bebeğini kaybedenler 2011

çok zor beklemek geçmiş olsun canım bebeğin var mı peki tekrar hamile kaldın mı ilk gebeliğinmiydi

hayır ilk bebeğimdi zaten daha çok taze herşey ben bebeğimi 15 gün önce kaybettim... herşey nasip kısmet meselesi ama en az altı ay düşünmüyorum... verdiği psikolojik travmayı atlamam lazım... zaten psikologtan terapi de alıyorum... bakalım herşeyin hayırlısı

güçlü ol eminim çok yakında bizde annelik duygusunu tatacağız. demek ki bizim biraz sabretmemiz gerekiyor bende kürtajdan sonra yapmam herhalde bir kaç Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu çok zormuş

:43

yine bebeğimi kaybettım offffffff ne zamn bu rüyadan uyanacagım rabbım bıze ne zamn gülecek...

üzülme herşeyin hayırlısı umarım en kısa zamanda alırsın kucağına bebeğini

:43

yine bebeğimi kaybettım offffffff ne zamn bu rüyadan uyanacagım rabbım bıze ne zamn gülecek...

Rabbim bi daha yaşatmasın canım benim...İnş Allah bizimde yüzümüzü güldürecek...

bende ikinciye kaybettim Allah kimseye böyle bi aci yasatmasin cok zor durum

ok geçmiş olsun canım...Rabbim 3. bebeğini kucağına almayı nasip etsin...ke kadarlıkken kaybettin?

merhaba arkadaşlar...
Nasılsınız..ben iyiyim..:44::44:
Malesef aramıza katılan yeni arkadaşlar var ..başınız sağolsun kızlar..allahım kimseye yaşatmasın bir daha..

Kızlar nasılsınız? ben bugün biraz daha iiyim ama dün kötüydüm Bi akrabanın gelini doğum yaptı 1 ay oldu ona gözaydına gittik...bebeğini alıp ' gel annem seni emziriyim' dedikçe göğüslerim sızladı kendimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi...Eve kendimi nası atacağımı şaşırdım...uff gene kötü oldum :'(

merhaba arkadaşlar...
Malesef aramıza katılan yeni arkadaşlar var ..başınız sağolsun kızlar..allahım kimseye yaşatmasın bir daha..

Aiv canım yoksun ne zamandır nerelerdesin, naptın?

Aiv canım yoksun ne zamandır nerelerdesin, naptın?

ayy canım kıyamam sana ..
bizede dün is dışından bir arkadaşım geldi bebeği vardı erkek..dünyalar tatlısı bişiydi maşallah...gün boyunca doyasıya sevdim kokladım..oğlumun kokusuna benziyodur diye....ama akşam gittikten sonra çok kötü oldum ağladım hüngür hüngür allahım ne büyüük bi boşluk muş..sağolsun arkadaşım hiç sakınmadı bebeiğini doyasıya sevmeme izin verdi....

canım o duyguları hissetmen çok normal.benimde reklamlarda bile bebek görünce gözlerim doluyor.yaradan inşallah tez zamanda sana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallah.sen güçlü olmaya çalış.inşallah bu günler geçecek.bizim içinde aydınlık günler gelecek.

merhaba arkadaşlar...

merhaba orange.hoşbulduk.hepimizin başı sağolsun.amin.allah düşmanıma bile bu duyguları yaşatmasın.benimde aklıma hiç buralara girip bu şekilde yazılar yazacağım gelmezdi.ama takdiri ilahi.elden birşey gelmiyor.rabbim hepimize sabırlar ve dayanma gücü versin.

Canımm yaa ben sana kıyabilir miyim ki Rabbim bool bol sabırlar versin bize...İnş bi daha yaşatmasın Rabbim ve isyan ettirmesin...İnş sağlıklı, hayrlı, ömürlü evlatlarla müjdelesin bizi...Şu mübarek gün rabbim duysun sesimizi inş...Amin.

Aynen canım bebek bezi reklamı görsem bile ağlıyorum ya da hemen değiştiriyorum...amin canım inş Rabbim hepimizede nasip etsin en kısa zamanda...Güçlü olmaktan da sıkıldım aslında ama birazda kişilik meselesi başka çarem de yok...Rabbim güldürsün yüzümüzü inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…