bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

aynen valla o sinirle karşıma çıksaydı saçını başını yolardım valla öyle inir oldumki ya gelmişsin kapıya bi hayırlı olsun de bişi de yani mal yaa zaten 2 tane çocugu var her sabah bagırma sesleriyle uyanıyom cazgır ya küçücük çocukla kavga edio vuruyo falan.yeminle agzını burnunu kırmak itiyorum kadının insanlıktan nasibini alamamış işte

yok kuzum yok psikolojisi bozuk oluyo onlarınn normal degiller artık kocasıylamı derdi var hayatlamı bilmiyorumm ama insan bana hasta beyinli insanlarr çocugaavuruyosa zatenn kesinliklee hastaaa yavrum oo aman öylee komşu olmaz olsunn....zaten çingene karısına bağlarlarr kavgayıdaaa kuzu hiç muhattap olunmazzz...

aynen kuzum şimdide bişi diyince veriyom agzının payını usuyo zaten bana bişi diyemio arkamdan konuşuo Ç)))9,

yavruşum ben yatıom artıkınn bugün acip yoruldummm temizlik falan derkennn.:)))
çokk kocaman öptüm kzuuşummm seniii yarın görüşürükkkkkk muckkk

tamam bebegim benim iyi gecelr tatlı rüyalar bende yatıcam zaten şimdi kocaman öptümm senii muckkkk

günaydın bacılar .. yine ne çok yazmışsınız oku oku bitmiyor yaa....ben bugün kocama pansuman yapacam, gazlı bez felan almayı unutmuşum şimdi çıkıp nöbetçi eczane bulacam..bide banyo ypmak istiyor, dikişleri ıslatmadan yapmamız lazm nasıl olacak o bilmiyorum yaa..

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, hıdrellezden girilmiş sigarayla devam edilmiş komsulukla muhabbet bitmiş

canım yapabildiniz mi banyo?? merak ettım..

:))))) selam canımmm kız nasıl yaptırcaksınız banyo iki dk sabrediversin kocan sakıncalı bak yara yerini yumuşattıgı için sorun olur ve dikişleri alma günü artar o yüzden ıslak bi bezle falan sil vücudunu öyle halledin.benim bacagım kesildi bi ay hiç banyo yapmadım valla biraz derin bi keaikti annem sildi hep napalımm

selam kızlar nasılsınız. renklim canım nasıl yapacaksın tek başına.allah yardımcın olsun kolay gelsin. yelizin dediği gibi keşke biraz sabretse eşin.

beni soracak olursanız kafam karmakarışık. yarın ya da salı günü rahim filmine gitmeyi düşünüyordum ancak vazgeçicem daha doğrusu erteleyeceğim sanırım. ağrısını umursamıyorum ancak ben normal muayenede bile kasılıyorum elimde olmadan. kasılınca da ilaç gitmiyormuş çekilmesi zor oluyormuş, net sonuç söylenemiyormuş. ne kadar kasılmayacağım diye kendime söz de versem geçmiş yaşantılarıma bakarak tutabileceğimi zannetmiyorum.

canımcım sen kendini daha iyi bilirsin tabikiii o yüzden ertelemen hayırlı olmuş bide bişi söylücem sen bi kere hamile kalmışsın bu yüzden bence rahim filmine gerek yok çünkü tek tüpün kapalı bile olsa bu engel degil hamile kalmana.bence kan pıhtılaşma testlerin yapılmadıysa onlardan başlayabilirsinn

kürtajdan kaynaklanan bi tıkanıklık olabilir mi diye düşünmüştüm canım ancak bu ay da geçsin bakalım. pıhtılaşma testlerini falan da yaptıracam canım bu ay inşallah çok sağol.

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, hıdrellezden girilmiş sigarayla devam edilmiş komsulukla muhabbet bitmiş

canım yapabildiniz mi banyo?? merak ettım..

canlar kocamı yıkadım ama yara yerini streç filmle sardım öyle foşur foşur suyla yıkamadım, eğildi başını yıkadım, sırtını göğüsünü havlu ıslattım sildim ameliyat yerinden aşağı tarafını foşur foşur yıkadım..herifin her yanı batikon yıkanması şarttı..mis gibi oldu tosunpaşa , 11 tane dikişi var sol da 6 sağda 5..kaynamış baya ama çok tedirgin oldum pansuman yaparken..yatmaktan beslenmekten kilo da aldı biraz tosunpaşa diyom seviyom.. anneside diyoki doğunca 4 kilo 200 gram doğmuştu, tam tosuncuktu diyo..

canım valla yıkadım herifi ama perişan oldum çok yoruldum ..bide nazlı bide nazlı sorma..yok acıttın yok elledin.. kıyamıyorum bende ona ...
canım kasılınca ilaç gitmiyor bende ilk kasıldım sonra dr çok zor gidiyo ilaç ilerlemiyo dedi, deruun deruuun nefes aldım başka şeyler düşündüm açıldı gitmeye başladı ilaç..ağrı oluyor canım ama adet ağrısı gibi benim canım çok yandı ama yani 5 6a sn lik bişe sonrasında bişe olmuyo..kanamam çok oldu benim ama normal dedi dr..bu ay rahim filminden sonra ilk adetim eşimin ameliyat olduğu gün adet oldum, ağrım çok olmadı, normalde kıvranırdım ..rahim filminde açıldı mı ne olduysa sancım çok olmadı..kanamamda normal eskisi gibiydi..ben tavsiye ediyorum filmini çektirmeni , bende kürtajdan dolayı bişey mi kaldı die şüpheleniyordum, içim rahatladı..candaşımın tek tarafı tıkalı diğer tarafı kapalı çıktı ama ben kasılmaktan dolayı öyle çıktığını düşünüyorum, inşallah öyledir..

canım eşine geçmiş olsun. sezeryan sonrası banyo için su geçirmez banyo bantları satılıyomuş medikallerde. aklında bulunsun.
reglin de hayırlı olsun inşallah bu ay dan sonra 9 ay adet görmezsin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu gelsenize iki muhabbet edelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım sıkıldı ama benimmm

canım eşine geçmiş olsun. sezeryan sonrası banyo için su geçirmez banyo bantları satılıyomuş medikallerde. aklında bulunsun.
reglin de hayırlı olsun inşallah bu ay dan sonra 9 ay adet görmezsin
amin canım inşallah hepimizin son adeti olsun... canım su geçirmez bant aldım ama biraz küçük geldi kenarlarından alır diye jelatinle sardım ..riske atamadım..sağolasın

kızlar hepinize merhaba

en son 1 hafta önce yazmıştım canım çok sıkkındı biliyosunuz sizide sıkmak istemedim o yüzden yazmadım ama bir girdim o ne bir sürü yazmışsınız hepsini okuyamadım yeni gelen arkadaşlar olmuş hepinize tekrardan merhaba

renklicim anladığım kadarıyla eşin ameliyat olmuş geçmiş olsun tatlım durum ne?inşallah gelir bebişimiz

bende bu arada doktora gittim sonuçlarım hakkında hiç bir şey demedi rahim filmide çekelim dedi çok korkuyorum salı günü çeklecek adetimin 10.günü.nasıl olacağını bilmiyorum antibiyotik verdi iç dedi 2gün önceden bugün içmeye başladım idrar yollarımda enfeksiyonmu var anladım yanma var.onun tehlikesi olurmu bilemedim.cinsel ilişki yasakmı bişi demedi.ya hiç bir şey bilmiyorum sadece korkuyorum korunmam gerekecekmi korunmakda istemiyorum napcam bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…