bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

renklicim sağol canım. ne güzel senin sonuç iyi çıkmış.allahım bana da nasip etsin inşallah. çok geçmiş olsun tekrar biz az çok alıştık yaşadıklarımız üzerine eşin için daha zor olmuştur. inşallah bundan sonra herşey güzel olur be tatlım, artık bizde hamile kalalım. dediğin gibi nazlı sıpalar için nelere katlanıyoruz. acaba büyüdüklerinde kıymetimizi bilirler mi:)))))

işte bende ondan korkuyorum. her ay boşuna mı kürek sallıyoruz acaba. beklemek can sıkıcı. en azından sebebini öğrenicem boşa zaman kaybetmeyeceğim. benim için dualarınızı esirgemeyin.

evet canım ben umut olayım sana insallah güzellikle atlatırsın, sakın erteleme hemen adetının bitiminde git. sanırım sen 5.gun diyorsun genede yaptıragın merkeze sor iyi bir doktor olsun ki bu cok onemli seni rahatlatır. genelikle adet bitiminden sonraki 3 gun içerisinde cekiliyor.

o tedirginliği sorma canım benım, ben bebegimi gormeye giderken bile sıra bana geldiğnde bagırsaklarım zil çalmaaya baslardı heyecandan kasılmalarım olurdu. korkardım yani.. inan benımde canım cok tatlıdır ben atlattımya ohohooo dıyorum canlı canlı kurtaja bıle alındım. 10 kez hsg cektırırdım o kurtajın acısı kadar olmazdı düşün..

insallah atlatıcaksın canım ve sonrasında bebısın gelıcek ınsallah. senle aynı zamanlar korunmuyor olucaz. insallah aynı zamandada hamıle kalırızzz.. subat-mart annesi oluruzz.. hesaplara bak yaa.. kendimden korkuyorumm..

Allahhepimize bebeğimizi kucagımıza alacagımız o günlerini gostersin insallah

içimi rahatlattın canım sağolasın iyiki varsınız. adetin biter bitmez gel dedi. pazartesi olmadı salı biter kesin.yumurtlama döneminden ne kadar önce çekilirse o kadar iyi olur herhalde. nasıl yani kürtajda bayıltmadılar mı seni.kıyamam yaaaa nasıl dayandın. ah canım ne güzel hesaplar onlar öyle. inşallah canım inşallah. amin.allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

necla cnmmmm nasılsınnngüzellimmm

menbeta canım filmden önce ve sonra sana antibiyotik falan verilmiş miydi.

canım bana antibiyotik verilmedi. hıc bısey kullanmadım yani.. amin canım cok saol... hepimizin yuzu gulecek insallah..
benım bebek 14 haftalktı canım, bebeğim kendi geldi eşi gelmedi parcada kalmasın diye kürtaj yaptılar. dayandım ama işte diyorumm cok kotuydu.. Allah bidaha yasatmasın..

yavru kuşum ne kanı kız kan man olmuyo onda bildigim kadarıyla :)))

anam kimse yokmu bu aksamm yelizim nerelere gittinn kızlarrrrrrrrrrr burdamısınızz huuuuuu.....

kimseler yoookkk

aayyy kızlar tam 45 dkikadır nete baglanmak için ugraşıyorum yemin ediyorum hayatımda şu ttnert kadar ş... bişi görmedim.kazıklıyolar resmen sınırlı net var bizde kamera açmıyoruz video izlemiyoruz her ya 80 falan gelio kafayı yedik artık çalışsa içimiz yanmıycak ama sürekli kopuyo bide

hahahah aynen kuzum aynenn yaaa bir çalışmaa yaparlarr hiç belli olmuyo sagları sollarıı insan sinir harbi yaşıyooo

kız saat 12 yi geçti ama yauu insan erken söler gömerdim ben bizim bahçede var gül agacıı ben gömdümmm bi kagıda bisürü dilek yazıp :)))yarında küçükçekmece gölüne atıcammm :::)

ahhh beee gülümm insan bizim içindee gömmez mi beee neysee napalımm kısmet degilmiş geçen sene gömmüştümm bu sene kaldıı hihihihih

ahhh beee gülümm insan bizim içindee gömmez mi beee neysee napalımm kısmet degilmiş geçen sene gömmüştümm bu sene kaldıı hihihihih

ayy yavrum hiç aklıma gelmedi valla kız gelse gömmemmiii istiosan gidim bi koşu gömimmm:) benim haberim bilem yoktu annem aradı bi kagıda bebek resmi çiz göm die o yapmışta :)) yoksa benim haberim bilem olmazdı vallaaa ahh ahh eskiden herşey daha güzeldi yaa bi ateş yakan bile yok buralarda valla (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…