bebeğini kaybedenler 2011

Ay Lifoscum çok sevindim inşallah sıfırlar canım.Hep dua ediyorum sana canım arkadaşım.Bir de küretajle falan uğraşmanı istemiyorum.Çok çok sevindim.Allah yardımcın olsun.

canım başın sağolsun.Eşler de çok şeyler atlatıyor ama bize karşı hep dimdik durmaya çalışıyorlar.Göstermemeye çalışıyorlar.Bazen farkında olmadan kaş yaparken göz çıkarıyorlar.Napalım erkekler biraz böyle.Rabbim inşallah yuvanızı bebeğinizle şenlendirsin tez zamanda.

zerdal canım bunların etkileyeceğini sanmıyorum.İçin rahat olsun bence

Başın sağolsun canım Rabbim bol sabır versin ve bi daha yaşatmasın inş...Psikolojinin bozuk olması çok normal ama atlatacaksın inş Rabbim yeniden en kısa zamanda bi bebek verir sanada...Ama eşinle tartışma bence canım çünki onlar en az bizim kadar üzülüyolar ama üzüntüerini bizim gibi dışa vuramıyolar...Bende senin gibiydim...Ben üzülür ağlardım eşim tepkisiz, ilgisiz kalırdı ve ben buna çok sinirlenirdim...Enson düşüğümde, 6. bebeğimi kaybettiğimde bu tepkisizliğine isyan ettim...Bağırdım çağırdım, neden ilgisizsin tepkisizsin diye...O da bana eğer bende senin gibi üzülsem ve neden böyle oluyo desem offlasam pofflasam sen daha çok üzülecek strese gireceksin ondan tepkisizim dedi...Sonra düşündüm haklı...Kaybedilen bebek yalnızca bizim değil kocalarımızında bebeği...Bence tartışmayıp birbirinize destek olmaya çalışın canım...Benim düşüncem bu yönde...

Ay Lifoscum çok sevindim inşallah sıfırlar canım.Hep dua ediyorum sana canım arkadaşım.Bir de küretajle falan uğraşmanı istemiyorum.Çok çok sevindim.Allah yardımcın olsun.

Aro bitanem canımsın...Bende çok dua ediyorum inan...Kendimden çok ediyorum...Kürtaja gerek kalmamasına bende çok sevindim hakkaten...Daha iğne etkisini göstermedi eskisi gibi kanamam ama halsizlik yorgunluk uyku hali var üzerimde iğnenin yan etkisi sanırım...

ben bu arada 2. adetimi oldum çok şükür arkadaşlar.Doğumdan sonra 72.gün bugün.Kaldı 3.5 ay.

ii bari canım günün sapmaması çok ii bişey...Bakalım benim adetim ne zaman olacak...Hadi bakalım inş 4 ay sonra hamile haberini alırım da kutlama yaparım burda ve inş bu bebeğini kucağına alırsında büyüdüğünü görürsün inş canım benim...

Başın sağolsun canım Rabbim bol sabır versin ve bi daha yaşatmasın inş...Psikolojinin bozuk olması çok normal ama atlatacaksın inş Rabbim yeniden en kısa zamanda bi bebek verir sanada...Ama eşinle tartışma bence canım çünki onlar en az bizim kadar üzülüyolar ama üzüntüerini bizim gibi dışa vuramıyolar...Bende senin gibiydim...Ben üzülür ağlardım eşim tepkisiz, ilgisiz kalırdı ve ben buna çok sinirlenirdim...Enson düşüğümde, 6. bebeğimi kaybettiğimde bu tepkisizliğine isyan ettim...Bağırdım çağırdım, neden ilgisizsin tepkisizsin diye...O da bana eğer bende senin gibi üzülsem ve neden böyle oluyo desem offlasam pofflasam sen daha çok üzülecek strese gireceksin ondan tepkisizim dedi...Sonra düşündüm haklı...Kaybedilen bebek yalnızca bizim değil kocalarımızında bebeği...Bence tartışmayıp birbirinize destek olmaya çalışın canım...Benim düşüncem bu yönde...

Aro bitanem canımsın...Bende çok dua ediyorum inan...Kendimden çok ediyorum...Kürtaja gerek kalmamasına bende çok sevindim hakkaten...Daha iğne etkisini göstermedi eskisi gibi kanamam ama halsizlik yorgunluk uyku hali var üzerimde iğnenin yan etkisi sanırım...

ben bu arada 2. adetimi oldum çok şükür arkadaşlar.Doğumdan sonra 72.gün bugün.Kaldı 3.5 ay.

ii bari canım günün sapmaması çok ii bişey...Bakalım benim adetim ne zaman olacak...Hadi bakalım inş 4 ay sonra hamile haberini alırım da kutlama yaparım burda ve inş bu bebeğini kucağına alırsında büyüdüğünü görürsün inş canım benim...

merhaba kızlar... hepinize baş sağlığı diliyorum ve acınızı paylaşıyorum..aynı şeyleri bende yaşadım ...sancım geldi doğum diye gitttik ve yağızımı toprağa verip geldik....29 ocak gecesi...umutla heyecanla beklenen an kapkara çöktü kaldı üzerime....

