Canımm yaa ben sana kıyabilir miyim kiRabbim bool bol sabırlar versin bize...İnş bi daha yaşatmasın Rabbim ve isyan ettirmesin...İnş sağlıklı, hayrlı, ömürlü evlatlarla müjdelesin bizi...Şu mübarek gün rabbim duysun sesimizi inş...Amin.
Aynen canım bebek bezi reklamı görsem bile ağlıyorum ya da hemen değiştiriyorum...amin canım inş Rabbim hepimizede nasip etsin en kısa zamanda...Güçlü olmaktan da sıkıldım aslında ama birazda kişilik meselesi başka çarem de yok...Rabbim güldürsün yüzümüzü inş...
glisem haklısın.benden sonrada benim doğum yaptığım hastanede kayıplar olmuş.herkes son zamanlarda bu tip olayların arttığını söylüyor.ama ben günlük hayatta bile herşeyi mevsiminde ve doğal olarak tüketmeye çalışırım.fast food yemem.hazır çorba bile almam.ama bundan sonra daha dikkatli olacağım.herkese merhaba...
yeni birşey öğrendim sizlerle de paylaşmak istedim...
fetal anomalilerin, erken dönemde bebek kayıplarının oranı son yıllarda bir hayli artmış. nedeni olarak da hormonlu zamanında tüketilmeyen sebze ve meyveler, hazır gıda kullanımının artması, fast food alışkanlığı ve obezite gösteriliyor. anne karnındaki bebek kayıplarının %60-65 bu sebeplere bağlıymış.
Yeniden hamile kalmak isteyen arkadaşlar bu kayıpları önlemek için tükettiklerimize çok dikkat etmeliyiz.
canım başın sağolsun.ne kadarlık kaybettin.inşallah bir sonraki gebeliğinde bebeğini kucağına alırsın.
evet cok haklisin ben Almanyada yasiyom burda maalesef dogal seyler cok yok diyom keske bi köyde yasasam hamileyken bebegim sagliklan kucagima alsam burda yedigimiz hersey hormonherkese merhaba...
fetal anomalilerin, erken dönemde bebek kayıplarının oranı son yıllarda bir hayli artmış. nedeni olarak da hormonlu zamanında tüketilmeyen sebze ve meyveler, hazır gıda kullanımının artması, fast food alışkanlığı ve obezite gösteriliyor. anne karnındaki bebek kayıplarının %60-65 bu sebeplere bağlıymış.
Yeniden hamile kalmak isteyen arkadaşlar bu kayıpları önlemek için tükettiklerimize çok dikkat etmeliyiz.
ne yapalım canım bizim kaderimiz böyleymiş.güçlü olmaktan bende sıkıldım ama etrafımızdaki insanların bizden beklentileri var.bu olay başıma geldiğinde dünyada sasece benim başıma geldi sanmıştım.görüyorumki sayımız hiçte az değil.buradaki arkadaşlarımı tanımasamda manevi olarak güç alıyorum.iyiki varsınız.
herkese merhaba...
Kızlar nasılsınız? ben bugün biraz daha iiyim ama dün kötüydümBi akrabanın gelini doğum yaptı 1 ay oldu ona gözaydına gittik...bebeğini alıp ' gel annem seni emziriyim' dedikçe göğüslerim sızladı kendimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi...Eve kendimi nası atacağımı şaşırdım...uff gene kötü oldum :'(
Ayy kıyamam sana ben yaa... Offff bebeği olan kimse ile aynı ortamda olamasak keşke((8
Mrb canım evet başka neden olacak...hep yediklerimiz doğal olmayan şeyler...Ekmek de bile var katkı maddesi...Sebze pek almam kışın...Yazdan dondurucuya koyarım...Hazır çorba, etsu tablet falanda kullanmam...Ama şimdi kimi duysam ya düşük yapıyo ya erken doğum oluyo ya da hiç bebeiği olmuyo tedavi görüyo...Şöyle normal hamile kalıp sağlıkla doğuran çok az...Rabbim hayrlara eriştirsin inş...
benim hamileliğimde hiç bulantım olmadı ve dolayısıyla inanılmaz iştahlıydım. canım ne istese yedim. sonra kızımın hasta olduğunu öğrendiğimde ilk söylediğim keşke bulantı kusmadan kafamı kaldıramasaydım sadece krakerle beslenseydim... herkes neden öyle diyosun dediğinde sağlıklı bişey mi var sanki demiştim. şimdi haklıymışsın diyolar...
