- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.741
aynen hele o foçaya aşıgım resmennnnnnnnnnnn .annemler izmirde ben istanbuldayım işte kocişi ikna etmeye çalışıom otarafa taşınalım die
canıım.geçmişi okuyodum. nasılsın? ağrı sızı yok değil mi? karnın da doyunca keyfin yerine gelmiş şeker kısss
maşallah canımhoşgeldin kuzum car car konuşuoz tabi geçmiş birikioooiiyim tatlışıkmm valla mamamıda yidim kendime geldim agrımda agrı kesicilerle geçirdim çok şükürrrr egmeyin keyfime vaziyetindeyim şimcikte oje sürdümmm :))))))
her erkek gitmek istemez ins ikna edebilirsin kiz bende kaldim orda 3 yil ayy hala cok ozluyom sen ist neresinde oturuyon
aynen öylee canım pek hevesli degil amaa şu yüzden burda ev kredisi ödüyoruz falan kredi bitsin kuşadasına falan gitmek istiyo bakalım kısmettt.itanbul avcılardayım canım ben
ayy hem bize laf yetiştiriyon hemde oje sürüyon ttüüü tüü maallah sana.. cok güzel canım rengii. begendimmm..
:d şimdi farkettimde bu renkten onceden cekilmiş foton mu vardı
maşallah canımbi tarafını kaşı kıııızz!
oje sürmenden anlamalıydım şeker. iyi yapmışsın. gözün gönlün açılır biraz..
sagol tatlımm ben mor sevmem ama buna bayılıorumm kleancolor purple yurtdışından getirmiştimmm
him guzel Allah yardimcin olsun ins istedigin gibi olur yani kusadasina giderseniz bi daha donmek istemez :)
kızlarrr ben kacarr iyi geceler hepinize kendinize iyi bakın datlu ruyalarrrr
sevilin hanıma bisi sormustum ama gormedıneyse bakalımmmmmm...
kızlarrr ben kacarr iyi geceler hepinize kendinize iyi bakın datlu ruyalarrrr
sevilin hanıma bisi sormustum ama gormedıneyse bakalımmmmmm...
kıslaaar ben yataarr...
iyi geceler cümlemize..
öpüldünüz
gelmiyo mu yazilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?