- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
Cok guzel kisa bi cevap bi an bebegimjn dogumu ve suan arasindaki sureci dusundum de.gercekten oyle.bi cok sey yarim kalsada bakiliyor ve zaman da bi sekilde geciyorAlışılıyor,bakılıyor,uykusuz kalınıyor,yemekler hep yarım bırakılıyor,banyo ve kişisel temizlik bazen imkansız oluyor vs...iş başa düşmeyi görsün herşey yapılıyor.
Cok guldum ya.Allah kolaylik versin hepimize ne diyimkiİlk cocuguma da tek baktım
Şimdi 21 gunluk ikinci çocugum kucagımda bugunden itibaren onada tek bakıcam
27 aylık + 21 günlük
Çok eğlenceli bir evimiz var ağlamalar çığlıklar kusmuklar laminantı yalayanlar
Hepinizi bekleriz
Gercekten dogru.sanki bebekle biraz daha hizlaniyoruz.bu bi avantaj.bende oyle artik bos zamanlarimi daha dogru degerlendiriyorumNeticede artik cocuklu bir hayatim var herseyi onunla yapmaya alismaliyim diye dusunuyor insan ojemide suruyorum makyajimida yapiyorum fark su eskiden tum gun rahattim istedigim zaman yapardim herseyi ama simdi bos zamanlari degerlendiriyorum bana avnataji bile oldu mutfagimda bulasik birikmiyor evim hep supurulmus silinmis:) firsati yakaladigimda yapiyorum cunku kadinlar anne olduktan sonra kadin oldugunuda unutmazsa kendinede bakar esiyle arasindaki bag eskisi gibide kalir
Yorumum konu sahibine zaten , siz niye üstünüze alınıyorsunuz kiBenimki memede uyuyor. Uyudugu sure boyubce yaninda yatmam lazim. Her çocuk bir değil. Böyle çok bilmiş yorumlara gerçekten gerek yok.
Cuma gunu 40 gunluk oluyoruz. Iki hafta once tek kaldim. Inan annemle oldugundan daha iyi bakiyorum. Bebegim bi duzene girdi. Ki beni surekli emen bir bebegim var. Emzik niyetine kullaniyor. Kokuma alismis odadan ciktigim an agliyor. Mecbur onu da her gittigim yere goturuyorum. Dogumdan once ortalama birisiyken simdi cok pratik ve becerikli bir hatun oluverdim :) elim yavastir normalde ama bebekten sonra oyle hizlandim ki. Mutfagi iki dakikada toparliyorum. Yeri geliyor cocugumu emzirirken yemegimi yiyorum. Tek elle is yapmayi ogrendim. Bence bir an once yalniz kalsan bebek icin de senin icin de iyi olacak. Evham yapma kendine guven.Merhaba kızlar,
Bebeğim 1.5 aylık annem doğumdan önce yanıma gelmişti. Esim artık anneni göndermemiz lazım sen tek bak diyor. Annemi memlekete gönderelim diyor. Bebegine tek bakanlar nasıl baktiniz? Bana yol gosterip tavsiye verir misiniz? Uyurken yanından ayrilamiyorum. Annemle 2 kişi olmamıza rağmen zor ceviriyoruz evi.
bana ne sizin çocuğunuzdan niye anlatıyorsunuz ki ? Yorumum konu sahibine , üstünüze alınmasaydınız keşke.
Yanınızda biri varken, sanki o giderse hiçbişey yapamayacaksınız gibi geliyor ama gittiği zaman düzeniniz daha sağlıklı oturuyor. Neler başarabileceğinizi yalnız kalınca farkedeceksiniz. Allah kolaylıklar versinMerhaba kızlar,
Bebeğim 1.5 aylık annem doğumdan önce yanıma gelmişti. Esim artık anneni göndermemiz lazım sen tek bak diyor. Annemi memlekete gönderelim diyor. Bebegine tek bakanlar nasıl baktiniz? Bana yol gosterip tavsiye verir misiniz? Uyurken yanından ayrilamiyorum. Annemle 2 kişi olmamıza rağmen zor ceviriyoruz evi.
Allah anali babalı büyütsün canim bende tek baktım zordu evet ama bakılıyor annem veya kayinvalidem geliyordu yıkamaya yardım ediyorlardı aslında iki kiz kardeşim ve bi yiğenim vardı onlardan alışkınım insan ilk başta kendi sorumluluğu olduğundan biraz korkuyo ama alışıyor zamanla banyo yaptırırken eşinizden yardım alin emiyorsa o uyuduğunda sizde uyuyun ki sütünüz olsun bi iki saatte ev işlerini biraz halletmeye çalışın zaten sonra rayına oturuyor herşey benim oğlum 18 aylik olack 21 haftlikta hamileyim inanın çok zor dün gece yanlışlığına ağladım neden dedim kimse bu napior ne ediyor demez ki ama deneyince demiyorlar kimseye güvenip yapmadım inşallah üstesinden gelirsiniz inşallah bende basa çıkabilirim.Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?