çok zor beklemek geçmiş olsun canım bebeğin var mı peki tekrar hamile kaldın mı ilk gebeliğinmiydi
hayır ilk bebeğimdi zaten daha çok taze herşey ben bebeğimi 15 gün önce kaybettim... herşey nasip kısmet meselesi ama en az altı ay düşünmüyorum... verdiği psikolojik travmayı atlamam lazım... zaten psikologtan terapi de alıyorum... bakalım herşeyin hayırlısı
ben pazar gününe kadar yokum kızlar annemlere gideceğim
beni özleyin olur mu
beni özleyin olur mu
:43
yine bebeğimi kaybettım offffffff ne zamn bu rüyadan uyanacagım rabbım bıze ne zamn gülecek...
bende ikinciye kaybettim Allah kimseye böyle bi aci yasatmasin cok zor durum
beni özleyin olur mu
yine bebeğimi kaybettım offffffff ne zamn bu rüyadan uyanacagım rabbım bıze ne zamn gülecek...
merhaba arkadaşlar...
Nasılsınız..ben iyiyim..:44::44:
Malesef aramıza katılan yeni arkadaşlar var ..başınız sağolsun kızlar..allahım kimseye yaşatmasın bir daha..
Kızlar nasılsınız? ben bugün biraz daha iiyim ama dün kötüydümBi akrabanın gelini doğum yaptı 1 ay oldu ona gözaydına gittik...bebeğini alıp ' gel annem seni emziriyim' dedikçe göğüslerim sızladı kendimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi...Eve kendimi nası atacağımı şaşırdım...uff gene kötü oldum :'(
Aiv canım yoksun ne zamandır nerelerdesin, naptın?
Kızlar nasılsınız? ben bugün biraz daha iiyim ama dün kötüydümBi akrabanın gelini doğum yaptı 1 ay oldu ona gözaydına gittik...bebeğini alıp ' gel annem seni emziriyim' dedikçe göğüslerim sızladı kendimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi...Eve kendimi nası atacağımı şaşırdım...uff gene kötü oldum :'(
merhaba arkadaşlar...
Nasılsınız..ben iyiyim..:44::44:
Malesef aramıza katılan yeni arkadaşlar var ..başınız sağolsun kızlar..allahım kimseye yaşatmasın bir daha..
ayy canım kıyamam sana ..
bizede dün is dışından bir arkadaşım geldi bebeği vardı erkek..dünyalar tatlısı bişiydi maşallah...gün boyunca doyasıya sevdim kokladım..oğlumun kokusuna benziyodur diye....ama akşam gittikten sonra çok kötü oldum ağladım hüngür hüngür allahım ne büyüük bi boşluk muş..sağolsun arkadaşım hiç sakınmadı bebeiğini doyasıya sevmeme izin verdi....
canım o duyguları hissetmen çok normal.benimde reklamlarda bile bebek görünce gözlerim doluyor.yaradan inşallah tez zamanda sana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallah.sen güçlü olmaya çalış.inşallah bu günler geçecek.bizim içinde aydınlık günler gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?