geçmiş olsun canım keşke böle şeylerle bu topikte karşılaşmasak ama hepimizin malesef kayıpları var bende doğuma gittiğimde kızımı kaybettiğimi öğrendim daha dün gibi ama bir seneyi geçti bile ama acısı hep aynı o günkü gibi...şimdi bu sefer inş bir kızım daha olucak Rabbim onunla yarım kalan mutluluğumuzu tamamlamayı nasip eder inş sende sabırlı ol canım inş Rabbim bu yarım kalan mutluluğunuzun tamamını size ve meleği olan herkese yaşamayı nasip eder....
Amin canım kız-erkek farketmez, Rabbim sağlıklı, hayrlı, ömürlü evlatlar nasip etsin hepimizede inş. Gerçi ben artık düşünmüyorum ama...
aaaa ümitsizlik yok burda lütfen inşallah bu topikte sevinçlerimizide paylaşacağız
lütfen bnm bi akrabam tam 9 bebeğini kaybetmiş hemde son aylarında biri 3 bebeğini hep 9 aylıkken ama yılmamışlar şimdi ikişer üçer bebleri var bizim de olacak inşallah
Ayy gerçekten mi canım yaa, burda ezan okunuyo inş. şu mübarek cuma günü hürmetine Rabbim duy sesimizi... Ne bileyim canım yaşımız geçiyo ne zaman anne-baba olacazda onun büyüdüğünü görecez...
tabi gercek cnm valla bu yaz teyzemin kızını düğünü vardı 9 bebeğini kaybedeni görcektin şakır şakır oynuyordu valla hem düşük değil ölü doğum yapmış hep
sen sakın denemekten vazgecme daha gencsin Allah inş. tek değil bikaç tane verecek bize inş. şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine
kızlar elbetteki ümidimizi yitirmek yok inşaallahhepimizin tatlı tatlı bebekleri olacak, yeter ki dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden, bu arada hayırlı cumalar hepimize. benim de kuzenimin on yıldan fazla bebeği olmuyordu ya düşük yapıyordu ya da doğumdan sonra vefat ediyordu ama hiç yılmadılar ve çok şükür şimdi çok tatlı bi oğulları var.Allah hayırlısıyla bizlerde versin inşaallah.
Canım ne güzel yazmışsın göz yaşlarımı tutamadım... Bende kızımı küvezde yalnızca 2 gün gördüm. Dr.um dokunmama izin verdi konuş onunla annesi tanır seni dedi. 2 günde olsa anne yaptı beni canım kızım... Nası tanısın daha çok küçük dedim, 6,5 ay taşıdın tanımaz mı dedi. Uyuyodu, önce eşim dokundu tepki vermedi sonra ben dokundum, yüzünü, başını, ellerini okşadım. Gözlerini açtı masum masum baktı bana, sanki anne biz neden böyle oldukder gibiydi. Dr.um bak annesi tanıdı seni dedi. Ama oğlumu hiç göremedim, o yalnızca 5 saat yaşamış. Çok enfeksiyon kapmış canım yavrum. yiğitlik yapıp beni ve kardeşini korumuş... Allah'ımm nolur bi daha böyle acılar yaşatma bizlere sabrımızı bol ver. Amin.
lifos,Allah herşeyi gönlünüze göre versin.ben çok ağladım yazdıklarınıza.Çok dokundu okuduklarım.Doktorunuzun yaklaşımı da mükemmel olmuş.Resmi var mı kızınızın? Bana göstermediler,şimdi sadece ultrason resimleriyle hasret giderebiliyorum.
Amin canım hepimizinde inş. Evet benimle böyle konuşan kendi dr.um değil yenidoğan ünitesinin dr.uydu ve beni biraz olsun rahatlattı.Kızımızın resmi var canım aynı bana benziyodu ama oğlumuzun yok. Bende onun ultrason resmine bakıyorum.Rabbim yaşatmasın bi daha hiç birimize inş.
