Allah sabır versin sizede çok zordur kaybetmek daha öyle bi acı yaşamadım yaşamakta istemiyorum.bebek hareketli kusuru yok sadece ödem almamali Benden onu
Canım gittin mi doktora?Nedir son durum?Hayirli haberlerini bekliyoruz inşallahUmarım iyi olur kötüsünü düşünmek istemiyorum.umudum hala var
Olurmu oyle sey banada soruldu akrabayı gec aynı ilden bile degiliz. Boyle kotu düşünme. İşte sebebi kist demekki bizede kadın dogumcu ya beyninde ya karnında kist kitle vardır o ödem yapar dedi bizde baska sebeb çıktı. Bakma rahat konusmama bebegimde virus vardı ama bende nasıl negatifti okadar soru varki kafamda bende korkuyorum ama allahtan gelene napa biliriz. Kaderde varsa anca dua edip allaha bırakıcaz doktorlar care değil. Bu meleginde kist oldu diye yeni bebegindede olacak diye birsey yok düşünme bunları. Yeni bebegin icin morelini güzel tut dua et inşallah sapasağlam olucak busefer. Cuma ilk isim su virusu araştırmak olacak ben hastanenin yalnıs yaptığımı düşünüyorum. Baska biryerde tekrar baktırıcam. İnşallah birsey çıkmaz. Yasına gelince benim kayınvalidem 43yaşında doğum yaptı kaynım suan 12yasında. Senin daha yasin az 31 fazla bir yas degil ve aynısı tekrarlanacak diye bir şeyde yok guzel düşün guzel olsun canım.Allah evladını sana bağışlasın uzun ömürler versin canım..Benı hıc anne olamayacagım korkusu mahvediyor..Ben 14.haftada perinatologa girmiştim hıc bıseyı yoktu kızımın..18.hafta tekrar gıttım hıdrops cıktı ve beynınde kıst..Gittiğim her doktor sordu hala da soruyor "Esınle akrabamısın" dıye..Ben hıslerıme güvenirım..Yıne aynı seyı yasayacagımı düşünüyorum cunku sebep bulunamaması ve tedavı şansımın olmaması buna işaret ediyor gibi(
Bugün gittim ödem bacaklarına kadar yayılmış.heryeri ödemli şuanda.Şuan 28 haftalık 38 e kadar bekleyelim dedi doktor kalbi çok iyi yüzde 10 yaşama şansı verdi.benim için az ihtimal değil.beklemekten Başka çarem yok ama bel ağrısı bitirdi beni şimdiden göbeğim de asit fazla olduğu için yanıyor sizdede varmıydı böyle şikayetler.dokunamıyorum karnıma acı çekiyorum günlerdir.10 hafta nasıl geçicek bakalımCanım gittin mi doktora?Nedir son durum?Hayirli haberlerini bekliyoruz inşallah
Canım bende senin gibi son ana kadar dayandım 14.hafta da çıktı ve 30.haftada iken bana zarar vermeye başlayınca doğuma aldılar 30 haftalikti ama 40 haftalık görünüyordu ödem den dolayı benim bebegimin kalbi çok iyiydi ama bas belası ödem den kurtulamadık doğduktan sonra kaybettik ödem den dolayı biran da büyüyebiliyor doktor kontrolünü aksatma ben son zamanlar da kalp atışı var mı diye kontrollere gidiyordum çok zor yaşamayan bilemez Allah kolaylık versin şifa versin inşallah belki,gerileyebilir. Ben sezeryan olmak zorunda kaldım iyi ki sonuna kadar bekledim ben elimden geleni yaptım gerisi takdir ilahi. Sende öyle sana zararı olmadığı sürece bekle Allah yardımcın olsun.Bugün gittim ödem bacaklarına kadar yayılmış.heryeri ödemli şuanda.Şuan 28 haftalık 38 e kadar bekleyelim dedi doktor kalbi çok iyi yüzde 10 yaşama şansı verdi.benim için az ihtimal değil.beklemekten Başka çarem yok ama bel ağrısı bitirdi beni şimdiden göbeğim de asit fazla olduğu için yanıyor sizdede varmıydı böyle şikayetler.dokunamıyorum karnıma acı çekiyorum günlerdir.10 hafta nasıl geçicek bakalım
Geceleri uyku uyuyamıyorum hiç hakkaten yaşamayan bilmez.öbür ay gel dedi üniversiyedeki doktor olmadı karnından su çeker rahatlatırım dedi.38 e kadar sık kendini dedi.Dün bide pediyatri kardiyolojide eko çekildi bebeğime doktor ben çok yaşattım böyle vakaları dedi çok umutlandım.umut olmasa bu acı çekilmez zaten.İnşallah bir daha yaşamayız bunlarıCanım bende senin gibi son ana kadar dayandım 14.hafta da çıktı ve 30.haftada iken bana zarar vermeye başlayınca doğuma aldılar 30 haftalikti ama 40 haftalık görünüyordu ödem den dolayı benim bebegimin kalbi çok iyiydi ama bas belası ödem den kurtulamadık doğduktan sonra kaybettik ödem den dolayı biran da büyüyebiliyor doktor kontrolünü aksatma ben son zamanlar da kalp atışı var mı diye kontrollere gidiyordum çok zor yaşamayan bilemez Allah kolaylık versin şifa versin inşallah belki,gerileyebilir. Ben sezeryan olmak zorunda kaldım iyi ki sonuna kadar bekledim ben elimden geleni yaptım gerisi takdir ilahi. Sende öyle sana zararı olmadığı sürece bekle Allah yardımcın olsun.
Çok üzüldüm ya.allah sabır versin sana.Ne zaman oldu Doğum.umutlanmak istemiyorum ama elimde değilCanım bende senin gibi son ana kadar dayandım 14.hafta da çıktı ve 30.haftada iken bana zarar vermeye başlayınca doğuma aldılar 30 haftalikti ama 40 haftalık görünüyordu ödem den dolayı benim bebegimin kalbi çok iyiydi ama bas belası ödem den kurtulamadık doğduktan sonra kaybettik ödem den dolayı biran da büyüyebiliyor doktor kontrolünü aksatma ben son zamanlar da kalp atışı var mı diye kontrollere gidiyordum çok zor yaşamayan bilemez Allah kolaylık versin şifa versin inşallah belki,gerileyebilir. Ben sezeryan olmak zorunda kaldım iyi ki sonuna kadar bekledim ben elimden geleni yaptım gerisi takdir ilahi. Sende öyle sana zararı olmadığı sürece bekle Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?