günaydın canım.. bugün benim doğum günüm ama ne soran var ne düşünen..kimse beni sevmiyo galiba.
.eşim iş yerime çiçek yolladı birde ablam aradı başka kimse yok....face de tarihimi falan kaldırdım herkes ordan kolaya kaçıp yazıp geçiyo gerçek arkadaşlar belli oluyo şimdi arayan soran demekki gerçekten önemsiyo olanlardır ama kimsede yokdağ dağa küsmüş kimsenin haberi olmamış...benim hesap neyse bakalım eşimden başka bi jest gelcek mi....
soğuk algınlığı değilde antibiyotiklerin spermlerin kalitesini düşürdüğünü söylemişti bi hemşire..bizim durum olduğunda eşim sormuştu bi zararı varmıdır antibiyotik kullanımının diye o zmaan öyle demişti ama bi zararı olacağını da sanmıyoum..adaçayı falanda engel olabiliyormuş...GEÇMİŞ OLSUN CANIM...
Mrb canım tşklr...Ben adetimden 1 hafta önce başlamıştım dr.öyle demişti bebek varsa rahat tutunsun diye...Dr. benden pıhtılaşma tahlili istediğinde yaptıramadım ben hamile kalmışım her ihtimale karşı diye başlatmıştı...Bebek genede düştü...Sonra tahlil yaptırdım pıhtılaşma yokmuş...O yüzden hamile kaldığında başlaman lazım bence ama dr. olan onlar daha iisini bilirler tabii...
Doğum günün kutlu olsun canım, nice yeni mutlu dolu yıllara,ne güzel işte eşin kutlamış ya, çiçek gönderip, bundan daha değerlisimi var. Benim eşimin öyle çiçek gönderme huyuda yoktur, bide böyle şeyler isteme benden yapamam der, bi yemek yeriz dışarda öyle geçiştirir işte.
tekrar mrb nsl bu sayfada yeniyim ben msjınızı yeni gördüm inanın 4 doktora gittim biride erken iğneye başlayalım demediler hepside baştan savma yapıyor işini çok yoruldum artık şuan hiçbir rahatsızlığım yok ama bebek gelişmemiş bekleyelim diyolar çıldıracağım ya ben dışardan iğneyi kendim alıp vurulsam olurmu diye düşünüyorum artık ne yapacağımı şaşırdım artık bunuda kaybetmek istemiyorum
Sakın kendin alma canım dr.lar daha ii bilir, belki senin durumunla benim durumum farklıdır yani her pıhtılaşma bir değildir ( gerçi bende çıkmadı pıhtılaşma)...Bebek gelişmemiş olduğu için belkide vermemişlerdir iğneyi düşük tehlikesi değil sonuçta...inş bebeğinin gelişimi normal olurda kucağına alırsın canım...Hayrlısı olsun inş...
canım senin kaç ay oldu korunalı..inşallah hayırlısı ile gönlüne göre olur canım...merhaba kizlar
icimi dokup rahatladigim yer bir burasi
esimle artik konusmuyorum bebek konusunu onuda uzmek istemiyorum
birde defalarca konusulsa ne olucak giden gitti artik
kizimda bronsit olmus bugun doktora goturdum cok moralim bozuldu
salya sumuk dolasiyor bugun derse girmedim onuda krese yollamadim
dinlensin diye ama yarin yollamak zorundayim yoksa cok geri kalicam.
zaten ogleden sonraki derslerede hic giremiyorum.
erken eve gelip yemek yapiyorum defne gelmeden.
kizlar ben tekrr hamile kalmayi ve bebegim olmasini istemeye basladim
ama kocami ikna edemem sanirim,
kondom kullanicaz artik spiralde taktirmicam. belki kondomla kazayla hamile kalirim diye
beklicem artik. tekrar bebegim olsun cok istiyorum. Allah yardimcim olsunda
insallah tekrar hamile kalayim ( amin) cumlesiyle insallah.
kendinize iyi bakin
orange dogum gununde kutlu olsun canim bosver milleti esin
ablan kutlamis daha ne olsun
en onemli insan onlar bana gore
yeni yasinda hersey gonlune gore olsun insalah
oranje bu sana tatlım.
merhaba kizlar
kondom kullanicaz artik spiralde taktirmicam. belki kondomla kazayla hamile kalirim diye
kendinize iyi bakin
slm canım çok duygulandım okuyunca basın sağ olsun Rabbim yeniden göndersin meleklerini biri veren Allah ikinciyi nasipse üçüncüyü de sana göndersin çok zor kucağında o şekil görmek Rabbim yardımcın olsun
çok teşekkür ederim canım...çok düşüncelisiniz...evet burda kimse bi beklenti içinde olmadan bir birini seviyo bende o yüzden kk yı seviyorum...oranje geç oldu ama yeni gördüm canım.olsun biz bize yeteriz.hem buradakiler koşulsuz şartsız birbirini seviyor.gerisini salla gitsin.yeni yaşında hayırlısıyla bebeğinle olmanı diliyorum canım benim.
Bende sana cenabı allah'ın izniyle bu sene için birBir de kocaman Hediye ediyorum.
Bu arada benimkini seninkinin yanına staja göndereyim diyorum.benimki de 17 nisan muhtemelen kimse hatırlamayacak...az kaldı bakalım bekliyorum.bende face'i dondurmuştum.herşeyi bilen google'a oranjenin facebook hesabı yazsam bulabilir miyim seni acaba?
16:dogum günün kutlu olsun canim...saglikli, huzurlu, sevdiklerinle beraber nice yaslara insallah...allah gönlüne göre verir herseyi insallah...cam sakizi coban armagani buda benden canim...
bende bizimkine ne söylediysem yok, yapmıyor. kakıyorum ama içinden gelmeyince olmuyor sanırım. Yalnız olduğunda yapayım, herşey olur ama iş yerine çiçek bekleme diyor. Artık bende alıştım sanırım bu duruma.çok teşekkür ederim canım ..gönlü güzel arkadaşlarım benim...benimkininde öyle huyları yoktuda 4 yıldır kafasına kakakaka sonunda oldu...bende utanıyorum işyerinde gelince aslında.ama bişide diyemiyorum hevesi kaçmasın diye...
Teşekkür ederim canım, bende biraz araştırdımda, antibiyotikler yapısını etkiliyormuş sanırım. Ama bizimki antibiyotik almadı daha. Nurofen soğuk alıgınlığı ilacı yuttu 2 tane. Bitki çaylarından nane limon sallaması yapıyorum arada bir.zerdal
canım antibiyotik ve bazı bitkilerin etkilediğini biliyorum ama hangileri diye sorarsan hiç hatırlayamıyorum.Internetten bi baksan kullandıklarına.
işinize karışmak gibi olmasın ama eşiniz istemiyorsa sizin için çok zor olur.bunun hamileliği var.doğumu ve sonrası var.sizin size destek çıkacak birine ihtiyacvınız var.eşiniz istemediği için ya size destek olmazsa o duygusal dönemleri tek başınıza atlatacağınız konusunda gözünüze kestirebiliyorsanız bence düşünün.olan kadına oluyo her defasında.erkeğe göre hava hoş.hamıleyken bıle dunya sıkıntı onu yeme bunu içme şunu yapma aman...erkekler çok rahat ne var ki...merhaba kizlar
kendinize iyi bakin
lifoscum ne durumdasın canım benim ye merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?