bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

hihi gümüşlere bi bakem canım oje bol olunca ne sürecegine karar veremio insan valla nerde çokluk orda b. die boşa dememişler
benim kociş hiç karışmaz ööle şeylere vallaaa

walla aynen oyle ehuehuehue..

benımki sevmıyoo.. bende ugrasamam artıkın diyorum sür cıkarla o yuzden evlendikten sonra birkackere ancak sürmüşümdür keyfi.. baskada yoookk..

hadi be artvin neresi kiz :)

sen demi artvinlisin yoksammm

kuzu istanbulda olsak nolcak burda oturan insanlar zar zor görüşüo valla başka şehirlerdeymiş gibim :))

yok canım deme oyle yaa. benim diğer topikten kızlar var.. ne güzel toplandılar felan. bi ben bi regen var o eksik yani düşünn.. evlerde bilem toplanmaya basladılar.. yani ben ailemden uzak gurbet ellerdeyım benım için cok cok iyi olurdu..

eskiden artvinde oturuyordum

canım onlar sıcak insanlarmış :)) burda çok nadir insan buluşuo dışarı çıkılmıyo yanii sürekli kalabalık yorucu trafik falan

canım onlar sıcak insanlarmış :)) burda çok nadir insan buluşuo dışarı çıkılmıyo yanii sürekli kalabalık yorucu trafik falan

ewet oyleler canımm.. cogu hamile, birkacıda dogurdu.. bebek gormeye felanda gittiler. ne güzel dimi.. evet yaa istanbul oyle birkackez tatilde gelmiştik. ayy o trafikk aman aman hele sıcaklarda hiç cekilmiyooo.. cok kalabalık bir sehir...

aynen canımmm fena valla ben hiç alışamadım buraya izmirde izmir diorumm. bende burdan bi kaç arkadaşla görüşüommm sıklıkla

yok kiz ablam artvine gelin gitti bende onun yaninda kaliyordum 2 sene falan. peki sen ?

hımmmmm güzell.. ablan borckada mı oturuyor peki ??

bende gelin geldimm.

aynen canımmm fena valla ben hiç alışamadım buraya izmirde izmir diorumm. bende burdan bi kaç arkadaşla görüşüommm sıklıkla

ne güzel canım yaa ben neredeyse 4 senedır burdayım eşimin akrabalarından baska kimse yok. tekimmm yani.. cok zor cok buhranlı gecıyor bazı zamanlar... biran once bebişim gelsede oyalancak birsey cıksa bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…