Sağol arkadaşım.Valla artık kimseye hakettiğinden fazla değer vermemeye karar verdim.Bakalım yapabilirsem.Bunlar insanın aklına gelse dudaklarından çıkmaz hadi çıktı bir kere 40 kere tekrar edilmez.Ne acı yaşadığımızı anlıyorlar mı acaba?biz burada melek anneleri iki kelimede bir Allah kimseye yaşatmasın demez miyiz?Bu acımda birşey anladım beni birkaç dostum dışında gerçekten kimse sevmiyormuş.
Eski okulumda beraber çalıştığım bir arkadaşım duyunca hiç beklemeden acemi şoför eşi de kendi de.Maddi durumları da çok yüksek değil.Küçücük kızıyla hem de adı Zeynep İstanbuldan Çanakkale'ye günü birlik geldi beni gördü 1-2 saat el kadar çocukla döndüler geri.Ben şimdi onun hakkını nasıl öderim.Diğer taraftan aileye bak....
allah herkesin gönlündekini hakkına hayırlı eylesin...bende 7.5 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durmuş yavrumun kürtajla aldılartüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım...dayanmak çok zor çok çaresiz kalıyor insan sıcacık karnımdan alıp buz gibi çöplere attılar yavrumu
çok geçmiş olsun canım..çok zordur şimdi zor kazanmışsınız birde.rabbim sabır versin hayırlısı olur inşallah..bende 5 aylık bebeğimi kaybettim 1 ay önce.hayat böyle güzelim rabbim nasıl uygun görürse öyle...
çok saol canım..allah sanada sabır versin.ilk bebeğinmiydi
canım benım başın saolsun öncelıkle bende 33 haftalık kaybettım kasımın 11 de neden öldüğü bellı değıl ama doktorum yuksek tansıyon dedı album olmuştum o hafta şiştim çok el ayak yuz o haftada kzıım gitti benden daha çok yenı acın bnm 4 ay olcak allahım sabır versın sana rabbım duacıyım hepımızee
bugunde ben bebegimi kaybettim.
spiralle gebe kaldim, 6. haftamdaymisim. bastan istemedim ama kalp atislarini duyunca dogurucam dedim
fakat bu benim elimde degildi. bir cok risk tasiyor dedi doktor, keseyle yanyanaydi.
spirali cikarmamiz gerekiyormus ama bebekte spralle gitti.
butun risklere ragmen beklesemiydim diyorum. kizlar cok kotuyum. o pit pit atan minicik kalp artik yok
cok moralim bozuk.
gunler gecip azalacagini dusunurken tam tersi icime icime oturuyor acisi.
bu aci nasil gecer kizlar ne zaman gecer, agaclar tomurcuklanip cicek acarken ben
kisi yasiyorum.
keske beklesemiydim diyorum. bilmiyorum ne degisirdi
savasmadim diye kendimi sucluyorum
cok cabuk vazgectim diye dusunuyorum
yuregimdeki aciyi hicbir sekilde tarif edemem
kizima baktikca onu dusunuyorum acaba annem benim icin savasmadi cok cabuk vazgecti
diyormus gibi geliyor. ben ne yaptim diyorum keske kendi gitseydi diyorum,
Geçmiş olsun canım, beterin beteri var, bizleride düşün. Sakın kendini suçlama herşey allahtan, bizim buna gücümüz yetermi hiç, yetmez. Allah inşallah nasip eder tekrar hepimize.yuregimdeki aciyi hicbir sekilde tarif edemem
kizima baktikca onu dusunuyorum acaba annem benim icin savasmadi cok cabuk vazgecti
diyormus gibi geliyor. ben ne yaptim diyorum keske kendi gitseydi diyorum,
Çevremizdekiler anlamıyor, olur gözüyle bakıyor tekrar,Sanki yaşadığımız basit bişeymiş gibi. Şimdide hemen yenisini istiyorlar. Acımı çoğu zaman içimde yaşadım. yada duydularımı buraya döktüm. Şunu çok iyi anladım ateş düştüğü yeri çatır çatır yakıyor.canım sen bebeği aldıkmak istememeişsinki spirali çıkarırken olan bi durum ve senin değil doktorun yanlışı eğer spiralle kalması engel teşkil etmeyecektiyse doktorun riske girmeyip spirale karışmaması gerekirdi..ama bildiği bişi vardır doktorun çıkarmak istediğine göre ve istenmeyen bi son olmuş..bende geçen doktora gittiğimde öyle dedim doktor psikolojik olarak rahatlatmaya çalıştı beni bende içimden hep nolcaksa olsun sonuna kadar bekleseydim mi diye düşünüp duruyorum ve canım çok yanıyo dedim bu düşünceyle oda bana en hayırlısı böyleydi inan dedi..bişi değişmeyecekti diye...üzüntümüz kendimizi suçlamamıza neden oluyo.çevremizde bize destek olan doğru cümlelerle teselli eden olmadığı için..sende kendini suçlama lütfen istenmeyen bir son olmuş senin elinden ne gelir ki..
