- Konu Sahibi gelincik37_34
-
hayırlısı inşallah aslında biz normal doğumla doğurduk daha az beklememiz gerekmez mi yani 6 aydan az
aslında öyle diyyor herkes, ama dr.umda kesin dedi(( ona güvenmekten başka çarem yok. özel sigorta bie yaptırdım hamile kalıcam diye :))) 2. adetimde oldu bugün, nasıl rahatım anlatamam...herşey günü gününe gidiyor...
darısı sana canım...
karnımın şişi geçmedi benim, kilo bile veremedim hem. ya sen?5 kilo kadar almıştım ben, hala aynıyım bilio musun?
sızınkıde kılomu yaaaawww ben hamıleykenn 22 kılo aldımmmafoldumben 75 le doguma gırdım 67 ıle cıktım ve suan 59 60 arasıyımmkaydirigubbakcemile3 kızımda 3.400 kıloydu:gitme:
hıcc umrumda bıle degıll kılo hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı kucagım dolsun baska bırsey ıstemıorummm
64le hamile kaldım 4kilo almıştım şimdi yine 64üm ama rejime başlıycam bir dahaki sefere bu kadar kiloyla hamile kalmak istemiyorum o yüzden rejim yapıcam annem şeker hastası benim şekerden korkuyorum o yüzden çok kilolu olmamam lazım 21 temmuzda kontrolüm var doktor bakalım ne diycek,sana birşey sorucam ilk adetini doğumdan tam olarak kaç gün sonra oldun
tatlım 15 gün kanamam sürdü. üstüne 20 gün geçti.adet oldum. 2 gün sürdü ama çok fenaydı, ewden çıkamadım ben. şimdide onun üstüne 32 gün geçti 2. adetimi oldum dün... bakalım önümüzdeki ay asıl biraz öne gelmesi lazım, anca düzene girer herhalde...
ben 55tim, 59 oldum hamileyken ama boyum kısa, onun için çok kilo almış gibi kötü hissediyorum kendimi. zaten 55inde altında olmam lazım. bende diyete başladım dün alkisalkisalkis
benim kanamam tam 3 hafta sürdü bakalım ne zaman adet olucam
Benim 4 ay geçti. Normal doğum yapmıştım ama dr 6 aydan önce düşünme dedi. Günler çok zor geçiyor. Benim drum Aydın da şimdi ben Çanakkaledeyim. Burada bir kontrol olup folik asit kullanmaya başlasam mı diye düşünüyorum. Ben de kan pıhtılaşması tespit edildi. Onun için ayrıca endişeleniyorum.
Cansumu kaybedeli 35 gün oldu. 13 gün yaşadı yanlızca.Dayanacak gücüm kalmadı. Çevremde bir çok arkadaşımın bebeği oldu bense kucağım boş karnım boş yaşamıma devam etmeye çalışıyorum.
bende 20 gün evvel 21+2 haftalık yani nerdeyse 5.5 aylık bebeğimi kaybettim doktorum 3 ay sonra tekrar gebe kalabilirsin dedi ama ben 5-6 diyoru gerçi 6 ay bekleyebilirmiyim bilmem yaşımda 34..bu arada normal doğumla aldılar bebeğimi
Bende bebeğimi kaybettim bugün tam 2 ay olduresimleriyle avutuyorum kendimii..çok zor muşş çookkk
Bende bebeğimi kaybettim bugün tam 2 ay olduresimleriyle avutuyorum kendimii..çok zor muşş çookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?