Ay Lifoscum çok sevindim inşallah sıfırlar canım.Hep dua ediyorum sana canım arkadaşım.Bir de küretajle falan uğraşmanı istemiyorum.Çok çok sevindim.Allah yardımcın olsun.Aro canım ilgin için...Bugün gittim dr. a muayene etti...Rahim iç tabakası normalmiş çok şükür kürtaja gerek yok iğneyle düşer dedi...Bende sancılarımı söyledim, belimde, kasıklarımda göğüslerimdekini...Adetim karışmış olabilir mi dedim...Yumurtalıkların temiz olabilir dedi...Göğüslerime de b-hcg yüksek vücudun gebelik var gibi algılıyoo yüzden sancıyo sıfırlayınca geçer dedi...İğne yazdı ismi methotrexate...Eşim aldı hemen vurdurduk...Cuma ya da c.tsi kanda bakalım dedi dr.um...İnş bu sefer tam olarak düşer dokular temizlenirde değerim sıfırlar canım...Sen nasılsın bitanem...
kaybedince herşeyin kıymetını anlıosun bende 11 ay önce 33 haftalık bebegımı kaybettım fakat etkısınde haladaha kurtulamıorum psikolojım gercekten bozuk eşimle süreklı tartısıoruz rabbımden tek istegım bırtane bebegım olsun.rabbım tüm bebek isteyenlere nasip etsın dualarım sizinlee
bende bizimkine ne söylediysem yok, yapmıyor. kakıyorum ama içinden gelmeyince olmuyor sanırım. Yalnız olduğunda yapayım, herşey olur ama iş yerine çiçek bekleme diyor. Artık bende alıştım sanırım bu duruma.
Teşekkür ederim canım, bende biraz araştırdımda, antibiyotikler yapısını etkiliyormuş sanırım. Ama bizimki antibiyotik almadı daha. Nurofen soğuk alıgınlığı ilacı yuttu 2 tane. Bitki çaylarından nane limon sallaması yapıyorum arada bir.
kaybedince herşeyin kıymetını anlıosun bende 11 ay önce 33 haftalık bebegımı kaybettım fakat etkısınde haladaha kurtulamıorum psikolojım gercekten bozuk eşimle süreklı tartısıoruz rabbımden tek istegım bırtane bebegım olsun.rabbım tüm bebek isteyenlere nasip etsın dualarım sizinlee
Ay Lifoscum çok sevindim inşallah sıfırlar canım.Hep dua ediyorum sana canım arkadaşım.Bir de küretajle falan uğraşmanı istemiyorum.Çok çok sevindim.Allah yardımcın olsun.
ben bu arada 2. adetimi oldum çok şükür arkadaşlar.Doğumdan sonra 72.gün bugün.Kaldı 3.5 ay.
Ay Lifoscum çok sevindim inşallah sıfırlar canım.Hep dua ediyorum sana canım arkadaşım.Bir de küretajle falan uğraşmanı istemiyorum.Çok çok sevindim.Allah yardımcın olsun.
ben bu arada 2. adetimi oldum çok şükür arkadaşlar.Doğumdan sonra 72.gün bugün.Kaldı 3.5 ay.
merhaba kızlar... hepinize baş sağlığı diliyorum ve acınızı paylaşıyorum..aynı şeyleri bende yaşadım ...sancım geldi doğum diye gitttik ve yağızımı toprağa verip geldik....29 ocak gecesi...umutla heyecanla beklenen an kapkara çöktü kaldı üzerime....
merhaba kızlar... hepinize baş sağlığı diliyorum ve acınızı paylaşıyorum..aynı şeyleri bende yaşadım ...sancım geldi doğum diye gitttik ve yağızımı toprağa verip geldik....29 ocak gecesi...umutla heyecanla beklenen an kapkara çöktü kaldı üzerime....
