- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.721
hihi gümüşlere bi bakem canım oje bol olunca ne sürecegine karar veremio insan valla nerde çokluk orda b. die boşa dememişler
benim kociş hiç karışmaz ööle şeylere vallaaa
evet hayat sartlari mecburi npalim ben ist sen ?
evet canım oyle. allah gonlune gore versin canım.. uzagız kuzu yaa ben artvındeyım.. siz ne güzel hepiniz istanbuldasınız.. keske bende orda olaydımm..
evet canım oyle. allah gonlune gore versin canım.. uzagız kuzu yaa ben artvındeyım.. siz ne güzel hepiniz istanbuldasınız.. keske bende orda olaydımm..
kuzu istanbulda olsak nolcak burda oturan insanlar zar zor görüşüo valla başka şehirlerdeymiş gibim :))
evet aynen oyle
hadi be artvin neresi kiz :)
kuzu istanbulda olsak nolcak burda oturan insanlar zar zor görüşüo valla başka şehirlerdeymiş gibim :))
sen demi artvinlisin yoksammm
yok canım deme oyle yaa. benim diğer topikten kızlar var.. ne güzel toplandılar felan. bi ben bi regen var o eksik yani düşünn.. evlerde bilem toplanmaya basladılar.. yani ben ailemden uzak gurbet ellerdeyım benım için cok cok iyi olurdu..
eskiden artvinde oturuyordum
sen demi artvinlisin yoksammm
yok canım deme oyle yaa. benim diğer topikten kızlar var.. ne güzel toplandılar felan. bi ben bi regen var o eksik yani düşünn.. evlerde bilem toplanmaya basladılar.. yani ben ailemden uzak gurbet ellerdeyım benım için cok cok iyi olurdu..
haddiii niresindeeee ben hopa-borckadayımmmmmmmmmmmmmmmmm dolanıp duuryorummm
canım onlar sıcak insanlarmış :)) burda çok nadir insan buluşuo dışarı çıkılmıyo yanii sürekli kalabalık yorucu trafik falan
bende borckada oturuyordum bzende hopada
ciddimisin sen yaaa??? peki neden burdaydın buralı mısın gelin mi gelmiştin hayırdır yaniiii ?? merak ettim
ewet oyleler canımm.. cogu hamile, birkacıda dogurdu.. bebek gormeye felanda gittiler. ne güzel dimi.. evet yaa istanbul oyle birkackez tatilde gelmiştik. ayy o trafikk aman aman hele sıcaklarda hiç cekilmiyooo.. cok kalabalık bir sehir...
aynen canımmm fena valla ben hiç alışamadım buraya izmirde izmir diorumm. bende burdan bi kaç arkadaşla görüşüommm sıklıkla
topegukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
izmirin ayri guzelligi var asikim izmire
yok kiz ablam artvine gelin gitti bende onun yaninda kaliyordum 2 sene falan. peki sen ?
aynen canımmm fena valla ben hiç alışamadım buraya izmirde izmir diorumm. bende burdan bi kaç arkadaşla görüşüommm sıklıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?