Bebeğini kaybeden ve 6 ay sonra hamile kalabilecek melek anneleri

hayırlısı inşallah aslında biz normal doğumla doğurduk daha az beklememiz gerekmez mi yani 6 aydan az

aslında öyle diyyor herkes, ama dr.umda kesin dedi (( ona güvenmekten başka çarem yok. özel sigorta bie yaptırdım hamile kalıcam diye :))) 2. adetimde oldu bugün, nasıl rahatım anlatamam...herşey günü gününe gidiyor...
darısı sana canım...
karnımın şişi geçmedi benim, kilo bile veremedim hem. ya sen?5 kilo kadar almıştım ben, hala aynıyım bilio musun?

Son düzenleme:

64le hamile kaldım 4kilo almıştım şimdi yine 64üm ama rejime başlıycam bir dahaki sefere bu kadar kiloyla hamile kalmak istemiyorum o yüzden rejim yapıcam annem şeker hastası benim şekerden korkuyorum o yüzden çok kilolu olmamam lazım 21 temmuzda kontrolüm var doktor bakalım ne diycek,sana birşey sorucam ilk adetini doğumdan tam olarak kaç gün sonra oldun

NASILSINIZ BAYANLARR...benım 6 ay oldu bu ay calısmaya baslamıstık calıstık yanııı ama olmadıı adet oldummm...ınsallh bırdahakı aya:):)öptum sızı topiğimizi yalnız bırakmayınn

sızınkıde kılomu yaaaawww ben hamıleykenn 22 kılo aldımmmafoldumben 75 le doguma gırdım 67 ıle cıktım ve suan 59 60 arasıyımmkaydirigubbakcemile3 kızımda 3.400 kıloydu:gitme:
hıcc umrumda bıle degıll kılo hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı kucagım dolsun baska bırsey ıstemıorummm

ailemde şeker var ben ondan korkuyorum yoksa kilo sonra verilir ilk kızımda ben bütün aldığım kiloları verdim

tatlım 15 gün kanamam sürdü. üstüne 20 gün geçti.adet oldum. 2 gün sürdü ama çok fenaydı, ewden çıkamadım ben. şimdide onun üstüne 32 gün geçti 2. adetimi oldum dün... bakalım önümüzdeki ay asıl biraz öne gelmesi lazım, anca düzene girer herhalde...

ben 55tim, 59 oldum hamileyken ama boyum kısa, onun için çok kilo almış gibi kötü hissediyorum kendimi. zaten 55inde altında olmam lazım. bende diyete başladım dün alkisalkisalkis

benim kanamam tam 3 hafta sürdü bakalım ne zaman adet olucam

benim kanamam tam 3 hafta sürdü bakalım ne zaman adet olucam

zaten ikinci adetten sonra anca düzene girermişiz...
bide göbek ve kilo için 9 aya tamamlar vucut diyorlar. yani ben 4,5 aylık doğum yaptım ya, üstüne 4,5 ay geçince tam 9 ay olacak ya, o zaman anca iner diyorlar...bilmiyorum kiii bakalımmm..

bugün 1ay kontrolüme gittim herşey yolundaymış allaha şükür hatta sol yumurtalığımdan yumurtlamışım bile 10-15 güne kadar hastalanırsın dedi 6 ay bebek yok dedi ama ben yaş oldu 35 hatta 36 içindeyim benim çok bekliycek vaktim yok deyince o zaman 4 ay sonra bırak korunmayı dedi bize birçok tahlil verdi bunları 4 ay dolunca yaptır sonra korunmayı bırak dedi vitaminlerime hormonlarıma ve enfeksiyonlara bakmak istiyor eğer değerlerde bir gariplik çıkmaz ise 21 ekim itibariyle korunmayı bırakabiliriz hayırlısı inşallah

Benim 4 ay geçti. Normal doğum yapmıştım ama dr 6 aydan önce düşünme dedi. Günler çok zor geçiyor. Benim drum Aydın da şimdi ben Çanakkaledeyim. Burada bir kontrol olup folik asit kullanmaya başlasam mı diye düşünüyorum. Ben de kan pıhtılaşması tespit edildi. Onun için ayrıca endişeleniyorum.

benimki farklı bir şey canım belki de o yüzden 2 ay kısalltı ama gerçekten yaşım da bayağı var benim artık hemen hamile de kalamam sanırım 2 ay bile önemli benim için ama istersen bir kontrole git bana tam bir ay önce folik asit kullanmaya başla yeter dedi

Cansumu kaybedeli 35 gün oldu. 13 gün yaşadı yanlızca.Dayanacak gücüm kalmadı. Çevremde bir çok arkadaşımın bebeği oldu bense kucağım boş karnım boş yaşamıma devam etmeye çalışıyorum.

bir melek annesi olarak içim parcalandı dertleşmek yardım almak istersen her zaman arkandayım cnm:)

bende 20 gün evvel 21+2 haftalık yani nerdeyse 5.5 aylık bebeğimi kaybettim doktorum 3 ay sonra tekrar gebe kalabilirsin dedi ama ben 5-6 diyoru gerçi 6 ay bekleyebilirmiyim bilmem yaşımda 34..bu arada normal doğumla aldılar bebeğimi

merhaba,
bende bebeğimi kaybedeli tam 40 gün oldu. paylaşmak istersen seninde hikayeni okumak isterim. kaçhaftalık kaybetmiştin.ve nedeni belirlenebildimi?

Bende bebeğimi kaybettim bugün tam 2 ay oldu resimleriyle avutuyorum kendimii..çok zor muşş çookkk

merhaba, biraz önce yanlış arkadaşa yazmışım.ksusuruma bakmayın. Aysama sormak sitedim.sanırım seninde yeni.
bende bebeğimi kaybedeli tam 40 gün oldu. paylaşmak istersen seninde hikayeni okumak isterim. kaçhaftalık kaybetmiştin.ve nedeni belirlenebildimi?

Dertleşmek isterseniz ben buralardayım canlarım. Yazdıklarınızı okuyunca kendi yaşadıklarımı hatırladım. Ne kadar üzgün olduğunuzu biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…