basın sağolsun canım sebep neydi çok üzücü ama hepimiz yasadık
kızlar ben bu hafta çok kötüydüm ya
herkes bana nedense hep bebeğimi sorup duruyor yok kaç aylık olacaktı filan yaşasa bende artık patladım yeter artık ya acımı neden tazelediniz diye sormayın istemiyorum benle hep bu konuyu konuşuyorsunuz dedim ayy kusura bakma biz seni unutmuştur artık sanıyorduk falan filan
yok benimde öldü yok bende kürtaj öldüm falan filan siz unutmuş olabilirsiniz ama ben hala unutamadım ve artık sormayın dedim
bu arada sağ böbreğimde ödem varmış kızlar bir haftadır agrılarla boğuşuyorumhamdolsun yine Rabbime dermansız dert vermesin
sağlam üşütmüşüm neyaptımsa artık
Seninde başın sağolsun canım Rabbim bol sabı versin inş...Sebebi neydi canım erken doğum değil sanırım...Rabbim bi daha yaşatmasın inş...
Evet bu sorular insanı mahvediyo esmeraycım...İnsanlar yardımcı olduklarını sanıyolar ama bizi üzdüklerini daha da zorlaştırdıklarını bilmiyolar...Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et ilaç falan alıyo musun canım...
Benimde hala doku düşmedi ne zaman düşer bilen var mı kızlar...Methotrexate iğne vuruldu dün ne zaman etkisini gösterir biliyomusunuz kızlarr...
ahh lifoss cum bilmiyuorum canım ya ilacı enfeksiyondan dolayı aldıgım için gecen ay baya güçlü ilaçlardı o yüzden dr veremedi ilaç bol su iç üşütme bir de ılık masaj sabah akşam hamdosun ağrılarım azaldı iileşiyyordur inş. iğnen etkisini kaç günde gösterirmiş sordunmu lifos dr una
İlaç almaman da ii bi yönden canım benim...Üşütme kendine çok dikkat bu bebek içinde çok önemli biliyosun...Yok canım sormadım dr.uma...İğne vurulup çıkınca aklıma geldi...C.tesi kanda bakalım yeniden dedi ki c.tesiye kadar düşmesi lazım sanırım...
cnm belime yakı yapıştırsam olur mu ki ?
bu arada üşütme bebek için öenemli demişsin hangi anlamda sledin cnm hayırlısıyla mayısta başlıcam açlışmalara ona göre tedbirli davranayım
Canım hiç bi fikrim yok bence sende bilmeden bişey yapma...Bi dr.una sor olur derse yaparsın...Hem belin de mi ağrıyoki esmeraycım yakı yapıştıracaksın...
Ya hani büyüklerde der ya 'ayağını belini üşütme çocuğun olmaz' diyeAma dr.lar da üşütmenin gebeliği olumsuz etkilediğini söylüyolar canım tam olarak neden bilmiyorum ama...
cnm üşüttüğümden dolayı belim ağrıyor böbreğimde ödem var ya am az miktardaymış dr hemen gecer dedi ama sağlam üşütmüşsün dedi şükür enfeksiyon temzilenmiş ben enfeksiyon iileşmedi mi diyue düşünoyrdum belim için ama öle değilmiş dokununca agrıyor her gün 3 kez masaj yapıyor eşim
esmeray geçmiş olsun canım ya.Ben senden hamile haberi bekliyorum.Sen başımıza bir de hastalık çıkarıyorsun.Dikkat et birazcık kendine bebek arifesi arkadaşım.
Şu lifos hamile kalınca da parti düzenleyip kutlama yapalım diyorum.Biliyorum o biraz temkinli yaklaşıyor haklı olarak ama napıyım çok istiyorum onunda bebeğini görmek.Acaba inada bindirsek sen kalmadan biz de kalmayacağız desek bize acıyıp düşünür mü ki?Gerçi senin bu durumda çok beklemen gerekir.Dur ben diyeyim öyle bari.
Forumda da dedikodu yaptığıma inanamıyorum lifos.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?