bebeğin cinsiyeti

sizlere bakınca anlıyorum ben çok mıymıyım ya çoktan ağlamış, hasta çıkar yada bişey olursa evladıma sana sorarım diye hır çıkarmıştım. acaba ilk başta erkek diye mi konuştunuz nasıl kendi kendine hayal kırıklığı yarattı ki

INŞALLAH bitanem cok teşekkür ederim kuzum böyle konulari görünce icimi acitiyor kuzum insanları anlamak cok zor
Öyle canım da işte türlü türlü insan var kime ne anlatıcaksın. Birisi hasretle bekler, diğeri Allahın lutfettiğini beğenmez. Allah herkesin gönlüne göre versin, ne diyelim...

Öyle canım da işte türlü türlü insan var kime ne anlatıcaksın. Birisi hasretle bekler, diğeri Allahın lutfettiğini beğenmez. Allah herkesin gönlüne göre versin, ne diyelim...
Haklisin kuzum AMIN kuzum benim herkes icin en hayirlisi olsun❤

Inşallah canın zaten öyle olacak diye sabrediyorum öyle de sanki ama su günümüzü zehir ettigiyle kalıyor işte

Allah babanin da hayirlisini versin yazik meleginize
Benim babam da abimden sonra kiz olunca bir bozuk atmis anneme. Kadin sezeryandan gelmis eve egilip dogrulamiyor bir elinden tutup tuvalete goturmemis sirke satmis surati
Simdi ise bize kole oluyor tapiyor adeta abim pek istedigi gibi biri olamadi lisede bilgisayara basini gomerdi zar zor biraktirdilar paralari car cur ederdi bizse okuduk hepimiz guzel yerlere geldik babam simdi bize daha duskun oldu. Hic ayrim yapmiyor. Malimizi mulkumuzu simdiden paylastirdilar. Hepimize esit verdiler. Tabi ben onun aklindan gecenleri unutur muyum... tabiki hayir...
Simdi benim iki bebisim olacak allah nasip ederse esim en azindan biri kiz olur insallah diyor. O boyle deyince babam aklima geliyor arada ne kadar fark var... Allah meleginizi iyi insanlarla karsilastirsin insallah . Cok uzun yazdim.

Inşallah canın zaten öyle olacak diye sabrediyorum öyle de sanki ama su günümüzü zehir ettigiyle kalıyor işte
Kırıldığıyla kalıyor bazen insan haklısın. Biraz mantıklı düşünse seni üzdüğüne bin pişman olur da... işte...

pipiler kovalasin kocani...

Ülkede değişmeyen bir algıdır bunu biliriz aslında
kız çocuğu olmaması geŕken olursa korunması lazım olan aciz varlıktır
namusu temsil eder
el karısıdır
kaşık düşmanıdır
karnından sıpa sırtından sopa eksik olmaması gereken karı kısmıdır
onun aklı eksik saçı uzundur
yarım oy yarım miras hakkıdır
cariye ve kötü kadın kavramı vardır
Evet toplumda kadının bu imajını bilmeyen yok kimse yalan söylemesin
Kız çocuğu istememenin altında yatan bu algı değişmediği sürece ne desek boş

Haklisin kuzum AMIN kuzum benim herkes icin en hayirlisi olsun❤
Yazdığınızı okuyunca içim cız etti,Allah en hayırlı zamanda size de hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. Her iki cihanda da evladınız olacak. Böyle konuları okudukça evlat hasreti çekenler geliyor aklıma,insanların ne kadar nankör olduğu gerçeği bir kez daha çarpıyor.

Allahın nasip ettiğine surat yapmak üstüne karacahiller gibi hala kadın belirliyormuş cinsiyeti gibi yapmak.adam genetik olarak avcılık ve toplayıcılık toplumunda kalmış.Allah korusun down sendromlu erkek çocuk olsaydı ne olacaktı?tam sopalık kocanız ve sülalesi.

Aynen canım dediğine katılıyorum bende senin gibi yaptım ilk hamileligimi o kadar kötü geçirmiştim ki sabah akşam kusuyordum.ama bunda daha bikere bile kusmadım çok rahat geçiriyorum bu hamileliği.ultrason resmini gören erkek diyordu bende alıştım buna ve hep oyle hissedoyordum doktor kız deyince şaşırdım resmen

Canim erkek diye de konuştuk kız diye de konuştuk erkeğin adını bile koyduk ama kızı hiç dusunmedik dedik onunda cinsiyeti bi belli olsun onu da koyarız hatta diyodum ben böyle samimi arkadaslarimin ilk kızları oldu ikinci oldu ise erkek oldu bende diyodum sanki benim de kızım olacak diye kaldı ki hep erkek diye konuştuk ya biz bu evladı aradık milletin kızı ile oğlu ile oynayisini izledik gerçekten yaşamayan bilmiyor eşim yaşadığı halde böyle yapıyor anlamıyorum

Haklısın...

INŞALLAH canim benim cok tesekkur ederim❤ bende boyle konularda cok üzülüyorum
ALLAH razi olsun canimmm❤

bir an önce aklı başına gelir size destek olur inşAllah acaba yanında kızımm baba seni sevmiyor galiba falan deseniz içi gitmez mi nasıl biri eşiniz? yaşı kaç?biz kavgalıyken bile çekil oğlumu sevicem sanane diyebiliyor bana karnımı severken barışıyoruz zaten darısı başına <3

Duygusal birisi böyle acımasız davranamaz. Bir işe yarayacağını zannetmiyorum.

Duygusal birisi böyle acımasız davranamaz. Bir işe yarayacağını zannetmiyorum.
bence suan sadece hayal kırıklığı yaşıyor. acımasız olsa aldıralım,keşke olmasaydı diyebilirdi. suan yaptıgıda acımasızlıkta niyeti o değil yani bence suan kendi hayallerine acıyordur kesin etrafa da demiştir oğlum olacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…