- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.781
sağol canım. evet kadın olmak çoooook zor. inşallah canım inşallah.sen nasılsın.
inşş canım benimm inşşş nasıl oluyım canım çok şükür hayat devam ediyor hergün biraz daha toparlıyoruz kendimizi bende ilk adetimi bekliyorumm canım umarım en kısa zamanda gelridee bende rahatlarımm dokuz nisanda kürtaj oldum az kaldıı 9 mayısa inşş bekletmezde bir an önce gelirr....hep bir süreç işte Alalhım dualarımızı kabul etsinn
evet canım ilk ADETİM olucak dokuz nisanda kürtaj oldumm inşş gelirr bu haftaa evet canım iştahı çok açıyorrrr feci yanii o yanı çok kötüü insanın midesi kazınıyor sanki sürekli bişeyler atıştırmak istiyor insan hihihihihih
aman canım burdan bi arkadaş bizim eski topikten delirtti beni ya
bebegi olmuyodu baya ugraştı agladı allahım boş bırakmadı dünya tatlısı bi kızı oldu 7 aylık 6 kilo 200 gr mış yemek yemiyomuş kilo almıyomuş falan ama öyle bi saglıklıki kızda yediremiyorum diye bunalıma girmiş çocuga bagırıyomuş yemeyip kusunca kendini tutamayıp sinirlerine hakim olamıyomuş.çokta iyi bi anne ama yardım alması şart işte.bebegi zayıfta olsa gayet saglıklı daha 6 aylıkken anne dede baba bütün bu kelimeleri söylemiş yani allah yardımcısı olsun ama az rahatlaması lazım allah başka bi dert verecek allah korusun görcek sonra allahım korusun
amin canım saol..inşallah bebiş için gidelim bi dahakine...
kız ne güzel şeyler yapmışsın maşallah yaa... 100 üzerinden 100 verdim bi resim öğretmeni olarak
kızlar eşim çok şükür iyi ama yürürken çok acıyo diyo..hayırlısıyla bi iyileşseydi
anam gene doldurmuşsunuz oku oku biteremedimm ojeler sürülmüş güzel haberler varr ohhhhhh valla nasılsınız kızlarrrrr ne ediyonuzz....hafta sonu dedik ama maşallah herkes burda galibaa yelizim traşa gitmişş hihihihi ohhh iyi bugün heralde çok sükür ağrısı sızısı yoktur latteminn...:)
selam kızlar nasılsınız. ben de hastaneden geldim yeni.kiste baktırmak için. 9mm kadar kalmış. normal bi kist dedi hiçbir zararı olmaz dedi. bir de adet bitince hsg çektirmeye gidicem. ağrılı oluyormuş çok korkuyorum ama bebek için katlanıcaz. inşallah sonuç iyi çıkar da çektiklerimize değer.sizde ne var ne yok.
ben geldümmmm kimsecikler..
fasülyeler kaynamış yine akşam...
ne oo bugün tatilmi yoksaaa....gece kuşları siziiiii..gündüz kimse yok gece fullll...e maşallah...
bende 12 nisan canım..azmış aramız seninle....
son 8 kaldı sanırım bu hafta biter artık ta bende kurtulurum..sonra folik başlicam..oda bana kilo yapıyoooo yaaaa.ama napim bebiş için artık katlanıcaz....
hadi bakalım inşallah arka arkaya gelir adetlerimiz....ayyy hiç böyle beklememiştim adetimi...gününü bile unuturum normalde... bu sefer davetiye yollicam
ahhhh ahhhh yelizim anlıyorum ben arkadaşını..benimde yemeyen bi kızım var...çok zor kilo alıyor yemek seçiyor....
hele ilk ek gıdalara geçişimiz felaketti..binbir emekle hazırlardım.yemezdi yese ardından kusardı...ahhh ahha neydi o günler..yemek saati gelecek ne yicek nasıl yicek diye düşünürdüm....
çok uğraştım çok..yaşamayan bilmez...ağlardım sinirden oturup...hala aynen devam..çocuğun yemekle işi yok ....
