Bebeğinde hidrops (ödem) olup da sağlıkla doğum yapan???

Evet negatif cnm bu 3.bebeğim diğerlerinde iğnemi vuruldugum halde testlerim pozitif çıkıyor takibe alindim bebeğe 15 günde bir bakılıyor ödem olusabilirmis bebekte oyüzden takibe aldılar çok korkuyorum bebeğime bişey olur diye benim gibi olup sorunsuz doğum yapan oldumu merak ediyorum

Merhaba
Sizinki nasil bir kan uyusmazligi acaba normal bi kan uyusmazligimi. Yani siz negatif misiniz
Evet negatif cnm bu 3.bebeğim diğerlerinde iğnemi vuruldugum halde testlerim pozitif çıkıyor takibe alindim bebeğe 15 günde bir bakılıyor ödem olusabilirmis bebekte oyüzden takibe aldılar çok korkuyorum bebeğime bişey olur diye benim gibi olup sorunsuz doğum yapan oldumu merak ediyorum

Ben bebeğimi hidrops sebebiyle kaybettim cnm ilk once ciğerlerin dr odem olustu sonra karninda ve beyninde ve 32.haftafa kaybettim sebebini bulmak icin otopsi yapilmasi gerekiliyormus biz yanlislikla genetike yollamisiz bugun sonuz cikti arastirma yapilamamis vebek ölü öldüğü icin kendi doktorum aradim siz yanlis yere yollamissiniz otopsiye gitmesi gerekiyordu gecmis olsun yapılacak birsey yok artik dedi.. Bende parvovirus pozitif ve kan uyusmazligi cikti ama subgrup uyusmazlikmis cunku ven pozitifim ama tabi hidrops sebebi bumu bilemiyoruz. Tabi sen sikinti yapma benimki ile alakan yok senin gibi olan cok var cocuga hicbirsey olmuyor allahin izniyle

Ayyy yavruumm Rabbim bebisine cennette kavuşmayı nasip etsin inşaallah sefaat eder size inşaallah cnm çok üzüldüm ben 21 haftaligim suan elhamdulillah Şuan lik kotu bi durum yok ama doktorlar hep ileriki dönemler önemli diyip duruyo öyle alistimki oğluma Rabbim onu sağlıkla nasip eder inşaallah baba

Allahin Izniyle hicbirsey olmaz cnm üzülme ben yaşadıklarımı allah tekrar bana ve kimseye yasatmaz insallah 22. Haftadan sonra hayatim bir kabusa donmustu.

Allahin Izniyle hicbirsey olmaz cnm üzülme ben yaşadıklarımı allah tekrar bana ve kimseye yasatmaz insallah 22. Haftadan sonra hayatim bir kabusa donmustu.
İnşaallah hiçbir sorun olmaz inşaallah cnm Rabbim yasattiklarini birdaha yaşatmasın sana inşaallah

Canim gecmis olsun basin sagolsun. Yazdiklarini okudum birkac birsey sorsam olurmu benim bebegimde de parvovirus cikti onun disinda hicbirsey yok. Sende kendinde bakilmismiydi o viruse bende negatif ciktigi halde bebegimde nasil pozitif cikti saskinim. Pazaertesi hastaneye gidicez doktorla gorusmege. Brn kendimi anlatayim 20.haftada odem cikti karnibda kordosentezde asiri kansizlik cikti ve kansiz kalmis oglum iyice kansizlasti vefat etti bir gun sonra kalbi durdu. Benim sonuclar geldi hepsi temiz akdeniz anemisidir dediler telrar ellerinde kalan kanla onu tahlil yapmaya verdiler sonucu cikmadi. Bende parvovirus negatif oldugu icin ona ihtumal bile vermediler sonuc otopsiyide kabul etmedik kapandi oyle. Bugun labaratuvardan aradilar parvovirus pozitif diye hemde 3 kez calisilmis bebegin kaninda dedi kadin annede negativ olamaz gerekirse yalnis sonuctan dava bile aca bilirmisiz. Uzun oldu ama bana en yakin senin durumun yazmak istersen sizde olan izlenen yolu anlatirmisin en azindan bundan sonraki gebeliklerde tekrarlarmi onu bilelim

Benimde ilk uyusmazliktan supelendiler bebekte kansizlik olunca kan uyusmazligidir denildi. Yapilan testlerde birsey cikmadi. İcinin rahat etmesi ocin yaziyorum bana doktorlar dediki dua ette uyusmazlik olsun eger bebek ondan odem yapmissa oyuzden kansiz kalmissa anne karninda kan vererek iyilestiriyoruz. Malesef bizde bir vurus kaynakliymis gec kaldik ihmallerde oldu ve kaybettim sen icini ferah tut kendini bebegini sikintiya sokma. Allah korusun olursada caresi var.

Allah razı olsun cnm üzüldüm bebegin içinde Rabbim cennette kavusmani nasip etsin inşaallah aynen öyle cnm takipteyim bebekte bi şişme fark ederlerse kanını degistireceklermis

Allah razı olsun cnm üzüldüm bebegin içinde Rabbim cennette kavusmani nasip etsin inşaallah aynen öyle cnm takipteyim bebekte bi şişme fark ederlerse kanını degistireceklermis
Amin canim allah razi olsun. İnsallah hic gerek kalmazda sagsalim kavusursun yavruna.

Allah kimsenin başına vermesin.benimde 23.haftada çıktı hidrops hareketler kisitlabnacak dendi ama şuanda 27 haftaligiz inadına çok hareketli.yüzde 20 yaşar dediler .beklemek zor.önümü göremiyorum.içim acıyo.

Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah çok üzüldüm Rabbim yardimcin olsun benimde her gün içimde bi korkuylayim bebeğime bişey olur diye nedeni neymiş senin

Cok gecmis olsun sebebi ne arastirilmiyormu oyle yasamaz demek kolay. Mesela benimkine kan nakli yapilsaydi yasardi en buyuk etken ihmaller bence. Birde benimkinde hareketleri kisitlanmisti yok denecek kadardi

Birsürü kan tahlili yapıldı ama bulunamadı.amniyo sentez yapılacak dendi ama istemedim düşük tehlikesi var diye.benim bebeğim hala çok hareketli.yarın dokuz eylül üniversitesine gidicem .Umarım yasatirlar bebeğimi.

B bernaden Canım benim bende bebeğinı hıdropstan kaybetmiş bir anne olarak sana tüm ıçtenlıgımle dua ediyorum..Ruh halini o kadar iyi anlıyorum kı..İnşallah yarın güzel şeyler duyarsın ve bebişımız saglıcakla doğar..Sende metanetını koru..Rabbim yar ve yardımcın olsun

@GaSeLLe Canım seni bu topikte görünce şaşırdım..Sende bebeğinı hıdropstan kaybetmıssın..Ne kadar oldu meleğinı kaybedelı?Tekrar nezaman düşünüyorsun hamileliği?Ben 6-7 ay sonra düşünüyorum..

@GaSeLLe Seninle diğer topıkte zaten yazısmısız canım kusura bakma tam olarak hatırlayamadım bir an..Malum kafalarımız o kadar dalgın ve karışık ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…