ben de hep nasıl bakılmaz diye merak ediyorumMerhaba kızlar,
Bebeğim 2.5 aylık annem doğumdan önce yanıma gelmişti. Esim artık anneni göndermemiz lazım sen tek bak diyor. Annemi memlekete gönderelim diyor. Bebegine tek bakanlar nasıl baktiniz? Bana yol gosterip tavsiye verir misiniz? Uyurken yanından ayrilamiyorum. Annemle 2 kişi olmamıza rağmen zor ceviriyoruz evi.
Merhaba kızlar,
Bebeğim 2.5 aylık annem doğumdan önce yanıma gelmişti. Esim artık anneni göndermemiz lazım sen tek bak diyor. Annemi memlekete gönderelim diyor. Bebegine tek bakanlar nasıl baktiniz? Bana yol gosterip tavsiye verir misiniz? Uyurken yanından ayrilamiyorum. Annemle 2 kişi olmamıza rağmen zor ceviriyoruz evi.
Ben 1 haftaliktan sonra tek baktim...annelik iç güdüsüyle her şeyi yapiyorsun canim..Merhaba kızlar,
Sık sık emzir kuzum,altını belli aralıklarla pişik olmamasına dikkat ederek değiştir,gündelik işlerini o uyurken yaparsın.Şu ara uykudan göz açmaz pek,evhamlı olma,sormak istediğin şeyler varsa kafana takılan sor:)Ben tavsiye isteyip soruyorum ancak nasıl bakilmaz diye bir yanıt alıyorum ilginç gerçekten...
Canım bebeğim tam 3 aylık.8 yaşında da bir kızım var.Annem 10. Gün ,kayinvalidem,20.gun evlerine döndüler.Oyle güzel geçiyor ki zaman anlatamam.Cokda güzel bakarsın,neyi neden yaptığını kimseye açıklamadan,sürekli birilerinin eleştirisine maruz kalmadan bakarsın hem de. Hiç korkma senMerhaba kızlar,
Bende öyle düşündüm,sonra anladım kaygilanmis taze bir anne oldugunuBu arada boşanmış yalnız anne sandım bi an,başlığa girince gülümsedim,bakarsın annem bakarsın kuzum.
Aslında burda anneanne önemli bi konumda kızım yapamazsın ben kalayım mı diyor acaba,kendisine bağımlı olunmasını mı istiyor?Bende öyle düşündüm,sonra anladım kaygilanmis taze bir anne oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?