bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

ahhh kuzum bee aynen öyleee valla ne güzeldii çocuklugumuz gitgidee gelenek göreneklerimizde gidiyoo ne atlardıkk beee ne piknikler yapardıkk artık hiçbirsey kalmıyoo valla zaman ilerlerdikçeee olsunn tatlımm benimm gömmüş kadar oldunnn Allahımm dualarını dileklerini kabul etsinn inşşşş kuzum benim

ahhhhhhhh ahhhhhhhh aynen kuzum yaa bizim çocuklarımız göremicek hiçbişeyi bizim çocuklugumuz ne güzeldii yaaa (
amin kuzum aminn inşallahh

ahhhhhhhh ahhhhhhhh aynen kuzum yaa bizim çocuklarımız göremicek hiçbişeyi bizim çocuklugumuz ne güzeldii yaaa (
amin kuzum aminn inşallahh

öylee canım öyleee zatenn artık çocuklar bile çocukluklarını yaşıyamıyoki kapının önünde oynayamazlarr bişey olcak diyee organik zaten beslenemiyolarr gidişat iyi degil ama napalım hayat devam ediyo kuzu yaşıyozz işteee....çoğalmak şartt

wuuuuuuuuuuuuuuuu çogalmak şartt

kuzum ben şimdi ne kadar zaman sonra kocişime yanaşabilicemmm kanamam bitincemii

wuuuuuuuuuuuuuuuu çogalmak şartt

kuzum ben şimdi ne kadar zaman sonra kocişime yanaşabilicemmm kanamam bitincemii

valla cnaım benim bana doktorumm iki üç hafta dedi kanama bitince korunmalı girin dedi benim bir haftada bitti kanamam bir haftada ben koydumm sonraa oldiiii....kanama bitincee bide kontrolde hiçbir sorun yok dersee girebilürsünn hihihihihih

anam ilkimnde hiç hatırlamıom bundada doktor bişi demediiii :)) mirak ettim bendee :))

biter bebegim biterrr merak etmeee anam karnı acıkmışş benide acıktırmaa beee hihihihi zaten çok yiyom bu araa pofffff... herseyi yemek istiyorummm

hehehhehehe acık valla kız sabahtan beri bi pogaça bide ekmek arası piynir yidim :))))))))) açım anacım açççççççç şimcik çay bisküvi yaptım DDDDDDDDDDD

hehehhehehe acık valla kız sabahtan beri bi pogaça bide ekmek arası piynir yidim :))))))))) açım anacım açççççççç şimcik çay bisküvi yaptım DDDDDDDDDDD

ohhh daha ne olsun kuzum bastırır bende çay çekirdek çıtlıyomm mis misss çaysızz yapamam valla sabah aksamm ondan kanım kalmıycak bide cigara erken ölcemmm

ohhh daha ne olsun kuzum bastırır bende çay çekirdek çıtlıyomm mis misss çaysızz yapamam valla sabah aksamm ondan kanım kalmıycak bide cigara erken ölcemmm

ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhh aynı dertten müzdaribiz kızzz ( ben çay severim ama çok aramam ama sigara ahh o sigara bi bırakabilem allahtan bu hamileligimden sonra balkonda içmeye başladım oda bişidir evde içmiom.benim ilk hamileligimde annem babam ve kardeşim bebek gelio die bıraktı lar sigarayı şimdi içmiolar ne güzelll

aynen canım yaaa hadi çayı geçtimde şu sigarayı bir bırakabilsem başka bişey istemiyorumm okadarda lanet bişey yanii bende mutfakta balkonda içiyorumm ama pislikten bir türlü vazgeçemiyorumm yaaa pis lanettt darısı başımızaa ne diyimm kuzu...

aminn canım aminnnnn hamileliginde naptın kız 2 sindede

aminn canım aminnnnn hamileliginde naptın kız 2 sindede

valla canım oğlumdaa bırakamadımm hatta aşerdimm resmen doktorumm üç beş tane dedi tabi yedi sekizi buldu içtimm kuzu içmeyince çok kötü oluyodumm ikincisinde zaten mide bulantımm vardıı iki taneyi zor içiyodumm ama bırakamıyorumm beee kuzu valla oğlumu sezeryanla doğurdumm inan bir gün yatırdılarr nasıl aradımm feci tiryaki olmuşuzzzz fecii.....

ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh bende ilkinde aşerdim resmennn içmek kenara dursun resmen yiyesimmm gelioduuuu .ikincisindede daha azzz istedi canım ama resmen ikisindede dua ettimmm midem bulansın diyeee

ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh bende ilkinde aşerdim resmennn içmek kenara dursun resmen yiyesimmm gelioduuuu .ikincisindede daha azzz istedi canım ama resmen ikisindede dua ettimmm midem bulansın diyeee

valla bende canım bendee nasıll dua ettim Allahım beni tiskindir şundan diyeee gerekirse sabah aksam kusuyım dedimm ama yok anam yaabişeyi ne kadar yasaklarsınn okadar tatlı gelri yaa oğlumdada öylee oldu resmenn pişman ola ola içtimm lanett seyi....ahhh bir bıraksamm hep deniyorum ama olmuyoo olmuyoo olmuyooo bir hafta dayanıyorumm gene yeniliyorumm yaaaa offf....

ahhhh ahhh aynen valla ( bi bırakabilsem ne güzel olucak bide benim kocişte içmioo

ahhhh ahhh aynen valla ( bi bırakabilsem ne güzel olucak bide benim kocişte içmioo

oyy senin işin daha kolay bee kuzu ondan destek alıp gerçi ben bıraksamm benim kociş hemen bırakcakk ama işte bende iş yokk benim kocam benden daha iradeli ama ben yapamıyorumm iştee bazen diyorumm sabah kalkıcamm hiç içmiycemm geceki sonn lannn ille o gün bişeyy oluyoo gene yakıyorumm laneti yaaaa napcemm bilmiyommm yeni gebe kalmadann bıraksamm süperr olecekkkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…