Geçmiş olsun canım, beterin beteri var, bizleride düşün. Sakın kendini suçlama herşey allahtan, bizim buna gücümüz yetermi hiç, yetmez. Allah inşallah nasip eder tekrar hepimize.
Çevremizdekiler anlamıyor, olur gözüyle bakıyor tekrar,Sanki yaşadığımız basit bişeymiş gibi. Şimdide hemen yenisini istiyorlar. Acımı çoğu zaman içimde yaşadım. yada duydularımı buraya döktüm. Şunu çok iyi anladım ateş düştüğü yeri çatır çatır yakıyor.
aynen canım...bende bugün bi arkadaşımla dertleştim .dedim herkes diyo yenisi olur üzülme..benim sorunum bebeğim olsun değil illah ben giden bebeiğime yanıyorum yüreğimin ateşini söndüremiyorum..bi bebeiğim olsun isteyeceğim tabiki ama bunun yerine değil çünkü herbiri ayrı bi can..ve yanan can sadece bizim ..biliyorumki bir gün geldiğinde eşlerimiz bile unutacak ama biz asla...bana diyolar aaaaaaaa çok güçlü bi kızssın sen diyeee.içimden sizin gibi güçsüz kopuk arkadaşlarım olduğu için güçlüyüm demek geliyooo..sildim birbir hepsini zaten ne arayan ne soran.....
nasılsın oranje neler yapıyorsun. Bu ay hamile olmayı çok istedim ama kısmet değilmiş regli oldum. Nisanda doğum olacaktı benim, arkdaşlarım bir bir doğuruyor. Allahın takdiri artık bu ayda kısmet değilmiş. Bi taraftanda korkuyorum, aynı şeyleri yaşamaktan. Bi taraftan bende senin gibi acaba gittiği yere kadar gitsemiydi diye düşünüyorum. Yani karışık duygular. Ama rabbim tekrar nasip ederse, acılarım biraz olsun hafifleyecek, buna inanıyorum.
Geçmiş olsun canım, ben düzenli kullanıyorum folbiolu 3 kutuma başladım. bebeği kaybettiğim günden beri içiyorum. bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler. Canım ben çıkıyorum iyi akşamlar.iyi olmaya çalışıyorum zamanla insan biraz daha toparlanıyo ama duygular hep aynı kuzum...evet duygular çok karışıyo ve bazen içinden çıkamıyorum..bazende oluyo aklıma geliyo gülümseyerek düşünüyorum hamilelik günlerimi ..bu durumda kafayı yemiş gibi hissediyrum..ama kaderimiz buymuş biteceği nokta oymuş biz sadece yaşadık aslında değiştirme gibi bi lüksümüz varmıydı sanmıyorum olanları...bünyemiz düzelmeyene kadar sorularda düzelmeyecek kafamızdaki canım...
bugünde çok feci kırgınım grip oldum galiba bademciklerim,burnum kulaklarım ve başım dehşet ağrıyo....
inşallah bi dahaki aya nasip olur canım..bende hergün olmasada folbiol kullanmaya başlayacağım... bir kaç ay sonra düzenli başlarım olurda bi kazara hamile kalırsam içim rahat etsin onada bişi olursa dayanamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?