amin lifos amin ama ümidinizi kaybetmeyin eşinde sende dr un korunma sürei verir size o süreden sonra başlayın derim:)elbet bu mutluluğu tadacağıoz bizde
Çok haklısınız,yaşadığınız travma çok çok büyük.Burada pek çok kişinin tek kaybı var ve buna rağmen yerlerde sürünüyoruz.Kaldı ki siz aynı duyguyu 6 kez yaşamışsınız.Ama lütfen pes etmeyin.Sonra fizyolojik açıdan bebek yapamaz duruma geldiğinizde (menapozu kastediyorum) tekrar denemediğinize pişman olabilirsiniz.Bir de biliyor musunuz hamile kalabilmek de gerçekten büyük birşey.Bir türlü kalamayan kadınlar var.Tıp çok ilerledi.Bebeği sağlıklı olarak getirmenize yetecek kadar gelişti.Çok şükür hamile kalıyorum ama bence ha hamile kalmışım bebeği kaybetmişim ha hiç olmamış aynı.Gerçi yarımda kalsa yaşadım bu duyguyu hiç yaşayamayanlar var bu halime bile hamdolsun Rabbim her isteyene hayrlısıyla versin inş. Ama çok yıprandım canım 8,5 yıllık evliyim ilk 3 yıl düşünmedik.5,5 yılda 6 bebek dile kolay...
esmeray , sebep kan pıhtılaşması mıymış? Kordon dolanmasının sebep olduğu birşey mi? İyi ki yaptırdın bu testleri,ne güzel bir sonraki gebelikte daha bilinçli olacaksın.kaç yasındasın cnm ben 26 yasındayım 2 yıllık evliyim ilk bebeğimiz olcaktı doğmaya yakın karnımda öldü üstelik kan pıhtılaşmasıymış sebep hayatımda ilk kez duydum...
Bu kendini suçlama işini hepimiz yapıyoruz.Ben kızlarımı kaybettikten sonra eve gelince deli gibi, saatlerce internette kordon düğümlenmesini araştırdım.Neler neler geldi aklıma.Oğlum 1. sınıftaydı , ona ders çalıştırırken çok oturuyordum.Ben mi sıkıştırdım otururken,çok çikolata yiyordum.Şekerli yiyince daha da hareketleniyorlarmış ya,bu yüzden mi oldu vs vs vs. Hala da aklımda acabalar var.Tekrar bebek sahibi olma konusunu Allah'a havale ettim ben.Hayırlısıyla bir evlat daha verir.Ama şunu biliyorum,eğer bir daha hamile kalırsam inanılmaz dikkatli olacağım.Sizin gibi ben de çok stresli geçireceğim.selam arkadaşlar...
nasılsınız....ben bugün döküldüm iyice dolmuştum içimde tutmak çok zor geliyodu...benim hamileliğim çok stresli geçti, çok düzenli sağlıklı beslenemedim,,vs.vs... ve hep içten içe kendimi suçluyordum ..4.aımızda k.validem gelmişti ve sorunlar yaşamıştık nerdeyse hergün ağlıyordum.o 1 ay kaldı ve gitti gittikten sonra eşimle çok kötü bozuştuk...ve 2 gün resmen yıkılmıştım..ve sonra arayı toplayıp doktora gidince kötü haberle yıkıldım..hatta doktora defalarca sordum benden kaynaklanmış olabilirmi diye doktor pek sanmıyorum dedi..sebep arama testlerden sonra anlaşılır dedi..ama ben hala çok üzülüyorum bakamadım bebeğimi koruyamadım ...haketmedim diye hep aklımdan çıkmayan sorular vardı...ve içim yüreğim çok acıyo..eşim üzülmesin diye hep sessiz kaldım ama bugün bunları dile getirince oda çok kızdı bana kendini suçlama diye.ama dayanamıyorum kızlar.. 4 yıllık evlilikten sonra ilk kez bebek istedik ve karar verdik çok beklemedik.2. ayda tuttu.sevinçten çıldırdık...bir daha ki bebeğimizde sevinemicez hep bi korku olcak bu yaşadığım stresler üzüntüler ona da yansırmı diye ona da zarar verirmiyim diye...nasıl toparlanacağımı bilmiyorum dışardan bakanlar çok iyisin ne kdar çabuk topladın falan gibi diyolar ama içim hala yangın yeri gibi...bu sitede olmasa napcağımı bilmezdim..
inşallah..rabbim sabır vercek ve sağlıklı bebekler sunacak bize...belki o zaman rahat bi nefes alabileceğiz...
Kayınvalideniz konusunda da kendinizi çok suçlamayın.1 ay aynı evde kalmak için çok uzun bir süre.Zaman geliyor insan kendi annesiyle bile anlaşamıyor.Kaldı ki siz hamile olduğunuz için hormonlarınız farklı çalışıyor.Keşke eşiniz o hassas günlerinizde size karşı daha dikkatli olsaymış.Neyseki sonra çok destek olmuş.
