bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

yelizcim sıkılmışsın canım ben de sıkılıyorum gel birlikte oturalım diyecem ama bizim buarada fırtına yağmur, ama içeride oturururz:)))nasılsın bu arada ağrıların geçti dimi.

renklim haklısın da korkuyorum be canım.bi de korun derse boşa geçirmek istemiyorum. neden bilmiyorum bir ay daha bekle diyor içimdeki ses. bakalım salı günü gidecem bende doktora. artık o an neye karar verirsek doktorla onu yapıcam.

nildem canım benim hoşgeldin. doktor bana filmden önce cinsel ilişki yok dedi. sonrasını da yaşayıp görecez ne diyecek. ben vazgeçiyor gibiyim bu ay bakalım belli de olmaz. salı günü gidicem doktorum ne derse.

ahh kuzum valla sıkıldım ya haftasonu evde oturmayı hiç sevmiom ( ne fırtınası kızzz oyy burda hava çok güsell
agrım var kuzum ya ( bugün yine kıvrandırdı resmen ((şimdi az daha iyiyim ama y,ine arada vuruyo

hadi ya bizim dün oldu (((

sorma bacım fena burda hava. geçsin ağrıların biran önce inşallah. dikkat et kendine canım dinlen yat biraz diyecem ama yapar mısın:))))))

yok kuzuuuuu korunmalı değil ama yumurtlama zamanı da değil.ya hilalllllll bn vazgeçecek gibiyim

bişey olmaz herhalde canım yumurtlama dönemi değil ya. ama sen yine de doktora bi sor. allah korusun bi sıkıntı olmasın. sorma bende vazgeçmiş gibiym. salı günü gittiğimde doktor kararımı değiştirmezse bikaç ay daha bekliycem bakalım.

hilalim benim doktoru biliyosun soramamki offffff ağzım yüzüm hep uçuklamış biliyomusun korkuyorummm bide candaşla konuştum sordum 2 gün korunma yeter dedi hilalim kafayı yiycemmmm

hilalim benim doktoru biliyosun soramamki offffff ağzım yüzüm hep uçuklamış biliyomusun korkuyorummm bide candaşla konuştum sordum 2 gün korunma yeter dedi hilalim kafayı yiycemmmm

sorma canım aynı korku bugün beni de yedi bitirdi. o yüzden vazgeçer gibi oldum zaten. allah yardımcımız olsun canım. olmadı yaptırmayız be güzelim bekleriz biraz daha. sıkma kendini o kadar. ağrısından değil de ben kendimi kasarım diye korkuyorum o da yanlış sonuç verir, boşuna üzülürüz falan o tedirgin ediyor beni.

ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhh kocişim kadırsa bi totosunu (( 28 yaşındayım canımmm

erkekler hep aynı canım. hafta sonunu evde yatarak geçirmeyi tercih ediyorlar ne yazık ki. ben de bugün zorla bi saat çıkarabildim evin etrafında gezdik o da spor amaçlı:))) tatlım ben çıkıyorum biraz ağrım ve bulantım var niyeyse azcım yatayım. öpüyorum

tatlışim ne yapıyonn valla benim bugünn sabah bir kalktımm dişim şişmişş canım pazar günüm gitti dayak yemiş gibi şiş şiş geziyomm... ev sahibi geldi bide güzel cama ev satılık yazdı yanii ...oktan bir pazardıı kuzumm....

ahhhhhhhhhhhh kuzummmmmmmmmmm çok üzüldüm ( geçmiş olsun tatlışımmmm benimde kocişim evrak yazıcak şimdi yarım saate falan gelirim inşallah ama gelin yaaa

yok kuzuuuuu korunmalı değil ama yumurtlama zamanı da değil.ya hilalllllll bn vazgeçecek gibiyim

kızlar günaydın siz bilirsiniz bekleyin 1 ay.. nildem benimde filmden 3 gün önce ilişki olmuştu, dr a dedim yumurtlama yok zaten dedi bişe olmaz,terminatör değilse spermler o kadar yaşamazlar dedi aman dedim terminatör olsalardı şimdiye kaç kere hamile kalırdım siz yinede içiniz rahat olsun diye 1 ay bekleyin canlar..ama dr korun demiyor sadece 2 gün korunuyorsun zaten yumurtlama dönemi olmadığı için farketmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…