bebeğini kaybedenler 2011

tşk ederim bende çok abarttım o kadar kaptırmıştım ki kendimi tabi kesesi boş görene kadar ilk gebelikler böyle oluyor Allah nasip ederse 2 hamileliğimi daha sakin geçireceğim ilk önce kimseye söylemeyeceğim o kadar doktora gittim ki bebeği görmek için bu sefer gitemeyeceğim en az 2 ay bekleyip öyle gideceğim her doktor 1 hafta bekle bekle diye diye beni umutlandırdı ama sonuç negatif bu sefer çok sabırlı olacağım

yok canım o kadar da bekleme 2 ay çok uzun bir zaman adetin geçsin 2 hafta sonrası ideal... hamile kalmadan önce mutlaka bir doktor görsün ama... hamilelik öncesi tetkiklerin yapılsın. folikasit başla... daha bilinçli bir gebeliğe adım atarsın... kötü düşünme ki kötü olmasın... bu arada hemen hamile kalmak için de acele etme... rahim ve yumurtalıklar kendine gelsin, bünyen toparlansın öyle... tabii bunlar tamamen benm kendi fikrim hekiminin de önerileri olacaktır illa ki...

şuan zaten kullanıyorum folikasit acele davranınca kötü şeyler duymak istemiyorum yok zaten 6 ay sonra falan hamile kalmayı düşünüyorum vucut toplansın olumsuz düşünceler gitsin bende öyle düşünüyorum

valla aynen ya kimsenin gönlünü yapamam cidden teyzmin kızı bebeğim öldüğünde beni hemen aramıştı ziyaretime de gelmişti
inanın arayacaktım cesaretimi toplyıp ama arkamdan beni aramadı diye söylenmesi hoşuma gitmedi bende aramamaya karar verdim
bu arada çalıştıgım okulun eski anaokulu öğretmeni dün kolon kanserinden vefat etmiş henüz 29 yaşındaymıi ve 2 bucuk yaşında da kızı varmış bugün herkes çok üzgündü okulda
insanın başına neler geleceğini kimse bilmiyor malesef cok acı

çok üzüldüm.allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.rabbim ailesine ve tanıyanlara sabırlar versin.herkesin imtihanı farklı oluyor işte.yavrusu annesinin yokluğunu ömür boyu yaşayacak.bu olay ilk başıma geldiğinde bende ALLAHIM ben ne günah işledimde benim başıma bunlar geldi diye düşünmüştüm.benden sonra bu tür olayları duydukça o yavrucağın ve eşinin ne günahı vardı diye düşünüyorsun.başımıza gelen herşey imtihan.

Kızlar yaa ne zaman regl olacağım ben şimdi? Yani siz kanamanız bittikten sonra ne zaman ilk adet kanaması geldi???

doktorum 1,5 ay hamile kalma dedi ama en az 6 ay beklemeyi düşünüyorum...

Evet canım haklısın insanın hem psikilojisi hem de fizyolojisi düzelmesi en güzeli... Bende en az 6 ay beklemeyi düşünüyorum... Yani belki yeniyılda hatta... İnşallah Allahım hepimize istediğimiz zamanlarda sağlıklı gebelikler ve çook güzel sağlıklı bebekler nasip eder canım

merhaba kızlar bende cuma kürtaj oluyorum ilk gebeliğim boş gebelik geçirdim hamile kalmak için çok bekledim ve kaybettim şimdi umarım bir daha başıma gelmez

Çok geçmiş olsun canım...Dr.un genetik tahlil ya da eşinden örnek istedi mi canım? Çünki genelde boş gebelik kalitesiz sperm denk gelirse oluyomuş ama bu bi daha olacak anlamına gelmiyo tabii...inş bi daha ki gebeliğin normal olur kucağına alırsın canım...

hepimiz için hayırlısı olsun... yeni bir yola başlayacaksak da Allahım hep yanımızda olsun... hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Allahım sen yüzümüzü güldür, içimizi huzurla doldur... sabretmeyi öğrettin, yolunu gösterdin... hiçbirimize evlat acısı yaşatma...
Dualarım hepimiz için arkadaşlar...

amin canım güzel dileklerin için, hepimiz için, teşşekkür ederim. Madem bu kadar bekledim allahım nasip eder inşallah.
aynen her ay niye olmadı diye koşturmaktan bu aylara geldik, hadi bakalım.
pek gençmiş öğretmen arkadaşın, geride annesiz bebek bırakmakta zor, allah ailesine ve sevenlerine sabır versin, başınız sağolsun canım.
Kızlar yaa ne zaman regl olacağım ben şimdi? Yani siz kanamanız bittikten sonra ne zaman ilk adet kanaması geldi???
ben ilk reglimi, bebeğimi kaybettiğimin 41, gününde gördüm. ama kanama lekelenmem 10-15 gün sürdü. sonra hafif hafif 27 güne kadar sürdü. 41 günde adet gördüğümü hatırlıyorum.

mrh kızlar nasılsınız

iyi sayılırım cumayı bekliyorum umarım bir mucize olur burda biride aynı benim iyi boş gebelik enmiş kurtaja gitmiş canlı oldugunu görmüş inş benimkde öyle olur umudum var biraz

canım mesleğin ebelik mi sen bilirmisin boş gebeliği

evet cnm... yalnız boş gebelik tanısında adet tarihinin kesinliği, yumurtlama zamanı önemlidir. geç yumurtlamaya bağlı da bebek gözükmeyebelir. birde yolk sac denilen bir kesenin görülmesi gerekir. yolk sac görünüyosa embriyo oluşur. aslında cumaya kadar vaktin farklı hekimlere de git en azından içinde şüphe kalmasın...
ayrıca boş gebelik sperm yada yumurtanın kalitesiz oluşundan ya da kromozom bozukluğundan kaynaklanabilir. fakat genetik problem değil sadece bu gebeliğe ait bir sorun... yani kromozom bozukluğundan kaynaklı ise bir daha olma olasığı çok düşük. bu senin ilkti değil mi daha önce böyle olmadı yada düşük yapmadın...

evet ilk canım 13 martta adet oldum ama benm ki düzensiz olabiliyor 1 hafta falan gecikiyor doktorda 9 haftalık olduğu için artık görünmesi gerekirdi dedi o yüzden beklemeye gerek yok yolk sac yok görülmedi küçük bir umut görürse almayacak

anladım canım o zaman çok umutla gitme... umutların biranda sönmesi kadar acı veren yok... konusu içindeki can ise daha başka acısı...
Benim bebeğimin problemli olduğunu doktor bana söylemeden anlamıştım ağlamaya başlayınca eşim noldu dedi söyledim... doktorum üzüldüğümü anlayınca yazık beni sadece teselli edebildi... durumun gerçekten zor olduğunu söyleyemedi. buna rağmen kendi gözümle görüp anladığım halde yanlış görmüşlerdir dedim onlarca doktora gittim hep aynı umutla. her doktordan çıkışımda ağlamama engel olamadım... bu da hem beni hem eşimi fazlasıyla yıprattı... bazı şeyleri bilmek hiçde iyi değil. arkadaşlarım ailem çok şanslı bebeğin olacak. annesi hemşire her şeyin en iyisini biliyosun diolardı... ne oldu bilmesem bişey anlamasan belki olayın farkına varana kadar acılar daha çabuk azalırdı... aman yaa çok konuştum konuştukça da kızım aklıma geldi... ben onu çok özledim ama

çok zor beklemek geçmiş olsun canım bebeğin var mı peki tekrar hamile kaldın mı ilk gebeliğinmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…