Çok geçmiş olsun.Ne büyük badireler atlatmışsınız.tekrar çok geçmiş olsun canım... Dr.un ne derse ona göre davran tabi... Önceki sflara baktın mı bilmem ama benimde c.tesi 6. bebeğim gitti... 4 sene öncede 25 haftalık erken doğum yaptım dr. 2-3 sene düşünme çok büyük travma geçirdin demişti, çünki ölümden dndüm. Sezeryanla oldu doğumum 1 ay hastanede yattım doğumdan önce enfeksiyon kaptım. Bu enfeksiyona bide narkoz eklenince dr.lar masadan kalkamam diye düşünmüşler. Doğumdan sonra dr. gelip mucize eseri yaşıyosun demişti. Ben 2 sene bile bekleyemedim çevremin baskısından ve bu sürede 2 bebek daha kaybettim. Şimdi keşke bekleseydim kimseyi dinlemeseydimdediyorum ama çok geç. toplamda 6 bebek... Bence bekle derim ama dr.un ne der bilmiyorum canım...
Enfeksiyonu nereden kaptığınız belli oldu mu?Bebeklere nasıl geçmiş?Eğer sizi üzmeyeceksem sordum.
Bize de rehber olmuş olursunuz,daha dikkatli oluruz.
Haklısın,sonuçta en doğrusu doktorun dedikleri.banada kırkından sonra korunma hemen yap çabuk tutar dediler ama ben kimseyi dinlemedim dr umun korunma süresine uyacağım ne diyim lifoscum hangi şehirdesin cok zor şeyler yaşamışsın ama hep böyle kötü gidecek değil elbet bizim de yüzümüz gülecek:)
Septum ve endometriozist ne acaba?Canım benim ben toplam 5-6 sene tedaviden amelitaylardan sonra mikroenjeksiyonla oğlumu aldım kucağıma.En ileri derecede septum vardı onuda aldırdım bir kısmı hala duruyorBir de endometriozist hastasıyım.Yani çocuğum aslında olmuyor.Sadece oğlumdan sonra 3-4 sene içinde olabilirdi.Drumun dediği gibi 4.senede kızım süpriz yaptı.Birazda o yüzden ona daha da bağlanmıştım.Taki o şaka geceye kadar.Keşke uyansam.9 ay o kadar zor geçmişti ki.9 ay boyunca mide bulantısı ve yanması. Yine de anormal aktiftim herkes şaşırıyordu.Nasıl hamilesin diye.Kızım da çok hareketliydi.Belki de ondan.Canım kızım seni çok istemiştim.Çok özledim çok.
Biliyorum Cenabı Allah bağışlarsa bir oğlum var.Çok büyük bir teselli.Hele 5 sene neler çektim onun için.Ne gözyaşları döktüm.38.haftada gül yüzlü canım kızımı cansız bir şekilde görünce kahroldum.Zaman durdu o an.İzin verseler ömür boyu cansız da olsa içimde taşırdım onu.Canım oğlum var ama elimde değil giden yavrum için yanıyorum.Hele ki insanlar sürekli bak oğlun var şükret haline deyip Zeynebim hiç yaşamamış gibi davranınca kahroluyorum.Hani yaşamayınca insan anlamıyor ya.
Ben çocuk sahibi olamadığım için 5 yıl gözyaşı döktüm.
Anne oldum çocuğumun hastalıkları ameliyatlarına hala gözyaşı döküyorum.
Anneliği tatmış bir insan olarak şimdi de kaybettiğim güzeller güzeli canım kızım için ağlıyorum.
Herkese çok kolay geliyor ama iki doğum yaptım benim iki yavrum var.Neden oğlum olduğu için kızımın yasını tutmamı çok görüyorlar anlamıyorum.
Rabbim inşallah önce sizlere(kucağında bebeği arkadaşlarıma) sonra bizlere tekrar verecek bebeklerimizi.
Sizi seviyorum.Unutmayalım biz çok güçlü kadınlarız.Bunu da atlatacağız.
