- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.801
hilalcim menbeta çok güzel yazmış aynen yaşadım şimdi..benim rahim filminden sonra epey kanamam oldu, kişiden kişiye değişiyor , mutlaka ped götür..o sıvı verildiğinde derin derin nefes al kendini kasmamaya çalış..bebek iiçin değer diye düşün..sonrasında hemen hamile kalanlar var bunu düşünerek git.. benim eşimde sorun olduğundan sadece içim rahat etsin diye hsg çektirdim çok şükür çok iyi çıktı sonucum.. yumurtalarımda çok iyi .. kocam da ameliyat oldu işte yatıyor, bende öyle yorgunum ki uzanıyorum bi bakmışım uyumuşum kocam sesleniyo wc ye gitcem diyo , kalkarken felan zorlanıyor ağrısı oluyor..inşallah tez zamanda iyileşir hemencek hamile kalırız hilalim, bebek için katlanıyoruz bu acılara..
canım evet insalalh sorun cıkmaz.. ki cıkarsada en azından sorun neymiş bunu bileceksiniz ve sebepsiz yere bekleyip ayları kovalamayacaksınız.. sorunun üzerine gidip tedavi olacaksınız sonrada gelsin bebiş.. hayırlısı olsun hakkınızda canım benım...
ayyyy canım benim ya ne güzel anlatmışsın öyle ellerine sağlık çok sağol. özel hastanede yaptıracağım zaten canım. bi tarafım biraz daha bekle diyor. bi tarafım niye bekliyorsun kaybedecek bişeyin yok en fazla biraz ağrın olacak diyor. ama şimdi sen de filmden sonra hamile kaldım deyince yaptıracağım sanırım. korkunun ecele faydası yok. ağrı neyse de kendimi kasmaktan korkuyorum işte. vajinal muayene bile zor geliyor bana acımasa bile tedirgin ediyor. allahım inşallah o gücü verir de kolaylıkla biter.sonra çekeceğim ağrıyı pek düşünmüyorum zaten. allahım yardımcımız olsun.
evet canım ben umut olayım sana insallah güzellikle atlatırsın, sakın erteleme hemen adetının bitiminde git. sanırım sen 5.gun diyorsun genede yaptıragın merkeze sor iyi bir doktor olsun ki bu cok onemli seni rahatlatır. genelikle adet bitiminden sonraki 3 gun içerisinde cekiliyor.
o tedirginliği sorma canım benım, ben bebegimi gormeye giderken bile sıra bana geldiğnde bagırsaklarım zil çalmaaya baslardı heyecandan kasılmalarım olurdu. korkardım yani.. inan benımde canım cok tatlıdır ben atlattımya ohohooo dıyorum canlı canlı kurtaja bıle alındım. 10 kez hsg cektırırdım o kurtajın acısı kadar olmazdı düşün..
insallah atlatıcaksın canım ve sonrasında bebısın gelıcek ınsallah. senle aynı zamanlar korunmuyor olucaz. insallah aynı zamandada hamıle kalırızzz.. subat-mart annesi oluruzz.. hesaplara bak yaa.. kendimden korkuyorumm..
Allahhepimize bebeğimizi kucagımıza alacagımız o günlerini gostersin insallah
evet canım ben umut olayım sana insallah güzellikle atlatırsın, sakın erteleme hemen adetının bitiminde git. sanırım sen 5.gun diyorsun genede yaptıragın merkeze sor iyi bir doktor olsun ki bu cok onemli seni rahatlatır. genelikle adet bitiminden sonraki 3 gun içerisinde cekiliyor.
o tedirginliği sorma canım benım, ben bebegimi gormeye giderken bile sıra bana geldiğnde bagırsaklarım zil çalmaaya baslardı heyecandan kasılmalarım olurdu. korkardım yani.. inan benımde canım cok tatlıdır ben atlattımya ohohooo dıyorum canlı canlı kurtaja bıle alındım. 10 kez hsg cektırırdım o kurtajın acısı kadar olmazdı düşün..
insallah atlatıcaksın canım ve sonrasında bebısın gelıcek ınsallah. senle aynı zamanlar korunmuyor olucaz. insallah aynı zamandada hamıle kalırızzz.. subat-mart annesi oluruzz.. hesaplara bak yaa.. kendimden korkuyorumm..
Allahhepimize bebeğimizi kucagımıza alacagımız o günlerini gostersin insallah
içimi rahatlattın canım sağolasın iyiki varsınız. adetin biter bitmez gel dedi. pazartesi olmadı salı biter kesin.yumurtlama döneminden ne kadar önce çekilirse o kadar iyi olur herhalde. nasıl yani kürtajda bayıltmadılar mı seni.kıyamam yaaaa nasıl dayandın. ah canım ne güzel hesaplar onlar öyle. inşallah canım inşallah. amin.allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
menbeta canım filmden önce ve sonra sana antibiyotik falan verilmiş miydi.
necla cnmmmm nasılsınnngüzellimmm
ne bileyim canım yorumlara baktım. bazıları ayılıp bayılmış. bazıları adet ağrısı gibi sadece diyor. kime inanacağımı şaşırdım bacım:)))ben de arada kan tutan birisiyim ne yazık ki bünye hassas. bilmiyorum nolcak.ama napalım katlanıcaz en azından kafamdaki şoru işareti kalkacak.
kızlar nirelerdesinizzz
anam kimse yokmu bu aksamm yelizim nerelere gittinn kızlarrrrrrrrrrr burdamısınızz huuuuuu.....
kimseler yoookkk
aayyy kızlar tam 45 dkikadır nete baglanmak için ugraşıyorum yemin ediyorum hayatımda şu ttnert kadar ş... bişi görmedim.kazıklıyolar resmen sınırlı net var bizde kamera açmıyoruz video izlemiyoruz her ya 80 falan gelio kafayı yedik artık çalışsa içimiz yanmıycak ama sürekli kopuyo bide
hahahah aynen kuzum aynenn yaaa bir çalışmaa yaparlarr hiç belli olmuyo sagları sollarııinsan sinir harbi yaşıyooo
delürttüler beni neyseki geldide girebildimmm :))) kızlarr bugğn hıdırellezmi yaaaa
he yaaaaa hadi ateş yakalımda atlıyalımm gül ağacı falan olan varmıı dileklerimizi gömsünn yaaaa
kız saat 12 yi geçti ama yauu insan erken söler gömerdim ben bizim bahçede var gül agacıı ben gömdümmm bi kagıda bisürü dilek yazıp :)))yarında küçükçekmece gölüne atıcammm :::)
ahhh beee gülümm insan bizim içindee gömmez mi beee neysee napalımm kısmet degilmiş geçen sene gömmüştümm bu sene kaldıı hihihihih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?