bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

sağol canım. evet kadın olmak çoooook zor. inşallah canım inşallah.sen nasılsın.

inşş canım benimm inşşş nasıl oluyım canım çok şükür hayat devam ediyor hergün biraz daha toparlıyoruz kendimizi bende ilk adetimi bekliyorumm canım umarım en kısa zamanda gelridee bende rahatlarımm dokuz nisanda kürtaj oldum az kaldıı 9 mayısa inşş bekletmezde bir an önce gelirr.... hep bir süreç işte Alalhım dualarımızı kabul etsinn

inşallah biran önce adet olursun canım. onun stresi de bi ayrı. ama rahat ol. ömrümüz hep beklemekle geçiyor. allahım hakkımızda hayırlısını versin.

ben geldümmmm kimsecikler..
fasülyeler kaynamış yine akşam...
ne oo bugün tatilmi yoksaaa....gece kuşları siziiiii..gündüz kimse yok gece fullll...e maşallah...

bende 12 nisan canım..azmış aramız seninle....
son 8 kaldı sanırım bu hafta biter artık ta bende kurtulurum..sonra folik başlicam..oda bana kilo yapıyoooo yaaaa.ama napim bebiş için artık katlanıcaz....

hadi bakalım inşallah arka arkaya gelir adetlerimiz....ayyy hiç böyle beklememiştim adetimi...gününü bile unuturum normalde... bu sefer davetiye yollicam

ahhhh ahhhh yelizim anlıyorum ben arkadaşını..benimde yemeyen bi kızım var...çok zor kilo alıyor yemek seçiyor....
hele ilk ek gıdalara geçişimiz felaketti..binbir emekle hazırlardım.yemezdi yese ardından kusardı...ahhh ahha neydi o günler..yemek saati gelecek ne yicek nasıl yicek diye düşünürdüm....

çok uğraştım çok..yaşamayan bilmez...ağlardım sinirden oturup...hala aynen devam..çocuğun yemekle işi yok ....
Allahtan sağlığı keyfi yerinde ama keşke biraz yese...
yiyen çocuklara imreniyorum hep...Allahım insana yiyen iştahlı sağlıklı cocuk versin...

anammm resim ögretmeninden 100 aldım yupppiiiiiii
tatlışım çok sagol
canım agrıları olması normal yani geçer hiç merak etme hem hep kadınlarmı acı çekcek ayol azcıkta erkekler çekinn

geldimmm mennnnnnnnn kestirdik geldikk keltoş oldu kuzucummm :)) agrım sızımda yok çok şükürrr

tatlımmmm hsg den korkma azcık acılıymış ama korkulcak bişe degilmiş bide tüplerin tıkalıysa verdikleri ilacın tedavi edici bi tarafıda var yani açılabilio o ilaçlaaa

canımcım anlıyorum onuda tabiki anne olmadıgım için çok anlıyamam ama cidden yardım alması lazım çünkü hem kendine hemde kızına zarar veriyo küçücük çocuk ne anlıycakki.bagırmıyım diye çocugu odasına bırakıyomuş o orda bu içerde aglıyomuş.bu dönemlerden bizlerde geçicez tüm kadınlar yaşıyodur kimisi azcık atlatıyo kimisi sıkıntılı atlatıyo.ama yardım almak kötü bişey diil bence bu onun kötü bi anne oldugunu götermez.kızıyorum ben çok hemde aşırı kızıyorum.bi çocuk aç olunca durduramazsın onu aglar zırlar.
bşide hep şuna inanmışımdır belkide bu kadr pozitif olmam bu yüzden bi derdi oldugunda insanın kendini yıpratıp aglayıp bagırınca rabbim başka bi dert verir o ufacık derdini unutturur sana.
bide kızda zayıf aileside yani genetik bişi

tatlımmmm hsg den korkma azcık acılıymış ama korkulcak bişe degilmiş bide tüplerin tıkalıysa verdikleri ilacın tedavi edici bi tarafıda var yani açılabilio o ilaçlaaa

ne bileyim canım yorumlara baktım. bazıları ayılıp bayılmış. bazıları adet ağrısı gibi sadece diyor. kime inanacağımı şaşırdım bacım:)))ben de arada kan tutan birisiyim ne yazık ki bünye hassas. bilmiyorum nolcak.ama napalım katlanıcaz en azından kafamdaki şoru işareti kalkacak.