Ben hamilelikte imkansıza inanmıyorum.Bu sadece Allah'a kalmış bir şey.Ben de ergenliğimden beri polikistikover var.Senede 2-3 defa ancak adet görürüm.Evlendiğimde gittiğim bir doktor ancak çok uzun bir süre tedavi gördükten sonra hamile kalabileceğimi söylemişti.Hiç dediği gibi olmadı,kendilğimden hiç de çok uğraşmadan oğlum oldu.Kızlarım için de sadece 3-4 ay uğraştık.Hayat mucizelerle dolu.
Bana da herkes aynı şeyi söyledi.Oğlun var,çok ağlarsan Allah'ın gücüne gider dediler.Rahatça yaşayamadım yasımı.Sonuçta bu boyutta değil ama bizim çocuklarımız var.
İnşallah,inanın ben burada duyduğum her hamile haberine çok seviniyorum.Umut ışığı oluyor herkese.esmeray buradayım canım arkadaşım
dr uzaklaş buralardan dedi.Bende Çanakkaledeyim son iki senedir.Şimdi memlekete döndüm.İstanbula.Herkesten izole çok sevdiğim insanların evine yerleştim.Ablam annemler kayınvalidemler burada ama ben başka bir evde kalıyorum maalesef onlar sırça köşklerinde magazin dergilerinde Amerika tatillerinde.Herkes kendi aleminde yani.Bense mütevazi ama dünyanın en güzel insanlarının yanındayım evden çıkmıyorum.tabi arada bakabiliyorum foruma şimdilik.
Arkadaşlar nolur pes etmek falan yok.Ben bebek patlaması bekliyorum sizden çifter çifter mümkünse.:)))(Üçer dörder de olur.)
oykuulgen@hotmail.com ekleyin beni mutlaka bu forumdaki her arkadaşımla görüşmek isterim.
Hayırlısıyla bebeğinizi sağlıklı kucağınıza alın inşallah.geçmiş olsun canım keşke böle şeylerle bu topikte karşılaşmasak ama hepimizin malesef kayıpları var bende doğuma gittiğimde kızımı kaybettiğimi öğrendim daha dün gibi ama bir seneyi geçti bile ama acısı hep aynı o günkü gibi...şimdi bu sefer inş bir kızım daha olucak Rabbim onunla yarım kalan mutluluğumuzu tamamlamayı nasip eder inş sende sabırlı ol canım inş Rabbim bu yarım kalan mutluluğunuzun tamamını size ve meleği olan herkese yaşamayı nasip eder....
ukomut ve benim durumlarımız biraz daha iyi sanırım.En azından tesellimiz var.Sizin için de en gönülden dileklerimi tutuyorum.Canım çok geçmiş olsun, hepimizin durumu farklı gibi ama aslında aynı. Rabbim hepimizede bol sabır versin isyan ettirmesin. Allah bağışlasın bi oğlun var maaşallah ne güzel, ben kendi adıma konuşuyorum belki kızacaksın ama bencede şükret canım. Bak ben 6 bebek kaybettim ve elim bomboş, aldığım bi sürü kıyafet,oyuncak ve beşik bomboş giyecek, yatacak, oynayacak bebek yokRabbim oğluna sağlıklı ömürler versin inş. ve en kıza zamanda bi kız bebek daha nasip etsin inş. canım...
Daha önce de yazmıştım.Bana çok dokundu bu yazınız,çok ağladım.Bu nasıl bir acıdır tahmin bile edemiyorum.Dokunup,hissedip kaybetmek.Allah sabır versin size.Mükafatınızı alın en kısa zamanda inşallah.Canım ne güzel yazmışsın göz yaşlarımı tutamadım... Bende kızımı küvezde yalnızca 2 gün gördüm. Dr.um dokunmama izin verdi konuş onunla annesi tanır seni dedi. 2 günde olsa anne yaptı beni canım kızım... Nası tanısın daha çok küçük dedim, 6,5 ay taşıdın tanımaz mı dedi. Uyuyodu, önce eşim dokundu tepki vermedi sonra ben dokundum, yüzünü, başını, ellerini okşadım. Gözlerini açtı masum masum baktı bana, sanki anne biz neden böyle oldukder gibiydi. Dr.um bak annesi tanıdı seni dedi. Ama oğlumu hiç göremedim, o yalnızca 5 saat yaşamış. Çok enfeksiyon kapmış canım yavrum. yiğitlik yapıp beni ve kardeşini korumuş... Allah'ımm nolur bi daha böyle acılar yaşatma bizlere sabrımızı bol ver. Amin.
