tşk ederim bende çok abarttım o kadar kaptırmıştım ki kendimi tabi kesesi boş görene kadar ilk gebelikler böyle oluyor Allah nasip ederse 2 hamileliğimi daha sakin geçireceğim ilk önce kimseye söylemeyeceğim o kadar doktora gittim ki bebeği görmek için bu sefer gitemeyeceğim en az 2 ay bekleyip öyle gideceğim her doktor 1 hafta bekle bekle diye diye beni umutlandırdı ama sonuç negatif bu sefer çok sabırlı olacağım
banada gebelikte clexan kullanmanız gerekli dediler.inşallah hayırlısıyla bugünleri atlatıp hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz.söylenenleri senden beklenenleri hiç kafana takma.içinden ne yapmak gelyorsa onu yap.kimsenin gönlünce olmak zorunda değilsin.sonuçta yaşadığımız şeyler kolay değil.her zaman internete giremiyorum.ama yazdıklarnızı fırsat buldukça okumaya çalışıyorum.yukarıda eşinin arkadaşının tavrı çok hoşuma gitti.erkek olmasına rağmen ne kadar duyarlı bir davranış.hepinizi kendime çok yakın hissediyorum.inşallah birbirimizi daha yakından tanıma imkanımızda olur.
valla aynen ya kimsenin gönlünü yapamam cidden teyzmin kızı bebeğim öldüğünde beni hemen aramıştı ziyaretime de gelmişti
inanın arayacaktım cesaretimi toplyıp ama arkamdan beni aramadı diye söylenmesi hoşuma gitmedi bende aramamaya karar verdim
bu arada çalıştıgım okulun eski anaokulu öğretmeni dün kolon kanserinden vefat etmiş henüz 29 yaşındaymıi ve 2 bucuk yaşında da kızı varmış bugün herkes çok üzgündü okulda
insanın başına neler geleceğini kimse bilmiyor malesef cok acı
Sağol canım Aro...Bende senin adına çok sevindim canım inş adet gününde gelir kırmızılar sonrada bebek istediğinde 9 ay gelmez :) Kanım düşmemiş evet annem ablam sağolsunlar ii beslediler...Kanaman bitince haber ver mi demişti dr.un? Eğer öyleyse ihmal etme canım...
ben dekolman olduğum için rahim hasarlıydı.o yüzden dr'um biraz uzun sürebilir demişti.birde emzirmeyince uterusun toparlanması dahada uzun sürüyor.bitince konuşuruz demişti ama ben genetik testlerimin hepsi çıkınca gitmeyi düşünüyorum.çünkü adamı her gördüğümde ağlıyorum.oda çok üzülüyor.inşallah bu günleri atlatıp hamilelik ve bebeklerimizden bahsedeceğimiz günlerde gelir...
ne kadar süre korunacaksın. benim doktorum ilk adetten sonra düşün dedi, ilk adetten beri düşünüyorumda, 4 aydır hamile kalamadım. Biraz zor oluyor benimki. ama bütün çabalarımla uğraşıyorum. Çok istiyorum, allahım nasip eder inşallah.
doktorum 1,5 ay hamile kalma dedi ama en az 6 ay beklemeyi düşünüyorum...
merhaba kızlar bende cuma kürtaj oluyorum ilk gebeliğim boş gebelik geçirdim hamile kalmak için çok bekledim ve kaybettim şimdi umarım bir daha başıma gelmez
Sağol canım Aro...Bende senin adına çok sevindim canım inş adet gününde gelir kırmızılar sonrada bebek istediğinde 9 ay gelmez :) Kanım düşmemiş evet annem ablam sağolsunlar ii beslediler...Kanaman bitince haber ver mi demişti dr.un? Eğer öyleyse ihmal etme canım...
ben dekolman olduğum için rahim hasarlıydı.o yüzden dr'um biraz uzun sürebilir demişti.birde emzirmeyince uterusun toparlanması dahada uzun sürüyor.bitince konuşuruz demişti ama ben genetik testlerimin hepsi çıkınca gitmeyi düşünüyorum.çünkü adamı her gördüğümde ağlıyorum.oda çok üzülüyor.inşallah bu günleri atlatıp hamilelik ve bebeklerimizden bahsedeceğimiz günlerde gelir...
