bu konuda doktorlar bas bas bağırıyor
çocuğun cildi mahvoluyor diye
yani yıkandığı suya bir çimdik tuz atarsa tabii bir şey olmaz ama tuzla ovmak vs zaten hassas olan cildi mahfeder
eşinizi de tuzlamış mı kv
ben tuzlamadım . doktoruma danışmıştım. yararı da zararı da yok demişti.Bebegimin bugun 40 i cikiyor yakin çevremin baskisina maruz kaliyorum neymis bebegin 40i cikmadan tuzlanmasi lazimmis kokarmis falan cok sacma geliyo bana ya ve yaptirmiyorum zaten ilk dogdugunda yapılmasi lazimmis bugun kv 40 seramonisine gelicek bebegi yikamaya. tuzlamaya kalkarsa nasi bi tepki versem bilemiyorum yardimlarinizi bekliyorum hanimlar
Ben terlemenin ve ter kokusunun temizlik ve yediğimiz içtiğimizle alakalı olarak içten gelen bir durum olduğunu düşünüyorum. Hatta pastırma vs yenince ter kokusu ağırlaşır bilirsinizDışardan müdahale ile birşeyin değişeceğini sanmıyorum. Siz muhtemelen kişisel temizliğinize özen gösteriyorsunuz,ondandır.annem beni tuzlamiş da pudra sürmüş her defasinda mis gibi koksun diye.:)
hala pudra kokulu tenim var
kocamda gül gibi kokuyorsun diyo bana:)
sanirim annem gül pudrasi sürmüş
valla 3 gün banyo yapmasam da yine gül kokuyorumBen terlemenin ve ter kokusunun temizlik ve yediğimiz içtiğimizle alakalı olarak içten gelen bir durum olduğunu düşünüyorum. Hatta pastırma vs yenince ter kokusu ağırlaşır bilirsinizDışardan müdahale ile birşeyin değişeceğini sanmıyorum. Siz muhtemelen kişisel temizliğinize özen gösteriyorsunuz,ondandır.
Bebegimin bugun 40 i cikiyor yakin çevremin baskisina maruz kaliyorum neymis bebegin 40i cikmadan tuzlanmasi lazimmis kokarmis falan cok sacma geliyo bana ya ve yaptirmiyorum zaten ilk dogdugunda yapılmasi lazimmis bugun kv 40 seramonisine gelicek bebegi yikamaya. tuzlamaya kalkarsa nasi bi tepki versem bilemiyorum yardimlarinizi bekliyorum hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?