bebeğin cinsiyeti

Ağzına tukuren bu millet için olsa dert olmasa dert iki üç kızın olur millet yine takar iki üç oğlun olur millet yine takar ne kadar cahil bir toplumuz yaaa güya islam devleti allahım nolur akıl fikir ver hepimize ne diyebilirim ki başka bilmiyorum

Senin eşinde mi erkek cocuk istiyordu, gönlünüze göre vermiş öyleyse tebrik ederim

Öyle birşeyde kız erkek farketmiyor sapık hep sapık

Birde bende hamileliğin ilk dönemlerinde hep erkek gibi hissettim, bu illaki oğlum olsun diye değildi sadece içime öyle doğmuştu ve kendimi epey alıştırmışım.
Cinsiyetini öğrendiğimizde dr. kız deyince inanılmaz şaşırmıştım ne hissedeceğimi bilemedim, öyle ifadesizce kalmıştım.
bir kaç gün idrak edemedim.
Ama sonra öyle bir alıştım ki, beni gören "aaa karnın sivri oğlun olacak" dediğinde inanılmaz sinirleniyordum.
Yani belki kızı istememek değildir de, kendisini öyle alıştırmıştır.
Kucağına aldığında dünyalar onun olacaktır inşallah.

Benim eşim de öyle düşünüyor sanki soydan çok beni emanet edecek bi erkek daha ne bilim yaaa allahım hayirlisini versin inşallah

Senin eşinde mi erkek cocuk istiyordu, gönlünüze göre vermiş öyleyse tebrik ederim
başta cinsiyet önemli değil diyordu tabii ki ama sonradan hep oğlumla gezmeyi hayal etmiştim biliyordum oğlum olacağıı demeye başladı. ama eşim merhametlidir sevgi doludur bir gün kız çocugu nasip olursa eminim layıgıyla babalık edecektir

H Herdem32 Biraz eşine zaman tanı bakalım, ilerleyen günlerdefikri düşüncesi değişir belki, hemen yargılama. Belki kendini hep içten içe erkek bebeğe şartlamıştır o yüzden hayal kırıklığının acısını senden cıkartıyordur.

İnşallah düzelir aranız, sağlıkla büyütürsünüz bebeğinizi...

Kız çocuğu babaya düşkün olur hem kendini sevdirir, baba için kız çocuğu başkadır. Kız çocuğu içinde baba.. ben zannetmiyorum tersi olacağını onu da cok sevecektir.

MAŞALLAH ALLAH nazardan saklasin ❤ bu dedikleriniz benim ve esimin en buyuk duasi esimde kapidan girdiginde ona kosacak bi evlat istiyor bende kokusunu duyacagim bi evlat INŞALLAH nasip olur ben boyle zihniyetlerini anlamiyorum ALLAHIN en guzel nimeti evlat ben 2 tane yavrumu koklayamadan kaybettim giysileri elimde bomboş kaldi böyle insanlar bulupta bide bunuyor cok buyuk gunah bence benim evladim kiz yada erkek olsun ne fark ederki saglikli sihatli yuvamda olsun dunyam cennete dönüşür iNŞALLAH ❤ mutlulugunuz daim olsun canim yazini okuyunca duygulandim yazmak istedim❤

Millete göre yaşamayı bırakın artık. hayat sizin hayatınız. bırakın kim ne istiyosa konussun konussun dursun!

Allah sana da nasip edecek inşallah canım, üzülme. Vaktiyle, hayırlısıyla gelecek meleğin inşallah

Siz bu adamın bu kafada biri olduğunu 4 yıldır anlamadınız mı? Bu örümcek beyinlere bi de çocuklar yapıyorsunuz, herifler kızı olacağı için bile sizi suçluyorken. Pes.

Millet de başlamış yine "merak etme, doğunca ölüp bitecek kızına, merak etme cinim" diye teselliye. Kimseyi kandırmayalım. Burada en son bu konunun aynısından açıldığında da böyle pollyannacılık oynandı. Sonra ne oldu? Adam kızını daha 1 aylıkken dövmeye başladı. Bu kafalardan kızına değer veren babalar çıkmıyor, bunu bilin. Ona göre yolunuzu çizin.

İnşallah güzel bir ilişkileri olur ve bu cahilliği için çok pişman olur kocan. Yazık ki kız babası olmanın kıymetini ve lezzetini anlayamamış.

Inanin aklımdan geçmiyor değil ama sonrasını düşünüyorum zaten suan konuşma için adım falan atacağım yok gelirse gelir gelmezse de ne yapayım Rabbim bana bu evladı nasip etti ise mutlaka bir çözüm de sunacaktır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…