- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.761
laf aramızda uykucu bunlr anacım
hımmmmm güzell.. ablan borckada mı oturuyor peki ??
bende gelin geldimm.
farkettim yaaa sitenin azizligi
bunu sormustum sevilin sanaa
ewet yaaa. ben yazdım postu.. cvp olarak bana yazılan daha üsttee.. etrafa baktım korktum wallaaa.. yataga nasıl gitcem ben şimdi. ödüm pörtledi..
haydiyin uykucu menbeta gec bile kaldıı gittim bennnn iyi gecelerr. korktumda heee.
bunu sormustum sevilin sanaa
ewet yaaa. ben yazdım postu.. cvp olarak bana yazılan daha üsttee.. etrafa baktım korktum wallaaa.. yataga nasıl gitcem ben şimdi. ödüm pörtledi..
evet canim yazin borckada kisin hopada sen nerden geldin gelin
[sıze=2]arkadaslar gunaydin herkese guzel bir hafta sonu gecirmeniz dilegiyle...[/sıze]
günaydın gece kuşları gece oturmuş yatıyo herhalde hepsi
arkadaslar gunaydin herkese guzel bir hafta sonu gecirmeniz dilegiyle...
günaydın gece kuşları gece oturmuş yatıyo herhalde hepsi
evet yaa nasil oturuyorlar o saate kadar sayfalarida doldurmuslar oku oku bitmiyor
amin canım saol..inşallah bebiş için gidelim bi dahakine...canım benim çok sevindim eşinin iyi olmasına. bir daha o hastanelere sadece bebişin kontrolü için gidelim sağ salim de geri gelelim inşallah. allahım bu zor günlerden sonra güzel günleri gösterecek en kısa zamanda inşallah. en içten diliyorum canım benim. sen de dinlen biraz.
kızlar size yaptıgım manikürleri gösteriim barim :))
canımmm hayırlı olsun gebeliğin.. 5+2 de kesenin gozukmesi normal canım. benim bebeğim 5+4 te yoktu kese bostu 6+4 te ustten bebek gene gozukmedı. alttan ufacık tefecık bıse var yok gıbıydı atıslar felanda oyle. 7+5 te hersey normaldi. yani moralini bozma canımm. 10 gun sonra hersey yolunda olur...
aay valla bu da şifa gibi bir haber oldu bana da vajinal baktı kese 0,61 cm yazıyordu bebek yok korkuttu bayağı.inşallah dediğin gibidir canım hepinizin dualarını bekliyorum umarım çarşamba günü güzel haberlerle gelirim buraya...bir kere yıkıldım allah bu defa da yıkmasın benmde dualarım inanın hepinizle.şuracıkta destek oluyorsunuz ya allah ne muradınz varsa kat kat hayırlısıyla versin..
selam kızlar nasılsınız. ben de hastaneden geldim yeni.kiste baktırmak için. 9mm kadar kalmış. normal bi kist dedi hiçbir zararı olmaz dedi. bir de adet bitince hsg çektirmeye gidicem. ağrılı oluyormuş çok korkuyorum ama bebek için katlanıcaz. inşallah sonuç iyi çıkar da çektiklerimize değer.sizde ne var ne yok.
aay valla bu da şifa gibi bir haber oldu bana da vajinal baktı kese 0,61 cm yazıyordu bebek yok korkuttu bayağı.inşallah dediğin gibidir canım hepinizin dualarını bekliyorum umarım çarşamba günü güzel haberlerle gelirim buraya...bir kere yıkıldım allah bu defa da yıkmasın benmde dualarım inanın hepinizle.şuracıkta destek oluyorsunuz ya allah ne muradınz varsa kat kat hayırlısıyla versin..
geçmiş olsun canım benimm umarım rahat atlatırsınn kistin zararı olamamasına çok sevindimm umarımm hayırlı haberlerlee alırsın bebişinide kucagınaa...kadın olmak çok zorr ama bebişler için herseye katlanıyoruzz napalım ALLAHIM daha büyük dert vermsinn inşş sonu iyi olucakk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?