- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.901
Canlar gunaydin ben geldim varmi bi haberrr
buydayım ben( ama küsüm heykeze kimse gelmio buraya
Hfta sonu kimse olmuo pek canim. Bide bizim kizlar gece gelio :) gece kuslari hepsi
küsme kuzum küsmee herkess havayı güzel buldu dışarlrda demekk :):) valla bende dişimdenn hep yatıyorumm öyle bakıyorum çıkıyorumm napıyımmmm çağıralımmm haydiii kızlarrrr haydi kızlarr haydiiiiSEN nasıl oldunn tatlımm kanaman azaldımı ağrın falan kalmadı heralde dimi
Hfta sonu kimse olmuo pek canim. Bide bizim kizlar gece gelio :) gece kuslari hepsi
hee gece gelio gecede burdaydım yine yine kşmse yoktuu((
hee gece gelio gecede burdaydım yine yine kşmse yoktuu((
canım dişine aspirin koy inanılmaz iyi gelio.benimde dün agrım oldu yine gece hiç uyumadım gündüzde baya kıvrandım ama şimdi yok agrı kanamada devam edio hala pıhtılar atıyorumm
aynen öylee canımm beyazım sen nasılsınn hoşgeldinn[/QoUOTE]
Iyiym canim arkadasla telde konusmaya daldim ev isi kaldi evi toplamaya calisiyorum bi.saatim var kursw gitcem
aynen öylee canımm beyazım sen nasılsınn hoşgeldinn[/QoUOTE]
Iyiym canim arkadasla telde konusmaya daldim ev isi kaldi evi toplamaya calisiyorum bi.saatim var kursw gitcem
ne kursuna gidiyon kuzum sen hergünnnmerak ettim sorcem sorcemm valla bende bir girişiyim eve diyorum ama hiç işime gelmiyoo yaaa hihihihhi
ahh kuzum benim kıyamam ben sana yaaa kontol vaktin gelmedimi ne zaman gitceksinn kuzum vala canımm antibiyotik alıyorumm baya abse yaptı sanırımm şiştiği için ağrımıyo çok şükürr inşş hemen geçerr çok çirkin oldumm hihihihhivalla benimde adetimin gelmesi lazımm hala tık yok kuzularr yaa ne kadar süre gelmemesi normall bugün 29 günn gelirr dimi kızlarrr
şekerler nasılsınız?3 gün girmeyince koptum burdan oku okuuuuu nereye kadar :)bıraktım bende yazıyım dedim iyisinizdir inşallah varmı bi gelişme ne var ne yok ?
çarşamba gidicem canım tam bi hafta bebegin patoloji sonucuda gelicek o zaman onuda alıcam.
canım 29 gün erken bile benim 40. günde gelmişti düşün yani bekle az sabret uzuyo biraz sonra normale dönüo
şekerler nasılsınız?3 gün girmeyince koptum burdan oku okuuuuu nereye kadar :)bıraktım bende yazıyım dedim iyisinizdir inşallah varmı bi gelişme ne var ne yok ?
heee tamam canım benimm ayy içimi rahatlattınn daha bekliycemm yanii aman sorun olmasınn bekelrizz kuzum benim innşş sendede bir porblem olmazda hayırlı haberlerle gelrisinn kuzum benimm valla kanama görmekten gına geliyoo biran önce bitsin diyoruzz sonra adet zamanı geliyoo bide adeti bekliyoruzz oyyy oyyy çok şükür gene bu günümüzee :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?