Lütfen öyle deme lifos.Bir arkadaşım vardı.O da defalarca düşük yapmış.En son 8 aylıkken bebeğini karnında kaybetmişti.Sebebini bilmiyorum ama.O dönem biz 20'lerin başlarındaydık,başımızda kavak yelleri esiyor,anneliğin ne olduğunu bilmiyoruz.O arkadaşımız çok üzülüp bunalıma girmişti.Biz bu üzüntüsüne anlam vermemiştik.(şimdi çok net anlıyorum.) Sonra 1 gün bize hamile kaldığını ama aldıracağını söyledi.Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyordu.Kürtaj saatini beklerken onu ikna ettik.Şimdi kızı 4. sınıfa gidiyor.Maaşallah çok sağlıklı.Hayat bu,mucizelerle dolu.Belki de size en hayırlı olacak evladınız için hazırlıyor Allah sizi.Amin canım kız-erkek farketmez, Rabbim sağlıklı, hayrlı, ömürlü evlatlar nasip etsin hepimizede inş. Gerçi ben artık düşünmüyorum ama...
Ne kadar iyi kalpli bir doktormuş.Ne kadar duyarlı.Ne yazık ki çok zor böyle duyarlı insanları bulmak.Ben kızlarımı 27. haftada kaybettim.Sezeryanla alındılar.Görmeyi çok istedim ama izin vermediler.Çok pişmanım şimdi görmediğime.Ancak ultrason görüntüleri var elimde.Onlarla teselli oluyorum.Amin canım hepimizinde inş. Evet benimle böyle konuşan kendi dr.um değil yenidoğan ünitesinin dr.uydu ve beni biraz olsun rahatlattı.Kızımızın resmi var canım aynı bana benziyodu ama oğlumuzun yok. Bende onun ultrason resmine bakıyorum.Rabbim yaşatmasın bi daha hiç birimize inş.
aglattınız beni yine ya inşallah mutluluklarımızı da paylaşcaz dimi xeynox cum
Elbette esmeray.Hem de 1 değil bir çok mutluluk haberi vereceğiz birbirimize.Benim ki artık ancak 1 olur yaşım dolayısıyla ama aramızda en genç olan sensin.En fazla bebek haberini senden alacağız inşallah :)
Çok haklısınız,yaşadığınız travma çok çok büyük.Burada pek çok kişinin tek kaybı var ve buna rağmen yerlerde sürünüyoruz.Kaldı ki siz aynı duyguyu 6 kez yaşamışsınız.Ama lütfen pes etmeyin.Sonra fizyolojik açıdan bebek yapamaz duruma geldiğinizde (menapozu kastediyorum) tekrar denemediğinize pişman olabilirsiniz.Bir de biliyor musunuz hamile kalabilmek de gerçekten büyük birşey.Bir türlü kalamayan kadınlar var.Tıp çok ilerledi.Bebeği sağlıklı olarak getirmenize yetecek kadar gelişti.
esmeray , sebep kan pıhtılaşması mıymış? Kordon dolanmasının sebep olduğu birşey mi? İyi ki yaptırdın bu testleri,ne güzel bir sonraki gebelikte daha bilinçli olacaksın.
Bu kendini suçlama işini hepimiz yapıyoruz.Ben kızlarımı kaybettikten sonra eve gelince deli gibi, saatlerce internette kordon düğümlenmesini araştırdım.Neler neler geldi aklıma.Oğlum 1. sınıftaydı , ona ders çalıştırırken çok oturuyordum.Ben mi sıkıştırdım otururken,çok çikolata yiyordum.Şekerli yiyince daha da hareketleniyorlarmış ya,bu yüzden mi oldu vs vs vs. Hala da aklımda acabalar var.Tekrar bebek sahibi olma konusunu Allah'a havale ettim ben.Hayırlısıyla bir evlat daha verir.Ama şunu biliyorum,eğer bir daha hamile kalırsam inanılmaz dikkatli olacağım.Sizin gibi ben de çok stresli geçireceğim.
Kayınvalideniz konusunda da kendinizi çok suçlamayın.1 ay aynı evde kalmak için çok uzun bir süre.Zaman geliyor insan kendi annesiyle bile anlaşamıyor.Kaldı ki siz hamile olduğunuz için hormonlarınız farklı çalışıyor.Keşke eşiniz o hassas günlerinizde size karşı daha dikkatli olsaymış.Neyseki sonra çok destek olmuş.
Çok geçmiş olsun.Ne büyük badireler atlatmışsınız.
