Bebeğinde hidrops (ödem) olup da sağlıkla doğum yapan???

Canım başın sagolsun. Yeniden hamilesin sanırım hayırlı olsun. Kaybettiğin bebeginde hidropsun sebebi acıklandımı size?

Canım başın sagolsun. Yeniden hamilesin sanırım hayırlı olsun. Kaybettiğin bebeginde hidropsun sebebi acıklandımı size?
Sağol canım daha çok yeni hamileyim inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olır. Malesef sebebi bulunamadı keşke sebebi olsaydı da ona göre bi tedavi uygulayabilseydik seninkinin sebebi bulunabildi mi ve başka bebegin var mı

Öyle tabi herşey Allahtan sabrını verir mutlaka Yoksa Siz nasıl dayanirdiniz.Bazı şeyleri yemin ederim ilk kez duyuyorum hidrops birinci kimyasal gebelik ikinci oldu daha neler yasiycaz görcez bakalım.Kaç gecedir uyuyamıyorum karnım gergin ve yaniyo belim kopacak ağrıdan dün akşam yalvardım allahima yardım et diye.İlk kez uyudum günlerden sonra.Allahım o kadar çektiriyor bana bağışlasın İstiyorum çocuğumu.boşuna acı çekmek istemiyorum.ağlasam kızıyorlar çok bunaldım iyiki bu site var

Agla içine atıp şişecegine agla bosver. Dışardan bakanlar anlamıyor bizi bizden baska kimse anlayamaz zaten. Allah sağsalim kucağına aldırsın yavrunu inşallah. O günleri unutamam çaresizce bekleyip hep dua ettim ama olmadı. Dıs gebelik kimyasal gebelik kutaj ve ölü doğum hepsi ni yaşadım umarım artık bebekle ilgili sınavlarım bitmiştir. Sende dua et inan bende ediyorum sana buradakilere kendime. Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah

benim son 4 ayım ağlamakla geçti ve uyku sıfırdı ağrılarımdan ve karnımın gerginliğinden uyuamıyordum geceleri hüngür hüngür ağlayıp bunalım geçirdiğim çok olmuştur çok zor çok yaşamayan bilemez bazen aklıma geliyor nefesim daralıyor adını bile bilmediğim şeyler başımıza geldi Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin

Maşallah allah sağlıkla aldırsın kucağına.inan seviniyorum burdan birilerinin gebelik haberini okuyunca. Benim cok sukur ikizlerim var 6,5yasında. Bu 3.bebegim olacaktı daha önce de başka sebepten kayıplarım oldu. Bizde durum karısık biraz bebegimde parvovirus denen enfeksiyon cıktı. ama benim tahlilim temiz. Once benin tahlilim cıktı sonra melegiminki. Eger bende pozitif çıksaydı melegime kan nakli yapılacaktı. Sonuc bende negatif cıkımca tedaviyi ertelediler ve bebegim vefat etti. Sonra bebegin tahlilleri cıktı ve saka gibi bende olmayan virus bebekte saptandı. İnanamadılar bebeğe 3kez yaptılar yeniden hep pozitifi aldılar. Demekki lanet olası doktorlar bana yalnış tahlil yaptı bi ihmal ugruna bebegimden oldum. Şimdi başka hastanede kendime aynı testi tekrar yaptırıyorum sonuçlara gore dava açmayı düşünüyorum diger hastaneye.

Canım sende mi kimyasal gebelik yaşadın bende 2kez yaşadım

Allah razı olsun canım. Rabbim evlatlarına hayırlı uzun önür versin benim hiç çocuk yok hiç olmaması da o kadar zor ki Allah kimseyi evlatsız bırakmasın . Eger bi haya yapılmışsa hakkını ara gerekeni yapın,canım can bu ya ihmallik olurmu

Anlıyorum ben evdekilere tutundum onlar olmasa cok zor olurdu. İnşallah Rabbim şimdiki bebeğini sagsalim kucağına aldırır sende eski acılarını unutursun

Biz bu kadar acı çekerken bebeklerimiz nasıldı acaba. bana asit yüzünden yanıyor karnın dediler.İnşallah o hissetmiyodur.allahım yardım etsin hepimize.Sağ saglim kucağına alırsın inşallah bebeğini.Bir daha yaşamazsın bunları.kimse yaşamasın.

Dışardan bakana Kolay bir daha olur bebek sana bişey olmasın.nefret ettim bu laftan artık.allah hepimize sabır versin.bundan sonra güldürsün yüzümüzü.Umarım günü geldiğinde umutlu şeyler yazarım birilerine ilaç olurum.

Aynen oyle sacma laflara tıka kulaklarını. Bana neler diyorlar birbilsen en canımı yakan lafta aglama orda eziyet gorur yeri ıslanır melek olan bir sabinin ne eziyeti olur allaha havale ettim o insanları. İnşallah güzel haberlerini alırız burdan.

Anne karnında bebeklerin acı cekmedigini duymuştum sıkma canını Rabbim onlara hissettirmez merak etme

yaşamayan bilmez bende yaşın daha genç bi umudun var en azından çocugun oluyor bu laflar batıyordu aetık herkes ne çektiğini kendi bilr

Insallah canım

Bende geçen hafta kaybettim hidropstan 12 haftalıktı yaşamaz bu kadar erken hidrops dediler kordon vilyus örneği aldılar önce sonra da ilaçla düşürdüler. Doğal seleksiyon diyip teselli ettiler. Bebeğimi de patolojiye gönderdiler. Ben durumu kabullendiğimi üzülmeyeceğimi zannetmiştim. Ama çok üzgünüm. Ben aileme de söylememiştim 12 hafta tarama testinden sonra söyleyeceğim diye karar vermiştim kısmet olmadı.

Gecmiş olsun. Kabullenmek fln hikaye canım sonucta bebek kaybetmişsin. Allah birdaha yaşatmasın

Slm kızlar. .Bildiğiniz gibi bende 21 haftalık bebeğimi hidrops nedeniyle kaybetmistim.Bu sayfada hidropstan sonra sağlıklı doğum yapan varmı? Mesela konu sahibini de merak ediyorum..Eğer sağlıklı çocuk sahibi olduysanız hangi doktorlara gittiniz hangi testleri yaptırdınız..Lütfen yardımcı olalım birbirimize..İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…