- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.881
ben efsaneyim filmin adı will smiht dünyada tek kalmış adam , herkes bi hastalığa yakalanmış..
yelizcim sıkılmışsın canım ben de sıkılıyorum gel birlikte oturalım diyecem ama bizim buarada fırtına yağmur, ama içeride oturururz:)))nasılsın bu arada ağrıların geçti dimi.
renklim haklısın da korkuyorum be canım.bi de korun derse boşa geçirmek istemiyorum. neden bilmiyorum bir ay daha bekle diyor içimdeki ses. bakalım salı günü gidecem bende doktora. artık o an neye karar verirsek doktorla onu yapıcam.
nildem canım benim hoşgeldin. doktor bana filmden önce cinsel ilişki yok dedi. sonrasını da yaşayıp görecez ne diyecek. ben vazgeçiyor gibiyim bu ay bakalım belli de olmaz. salı günü gidicem doktorum ne derse.
yelizcim sıkılmışsın canım ben de sıkılıyorum gel birlikte oturalım diyecem ama bizim buarada fırtına yağmur, ama içeride oturururz:)))nasılsın bu arada ağrıların geçti dimi.
renklim haklısın da korkuyorum be canım.bi de korun derse boşa geçirmek istemiyorum. neden bilmiyorum bir ay daha bekle diyor içimdeki ses. bakalım salı günü gidecem bende doktora. artık o an neye karar verirsek doktorla onu yapıcam.
nildem canım benim hoşgeldin. doktor bana filmden önce cinsel ilişki yok dedi. sonrasını da yaşayıp görecez ne diyecek. ben vazgeçiyor gibiyim bu ay bakalım belli de olmaz. salı günü gidicem doktorum ne derse.
ahh kuzum valla sıkıldım ya haftasonu evde oturmayı hiç sevmiom( ne fırtınası kızzz oyy burda hava çok güsell
agrım var kuzum ya( bugün yine kıvrandırdı resmen ((şimdi az daha iyiyim ama y,ine arada vuruyo
sorma bacım fena burda hava. geçsin ağrıların biran önce inşallah. dikkat et kendine canım dinlen yat biraz diyecem ama yapar mısın:))))))
hadi ya bizim dün oldu(((
amin canım aminn
hehehehhe tanımışsın beni bencede yapmam :))))))))))
yumurtlama zamanın geldi mi canım öylesinemiydi:)))))korunmalı olduysa sıkıntı yok bildiğim kadarıyla. gebelik olursa zararı olmasın diye sonuçta röntgen.
yok kuzuuuuu korunmalı değil ama yumurtlama zamanı da değil.ya hilalllllll bn vazgeçecek gibiyim
bişey olmaz herhalde canım yumurtlama dönemi değil ya. ama sen yine de doktora bi sor. allah korusun bi sıkıntı olmasın. sorma bende vazgeçmiş gibiym. salı günü gittiğimde doktor kararımı değiştirmezse bikaç ay daha bekliycem bakalım.
az bi zaman oldu tanışalı ancak anladım yaramaz, çocuk ruhlu bi kadın olduğunu :))))
hilalim benim doktoru biliyosun soramamki offffff ağzım yüzüm hep uçuklamış biliyomusun korkuyorummm bide candaşla konuştum sordum 2 gün korunma yeter dedi hilalim kafayı yiycemmmm
efet minnagım ben daha ve çok canım sıkılıo yaaa dışarı çıkmak istiommm
hava da güzelmiş canım. al kocişini de arkadaşını:))) da bi turlayın gelin temiz hava iyi gelir. bu arada kaç yaşındasın.
ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhh kocişim kadırsa bi totosunu(( 28 yaşındayım canımmm
tatlışim ne yapıyonn valla benim bugünn sabah bir kalktımm dişim şişmişş canım pazar günüm gittidayak yemiş gibi şiş şiş geziyomm... ev sahibi geldi bide güzel cama ev satılık yazdı yanii ...oktan bir pazardıı kuzumm....
hilalim benim doktoru biliyosun soramamki offffff ağzım yüzüm hep uçuklamış biliyomusun korkuyorummm bide candaşla konuştum sordum 2 gün korunma yeter dedi hilalim kafayı yiycemmmm
yok kuzuuuuu korunmalı değil ama yumurtlama zamanı da değil.ya hilalllllll bn vazgeçecek gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?