hayır iğne vermdiler bebe asprini kullan dedi kalbi atınca iğneye geçeceğiz dedmişti doktor bilmiyorum tek bildiğim çok üzgünüm şuan
lifoscum bende senin haberini bekliyordum inşallah sorunsuzca hallolur canım ya.Çok üzülüyorum.
dr ne diyo küretaj olmadan hallolma şansı yüksek mi?İnşallah bir daha bir sıkıntı yaşamazsın arkadaşım.Dualarım seninle...
Benim doğumdan sonra kanamam 30 gün kadar sürdü.Benimde kesik kesik arada kavherengi lekelenme gibi oldu.Tam bitti dedim birkaç gün durdu.Sonra kırmızı bayağa adet gibi geldi.30 günden sonra 1 hafta durdu adetim başladı 38.gün.4 gündür adet olmam gerekiyor ama gecikti bu ay benimde ses yok.Ben de panikledim.Eskiden olsa adetim gecikti diye sevinç çığlıkları atardım.Bi de hamileymişim.Yok canım drum beni vurur herhalde.
mrb lifoş hanım geçmiş olsun bende şun hamileyim ama 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalık görünüyor gelişmemiş dediler ve düşükle sonlanır buda dedi doktor bana bu 4 oluyor çok zor dayanması biliyorum
hayır iğne vermdiler bebe asprini kullan dedi kalbi atınca iğneye geçeceğiz dedmişti doktor bilmiyorum tek bildiğim çok üzgünüm şuan
Allah sabırlar versin arkdaşlar size bu başlığı görünce içim bir kötü oldu yine..bende 2 günlük oğlumu kaybettim normal doğum yaptım ve ilk bebeğimdi hastaneden çıktm ee geldim sonra birden ağlamayla hstaneye götürdüm ciğerlerine su kaçmış yoğun bakımdan çıkamadı anlıycanız o günde ev kalabalıktı kucaktan kucağa ellerindeydi akrabaların acaba hatamı ettim hep kendimi suçladım kısmet inş bir bebeğimiz oluda acım biraz olsun hafifler beni anlıyan bebeğini kaybeden anelerdir çook kötü bir duygu çoook
Allah sabırlar versin arkdaşlar size bu başlığı görünce içim bir kötü oldu yine..bende 2 günlük oğlumu kaybettim normal doğum yaptım ve ilk bebeğimdi hastaneden çıktm ee geldim sonra birden ağlamayla hstaneye götürdüm ciğerlerine su kaçmış yoğun bakımdan çıkamadı anlıycanız o günde ev kalabalıktı kucaktan kucağa ellerindeydi akrabaların acaba hatamı ettim hep kendimi suçladım kısmet inş bir bebeğimiz oluda acım biraz olsun hafifler beni anlıyan bebeğini kaybeden anelerdir çook kötü bir duygu çoook
esmeraycım nasılsın
hamdolsun iyiyim hanifecim sen nasılsın
hamdolsun iyiyim hanifecim sen nasılsın
6 ay olduamin arkadaşım kaç ay oldu bebeğini kaybedeli
Allah sabır versin ,kendini suçlama vade dolmuşsa yapabileceğin hiçbir şey yok.Rabbim sağlıklı yavrular verir inşallah, vefat eden yavrunu da ahirette seversin:)
çok zor allah sabırlar verisin.dayanma gücü versin inşallah..tekrarlaması kötü olmuş dr lar en baştan önlem almıyolar mı peki...inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur bu kez sana...mrb lifoş hanım geçmiş olsun bende şun hamileyim ama 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalık görünüyor gelişmemiş dediler ve düşükle sonlanır buda dedi doktor bana bu 4 oluyor çok zor dayanması biliyorum
evet canım olacağı varsa oluyo öyle yada böyle ...herşeyin hayırlısı...Aro canım benim...P.tesi muayene edecek canım ona göre yorum yapacak, ya iğneyle düşecek yada kürtaj olacak...İnş bi problem olmaz canım Rabbim yanımda olsun inş cümlemizle beraber...
Benim bugün 36.günüm ama hala devam ediyo kanamam hiç kesilmedi...1 haftadır sancımda var inş adet karışmıştır...Şüpheli ilişki olduysa hamilesindir belki canım...Başka bi grupta bi arkadaş yazmış hayret ettim...Kürtaj olmuş kanaması lekelenme tarzında olmuş...b-hcg si sıfırladıktan sonra adet görmemiş...test yapmış (betası sıfırladıktan sonra20.gün) pozitif çıkmış...Dr.a gitmiş hamile olduğunu öğrenmiş...adet olmadan üstelik...Rabbim verdikten sonra herşekilde oluyo canım...hayrlısı olsun...