basın sağolsun canım sebep neydi çok üzücü ama hepimiz yasadık
kızlar ben bu hafta çok kötüydüm ya
herkes bana nedense hep bebeğimi sorup duruyor yok kaç aylık olacaktı filan yaşasa bende artık patladım yeter artık ya acımı neden tazelediniz diye sormayın istemiyorum benle hep bu konuyu konuşuyorsunuz dedim ayy kusura bakma biz seni unutmuştur artık sanıyorduk falan filan
yok benimde öldü yok bende kürtaj öldüm falan filan siz unutmuş olabilirsiniz ama ben hala unutamadım ve artık sormayın dedim
bu arada sağ böbreğimde ödem varmış kızlar bir haftadır agrılarla boğuşuyorumhamdolsun yine Rabbime dermansız dert vermesin
sağlam üşütmüşüm neyaptımsa artık

Seninde başın sağolsun canım Rabbim bol sabı versin inş...Sebebi neydi canım erken doğum değil sanırım...Rabbim bi daha yaşatmasın inş...

Evet bu sorular insanı mahvediyo esmeraycım...İnsanlar yardımcı olduklarını sanıyolar ama bizi üzdüklerini daha da zorlaştırdıklarını bilmiyolar...Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et ilaç falan alıyo musun canım...

Benimde hala doku düşmedi ne zaman düşer bilen var mı kızlar...Methotrexate iğne vuruldu dün ne zaman etkisini gösterir biliyomusunuz kızlarr...

ahh lifoss cum bilmiyuorum canım ya ilacı enfeksiyondan dolayı aldıgım için gecen ay baya güçlü ilaçlardı o yüzden dr veremedi ilaç bol su iç üşütme bir de ılık masaj sabah akşam hamdosun ağrılarım azaldı iileşiyyordur inş. iğnen etkisini kaç günde gösterirmiş sordunmu lifos dr una

İlaç almaman da ii bi yönden canım benim...Üşütme kendine çok dikkat bu bebek içinde çok önemli biliyosun...Yok canım sormadım dr.uma...İğne vurulup çıkınca aklıma geldi...C.tesi kanda bakalım yeniden dedi ki c.tesiye kadar düşmesi lazım sanırım...

cnm belime yakı yapıştırsam olur mu ki ?

bu arada üşütme bebek için öenemli demişsin hangi anlamda sledin cnm hayırlısıyla mayısta başlıcam açlışmalara ona göre tedbirli davranayım

bu arada üşütme bebek için öenemli demişsin hangi anlamda sledin cnm hayırlısıyla mayısta başlıcam açlışmalara ona göre tedbirli davranayım

Ya hani büyüklerde der ya 'ayağını belini üşütme çocuğun olmaz' diye Ama dr.lar da üşütmenin gebeliği olumsuz etkilediğini söylüyolar canım tam olarak neden bilmiyorum ama...

Canım hiç bi fikrim yok bence sende bilmeden bişey yapma...Bi dr.una sor olur derse yaparsın...Hem belin de mi ağrıyoki esmeraycım yakı yapıştıracaksın...

cnm üşüttüğümden dolayı belim ağrıyor böbreğimde ödem var ya am az miktardaymış dr hemen gecer dedi ama sağlam üşütmüşsün dedi şükür enfeksiyon temzilenmiş ben enfeksiyon iileşmedi mi diyue düşünoyrdum belim için ama öle değilmiş dokununca agrıyor her gün 3 kez masaj yapıyor eşim

Ya hani büyüklerde der ya 'ayağını belini üşütme çocuğun olmaz' diye Ama dr.lar da üşütmenin gebeliği olumsuz etkilediğini söylüyolar canım tam olarak neden bilmiyorum ama...

sanırım üşütmekten dolayı iltihap oluyor ya ondan sanırım

Çok geçmiş olsun canım inş hemen atlatırsın...Bu arada masajların tadını çıkar bence ohh insanı ne rahatlatır ama

esmeray geçmiş olsun canım ya.Ben senden hamile haberi bekliyorum.Sen başımıza bir de hastalık çıkarıyorsun.Dikkat et birazcık kendine bebek arifesi arkadaşım.
Şu lifos hamile kalınca da parti düzenleyip kutlama yapalım diyorum.Biliyorum o biraz temkinli yaklaşıyor haklı olarak ama napıyım çok istiyorum onunda bebeğini görmek.Acaba inada bindirsek sen kalmadan biz de kalmayacağız desek bize acıyıp düşünür mü ki?Gerçi senin bu durumda çok beklemen gerekir.Dur ben diyeyim öyle bari.
Forumda da dedikodu yaptığıma inanamıyorum lifos.

Ay canım benim hem çok güldüm hem de çok duygulandım...İnş bacım hepimizinde hayrlısıyla bebeği olur doğurur büyüdüğünü görürüz eşlerimizle sevdiklerimizle beraber...Şu mübarek cuma günü kalpten diliyorum Rabbimden...Ben bu siteyi keşfetiğim için kendimi çok şanslı görüyorum...Sizler gibi arkadaşları hatta kardeşlerim olduğu için...İnş bebeklerimiz olsun hepimizinde fotolarını paylaşalım ve bu seferde benimki şöyle uyuyo, şöyle uyanıyo, şöyle büyüyo diye birbirimize akıl danışalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…