bende çok korkmuştum araştırmıştım gerçi çektirmedin sorun başka çıkınca ama olsun kokma ve yorumları okuma.o senin bünyenle alakalı alttan muayene olmuşundur dimi öle bişi sokuyola spelektum adı onu sokuyo açıyo girişi sonrada bi hortumla sıvı verşiyolar o sıvı biraz yakıyomuş o yani sadece.

ben geldimmmmm. gece ucte yattım sabah 8 de kalktımm.. temızlık yatpım butun gun.. accıkta sıze bakam dedim Allah tan fazla yazısmamıssınız okudum hepicini.. aferin hepinize ben yookkken hep boyle olun temem mi ???

yelizcem iyi olmana sevındım canımmm.... dısarı cıkabilmenden belli.. masallah sana.. sen genede fazla yorulma ve kendini sıcak tut emi..

canımm hsg neden istendi senden ??? ben hsg cektırdım ve 2.ay hamile kaldım. sorularını cvplarım. bu arada istanbuldasın dimi sen ?? orda bazı ozel merkezlerde cok guzek cekılıyormus, ne agrı ne sızı..

hoşgeldin datlımmm iyiyim iyiyim bomba gibiyim agrı sızı bitti maşallah kanamada azaldı çok şükürrr zıpkın gibiyim :))))))))
ohh maşallah bitirmişin temizligini bende şimcik başlıycamm hadin bay bayyy

iyi sevındım canımmm.. dikkat et kendine yinede. hadi kolay gelsin.. esyaları felan cekiştrmne fazla kanaman baslar he.. hadi güle güle

canım kürtajın üzerinden 7 ay geçti. geçen ay doktorum 3-4 ay daha deneyelim olmazsa hsg çekelim demişti. bugün ultrasyon muayenesinden rahim gayte iyi, yumurta rezervleri de süper dedi sanırım tıkanıklıktan şüphelendi. ben de kafam rahatlasın diye istiyordum zaten. yok canım ne istanbulu, bingöldeyim(((filmi çekindiğin ay korunmak gerkiyormuş öyle mi 1 ay daha mı pas geçeceğiz yani(((bir de çok ağrıdı mı.

canım bende geçen ay hsg çektirdim, dr hsg den sonra 2 gün korun dedi, sonrasında devam dedi, hamile kalırsam bişe olur mu dedim, olmaz dedi, zaten en geç adetin 10. gününde oluyor hsg...korunmana gerek yok yani canım..ağrı oluyor ama bi ka saniyelik bişey, inşallah temiz çıkar cnaım.. senin eşin spermiogram yaptırmışmıydı? bingöl devlet hstanesinde mi yaptırcan?

hımmmm anladım canım.. bende senin gibiydim rahim cok ıyı rezervleri süper adet cok düzenli hersey güzel ama gebelik olmuyordu. kocamın sperm testıde normaldi.. hsg cekıldım ve oldu bak sana anlatayım.

oncelikle burdaki yorumları okuyup acıyacak diye kendini sartlandırma.. herkesin dayanıklılıgı farklıdır.. bende cok tedırgın gıttım cekılmeye ama bekledıgım kadar korkunc degıldı..

bingoldeymıssın. bence ozel bi merkezde yaptır canım. daha rahat olur.

bize korunmanıza gerek yok dedi doktor. bız korunmadık ılk ay olmadı. 2. ay oldu.. her doktor farklı soyluyor bu yuzden sanada doktorun ne derse onu dinle..

