Bebeğinde hidrops (ödem) olup da sağlıkla doğum yapan???

P pinarnaz17 onemli degil canım haklısın kafa kalmadı. Senle ilk yazışmamızda belli değildi sebebi ama sonradan kan sonucumuz cıktı parvovirus denen illet cıktı oğlumda. Benim test sonucum erken çıkmıştı ve ben de o virus çıkmamıştı oyüzden doktor bebektede yoktur gözüyle baktı. Eger ogün bende o nalet virus çıksaydı ogluma kan nakli yapacaklardı. Cumaya randevu aldım tekrar bakılsın bende muhtemelen benim kanı yalnıs baktılar. Neden dersem labaratuardaki kadın beni aradığında bebegin kanında tam uc kez çalıştığını ve pozitif çıktığını söyledi. Eğer öyleyse dava açacağım o doktorlara. Sende sebeb belirlendimi yada bu test sana yapıldımı? Bi umut rahatladık en azından genetik vs değil diye biyandanda korkularım hala sürüyor. Bebişin kac haftalıktı kaybettiğinde? Bana 3-4ay dedi doktorum. Su testleri yaptırıp 2adet donemi sonrası bırakıcam korunmayı. Beklemek istemiyorum. Nasipte nezaman varsa ozaman olucak. Sen nasıl oldun toparlama bildinmi

Benim parvovirus negatıf cıktı canım.Sebebı bulunamadı...Keske bende bır sorun cıksada tedavi olabılsem diyorum artık ama tahlillerde bişey çıkmıyor..Bebeğimı otopsiye gönderseydım diyorum keşke..Ama kıyamıyorsun işte.Senin yaşın kac canım? Ben yaşımıda cok sorun yapıyorum 31 yaşındayım ve ilk gebelıgımdı onuda kaybettım..Anladığım kadarıyla baska çocuğunda var senin dımı?

Allah sabır versin sizede çok zordur kaybetmek daha öyle bi acı yaşamadım yaşamakta istemiyorum.bebek hareketli kusuru yok sadece ödem almamali Benden onu

P pinarnaz17 anladım canım. Ama kıyılmıyor nasıl yollanır o otopsiye benimki hafta sonu diye vermediler iki gun morgda kaldı p. Tesi genetikci inceleyecek oyle verilecek diye evde uyku uyuyamadım o buz gibi yerde kaldığı için. Pazartesi alır almaz aldım kucağıma mezarlığa kadar kimseye vermedim genetikciyede göstermedim insan farklı psikolojide oluyor. Yaşım 28.. Ama bende ha diyince hamile kalamıyorum. Çocuğum var cok şükür tup bebekle ve zor bir gebelikle sahip oldum. Hersey allah'tan canım yaşına takılma ne kadar stres yaparsan okdar etkilenir hem beynin hem vücudun. Konu sahibi dahil basta okudunmu kac arkadasın ilki böyle olmuş 2. Bebekleri sağlıkla doğmuş seninde olacak inşallah

P pinarnaz17 bana normal yolla hamile kalıp geze eglene gebelik geçirip keyifle doğurmak cok uzak geliyor lux gibi sanki. Kactane kaybım var var olanlarım dustu düşecek korkusuyla gebeliğin zehir gibi gecti. Erken dogdu oldu ölecek diye kuvez basında bekledim emziremedim. Bu 6.aya kadar iyiydi buda böyle oldu işte herkesin imtihanı farklı inşallah artık bitmiştir imtihanım saglıklı sıhhatli bir bebek verir allah hepimize.

Allah evladını sana bağışlasın uzun ömürler versin canım..Benı hıc anne olamayacagım korkusu mahvediyor..Ben 14.haftada perinatologa girmiştim hıc bıseyı yoktu kızımın..18.hafta tekrar gıttım hıdrops cıktı ve beynınde kıst..Gittiğim her doktor sordu hala da soruyor "Esınle akrabamısın" dıye..Ben hıslerıme güvenirım..Yıne aynı seyı yasayacagımı düşünüyorum cunku sebep bulunamaması ve tedavı şansımın olmaması buna işaret ediyor gibi (

Olurmu oyle sey banada soruldu akrabayı gec aynı ilden bile degiliz. Boyle kotu düşünme. İşte sebebi kist demekki bizede kadın dogumcu ya beyninde ya karnında kist kitle vardır o ödem yapar dedi bizde baska sebeb çıktı. Bakma rahat konusmama bebegimde virus vardı ama bende nasıl negatifti okadar soru varki kafamda bende korkuyorum ama allahtan gelene napa biliriz. Kaderde varsa anca dua edip allaha bırakıcaz doktorlar care değil. Bu meleginde kist oldu diye yeni bebegindede olacak diye birsey yok düşünme bunları. Yeni bebegin icin morelini güzel tut dua et inşallah sapasağlam olucak busefer. Cuma ilk isim su virusu araştırmak olacak ben hastanenin yalnıs yaptığımı düşünüyorum. Baska biryerde tekrar baktırıcam. İnşallah birsey çıkmaz. Yasına gelince benim kayınvalidem 43yaşında doğum yaptı kaynım suan 12yasında. Senin daha yasin az 31 fazla bir yas degil ve aynısı tekrarlanacak diye bir şeyde yok guzel düşün guzel olsun canım.

