bebeğini kaybedenler 2011

Rabbim mutluluğunu yarım bırakmasın canım inş. bu sefer sağlıkla, sıhhatle alırsın kızını kucağına...

Amin canım kız-erkek farketmez, Rabbim sağlıklı, hayrlı, ömürlü evlatlar nasip etsin hepimizede inş. Gerçi ben artık düşünmüyorum ama...

aaaa ümitsizlik yok burda lütfen inşallah bu topikte sevinçlerimizide paylaşacağız
lütfen bnm bi akrabam tam 9 bebeğini kaybetmiş hemde son aylarında biri 3 bebeğini hep 9 aylıkken ama yılmamışlar şimdi ikişer üçer bebleri var bizim de olacak inşallah

Ayy gerçekten mi canım yaa, burda ezan okunuyo inş. şu mübarek cuma günü hürmetine Rabbim duy sesimizi... Ne bileyim canım yaşımız geçiyo ne zaman anne-baba olacazda onun büyüdüğünü görecez...

tabi gercek cnm valla bu yaz teyzemin kızını düğünü vardı 9 bebeğini kaybedeni görcektin şakır şakır oynuyordu valla hem düşük değil ölü doğum yapmış hep
sen sakın denemekten vazgecme daha gencsin Allah inş. tek değil bikaç tane verecek bize inş. şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine

kızlar elbetteki ümidimizi yitirmek yok inşaallahhepimizin tatlı tatlı bebekleri olacak, yeter ki dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden, bu arada hayırlı cumalar hepimize. benim de kuzenimin on yıldan fazla bebeği olmuyordu ya düşük yapıyordu ya da doğumdan sonra vefat ediyordu ama hiç yılmadılar ve çok şükür şimdi çok tatlı bi oğulları var.Allah hayırlısıyla bizlerde versin inşaallah.

Ay maaşallah ne güzel darısı bize inş.Bi tane olsa kucağımıza alsak hayrlısıyla 2. yi o kadar düşünmüycem, acım asla tam geçmez ama çok hafifleyecek. Böyle elim boş kalınca psikolojimde bozuluyo. Rabbim en iisini bilir hayrlısı neyse o olsun canım...

İnş. canım sen de mi kaybettin? Aro seninde cuman mübarek olsun, inş. kuzeninde güle güle büyütsün oğlunu darısı bizlere olsun inş.

lifos,Allah herşeyi gönlünüze göre versin.ben çok ağladım yazdıklarınıza.Çok dokundu okuduklarım.Doktorunuzun yaklaşımı da mükemmel olmuş.Resmi var mı kızınızın? Bana göstermediler,şimdi sadece ultrason resimleriyle hasret giderebiliyorum.

Amin canım hepimizinde inş. Evet benimle böyle konuşan kendi dr.um değil yenidoğan ünitesinin dr.uydu ve beni biraz olsun rahatlattı.Kızımızın resmi var canım aynı bana benziyodu ama oğlumuzun yok. Bende onun ultrason resmine bakıyorum.Rabbim yaşatmasın bi daha hiç birimize inş.

aglattınız beni yine ya inşallah mutluluklarımızı da paylaşcaz dimi xeynox cum

amin lifos amin ama ümidinizi kaybetmeyin eşinde sende dr un korunma sürei verir size o süreden sonra başlayın derim:)elbet bu mutluluğu tadacağıoz bizde

amin lifos amin ama ümidinizi kaybetmeyin eşinde sende dr un korunma sürei verir size o süreden sonra başlayın derim:)elbet bu mutluluğu tadacağıoz bizde

inş. canım, bu seferki küçüktü sanırım çok bekletmez korunma için ama benim gözüm çok korktu artık, bakalım hayrlısı canım, Rabbim hepimizinde kucağını ennn kısa zamanda doldurur inş.

heterozigot mutant cıktı taşıyıcı yani aslında insanların yarısında varmış ama bebeğim karnımda öldüğü için önlem amaçlı iğne olacak bidahaki gebeliğimde
kordon dolanmasıyla uzaktan yakından alakası yok ayno şekilde kordon düğümlenmesiylede alakası yok görünür sebep olarak onu gösterdiler

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ya bende hiç sebebi araştırılmadı henüz neler yaptırmam gerekiyor?
Lifos canım ne durumdasın?Pes etmek yok di mi?
Cici22 arkadaşım çok tebrik ederim dualarım seninle:)
Oranje ne güzel yazmışsın arkadaşım.Cenabı Allah hepimize sabır versin.İnsanlara da biraz anlayış...
zynpxx canım benim merak etme biz koca insanlar arkamızı toplayamıyoruz ama bebekler ne yapıp edip şirinlikleriyle işlerini gördürüyorlardır.Bizimkiler oralarda saltanat sürüyordur bizleri beklerken.Bakma biz sürünüyoruz buralarda.:)
İstermisiniz arkadaşlar biz oraya gittiğimizde niye erken geldiniz biz burada oynuyorduk desinler.Ben beklerim benimkinden.:)

Kızlar maalesef ben de 5 ay önce düşük yapmıştım çok kötü..............rabbim bir daha hiçbirimize yaşatmasın .......Amin

kızlar ben çok korkuyorum tekrar gebe kalmaya.ve çok ağlıyorum ara ara.o kdar doluyum kı hüngür hüngür delicesine ağlamak istiyorum.düşünüyorum da ben bebeğim için cevizler fındıklar yemiştim sütümü yumurtamı eksik etmezddim..çok üzülüyorum çok

geçmiş olsun bebeğin düştü mü ne oldu

yok benım 3 hafta önce akrania teşhisiyle bebeğimi aldılar bebeğim yaşamaz ya senın karnında ya da doğunca hemn ölür dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…