Ağzına tukuren bu millet için olsa dert olmasa dert iki üç kızın olur millet yine takar iki üç oğlun olur millet yine takar ne kadar cahil bir toplumuz yaaa güya islam devleti allahım nolur akıl fikir ver hepimize ne diyebilirim ki başka bilmiyorumHatirladim seni Canım haziran 2014 annesiydik ama ben sadece okuyordum . bu cuma gününde kurban olduğum Allah banada bir erkek nasip etsin inşallah. Çünkü bizim tarafta oğlan oldumu gurur meselesi oluyor. Soyunun devamı diye geçiyor. Ne demekse artık. Eşimde çok sever kızını ama oğlan olsa degilki ayıracak sadece milletin lafından bıktık. 2.dogmadan şimdi 3.yu yaparsınız diyorlar belki oğlan olur diye
Ya öyle deme akli basina gelir bence uzme kendini ❤Amin inşallah Rabbim melegimi sağlıklı sıhhatli versin inşallah kendim yine bakarım ne yapayım
Öyle birşeyde kızı erkeği olmuyor sapık hep sapıkO erkek olacak diye gururlandıran bebek büyüyüp sizi rezil ederse görürsünüz Allah hayırlısını versin
Senin eşinde mi erkek cocuk istiyordu, gönlünüze göre vermiş öyleyse tebrik ederimerkek olunca varis gibi düşünülüyor eşi emanet edebileceğin evde güvenle çıkıp pnu bırakabileceğin. oysa hangi erkek çocuk kız kadar annesine destek olur ki? benim eşimin fikri bunlar tabi diğerlerini bilemem bizde soy devamı anlayısı yok soyu pek hayırlı değil o da biliyor :))
Öyle birşeyde kız erkek farketmiyor sapık hep sapıko yüzden utandım işte fikrimden. aslında benim durumum farklı hep kızım olsun istedim ama hamilelik başlangıcım küçük Irmak olayına denk gelmişti ondan korkuyordum kız olursa nasıl korurum diye. ya cahillik hepsi pişmanım...
Birde bende hamileliğin ilk dönemlerinde hep erkek gibi hissettim, bu illaki oğlum olsun diye değildi sadece içime öyle doğmuştu ve kendimi epey alıştırmışım.Çok güzel üç yıldır o kadar para doktuk bir tırnağını bulamadikki ben farkındayım eşim de farkında olduğunu düşünüyorum o kadar cahil bir insan değil ama neden bu tepkisi bu kadar anlamadım allahım inşallah yanlisinin farkına varmasini saglar
Benim eşim de öyle düşünüyor sanki soydan çok beni emanet edecek bi erkek daha ne bilim yaaa allahım hayirlisini versin inşallaherkek olunca varis gibi düşünülüyor eşi emanet edebileceğin evde güvenle çıkıp pnu bırakabileceğin. oysa hangi erkek çocuk kız kadar annesine destek olur ki? benim eşimin fikri bunlar tabi diğerlerini bilemem bizde soy devamı anlayısı yok soyu pek hayırlı değil o da biliyor :))
başta cinsiyet önemli değil diyordu tabii ki ama sonradan hep oğlumla gezmeyi hayal etmiştim biliyordum oğlum olacağıı demeye başladı. ama eşim merhametlidir sevgi doludur bir gün kız çocugu nasip olursa eminim layıgıyla babalık edecektirSenin eşinde mi erkek cocuk istiyordu, gönlünüze göre vermiş öyleyse tebrik ederim
Kızlar çok kötüyüm biz eşimle evleneli 4 yıl oldu ve son 2,5 yıldır bebek hasreti çekiyoruz tedavi o bu neyse ki Rabbim kendiliğinden nasip etti bu mübarek günde cinsiyetini öğrendik kızım olacakmış ben çok sevindim eşimi gorseniz sanki cenaze var evde ve kötü davranıyor bana şaşırdım kaldım ne yapacağımı bilemedim ne olur nasıl davranmak gerekiyor
aminnnBenim eşim de öyle düşünüyor sanki soydan çok beni emanet edecek bi erkek daha ne bilim yaaa Allahım hayirlisini versin inşallah
Kız çocuğu babaya düşkün olur hem kendini sevdirir, baba için kız çocuğu başkadır. Kız çocuğu içinde baba.. ben zannetmiyorum tersi olacağını onu da cok sevecektir.başta cinsiyet önemli değil diyordu tabii ki ama sonradan hep oğlumla gezmeyi hayal etmiştim biliyordum oğlum olacağıı demeye başladı. ama eşim merhametlidir sevgi doludur bir gün kız çocugu nasip olursa eminim layıgıyla babalık edecektir
