Çocuk Hastalıkları bebeğimmm:((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bitanesininannesi

Çiçek değilim , lakin soluyorum.. 🍂
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
1.353
1.766
333
Hayırlı geceler arkadaşlar.oglum bi kaç gündür çok öksürüyodu doktora götürdük akcigeri enfeksiyon kapmış dedi ilaç verdi dün muhallebi yaptım yedirdim ilaçları verirken ağzından burnundan kustu yavrum çok korktumm :( doktor iğne verdi başına böyle bişiy gelen varmı arkadaşlar çok üzülüyorum böyle öksürdükçe rabbim bütün bebişlerimizi korusunnn :(

Hayırlı geceler arkadaşlar.oglum bi kaç gündür çok öksürüyodu doktora götürdük akcigeri enfeksiyon kapmış dedi ilaç verdi dün muhallebi yaptım yedirdim ilaçları verirken ağzından burnundan kustu yavrum çok korktumm :KK43: doktor iğne verdi başına böyle bişiy gelen varmı arkadaşlar çok üzülüyorum böyle öksürdükçe rabbim bütün bebişlerimizi korusunnn :KK43:
Cok gecmisler olsun. Enfeksiyon icin degil ama bi parca oksurugunu rahatlatmak adina balli limonlu ilik su yapabilirsin. Ayrica hatmi cicegini ilik süte atip sabah aksam icirebilirsin ek olarak. Doktorun dediklerinide yapinca bi iki gune zimba gibi olur insallah

çok geçmiş olsun, oğlunuz kaç aylık yada kaç yaşında bilmiyorum ama kontrole gitmeyi ihmal etmeyin..

öksürük ve kusma vücudun hastalığa verdiği doğal tepkiler..

önemli bir tavsiyem olacak; kusarken çocuğunuz başını yere doğru eğmesin, başı eğerek kusmak burundan gelmesine sebep olur.. ve kişiyi en çok da burundan gelen rahatsız eder.. sevgiler

Çokk sağol canım bal 1 yaşından önce yasak diye biliyorum diger cevap içinde teşekkür ederim 6 aylık ken verilebilirmi acaba?

6 aylık bebeğim bi anda korktum hemen aşağı eğdim ondan oldu demek ateşide çıkıyo çok inşallah ilaçlar fayda eder

kaç aylık acaba? küçükse her bitkiyi kullanmayın lütfen.. bizim doktorumuz öksürük için şurup asla önermiyor. 1 defa oğlum küçükken kullandıgım öksürük şurubu hastalıgını ilerletmiş ve 1 hafta hastanede kalmıştık o zamandan bu yana hiç öksürük şurubu kullanmadım.bal-limon, zencefil, kara turp,göğsüne karabiber-bal sürmek.. iyi geliyor ama buları yapabilmek için çok küçük olmaması lazım. geçmiş olsun.

Çokk sağol canım bal 1 yaşından önce yasak diye biliyorum diger cevap içinde teşekkür ederim 6 aylık ken verilebilirmi acaba?

canım bal verme lütfen.. zaten ballı tarifler balgamlı öksürüklere iyi gelir sizinki akciğer kaynaklı bir durum, sadece ilaçlarını ve sık sık anne sütünü verin..

ateş önemli takip edin 38,5 u geçirmeyin..

Sağol canım 6 aylık başka doktor başka şurup vermişti başka doktora gösterdik o ilaç verilirmi falan öksüren cocuga diye kızmıştı

ben oğlumda çok yaşadım öksürük sorununu.. ateş de varsa ve özellikle göğsünde çökkünlük,nefes verirken zorlanma varsa bekletmeden acile götürün.. buhar verirler rahatlar yavru..

Şuanda düştü ateşi ğnenin etkisi sanırım çok korktum yaa burdan sizlerden fikir almak istedim cok sagolun

Hayırlı geceler arkadaşlar.oglum bi kaç gündür çok öksürüyodu doktora götürdük akcigeri enfeksiyon kapmış dedi ilaç verdi dün muhallebi yaptım yedirdim ilaçları verirken ağzından burnundan kustu yavrum çok korktumm :KK43: doktor iğne verdi başına böyle bişiy gelen varmı arkadaşlar çok üzülüyorum böyle öksürdükçe rabbim bütün bebişlerimizi korusunnn :KK43:
geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda inşallah

Back
X