bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

haydiyin uykucu menbeta gec bile kaldıı gittim bennnn iyi gecelerr. korktumda heee.

evet canim yazin borckada kisin hopada sen nerden geldin gelin

ben buysadan geldimmmm..

ama canım kışın borckada kalmak daha mantıklı.. yazın hopa deniz sahil daha güzel oluyorrr.. herhalde ev konumu oyle yada iş.. hayırlısı canımm...

haydinn cıktım iyi gecelerrr canlarrrr

amin canım saol..inşallah bebiş için gidelim bi dahakine...

kızlar size yaptıgım manikürleri gösteriim barim :))

kız ne güzel şeyler yapmışsın maşallah yaa... 100 üzerinden 100 verdim bi resim öğretmeni olarak

kızlar eşim çok şükür iyi ama yürürken çok acıyo diyo..hayırlısıyla bi iyileşseydi

aay valla bu da şifa gibi bir haber oldu bana da vajinal baktı kese 0,61 cm yazıyordu bebek yok korkuttu bayağı.inşallah dediğin gibidir canım hepinizin dualarını bekliyorum umarım çarşamba günü güzel haberlerle gelirim buraya...bir kere yıkıldım allah bu defa da yıkmasın benmde dualarım inanın hepinizle.şuracıkta destek oluyorsunuz ya allah ne muradınz varsa kat kat hayırlısıyla versin..

hayırlı olsun canım darısı başımıza.. inşallah kalp atışlarını duyarsınız en kısa zamanda.. bizlere de dua et olur mu?

anam gene doldurmuşsunuz oku oku biteremedimm ojeler sürülmüş güzel haberler varr ohhhhhh valla nasılsınız kızlarrrrr ne ediyonuzz....hafta sonu dedik ama maşallah herkes burda galibaa yelizim traşa gitmişş hihihihi ohhh iyi bugün heralde çok sükür ağrısı sızısı yoktur latteminn...:)

selam kızlar nasılsınız. ben de hastaneden geldim yeni.kiste baktırmak için. 9mm kadar kalmış. normal bi kist dedi hiçbir zararı olmaz dedi. bir de adet bitince hsg çektirmeye gidicem. ağrılı oluyormuş çok korkuyorum ama bebek için katlanıcaz. inşallah sonuç iyi çıkar da çektiklerimize değer.sizde ne var ne yok.

geçmiş olsun canım benimm umarım rahat atlatırsınn kistin zararı olamamasına çok sevindimm umarımm hayırlı haberlerlee alırsın bebişinide kucagınaa...kadın olmak çok zorr ama bebişler için herseye katlanıyoruzz napalım ALLAHIM daha büyük dert vermsinn inşş sonu iyi olucakk...

canım inşş hayırlı haberlerlee geliceksinn dualarımız seninlee inşş sende bize güzel haber verip moral umut olucaksınn destek olucaz tabi kuzum onun için burdayızz hepimiz içtenn dualar ediyoruz birbirimiz içinn inşşş bu sefer saglıklaa sıhatleee kucagına alıcaksın bebegini korkmaa hep pozitif düşün pozitif olsunn

sağol canım. evet kadın olmak çoooook zor. inşallah canım inşallah.sen nasılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…