evet bunu da gördüm gözüme soka soka haberlerde hep üst üste erkek bebeklere taciz haberleri çıktı sansıma. Allah ım çocuklarımızı korumamızı nasip etsinÖyle birşeyde kız erkek farketmiyor sapık hep sapık
Amiinnnevet bunu da gördüm gözüme soka soka haberlerde hep üst üste erkek bebeklere taciz haberleri çıktı sansıma. Allah ım çocuklarımızı korumamazı nasip etsin
MAŞALLAH ALLAH nazardan saklasin ❤ bu dedikleriniz benim ve esimin en buyuk duasi esimde kapidan girdiginde ona kosacak bi evlat istiyor bende kokusunu duyacagim bi evlat INŞALLAH nasip olur ben boyle zihniyetlerini anlamiyorum ALLAHIN en guzel nimeti evlat ben 2 tane yavrumu koklayamadan kaybettim giysileri elimde bomboş kaldi böyle insanlar bulupta bide bunuyor cok buyuk gunah bence benim evladim kiz yada erkek olsun ne fark ederki saglikli sihatli yuvamda olsun dunyam cennete dönüşür iNŞALLAH ❤ mutlulugunuz daim olsun canim yazini okuyunca duygulandim yazmak istedim❤Bir kizim var 21 aylik nasibse ikincisi de kiz olsun deriz esimle.esim sokak kapisindan girerken daha ben duymadan kizim duyar babaaa geldiii diye dairenin kapisinda bekler kapiyi acinca sanki 3 ay gorusmemisler gibi sarilirlar operler babasini hic rahat birakmaz yatana kadar oynarlar.
Esiniz cahillik yapiyor.hele hasretle gelen bir bebegin cinsiyetine degil saglikli olusuna sukretmelidir.
Siz kendinizi uzmeyin bak kizim simdi uyandi annee diye geldi sarildi oksadi simdi de memme memme diye emiyor.
Uzulme bebekler anne karninda bile olsa istenmedigini sezgileriyle hissederlermis.
Millete göre yaşamayı bırakın artık. hayat sizin hayatınız. bırakın kim ne istiyosa konussun konussun dursun!Hatirladim seni Canım haziran 2014 annesiydik ama ben sadece okuyordum . bu cuma gününde kurban olduğum Allah banada bir erkek nasip etsin inşallah. Çünkü bizim tarafta oğlan oldumu gurur meselesi oluyor. Soyunun devamı diye geçiyor. Ne demekse artık. Eşimde çok sever kızını ama oğlan olsa degilki ayıracak sadece milletin lafından bıktık. 2.dogmadan şimdi 3.yu yaparsınız diyorlar belki oğlan olur diye
Allah sana da nasip edecek inşallah canım, üzülme. Vaktiyle, hayırlısıyla gelecek meleğin inşallahMAŞALLAH ALLAH nazardan saklasin ❤ bu dedikleriniz benim ve esimin en buyuk duasi esimde kapidan girdiginde ona kosacak bi evlat istiyor bende kokusunu duyacagim bi evlat INŞALLAH nasip olur ben boyle zihniyetlerini anlamiyorum ALLAHIN en guzel nimeti evlat ben 2 tane yavrumu koklayamadan kaybettim giysileri elimde bomboş kaldi böyle insanlar bulupta bide bunuyor cok buyuk gunah bence benim evladim kiz yada erkek olsun ne fark ederki saglikli sihatli yuvamda olsun dunyam cennete dönüşür iNŞALLAH ❤ mutlulugunuz daim olsun canim yazini okuyunca duygulandim yazmak istedim❤
INŞALLAH bitanem cok teşekkür ederim kuzum böyle konulari görünce icimi acitiyor kuzum insanları anlamak cok zorAllah sana da nasip edecek inşallah canım, üzülme. Vaktiyle, hayırlısıyla gelecek meleğin inşallah
Inanin aklımdan geçmiyor değil ama sonrasını düşünüyorum zaten suan konuşma için adım falan atacağım yok gelirse gelir gelmezse de ne yapayım Rabbim bana bu evladı nasip etti ise mutlaka bir çözüm de sunacaktır inşallahBiz de yeni yeni çocuk tedavisi görüyoruz. 1 senedir olmuyor benim psikoloji anlamında hiç gücüm kalmadı. Eminim siz de öyle olmuşsunuzdur. Neyse velhasıl ben bu kadar acılar çekeyim. Bunun hasretiyle yanayım. Neymiş kız olacak diye eşim bana kötü davransın..... Kızımı da alır giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?