Yorumların tamamını okumadım ama nasıl bakılmaz diyenlere cvp vereyim benimki gibi doğduğundan beri uyumayan durmayan bir çocuksa ömrünü tüketerek bakarsın. Annemden uzaktayım malesef tek bakıyorum bütün gece uyumadım zaten doğduğundan beri yani 1 senedir uykuya hasretim şuan uyuyor ama salıncakta sallıyorum ben yine uyuyamıyorum kafayı yedim artık sinirlerim harab oldu.ne yemek yiyebiliyorum ne wcye gidebiliyorum. Sakin uyuyan bir çocuksa tek bakarsın arkadaşım doğum yaptı konuşuyoruz gündüz de gece de uyuyor diyor. Öyle çocuğa bakılır tabi.Ben tavsiye isteyip soruyorum ancak nasıl bakilmaz diye bir yanıt alıyorum ilginç gerçekten...
Ben sımsıkı giydirip arabasına oturtup en yakın markete gidiyorum.En ufak market ihtiyacınız da veya başka şeylerde hava soğuksa felan nasıl idare ediyorsunuz ?
Zor oluyor ama alışiliyor. Bir de ne kadar uzun süre yanınızda birileri olursa tek kalmaya o kadar korkar olursunuz. Yalnız kalmanız sizin icin daha iyi olacak emin olun. Ilk zamanlar ev düzeni vs karışıyor biraz ama bebekle birbirinize alıştıkça ona göre ayarliyorsunuz her şeyi. Ana kucağı varsa bebeğinizin işinize çok yarayacak. Biz oda oda geziyoruz bebeğime. Ben yemek yaparken o ana kucağında yanımda duruyor. Huysuzlandıkça ilgilenip devam ediyorum islere. Üstesinden gelirsiniz endişelenmeyin.Merhaba kızlar,
Bebeğim 1.5 aylık annem doğumdan önce yanıma gelmişti. Esim artık anneni göndermemiz lazım sen tek bak diyor. Annemi memlekete gönderelim diyor. Bebegine tek bakanlar nasıl baktiniz? Bana yol gosterip tavsiye verir misiniz? Uyurken yanından ayrilamiyorum. Annemle 2 kişi olmamıza rağmen zor ceviriyoruz evi.
Huylarını bildiğin için bakarsın ev işleri biraz yarim kalır sadece oda uyku düzene girdikçe yapabilirsin kendine güven yeterMerhaba kızlar,
Bebeğim 1.5 aylık annem doğumdan önce yanıma gelmişti. Esim artık anneni göndermemiz lazım sen tek bak diyor. Annemi memlekete gönderelim diyor. Bebegine tek bakanlar nasıl baktiniz? Bana yol gosterip tavsiye verir misiniz? Uyurken yanından ayrilamiyorum. Annemle 2 kişi olmamıza rağmen zor ceviriyoruz evi.
Merhaba kızlar,
Merhabalar...Allah güzel ömür nasip etsin...bebeğinizle tek başınıza ilgilenmeye başladığınızda emin olun ki zor olmadığını göreceksiniz...kendinizi direk bebeğe göre programlamaya başlayacaksınız...ev işleri yemek çamaşır ütü vs...herşeyin üstesinden gelinir...Merhaba kızlar,
Ben sezaryenden sonraki 4. gün lohusalık depresyonundan mı nedensir artık eşime dedim ki ; Sen kendi annene ben kendi anneme söyleyelim . Gitsinler . İhtiyaç duyarsak çağırırız .Ben zaten çalışıyorum ,zaten bakacaklar. Bizim dememize fırsat kalmadı o akşam babaannemde geldi :) Ve efsane repliğini attı ortayaMerhaba kızlar,
Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?