Allahtan sağlığı keyfi yerinde ama keşke biraz yese...
yiyen çocuklara imreniyorum hep...Allahım insana yiyen iştahlı sağlıklı cocuk versin...
tatlımmmm hsg den korkma azcık acılıymış ama korkulcak bişe degilmiş bide tüplerin tıkalıysa verdikleri ilacın tedavi edici bi tarafıda var yani açılabilio o ilaçlaaa
ne bileyim canım yorumlara baktım. bazıları ayılıp bayılmış. bazıları adet ağrısı gibi sadece diyor. kime inanacağımı şaşırdım bacım:)))ben de arada kan tutan birisiyim ne yazık ki bünye hassas. bilmiyorum nolcak.ama napalım katlanıcaz en azından kafamdaki şoru işareti kalkacak.
selam kızlar nasılsınız. ben de hastaneden geldim yeni.kiste baktırmak için. 9mm kadar kalmış. normal bi kist dedi hiçbir zararı olmaz dedi. bir de adet bitince hsg çektirmeye gidicem. ağrılı oluyormuş çok korkuyorum ama bebek için katlanıcaz. inşallah sonuç iyi çıkar da çektiklerimize değer.sizde ne var ne yok.
ne bileyim canım yorumlara baktım. bazıları ayılıp bayılmış. bazıları adet ağrısı gibi sadece diyor. kime inanacağımı şaşırdım bacım:)))ben de arada kan tutan birisiyim ne yazık ki bünye hassas. bilmiyorum nolcak.ama napalım katlanıcaz en azından kafamdaki şoru işareti kalkacak.
ben geldimmmmm. gece ucte yattım sabah 8 de kalktımm.. temızlık yatpım butun gun.. accıkta sıze bakam dedim Allah tan fazla yazısmamıssınız okudum hepicini.. aferin hepinize ben yookkken hep boyle olun temem mi ???
yelizcem iyi olmana sevındım canımmm.... dısarı cıkabilmenden belli.. masallah sana.. sen genede fazla yorulma ve kendini sıcak tut emi..
canımm hsg neden istendi senden ??? ben hsg cektırdım ve 2.ay hamile kaldım. sorularını cvplarım. bu arada istanbuldasın dimi sen ?? orda bazı ozel merkezlerde cok guzek cekılıyormus, ne agrı ne sızı..
hoşgeldin datlımmm iyiyim iyiyim bomba gibiyim agrı sızı bitti maşallah kanamada azaldı çok şükürrr zıpkın gibiyim :))))))))
ohh maşallah bitirmişin temizligini bende şimcik başlıycamm hadin bay bayyy
ben geldimmmmm. gece ucte yattım sabah 8 de kalktımm.. temızlık yatpım butun gun.. accıkta sıze bakam dedim Allah tan fazla yazısmamıssınız okudum hepicini.. aferin hepinize ben yookkken hep boyle olun temem mi ???
yelizcem iyi olmana sevındım canımmm.... dısarı cıkabilmenden belli.. masallah sana.. sen genede fazla yorulma ve kendini sıcak tut emi..
canımm hsg neden istendi senden ??? ben hsg cektırdım ve 2.ay hamile kaldım. sorularını cvplarım. bu arada istanbuldasın dimi sen ?? orda bazı ozel merkezlerde cok guzek cekılıyormus, ne agrı ne sızı..
canım kürtajın üzerinden 7 ay geçti. geçen ay doktorum 3-4 ay daha deneyelim olmazsa hsg çekelim demişti. bugün ultrasyon muayenesinden rahim gayte iyi, yumurta rezervleri de süper dedi sanırım tıkanıklıktan şüphelendi. ben de kafam rahatlasın diye istiyordum zaten. yok canım ne istanbulu, bingöldeyim(((filmi çekindiğin ay korunmak gerkiyormuş öyle mi 1 ay daha mı pas geçeceğiz yani (((bir de çok ağrıdı mı.
canım kürtajın üzerinden 7 ay geçti. geçen ay doktorum 3-4 ay daha deneyelim olmazsa hsg çekelim demişti. bugün ultrasyon muayenesinden rahim gayte iyi, yumurta rezervleri de süper dedi sanırım tıkanıklıktan şüphelendi. ben de kafam rahatlasın diye istiyordum zaten. yok canım ne istanbulu, bingöldeyim(((filmi çekindiğin ay korunmak gerkiyormuş öyle mi 1 ay daha mı pas geçeceğiz yani (((bir de çok ağrıdı mı.
hımmmm anladım canım.. bende senin gibiydim rahim cok ıyı rezervleri süper adet cok düzenli hersey güzel ama gebelik olmuyordu. kocamın sperm testıde normaldi.. hsg cekıldım ve oldu bak sana anlatayım.
oncelikle burdaki yorumları okuyup acıyacak diye kendini sartlandırma.. herkesin dayanıklılıgı farklıdır.. bende cok tedırgın gıttım cekılmeye ama bekledıgım kadar korkunc degıldı..
bingoldeymıssın. bence ozel bi merkezde yaptır canım. daha rahat olur.
bize korunmanıza gerek yok dedi doktor. bız korunmadık ılk ay olmadı. 2. ay oldu.. her doktor farklı soyluyor bu yuzden sanada doktorun ne derse onu dinle..
yanında ped goturmeyı unutma canım.. bende oyle cok cok kan gelmedı daha cok batıkon vardı pedde..
seni düz bir masaya yatırcaklar. normla vajinal muayenedeki gibi. spekulum denilen aleti yerleştirip gerekli aparatlarla işleme baslıcaklar.
