bebeğini kaybedenler 2011

Canım doğum günün kutlu olsun...Rabbim sağlıklı, sıhhatli, hayrlı,uzun ömürler versin sevdiklerinle ve eşinle beraber...Rabbim bu yeni yaşında bebekle müjdelesin seni ve kucağına alıp büyütüp gününnü görmeni nasip etsin canım benim...

tekrar mrb nsl bu sayfada yeniyim ben msjınızı yeni gördüm inanın 4 doktora gittim biride erken iğneye başlayalım demediler hepside baştan savma yapıyor işini çok yoruldum artık şuan hiçbir rahatsızlığım yok ama bebek gelişmemiş bekleyelim diyolar çıldıracağım ya ben dışardan iğneyi kendim alıp vurulsam olurmu diye düşünüyorum artık ne yapacağımı şaşırdım artık bunuda kaybetmek istemiyorum

çok teşekkür ederim canım ..gönlü güzel arkadaşlarım benim...benimkininde öyle huyları yoktuda 4 yıldır kafasına kakakaka sonunda oldu...bende utanıyorum işyerinde gelince aslında.ama bişide diyemiyorum hevesi kaçmasın diye...

merhaba kizlar
icimi dokup rahatladigim yer bir burasi
esimle artik konusmuyorum bebek konusunu onuda uzmek istemiyorum
birde defalarca konusulsa ne olucak giden gitti artik
kizimda bronsit olmus bugun doktora goturdum cok moralim bozuldu
salya sumuk dolasiyor bugun derse girmedim onuda krese yollamadim
dinlensin diye ama yarin yollamak zorundayim yoksa cok geri kalicam.
zaten ogleden sonraki derslerede hic giremiyorum.
erken eve gelip yemek yapiyorum defne gelmeden.
kizlar ben tekrr hamile kalmayi ve bebegim olmasini istemeye basladim
ama kocami ikna edemem sanirim,
kondom kullanicaz artik spiralde taktirmicam. belki kondomla kazayla hamile kalirim diye
beklicem artik. tekrar bebegim olsun cok istiyorum. Allah yardimcim olsunda
insallah tekrar hamile kalayim ( amin) cumlesiyle insallah.
kendinize iyi bakin
orange dogum gununde kutlu olsun canim bosver milleti esin
ablan kutlamis daha ne olsun
en onemli insan onlar bana gore
yeni yasinda hersey gonlune gore olsun insalah

Sakın kendin alma canım dr.lar daha ii bilir, belki senin durumunla benim durumum farklıdır yani her pıhtılaşma bir değildir ( gerçi bende çıkmadı pıhtılaşma)...Bebek gelişmemiş olduğu için belkide vermemişlerdir iğneyi düşük tehlikesi değil sonuçta...inş bebeğinin gelişimi normal olurda kucağına alırsın canım...Hayrlısı olsun inş...

nasılsın lifossancıların gecti mi

canım senin kaç ay oldu korunalı..inşallah hayırlısı ile gönlüne göre olur canım...
evet bende arkadaşlarımı önemsemediğim için gereksiz içtenlik olmayan sözler yazılmasın diye facede sildim doğum tarihimi bir kaç gün önce...
bugüne özel dileğimi tüm anne olmak isteyen ve yeniden hamile kalmak isteyen annelerden yana dileyeceğim..inşallah herkesin gönlüne göre olur..

Dogum günün kutlu olsun canim...Saglikli, huzurlu, sevdiklerinle beraber nice yaslara insallah...Allah gönlüne göre verir herseyi insallah...Cam sakizi coban armagani buda benden canim...

Oranje geç oldu ama yeni gördüm canım.Olsun biz bize yeteriz.Hem buradakiler koşulsuz şartsız birbirini seviyor.Gerisini salla gitsin.Yeni yaşında hayırlısıyla bebeğinle olmanı diliyorum canım benim.
Bende sana Cenabı Allah'ın izniyle bu sene için bir bir de kocaman hediye ediyorum.
Bu arada benimkini seninkinin yanına staja göndereyim diyorum.Benimki de 17 Nisan muhtemelen kimse hatırlamayacak...Az kaldı bakalım bekliyorum.bende face'i dondurmuştum.Herşeyi bilen google'a oranjenin facebook hesabı yazsam bulabilir miyim seni acaba?