yanında ped goturmeyı unutma canım.. bende oyle cok cok kan gelmedı daha cok batıkon vardı pedde..

seni düz bir masaya yatırcaklar. normla vajinal muayenedeki gibi. spekulum denilen aleti yerleştirip gerekli aparatlarla işleme baslıcaklar.
ıcınde dolgunluk hıssı olucak.. rahatsız edici değil ama bagırsaklar felan baskı gibi hıssedebilirsin bende oyle olmustu. sanki cok tuvaletim gelmiş gibiydi :))
sonra içeri sıvıyı verıcekler o sıvının gecısı sırasında 2 sn lık bır acın olucak gecıcek. bana sıvı uc kez verıldı.. ben 3 kez yasadım bunu.. ama inan cooook abartılı bır agrı değil. sonra agrım gectı. kalktım gıyındım. sonucu beklerken 10 dk süren adet sancısından bıraz daha kuvvetlı bır agrım oldu ve gectı.. sonrasında alısverıse dahi gidebilirsin..

rahat ol yani korkulcak hıcbısey yok.. eee tabi en onemliside o işlem sırasında kendini kasmayacaksın.. bikere cektırceksın ve sonrasında insallah bebısın gelıcek.. boyle dusunde gır hsg ye.. toplamda soyunman gıyınmenle hersey 10 dk sürüyor canım..

hilalcim menbeta çok güzel yazmış aynen yaşadım şimdi..benim rahim filminden sonra epey kanamam oldu, kişiden kişiye değişiyor , mutlaka ped götür..o sıvı verildiğinde derin derin nefes al kendini kasmamaya çalış..bebek iiçin değer diye düşün..sonrasında hemen hamile kalanlar var bunu düşünerek git.. benim eşimde sorun olduğundan sadece içim rahat etsin diye hsg çektirdim çok şükür çok iyi çıktı sonucum.. yumurtalarımda çok iyi .. kocam da ameliyat oldu işte yatıyor, bende öyle yorgunum ki uzanıyorum bi bakmışım uyumuşum kocam sesleniyo wc ye gitcem diyo , kalkarken felan zorlanıyor ağrısı oluyor..inşallah tez zamanda iyileşir hemencek hamile kalırız hilalim, bebek için katlanıyoruz bu acılara..

netten yorumlara baktım canım. bazı doktorlar kesin korun yoksa almak zorunda kalabiliriz falan demiş korktum iyice. benim pazartesiye olacak sanırım 5.günü oluyor biter o zamana. eşimin sperm testini de o gün vermeyi düşünüyoruz. inşallah bişey çıkmaz çıkmasa da içim rahtlayacak en azından bundan değilmiş diyeceğim.sen nasılsın canım. eşin nasıl oldu.

canım eşinin sperm testşi nasıl cıktı ?? sonucta sende dogal yoldan hamıle kalabildin dimi ?? merak ettimde.

canım evet insalalh sorun cıkmaz.. ki cıkarsada en azından sorun neymiş bunu bileceksiniz ve sebepsiz yere bekleyip ayları kovalamayacaksınız.. sorunun üzerine gidip tedavi olacaksınız sonrada gelsin bebiş.. hayırlısı olsun hakkınızda canım benım...

ayyyy canım benim ya ne güzel anlatmışsın öyle ellerine sağlık çok sağol. özel hastanede yaptıracağım zaten canım. bi tarafım biraz daha bekle diyor. bi tarafım niye bekliyorsun kaybedecek bişeyin yok en fazla biraz ağrın olacak diyor. ama şimdi sen de filmden sonra hamile kaldım deyince yaptıracağım sanırım. korkunun ecele faydası yok. ağrı neyse de kendimi kasmaktan korkuyorum işte. vajinal muayene bile zor geliyor bana acımasa bile tedirgin ediyor. allahım inşallah o gücü verir de kolaylıkla biter.sonra çekeceğim ağrıyı pek düşünmüyorum zaten. allahım yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…