- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
sizlere bakınca anlıyorum ben çok mıymıyım ya çoktan ağlamış, hasta çıkar yada bişey olursa evladıma sana sorarım diye hır çıkarmıştım. acaba ilk başta erkek diye mi konuştunuz nasıl kendi kendine hayal kırıklığı yarattı kiInanin aklımdan geçmiyor değil ama sonrasını düşünüyorum zaten suan konuşma için adım falan atacağım yok gelirse gelir gelmezse de ne yapayım Rabbim bana bu evladı nasip etti ise mutlaka bir çözüm de sunacaktır inşallah
Öyle canım da işte türlü türlü insan var kime ne anlatıcaksın. Birisi hasretle bekler, diğeri Allahın lutfettiğini beğenmez. Allah herkesin gönlüne göre versin, ne diyelim...INŞALLAH bitanem cok teşekkür ederim kuzum böyle konulari görünce icimi acitiyor kuzum insanları anlamak cok zor
Haklisin kuzum AMIN kuzum benim herkes icin en hayirlisi olsun❤Öyle canım da işte türlü türlü insan var kime ne anlatıcaksın. Birisi hasretle bekler, diğeri Allahın lutfettiğini beğenmez. Allah herkesin gönlüne göre versin, ne diyelim...
Inşallah gelir canım yoksa kim ister yuvasını dağıtmakYa öyle deme akli basina gelir bence uzme kendini ❤
Inşallah canın zaten öyle olacak diye sabrediyorum öyle de sanki ama su günümüzü zehir ettigiyle kalıyor işte
Amin Rabbim hayırlı insanlarla tanistirsinevet bunu da gördüm gözüme soka soka haberlerde hep üst üste erkek bebeklere taciz haberleri çıktı sansıma. Allah ım çocuklarımızı korumamızı nasip etsin
Allah babanin da hayirlisini versin yazik meleginizeKızlar çok kötüyüm biz eşimle evleneli 4 yıl oldu ve son 2,5 yıldır bebek hasreti çekiyoruz tedavi o bu neyse ki Rabbim kendiliğinden nasip etti bu mübarek günde cinsiyetini öğrendik kızım olacakmış ben çok sevindim eşimi gorseniz sanki cenaze var evde ve kötü davranıyor bana şaşırdım kaldım ne yapacağımı bilemedim ne olur nasıl davranmak gerekiyor
Kırıldığıyla kalıyor bazen insan haklısın. Biraz mantıklı düşünse seni üzdüğüne bin pişman olur da... işte...Inşallah canın zaten öyle olacak diye sabrediyorum öyle de sanki ama su günümüzü zehir ettigiyle kalıyor işte
pipiler kovalasin kocani...Kızlar çok kötüyüm biz eşimle evleneli 4 yıl oldu ve son 2,5 yıldır bebek hasreti çekiyoruz tedavi o bu neyse ki Rabbim kendiliğinden nasip etti bu mübarek günde cinsiyetini öğrendik kızım olacakmış ben çok sevindim eşimi gorseniz sanki cenaze var evde ve kötü davranıyor bana şaşırdım kaldım ne yapacağımı bilemedim ne olur nasıl davranmak gerekiyor
Ülkede değişmeyen bir algıdır bunu biliriz aslındaSiz bu adamın bu kafada biri olduğunu 4 yıldır anlamadınız mı? Bu örümcek beyinlere bi de çocuklar yapıyorsunuz, herifler kızı olacağı için bile sizi suçluyorken. Pes.
Millet de başlamış yine "merak etme, doğunca ölüp bitecek kızına, merak etme cinim" diye teselliye. Kimseyi kandırmayalım. Burada en son bu konunun aynısından açıldığında da böyle pollyannacılık oynandı. Sonra ne oldu? Adam kızını daha 1 aylıkken dövmeye başladı. Bu kafalardan kızına değer veren babalar çıkmıyor, bunu bilin. Ona göre yolunuzu çizin.
Yazdığınızı okuyunca içim cız etti,Allah en hayırlı zamanda size de hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. Her iki cihanda da evladınız olacak. Böyle konuları okudukça evlat hasreti çekenler geliyor aklıma,insanların ne kadar nankör olduğu gerçeği bir kez daha çarpıyor.Haklisin kuzum AMIN kuzum benim herkes icin en hayirlisi olsun❤
Aynen canım dediğine katılıyorum bende senin gibi yaptım ilk hamileligimi o kadar kötü geçirmiştim ki sabah akşam kusuyordum.ama bunda daha bikere bile kusmadım çok rahat geçiriyorum bu hamileliği.ultrason resmini gören erkek diyordu bende alıştım buna ve hep oyle hissedoyordum doktor kız deyince şaşırdım resmenBirde bende hamileliğin ilk dönemlerinde hep erkek gibi hissettim, bu illaki oğlum olsun diye değildi sadece içime öyle doğmuştu ve kendimi epey alıştırmışım.