Enfeksiyonu nereden kaptığınız belli oldu mu?Bebeklere nasıl geçmiş?Eğer sizi üzmeyeceksem sordum.
Bize de rehber olmuş olursunuz,daha dikkatli oluruz.
Haklısın,sonuçta en doğrusu doktorun dedikleri.
Septum ve endometriozist ne acaba?
Ben hamilelikte imkansıza inanmıyorum.Bu sadece Allah'a kalmış bir şey.Ben de ergenliğimden beri polikistikover var.Senede 2-3 defa ancak adet görürüm.Evlendiğimde gittiğim bir doktor ancak çok uzun bir süre tedavi gördükten sonra hamile kalabileceğimi söylemişti.Hiç dediği gibi olmadı,kendilğimden hiç de çok uğraşmadan oğlum oldu.Kızlarım için de sadece 3-4 ay uğraştık.Hayat mucizelerle dolu.
Bana da herkes aynı şeyi söyledi.Oğlun var,çok ağlarsan Allah'ın gücüne gider dediler.Rahatça yaşayamadım yasımı.Sonuçta bu boyutta değil ama bizim çocuklarımız var.
İnşallah,inanın ben burada duyduğum her hamile haberine çok seviniyorum.Umut ışığı oluyor herkese.
Hayırlısıyla bebeğinizi sağlıklı kucağınıza alın inşallah.
ukomut ve benim durumlarımız biraz daha iyi sanırım.En azından tesellimiz var.Sizin için de en gönülden dileklerimi tutuyorum.
Daha önce de yazmıştım.Bana çok dokundu bu yazınız,çok ağladım.Bu nasıl bir acıdır tahmin bile edemiyorum.Dokunup,hissedip kaybetmek.Allah sabır versin size.Mükafatınızı alın en kısa zamanda inşallah.
Lütfen öyle deme lifos.Bir arkadaşım vardı.O da defalarca düşük yapmış.En son 8 aylıkken bebeğini karnında kaybetmişti.Sebebini bilmiyorum ama.O dönem biz 20'lerin başlarındaydık,başımızda kavak yelleri esiyor,anneliğin ne olduğunu bilmiyoruz.O arkadaşımız çok üzülüp bunalıma girmişti.Biz bu üzüntüsüne anlam vermemiştik.(şimdi çok net anlıyorum.) Sonra 1 gün bize hamile kaldığını ama aldıracağını söyledi.Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyordu.Kürtaj saatini beklerken onu ikna ettik.Şimdi kızı 4. sınıfa gidiyor.Maaşallah çok sağlıklı.Hayat bu,mucizelerle dolu.Belki de size en hayırlı olacak evladınız için hazırlıyor Allah sizi.
Ne kadar iyi kalpli bir doktormuş.Ne kadar duyarlı.Ne yazık ki çok zor böyle duyarlı insanları bulmak.Ben kızlarımı 27. haftada kaybettim.Sezeryanla alındılar.Görmeyi çok istedim ama izin vermediler.Çok pişmanım şimdi görmediğime.Ancak ultrason görüntüleri var elimde.Onlarla teselli oluyorum.
Elbette esmeray.Hem de 1 değil bir çok mutluluk haberi vereceğiz birbirimize.Benim ki artık ancak 1 olur yaşım dolayısıyla ama aramızda en genç olan sensin.En fazla bebek haberini senden alacağız inşallah :)
yok ya baya genc olanlarda var benden küçük olanlarda xeynox sende kendine haksızlık etme istesen 2 üç bile olur:)
canım ya bende hiç sebebi araştırılmadı henüz neler yaptırmam gerekiyor?heterozigot mutant cıktı taşıyıcı yani aslında insanların yarısında varmış ama bebeğim karnımda öldüğü için önlem amaçlı iğne olacak bidahaki gebeliğimde
kordon dolanmasıyla uzaktan yakından alakası yok ayno şekilde kordon düğümlenmesiylede alakası yok görünür sebep olarak onu gösterdiler
geçmiş olsun bebeğin düştü mü ne oldukızlar ben çok korkuyorum tekrar gebe kalmaya.ve çok ağlıyorum ara ara.o kdar doluyum kı hüngür hüngür delicesine ağlamak istiyorum.düşünüyorum da ben bebeğim için cevizler fındıklar yemiştim sütümü yumurtamı eksik etmezddim..çok üzülüyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?