Hımm doğrudur canım Aiv inş...Geçecek bugünlerde geç olsunda güç olmasın napalım...inş canım seninde dediğin gibi bebeklerimizden bahsedeceğimiz günler gelecek inş...
Evet canım haklısın insanın hem psikilojisi hem de fizyolojisi düzelmesi en güzeli... Bende en az 6 ay beklemeyi düşünüyorum... Yani belki yeniyılda hatta... İnşallah Allahım hepimize istediğimiz zamanlarda sağlıklı gebelikler ve çook güzel sağlıklı bebekler nasip eder canım
amin canım güzel dileklerin için, hepimiz için, teşşekkür ederim. Madem bu kadar bekledim allahım nasip eder inşallah.senin için hayırlısı ne ise o olsun... Allahım hayırlı evlat nasip etsin... hani derler yaa geç olsun güç olmasın diye... umarım dileğin gibi sağlıklı bir gebelik geçirip sağlığıyla kucağına alırsın bebişini...
aynen her ay niye olmadı diye koşturmaktan bu aylara geldik, hadi bakalım.Geçmiş olsun canım... aslında şöyle bişey var. hamile kalmayı ne kadar çok istersen, kafana ne kadar çok takarsan o kadar geç hamile kalıyosun. çünkü bilinçaltını neden bu ay neden hamile kalmadım sorun mu var diye meşgul ettiğin sürece hamile kalman gecikio.. bşiraz olmak gerekiyo sanırım.. tanıdığım tüp bebek doktorları da aynı şeyi söylüyo..
umarım Allah sanada hazır olduğun vakit bebeğini kucağına almayı nasip eder...
pek gençmiş öğretmen arkadaşın, geride annesiz bebek bırakmakta zor, allah ailesine ve sevenlerine sabır versin, başınız sağolsun canım.valla aynen ya kimsenin gönlünü yapamam cidden teyzmin kızı bebeğim öldüğünde beni hemen aramıştı ziyaretime de gelmişti
inanın arayacaktım cesaretimi toplyıp ama arkamdan beni aramadı diye söylenmesi hoşuma gitmedi bende aramamaya karar verdim
bu arada çalıştıgım okulun eski anaokulu öğretmeni dün kolon kanserinden vefat etmiş henüz 29 yaşındaymıi ve 2 bucuk yaşında da kızı varmış bugün herkes çok üzgündü okulda
insanın başına neler geleceğini kimse bilmiyor malesef cok acı
ben ilk reglimi, bebeğimi kaybettiğimin 41, gününde gördüm. ama kanama lekelenmem 10-15 gün sürdü. sonra hafif hafif 27 güne kadar sürdü. 41 günde adet gördüğümü hatırlıyorum.Kızlar yaa ne zaman regl olacağım ben şimdi? Yani siz kanamanız bittikten sonra ne zaman ilk adet kanaması geldi???
saol canm... sen nasılsın
canım mesleğin ebelik mi sen bilirmisin boş gebeliği
evet cnm... yalnız boş gebelik tanısında adet tarihinin kesinliği, yumurtlama zamanı önemlidir. geç yumurtlamaya bağlı da bebek gözükmeyebelir. birde yolk sac denilen bir kesenin görülmesi gerekir. yolk sac görünüyosa embriyo oluşur. aslında cumaya kadar vaktin farklı hekimlere de git en azından içinde şüphe kalmasın...
ayrıca boş gebelik sperm yada yumurtanın kalitesiz oluşundan ya da kromozom bozukluğundan kaynaklanabilir. fakat genetik problem değil sadece bu gebeliğe ait bir sorun... yani kromozom bozukluğundan kaynaklı ise bir daha olma olasığı çok düşük. bu senin ilkti değil mi daha önce böyle olmadı yada düşük yapmadın...
evet ilk canım 13 martta adet oldum ama benm ki düzensiz olabiliyor 1 hafta falan gecikiyor doktorda 9 haftalık olduğu için artık görünmesi gerekirdi dedi o yüzden beklemeye gerek yok yolk sac yok görülmedi küçük bir umut görürse almayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?