Ben yaptırdım ve hayatımın en büyük pişmanlığını yaşadım tamamen ticari bir aşı.doktor şiddetle tavsiye ettıgı,yan etkısı yok dedıgı ıcın yaptırdık,oglumun yasadıklarının o asının yan etkısı oldugunu doktoru bıle anlayamadı çünkü yenı bır ası ve yeterınca arastırma yapılmamıs.ne rantlar dönüyor haberiniz var mı,bebeğımızın sağlığı için doktorun ağzının içine bakıyoruz oysa doktor ilaç firmasının ona sunacağı avantajların peşine düşoyor.reprezantlar doktorlara şu ilacımızdan şu sayıda yaz,sana şu hediyeyi verelim diyorlar.elektronik eşyalar yurtdışı seyehatleri vs vs.doktorların bu aşıyı şiddetle tavsiye etme sebebinin tamamen bu olduğuna inanıyorum.oğluma bu aşı verildikten sonra hemen ertesi gün yemyeşilve su gibi kaka yapmaya başladı.günde en az 5,6 bazen yedi kez.tam 5ay sürdü,sürekli zayıfladı bu 5ay gelişimi ,nce yavaşladı sonra durdu 5ay ishal kolaymı mum gibi eridi.sabahlara kadar karın ağrısından çıglık çıglıga agladı,çuvalla antibiyotik kullandı iğneler şuruplar günlerimiz hastane koridorlarında tahlil sonucu beklemekle geçti,sebeb bır türlü bulunamıyor,inek sütü alerjısı yok,dizanterı yok ama ishal durmuyor çcuk eriyor öyle bir hale geldim ki tahliller elimde hastane bahçesinde çığlık çığlığa aglıyorum.kadınlar basıma toplandı bebegınde kötu bır hastalık mı çıktı diye.ikinci dozu yaptırmadık tabii,e olabilir tabii dedi doktoru sonuçta mikrop veriliyor vücuda,senin çocuğunda bunlara sebeb olmuş dedi.bogazına sarılasım geldi o zaman ne halt etmeye illa yaptırtıyorsunuz diye