bende aynı bekarken sürerdim ceşit çeşit evlendikten sonra koca izin vermiyo, ki ben her gun dusa giren ınsan ugrasamıyorum sür cıkarla yaa, tembellik bendekide...
düşüğün içinde üzüldüm Allah bidaha yasatmasın canımm. insallah en yakın zamanda hamiş kalırsın.. bir sorununuz yok dimi ???
hımm oyle mi ne temiz kalpliyim ya baksana dediğim rengi yeni cıkarmıssıno zaman gümüşşşş cins renklermi buluyorum nedir ama benım hosuma gidooooo..
canımmm merhabaaaa bende aynı bekarken sürerdim ceşit çeşit evlendikten sonra koca izin vermiyo, ki ben her gun dusa giren ınsan ugrasamıyorum sür cıkarla yaa, tembellik bendekide...
düşüğün içinde üzüldüm Allah bidaha yasatmasın canımm. insallah en yakın zamanda hamiş kalırsın.. bir sorununuz yok dimi ???
hımm oyle mi ne temiz kalpliyim ya baksana dediğim rengi yeni cıkarmıssıno zaman gümüşşşş cins renklermi buluyorum nedir ama benım hosuma gidooooo..
üşütmüşsündür belki
ıns Allah aratmasın olmayan herkese nasıb etsın,evde kaynana olmasa surerdim de hemen surat yapiyo oje gorunce
ahh kuzummm beraber mi oturuyonuz kıyamam ben sana. benımkıde aynı oyle yaa.. biz ayrıyız gercı ama sevmıyolar işte.... nerdensin sen tatlımm ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?