Ben normal kontrole girdim p. Tesi hersey guzel yolunda çıktık eve geldik cumaya kadar hareket etmedi cuma aksam dayanamadım gittim butun ödem toplamış ne oldu ne ara oldu hala anlamadım. Bazen kabus gibi geliyo inanamıyorum olanlara sanki gececek kabus uyanacağım gibi geliyor ama malesef.

Bu hıdrops denılen şey sonradan oluşuyor demek ki..Yanı herhangı bır haftada olabilr..Çünkü ikili testim cok iyiydi hıc bır problem yoktu..Canım birşey sormak istiyorum sana..Kızımın 20 Ağustos beklenen dogum tarihiydi yanı yaklaştı..O gün onun ıcın birşeyler yapmak istiyorum..Mezarına gıdıcem yavrumun ama bunun dışında ne yapabilirim sızce?

P pinarnaz17 gebzedeyim canım. Evet aynen benim ikilide güzeldi nolduysa sonradan oldu. Ben mezarını eşimin memleketinde köyde yaptım. bir hafta eşimle izne gittik her gun gittim ben okuyamadım lohusayım diye ama eşim hep okudu. Simdi inşallah bayramda gidip kendim yasin okuyacağım. Sende kuran okursun mezarında birde annen ailenden birkac kişi o güne ozel yasin vs okuyun hediye edin. O meleklerin günahı yok ama hem hatırlanmış olurlar hemde onların sebebine olenlerimizi hatırlamış olursun. İçinde huzur dolar. Bayramı iple çekiyorum kuzumun yanına gitmek kendim kuranını okumak için

Canım gittin mi doktora?Nedir son durum?Hayirli haberlerini bekliyoruz inşallah
Bugün gittim ödem bacaklarına kadar yayılmış.heryeri ödemli şuanda.Şuan 28 haftalık 38 e kadar bekleyelim dedi doktor kalbi çok iyi yüzde 10 yaşama şansı verdi.benim için az ihtimal değil.beklemekten Başka çarem yok ama bel ağrısı bitirdi beni şimdiden göbeğim de asit fazla olduğu için yanıyor sizdede varmıydı böyle şikayetler.dokunamıyorum karnıma acı çekiyorum günlerdir.10 hafta nasıl geçicek bakalım

Canım bende senin gibi son ana kadar dayandım 14.hafta da çıktı ve 30.haftada iken bana zarar vermeye başlayınca doğuma aldılar 30 haftalikti ama 40 haftalık görünüyordu ödem den dolayı benim bebegimin kalbi çok iyiydi ama bas belası ödem den kurtulamadık doğduktan sonra kaybettik ödem den dolayı biran da büyüyebiliyor doktor kontrolünü aksatma ben son zamanlar da kalp atışı var mı diye kontrollere gidiyordum çok zor yaşamayan bilemez Allah kolaylık versin şifa versin inşallah belki,gerileyebilir. Ben sezeryan olmak zorunda kaldım iyi ki sonuna kadar bekledim ben elimden geleni yaptım gerisi takdir ilahi. Sende öyle sana zararı olmadığı sürece bekle Allah yardımcın olsun.

Geceleri uyku uyuyamıyorum hiç hakkaten yaşamayan bilmez.öbür ay gel dedi üniversiyedeki doktor olmadı karnından su çeker rahatlatırım dedi.38 e kadar sık kendini dedi.Dün bide pediyatri kardiyolojide eko çekildi bebeğime doktor ben çok yaşattım böyle vakaları dedi çok umutlandım.umut olmasa bu acı çekilmez zaten.İnşallah bir daha yaşamayız bunları

Çok üzüldüm ya.allah sabır versin sana.Ne zaman oldu Doğum.umutlanmak istemiyorum ama elimde değil demekki Allah sabrını veriyor

1 yıl doldu ardından 2 kimyasal gebelik yaşadım sezeryan olduğum için doktor bir yıl beklememi söyledi Allah sabrını veriyor ama çok büyük bir sabır gerekiyor sende gönlünü ferah tut psikolojik olarak çok yıpratıcı dönem zor zamanlar umudunu asla kaybetme canım

Çok teşekür ederim biraz rahatladım.kendimi herşeye alıştırmaya çalışıyorum.Tek bildiğim şey birdaha bebek istemediğim.ikinci de aynı olursa kaldıramam.Allahım kızıma ömür versin.

Öyle düşünme kaldıramam deme canım benim biz anneler çok güçlüyüz ve yavrularımız için direniyoruz pes etmek yok sonuna kadar bekleyeceğiz seni o kadar iyi anlıyorum ki ümitle ümitsizlik arasında kalmak sürekli doktor gezmek gerçekten zor bir süreç Rabbim den geliyor hayır da şer de bize düşen sabretmek sonuna kadar savaşmak ben hamileliğim de artık karnım dakini unutup 2.gebelikte ya aynısı olursa kaygısına düşmüştüm ama geneli olumsuz konuştu doktorlar alalım diyenler de oldu ama asla istemedim zor da olsa son ana kadar bekledim şimdi cennette bizi bekliyor ilk zamanlar çok zordu nasıl zaman geçer diyordum ama tam 1buçuk yıl olmuş 2 kimyasal gebelik yaşamama rağmen halen ümidim var pes etmeyeceğim olacak inanıyorum sende inan pes etmek karamsar olmak yok bebegin seninle kalacak inanıyorum çünkü doktor ümit vermiş bize onu veren de yoktu sabırla ve duayla bekle herşey güzel olur inşallah dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…