başınız saoğlsun..rabbim sabırlar versin çok iyi anlıyoruz seni....Allah sabırlar versin arkdaşlar size bu başlığı görünce içim bir kötü oldu yine..bende 2 günlük oğlumu kaybettim normal doğum yaptım ve ilk bebeğimdi hastaneden çıktm ee geldim sonra birden ağlamayla hstaneye götürdüm ciğerlerine su kaçmış yoğun bakımdan çıkamadı anlıycanız o günde ev kalabalıktı kucaktan kucağa ellerindeydi akrabaların acaba hatamı ettim hep kendimi suçladım kısmet inş bir bebeğimiz oluda acım biraz olsun hafifler beni anlıyan bebeğini kaybeden anelerdir çook kötü bir duygu çoook
amiin inş lifosRabbim bol sabır versin canım...Kendini hiç suçlama bencede...Ne olacağını bilemezdin ki...Rabbim en kısa zamanda yeniden kucağını doldursun ve senden ayırmasın inş...Rabbim bu acını unutturacak başka acı vermesin...
saol oranje anladığınızı umduğum için burdayımçok zor allah sabırlar verisin.dayanma gücü versin inşallah..tekrarlaması kötü olmuş dr lar en baştan önlem almıyolar mı peki...inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur bu kez sana...
evet canım olacağı varsa oluyo öyle yada böyle ...herşeyin hayırlısı...
başınız saoğlsun..rabbim sabırlar versin çok iyi anlıyoruz seni....
günaydın canım.. bugün benim doğum günüm ama ne soran var ne düşünen..Günaydın kızlar herkes nasıllar, bizim burda kar yağıyor. Kızlar, bilginiz varmı, biraz eşim rahatsız, soğuk algınlığı ilaçları içiriyorum, bunlar spermi etkilermi. merak ettim. Ateşide baya var.
Hepinize selamlar
Böyle bir başlık altında yazacağımı söyleselerdi bir gün inanamazdım.İnsan hiç kendi başına gelmeyecekmiş gibi hissediyor.Yazacak öyle şeyler var ki tekrar tekrar ağlamamak için duygularımı yazmıyorum size eminim hepiniz şu an neler hissettiğimi tam anlamıyla zaten biliyorsunuz.Bizi bizden başkası pek anlamıyor zaten.Bir de belki bizleri gerçekten sevenler...Bu konuyu açtım çünkü acısı daha çok yeni olanlar veya 2011 de yeni bebeklerine hamile kalmayı isteyenler bir araya gelelim birbirimize destek olalım istedim.
Benim daha lohusalık dönemim bitmedi.Bir oğlum var.6 sene tedaviden sonra mikroenjeksiyonla kavuştum.Bir daha olmayacak derken kızım bana süpriz yaptı.Varlığı da yokluğu da süpriz oldu.31.01.2011 de güzeller güzeli kızım Zeynebimi kaybettim inanmak zor ama herşey bu kadar yolundayken o kadar hareketli ve sağlıklıyken ne oldu da birden bire güzel kızımın 38.haftada doğumuna birkaç gün kala kalbi durdu.Kendimi suçlayıp duruyorum acaba bilmeden ben mi birşey yaptım diye.Biliyorum Cenabı Allah'ın taktiri o ne isterse o olur ama ya sebebi ben olduysam diye düşünüp duruyorum.Canım yavrum öyle güzelmiş ki.Görünce kendimi alamadım.Sevdim o güzel yüzünü ve verdim toprağa.o gece Dr kalbi atmıyor diyor olsun diyorum atmasın ne olacak ki ben eve gitmek istiyorum sanki hiçbir şey olmamış gibi bebeğim karnımda evime dönmek ve hayatıma bıraktığım o dakikadan devam etmek.Neden zamanı geri alamıyorum.
Hepimizin başı sağolsun...
günaydın canım.. bugün benim doğum günüm ama ne soran var ne düşünen..kimse beni sevmiyo galiba.
.eşim iş yerime çiçek yolladı birde ablam aradı başka kimse yok....face de tarihimi falan kaldırdım herkes ordan kolaya kaçıp yazıp geçiyo gerçek arkadaşlar belli oluyo şimdi arayan soran demekki gerçekten önemsiyo olanlardır ama kimsede yokdağ dağa küsmüş kimsenin haberi olmamış...benim hesap neyse bakalım eşimden başka bi jest gelcek mi....
soğuk algınlığı değilde antibiyotiklerin spermlerin kalitesini düşürdüğünü söylemişti bi hemşire..bizim durum olduğunda eşim sormuştu bi zararı varmıdır antibiyotik kullanımının diye o zmaan öyle demişti ama bi zararı olacağını da sanmıyoum..adaçayı falanda engel olabiliyormuş...GEÇMİŞ OLSUN CANIM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?