bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

buydayım ben ( ama küsüm heykeze kimse gelmio buraya

küsme kuzum küsmee herkess havayı güzel buldu dışarlrda demekk :):) valla bende dişimdenn hep yatıyorumm öyle bakıyorum çıkıyorumm napıyımmmm çağıralımmm haydiii kızlarrrr haydi kızlarr haydiiii SEN nasıl oldunn tatlımm kanaman azaldımı ağrın falan kalmadı heralde dimi

canım dişine aspirin koy inanılmaz iyi gelio.benimde dün agrım oldu yine gece hiç uyumadım gündüzde baya kıvrandım ama şimdi yok agrı kanamada devam edio hala pıhtılar atıyorumm

canım dişine aspirin koy inanılmaz iyi gelio.benimde dün agrım oldu yine gece hiç uyumadım gündüzde baya kıvrandım ama şimdi yok agrı kanamada devam edio hala pıhtılar atıyorumm

ahh kuzum benim kıyamam ben sana yaaa kontol vaktin gelmedimi ne zaman gitceksinn kuzum vala canımm antibiyotik alıyorumm baya abse yaptı sanırımm şiştiği için ağrımıyo çok şükürr inşş hemen geçerr çok çirkin oldumm hihihihhi valla benimde adetimin gelmesi lazımm hala tık yok kuzularr yaa ne kadar süre gelmemesi normall bugün 29 günn gelirr dimi kızlarrr

çarşamba gidicem canım tam bi hafta bebegin patoloji sonucuda gelicek o zaman onuda alıcam.
canım 29 gün erken bile benim 40. günde gelmişti düşün yani bekle az sabret uzuyo biraz sonra normale dönüo

şekerler nasılsınız?3 gün girmeyince koptum burdan oku okuuuuu nereye kadar :)bıraktım bende yazıyım dedim iyisinizdir inşallah varmı bi gelişme ne var ne yok ?

çarşamba gidicem canım tam bi hafta bebegin patoloji sonucuda gelicek o zaman onuda alıcam.
canım 29 gün erken bile benim 40. günde gelmişti düşün yani bekle az sabret uzuyo biraz sonra normale dönüo

heee tamam canım benimm ayy içimi rahatlattınn daha bekliycemm yanii aman sorun olmasınn bekelrizz kuzum benim innşş sendede bir porblem olmazda hayırlı haberlerle gelrisinn kuzum benimm valla kanama görmekten gına geliyoo biran önce bitsin diyoruzz sonra adet zamanı geliyoo bide adeti bekliyoruzz oyyy oyyy çok şükür gene bu günümüzee :d

bu zeytin kızı şimdi bogucam hee ,:) topu var bidene ufak onu alıyo agzına gidiyo berjerin önüne bırakıyo sonra burnuyla ittriyo altına bu seferde almaya çalışıp alamayıncada başlıo aglammaya.ordan çıkarıyom götürüp koltugun arkasına atıyo zillimidir nedir yaaaaaaaaaaaaaa

olmaz canım bişi korkmaaaa gelir yanii.inşallah cnım ya biranönce hallolsunda başlıyalım çalışmalaraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…