- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.841
oyy senin işin daha kolay bee kuzu ondan destek alıp gerçi ben bıraksamm benim kociş hemen bırakcakk ama işte bende iş yokk benim kocam benden daha iradeli ama ben yapamıyorumm iştee bazen diyorumm sabah kalkıcamm hiç içmiycemm geceki sonn lannn ille o gün bişeyy oluyoo gene yakıyorumm laneti yaaaanapcemm bilmiyommm yeni gebe kalmadann bıraksamm süperr olecekkkk....
uyudunmu kuzu yoksam tüttürmeyemi gittin :))
yok kuzum yaa burdayımm odayı topladımda heee valal cnaım yaaa hep içme diyolar ama olmuyo işteee olmuyoo başladınmı bir kere bitmiyooo inşş bırakırız beee kuzu inşşşş aman oyun deme bana yaaa tam bir hastalık tammm bulaştınmı alamıyon kendinibenim kocişte diablo oynuyoo bende hiç hiç bulaşmıyomm
anam kız bu saatte ne işi yapıon bırak :)
ahh kuzum ahhh sorma keşke bıraksakk
ayy bende o hastalardan biriyim ps3 ü daha yeni aldıydık bi oyun aldı kociş little big planet diye anam saatlerce başından kalkmadım vaallaa en sonunda son bölüme geldim geçemiom 1 hafta falan ugraş ugraşşş yokkk sonunda işten geldim bigün açtım yine geçtim ama bendeki sevinci görr elim ayagım titredi konuşamadım cemi aradım hemen aşkımmmmmmmm die nasıl bagırıyom oldu oldu diom ama ne oldugunu sölemiom cemde meraklandı bagırıyo noldu noldu die bana bişi oldu sanmış sonra anlattımda kapadı suratıma teliDDDDDDDDDDDDDDDDD
anam zeytini traş ettirdim ya ben bugünn şimdi bi görr utanıyo kafasını yastıgın altına soktu hiç kıpırdamıyo valla utanıyomuşş çirkin oldu sanıyomuş veteriner güzel kzuım die sevin dedi sabahtan beri güzel kız die seslenioz :))))))))))
hahahamanyakk valla seni anlıyorumm kuzu aynen bende öyle oluyomm görende dünyayı kurtardım snaırr heeeee hihihihih ama zevkli oluyo iştee napcennnn
hemde ne zevkk vallaaa kız geçen oyundaki kuzenimi vurdular agladım düşün yani :))))))))))))))))))))))))))
yaaa bende bu saatte yapmamda kuzu ev sahibi evi satılıpa çıkardıı gelip bakıyolarrr eşimde pazarları evde pazar gelinn diyoo bide bunlarlaa uğealıyorumm kuzu yaa hiç derdim tasam yok yaaa bide bunlarrr...bide satılırsaa ev ara durrr offf offff bide çocuklaa tek başınaa taşınnn napcemm bilmiyorumm inşş bu siteden gene bir daire buluruzdaa yoksa işimiz işşş kuzum işimiz işşş.....
hahahahahahaha anam okadar kaptırmaa kendiniiiiii valla çıkamazsınn işin içinden heee hihihihihhi
ayyyyyyyyyy kuzum işin zormuş yaaaainşallah ordan bi yerden hemencik bulursunuzda kolay olurr hemencik
aynen canım aynenn inşş valla yoksa işimiz çok zorrr bide çok alıştımm buraya şimdi burdan gidersem baya koyarrr komşuluk falan tam oturduu bakalım kısmet artıkk yaaa vurdum enginee ne olursa olsunn takmıyorum kafayane olucaksa oluyo zatennn yaaa elimizde miki
:)))))) kaptırdım bilem artık çok geçç kız zaten bazen kendimi anne olmaya hiç hazır hissetmiom ,:)) ben daha veledim diomDDDDDDDDDDd
yavrumm hep öylee veled kal emii inşşş süperde anne olcaksınn çocuklarr çok sanslııbende senin gibiyim kuzu yaaa zaten içimdeki o çocuk olmasa işim işş yanii eşim bilee derr hala küçük kız çocugusunn öyleyimm valla çokta mutluyumm hala kayıyorumm sallanıyorumm kum oynuyorumm ohhhh hayat bize güzell valllaaaa niye büyüyimkii ondan anlaşıyoz yaa zatennn
ahh ahh burda hiç komşuluk yok yaaa bazen kendimi acaipp yanlız hisseidom valla ki ben bayılırım böle bahçeye iniyim komşularımla çay içelim falannn
ahhh yavrumm ahhh bende çok çektimmm çok yalnız kaldımm hemde kendi memleketimdee ama istanbula geldimm buraya taşındıkk gördümm burdaa komşuluk neymişş valla kamyonlaa bir girdik siteye kuzu inan herkes hoşgeldiniz demeye başladıı site sanki küçük bir mahallee inşş burda kalırımm ama bakalımm yalnızz olmakk çok zor çokkk çok iyi biliyorummm o duyguyuuu
ne güzel yaaa biz evlendik cumartesi dügün oldu eve geldik pazartesi günü saat 10 da kapı çaldı açım alt komşu apartman elektirik parasını istiyo 500 kuruş neyse verdim bana nededi biliomusun bi daha kapınıza getirmeyin dedi mal yaa o anda jeton düşmedi işte yoksa agzını burnunu kırardım. ama neyseki sonradan kavgamı ettim :))) bigün eve geldim kapıda çevirdi beni parmagını sallıyark sen dur bakıyım falan dedi bende noldu dedim bana dioki sen fındıkları kırıp camdan atıyomuşun görmüşler bende adam gibi anlatmaya çalışıom benim eşim kaysı çekirdeklerini attırmıo camın önüne koyuyo perde savuruyodur falan die
yine parmagını sallayınca kendimi kaybetmişim başka bi komşu tuuttu yoksa o parmagı alıp münasip bişiler yapıcaktım valla ama baya bagırdım çagırdım bi haftada onun kapısının önünden geçerken bagırdım çıkmasın karşıma dövceem die yolunu degiştiriodu kadın beni görünce :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?