benim doktorum doğumdan sonra hastane odamıza gelip herrkese ayrı ayrı bakarak dedi ki : bebeği 3 ay anneden başkasının öpmesi yasakkkk !!! :))
Allah razı olsun sevgili doktorum belki bunu hijyen açısından belki de benim psikolojimi desteklemek açısından söyledi ama saolsun söyledi ve herkes, eşim bile buna riayet etti . sonuçta el kadar bebeğin kimsenin sulu öpücüklerine ihtiyacı yok onun tek ihtiyacı annesinin sıcacık kucağı ve memeleri :))
Ayyyy... arkadaslar ya bende aynı sorunları yasadım ve hala yasıyorum .Bebegim dogmadan onu cok öperler,kucaga alıştırırlar, ...falan diye coook kıskanıyordum dogum zamanı hiç gelmese diyordum oglum dogdu 3,5 aylık oldu hla devam ediyor .Gezmeye bile gitmek istemiyorum kucaklarına alıyorlar, sert seviyorlar ,sevmek için uyumasını bile izin vermiyorlar .Eee tabi buda hem eşime yansıyor hem ailesine cocugu kıskanıyor bizden diyorlar cok üzülüyorlar .ya ben cocugu gec ailesinden eşimi cok kıskanıyorum.Bir pskolaga gitmeyi cok istiyorum ama eşim götürmüyor .siz bişey söyleyin bari bana
benim doktorum doğumdan sonra hastane odamıza gelip herrkese ayrı ayrı bakarak dedi ki : bebeği 3 ay anneden başkasının öpmesi yasakkkk !!! :))
Allah razı olsun sevgili doktorum belki bunu hijyen açısından belki de benim psikolojimi desteklemek açısından söyledi ama saolsun söyledi ve herkes, eşim bile buna riayet etti . sonuçta el kadar bebeğin kimsenin sulu öpücüklerine ihtiyacı yok onun tek ihtiyacı annesinin sıcacık kucağı ve memeleri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?