Cinsiyetini öğrendiğimizde dr. kız deyince inanılmaz şaşırmıştım ne hissedeceğimi bilemedim, öyle ifadesizce kalmıştım.
bir kaç gün idrak edemedim.
Ama sonra öyle bir alıştım ki, beni gören "aaa karnın sivri oğlun olacak" dediğinde inanılmaz sinirleniyordum.
Yani belki kızı istememek değildir de, kendisini öyle alıştırmıştır.
Kucağına aldığında dünyalar onun olacaktır inşallah.
Canim erkek diye de konuştuk kız diye de konuştuk erkeğin adını bile koyduk ama kızı hiç dusunmedik dedik onunda cinsiyeti bi belli olsun onu da koyarız hatta diyodum ben böyle samimi arkadaslarimin ilk kızları oldu ikinci oldu ise erkek oldu bende diyodum sanki benim de kızım olacak diye kaldı ki hep erkek diye konuştuk ya biz bu evladı aradık milletin kızı ile oğlu ile oynayisini izledik gerçekten yaşamayan bilmiyor eşim yaşadığı halde böyle yapıyor anlamıyorumsizlere bakınca anlıyorum ben çok mıymıyım ya çoktan ağlamış, hasta çıkar yada bişey olursa evladıma sana sorarım diye hır çıkarmıştım. acaba ilk başta erkek diye mi konuştunuz nasıl kendi kendine hayal kırıklığı yarattı ki
pipiler kovalasin kocani...
Haklısın...Ülkede değişmeyen bir algıdır bunu biliriz aslında
kız çocuğu olmaması geŕken olursa korunması lazım olan aciz varlıktır
namusu temsil eder
el karısıdır
kaşık düşmanıdır
karnından sıpa sırtından sopa eksik olmaması gereken karı kısmıdır
onun aklı eksik saçı uzundur
yarım oy yarım miras hakkıdır
cariye ve kötü kadın kavramı vardır
Evet toplumda kadının bu imajını bilmeyen yok kimse yalan söylemesin
Kız çocuğu istememenin altında yatan bu algı değişmediği sürece ne desek boş
INŞALLAH canim benim cok tesekkur ederim❤ bende boyle konularda cok üzülüyorumYazdığınızı okuyunca içim cız etti,Allah en hayırlı zamanda size de hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. Her iki cihanda da evladınız olacak. Böyle konuları okudukça evlat hasreti çekenler geliyor aklıma,insanların ne kadar nankör olduğu gerçeği bir kez daha çarpıyor.
bir an önce aklı başına gelir size destek olur inşAllah acaba yanında kızımm baba seni sevmiyor galiba falan deseniz içi gitmez mi nasıl biri eşiniz? yaşı kaç?biz kavgalıyken bile çekil oğlumu sevicem sanane diyebiliyor bana karnımı severken barışıyoruz zaten darısı başına <3Canim erkek diye de konuştuk kız diye de konuştuk erkeğin adını bile koyduk ama kızı hiç dusunmedik dedik onunda cinsiyeti bi belli olsun onu da koyarız hatta diyodum ben böyle samimi arkadaslarimin ilk kızları oldu ikinci oldu ise erkek oldu bende diyodum sanki benim de kızım olacak diye kaldı ki hep erkek diye konuştuk ya biz bu evladı aradık milletin kızı ile oğlu ile oynayisini izledik gerçekten yaşamayan bilmiyor eşim yaşadığı halde böyle yapıyor anlamıyorum
Duygusal birisi böyle acımasız davranamaz. Bir işe yarayacağını zannetmiyorum.bir an önce aklı başına gelir size destek olur inşAllah acaba yanında kızımm baba seni sevmiyor galiba falan deseniz içi gitmez mi nasıl biri eşiniz? yaşı kaç?biz kavgalıyken bile çekil oğlumu sevicem sanane diyebiliyor bana karnımı severken barışıyoruz zaten darısı başına <3
bence suan sadece hayal kırıklığı yaşıyor. acımasız olsa aldıralım,keşke olmasaydı diyebilirdi. suan yaptıgıda acımasızlıkta niyeti o değil yani bence suan kendi hayallerine acıyordur kesin etrafa da demiştir oğlum olacak diye.Duygusal birisi böyle acımasız davranamaz. Bir işe yarayacağını zannetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?