ıcınde dolgunluk hıssı olucak.. rahatsız edici değil ama bagırsaklar felan baskı gibi hıssedebilirsin bende oyle olmustu. sanki cok tuvaletim gelmiş gibiydi :))
sonra içeri sıvıyı verıcekler o sıvının gecısı sırasında 2 sn lık bır acın olucak gecıcek. bana sıvı uc kez verıldı.. ben 3 kez yasadım bunu.. ama inan cooook abartılı bır agrı değil. sonra agrım gectı. kalktım gıyındım. sonucu beklerken 10 dk süren adet sancısından bıraz daha kuvvetlı bır agrım oldu ve gectı.. sonrasında alısverıse dahi gidebilirsin..
rahat ol yani korkulcak hıcbısey yok.. eee tabi en onemliside o işlem sırasında kendini kasmayacaksın.. bikere cektırceksın ve sonrasında insallah bebısın gelıcek.. boyle dusunde gır hsg ye.. toplamda soyunman gıyınmenle hersey 10 dk sürüyor canım..
canım bende geçen ay hsg çektirdim, dr hsg den sonra 2 gün korun dedi, sonrasında devam dedi, hamile kalırsam bişe olur mu dedim, olmaz dedi, zaten en geç adetin 10. gününde oluyor hsg...korunmana gerek yok yani canım..ağrı oluyor ama bi ka saniyelik bişey, inşallah temiz çıkar cnaım.. senin eşin spermiogram yaptırmışmıydı? bingöl devlet hstanesinde mi yaptırcan?
netten yorumlara baktım canım. bazı doktorlar kesin korun yoksa almak zorunda kalabiliriz falan demiş korktum iyice. benim pazartesiye olacak sanırım 5.günü oluyor biter o zamana. eşimin sperm testini de o gün vermeyi düşünüyoruz. inşallah bişey çıkmaz çıkmasa da içim rahtlayacak en azından bundan değilmiş diyeceğim.sen nasılsın canım. eşin nasıl oldu.
hımmmm anladım canım.. bende senin gibiydim rahim cok ıyı rezervleri süper adet cok düzenli hersey güzel ama gebelik olmuyordu. kocamın sperm testıde normaldi.. hsg cekıldım ve oldu bak sana anlatayım.
oncelikle burdaki yorumları okuyup acıyacak diye kendini sartlandırma.. herkesin dayanıklılıgı farklıdır.. bende cok tedırgın gıttım cekılmeye ama bekledıgım kadar korkunc degıldı..
bingoldeymıssın. bence ozel bi merkezde yaptır canım. daha rahat olur.
bize korunmanıza gerek yok dedi doktor. bız korunmadık ılk ay olmadı. 2. ay oldu.. her doktor farklı soyluyor bu yuzden sanada doktorun ne derse onu dinle..
yanında ped goturmeyı unutma canım.. bende oyle cok cok kan gelmedı daha cok batıkon vardı pedde..
seni düz bir masaya yatırcaklar. normla vajinal muayenedeki gibi. spekulum denilen aleti yerleştirip gerekli aparatlarla işleme baslıcaklar.
ıcınde dolgunluk hıssı olucak.. rahatsız edici değil ama bagırsaklar felan baskı gibi hıssedebilirsin bende oyle olmustu. sanki cok tuvaletim gelmiş gibiydi :))
sonra içeri sıvıyı verıcekler o sıvının gecısı sırasında 2 sn lık bır acın olucak gecıcek. bana sıvı uc kez verıldı.. ben 3 kez yasadım bunu.. ama inan cooook abartılı bır agrı değil. sonra agrım gectı. kalktım gıyındım. sonucu beklerken 10 dk süren adet sancısından bıraz daha kuvvetlı bır agrım oldu ve gectı.. sonrasında alısverıse dahi gidebilirsin..
rahat ol yani korkulcak hıcbısey yok.. eee tabi en onemliside o işlem sırasında kendini kasmayacaksın.. bikere cektırceksın ve sonrasında insallah bebısın gelıcek.. boyle dusunde gır hsg ye.. toplamda soyunman gıyınmenle hersey 10 dk sürüyor canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?