bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

canıım.geçmişi okuyodum. nasılsın? ağrı sızı yok değil mi? karnın da doyunca keyfin yerine gelmiş şeker kısss

hoşgeldin kuzum car car konuşuoz tabi geçmiş birikiooo iiyim tatlışıkmm valla mamamıda yidim kendime geldim agrımda agrı kesicilerle geçirdim çok şükürrrr egmeyin keyfime vaziyetindeyim şimcikte oje sürdümmm :))))))

menbetaaaaaaaaa bunu sürdüm

Eklentiler

• $SDC15394.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 23
ayy hem bize laf yetiştiriyon hemde oje sürüyon ttüüü tüü maallah sana.. cok güzel canım rengii. begendimmm..

:d şimdi farkettimde bu renkten onceden cekilmiş foton mu vardı

Son düzenleme:
maşallah canım bi tarafını kaşı kıııızz!
oje sürmenden anlamalıydım şeker. iyi yapmışsın. gözün gönlün açılır biraz..

her erkek gitmek istemez ins ikna edebilirsin kiz bende kaldim orda 3 yil ayy hala cok ozluyom sen ist neresinde oturuyon

aynen öylee canım pek hevesli degil amaa şu yüzden burda ev kredisi ödüyoruz falan kredi bitsin kuşadasına falan gitmek istiyo bakalım kısmettt.itanbul avcılardayım canım ben

ayy hem bize laf yetiştiriyon hemde oje sürüyon ttüüü tüü maallah sana.. cok güzel canım rengii. begendimmm..

:d şimdi farkettimde bu renkten onceden cekilmiş foton mu vardı

sagol tatlımm ben mor sevmem ama buna bayılıorumm kleancolor purple yurtdışından getirmiştimmm

kızlarrr ben kacarr iyi geceler hepinize kendinize iyi bakın datlu ruyalarrrr

sevilin hanıma bisi sormustum ama gormedı neyse bakalımmmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…