canım ya ben diyorumki o kondomlara bir operasyon yapsan ama çaktırmadan da nasıl olur bilmiyorum ki.Sen en iyisi eşine takvim yöntemini uyguluyorum.Merak etme birşey olmaz de.Sonra takvim şaşmış ayağına yatarsın.bakarsın basireti falan bağlanır da inanır

canım sağol güzel dileğin için.İnşallah tüm annelerimizin kucaklarına bebekleri hayırlısıyla bu sene gelsin

zerdal
canım antibiyotik ve bazı bitkilerin etkilediğini biliyorum ama hangileri diye sorarsan hiç hatırlayamıyorum.Internetten bi baksan kullandıklarına.

çok teşekkür ederim canım...çok düşüncelisiniz...evet burda kimse bi beklenti içinde olmadan bir birini seviyo bende o yüzden kk yı seviyorum...
+ olarak eşim akşam pasta yaptırmış ve saat hediye almıştı:98::98:arkadaşlardaydım iş çıkışı ben orda olunca oda oraya geldi...

canım face mi dondurmadım ben ama istersen yazayım sana ismimi eklersin canım..google amca bilmeyebilir oranje dieeeeeeeee

dogum günün kutlu olsun canim...saglikli, huzurlu, sevdiklerinle beraber nice yaslara insallah...allah gönlüne göre verir herseyi insallah...cam sakizi coban armagani buda benden canim...
16:teşküürleeeeeeeerrrr canım.....

bende bizimkine ne söylediysem yok, yapmıyor. kakıyorum ama içinden gelmeyince olmuyor sanırım. Yalnız olduğunda yapayım, herşey olur ama iş yerine çiçek bekleme diyor. Artık bende alıştım sanırım bu duruma.
zerdal
canım antibiyotik ve bazı bitkilerin etkilediğini biliyorum ama hangileri diye sorarsan hiç hatırlayamıyorum.Internetten bi baksan kullandıklarına.
Teşekkür ederim canım, bende biraz araştırdımda, antibiyotikler yapısını etkiliyormuş sanırım. Ama bizimki antibiyotik almadı daha. Nurofen soğuk alıgınlığı ilacı yuttu 2 tane. Bitki çaylarından nane limon sallaması yapıyorum arada bir.

işinize karışmak gibi olmasın ama eşiniz istemiyorsa sizin için çok zor olur.bunun hamileliği var.doğumu ve sonrası var.sizin size destek çıkacak birine ihtiyacvınız var.eşiniz istemediği için ya size destek olmazsa o duygusal dönemleri tek başınıza atlatacağınız konusunda gözünüze kestirebiliyorsanız bence düşünün.olan kadına oluyo her defasında.erkeğe göre hava hoş.hamıleyken bıle dunya sıkıntı onu yeme bunu içme şunu yapma aman...erkekler çok rahat ne var ki...
hakkınızda hayırlısı olsun...bi atrkadaşımın da eşi bebeği istemiyodu çok ta iyi davranmadı hamileliğinde ona...bırakın eşler isteseler bile hamilelikte destek olmayı pek beceremiyorlar...

lifoscum ne durumdasın canım benim ye merak ediyorum.

Aro canım ilgin için...Bugün gittim dr. a muayene etti...Rahim iç tabakası normalmiş çok şükür kürtaja gerek yok iğneyle düşer dedi...Bende sancılarımı söyledim, belimde, kasıklarımda göğüslerimdekini...Adetim karışmış olabilir mi dedim...Yumurtalıkların temiz olabilir dedi...Göğüslerime de b-hcg yüksek vücudun gebelik var gibi algılıyo o yüzden sancıyo sıfırlayınca geçer dedi...İğne yazdı ismi methotrexate...Eşim aldı hemen vurdurduk...Cuma ya da c.tsi kanda bakalım dedi dr.um...İnş bu sefer tam olarak düşer dokular temizlenirde değerim sıfırlar canım...Sen nasılsın bitanem...

kaybedince herşeyin kıymetını anlıosun bende 11 ay önce 33 haftalık bebegımı kaybettım fakat etkısınde haladaha kurtulamıorum psikolojım gercekten bozuk eşimle süreklı tartısıoruz rabbımden tek istegım bırtane bebegım olsun.rabbım tüm bebek isteyenlere nasip etsın dualarım sizinlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…