Aylardıııırrrr takip ettiğim 3 forum sayfasından birisi burası.
7 aylık kızıma, gününde sapasağlam, güzelliklerle doğurduğum oğluma MELEK adını koyduk..
Rabbime sığınmk ayrı bir güzellik.
Bni anlayan sizlerle paylaşım gücünü bile zor buldum kendımde.
Ayy kıyamam sana ben yaa... Offff bebeği olan kimse ile aynı ortamda olamasak keşke((8
Evet canım yaa haklıosın ben hastanede doğum için beklerkende doktor bu ne abi yaa 10 hamileden 4 ü erken doğum noluyor anlamıyorum dedi... Bende çok çilek yemiştim onlarda çok hormonmu vardı ki acaba diye kafayı yiyorum şimdi
7 aylık kızıma, gününde sapasağlam, güzelliklerle doğurduğum oğluma MELEK adını koyduk..
ukomut seni merak ediyordum.geçmiş yazılarını şimdi gördüm.hikayemizzde benziyor.bende 38.haftada kızımı kaybettim.ilk çocuğumda hiçbir sıkıntı yaşamamıştım.bunda da son ana kadar olumsuz hiçbirşey yoktu.doğum başladı diye gittim.kucağım ve karnım boş olarak çıktım.hala kendime gelemeim.bende de faktör 5 leiden heterozigot mutasyon çıktı.tekrar bebek düşünürseniz gebelik saptnınca kan sulandırıcı iğne başlanması gerekir denildi.sende de kan pıhtılaşması çıkmış.tekrar düşünürsen sanıyorum sanada iğne başlanır.bu şekilde olan çok kişi varmış.ben kan vermeye gittiğimde orada bir hanımla tanıştım.1 düşük 1 ölü doğum yaşamış.3.gebeliğinde iğne kullanmış.doğum yapalı 3 ay olmuş.iğneyi kesmek için kan tahliline gelmiş.ben o zaman bende de aynı sorun olduğunu bilmiyordum.bilseydim iyice sorardım.canım sen nasıl hissediyorsun bilmiyorum ama bir yanım deli gibi tekrar hamile kalmayı istiyor.bir yanımda çok ama çok korkuyor.dr'um sezeryan olduğum için 1 yıl süre verdi.bu kızıma planlamadan hamile kalmıştım.sanki bir daha hiç bu duyguları yaşayamayacakmışım gibi geliyor.birde etrafımda çok hamile var.onlar için seviniyor,kendim için üzülüyorum.kızlar uzun zamandır yazamıyorum.
Benim test sonuçlarım çıktı.Ama daha drla görüşmedim
Esmeray arkadaşım yazıyorum sana.
Benimki
PAI-1 5G-4G HOMOZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
ACE (I/D) HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
eNOS E298D HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
eşimin
Protrombin G20210A HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
PAI-1 5G-4G HOMOZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
DİYOR.Bunlardan ne anlıyorsun.Ben hiçbirşey bilmiyorum.O yüzden bildiğin herşeyi yazabilirsin.Çok sevinirim.
Evet canım yaa haklıosın ben hastanede doğum için beklerkende doktor bu ne abi yaa 10 hamileden 4 ü erken doğum noluyor anlamıyorum dedi... Bende çok çilek yemiştim onlarda çok hormonmu vardı ki acaba diye kafayı yiyorum şimdi
Saolasın n__a__z.offfff allahın güç kuvvet wersin inan kahwaltı yapıyodum boğazımda düğümlendi lokmalar
cnmm teselli cümleleri kurmucam çnkü bnde çok duydum artık duymak istemediğim zmnlar oldu
seni en ii anlayanlar bzleriz başka hiçkimse anlayamaz bu acıyı yaşayan bilir
rabbim bzleri ne kdrda büyük bi sınawdan geçiriyomuş meyersem....
bz hep burdayız ne zmn istersen ne anlatmak istersen dinleriz cnmm...
başka bşy yazamıcam
canım başın sağolsun.rabbim sabırlar versin.inan burada herkes birbirinin acısını paylaşıyor.bu duyguyu tatmayan bilemez.tek sığınacağımız kapı rabbimiz.bu dünyada çok üzülsekte inşallah ahirette yavrularımız bize şefaatçi olacaklar.bende birkaç ay öncesine kadar internette yemek sitelerine bakardım.bu olay oldu olalı sadece buraya bakıyorum.bende kimseye anlatamadıklarımı burada paylaşıyorum.ne zaman paylaşmak istersen bizler buradayız.hepimiz melek annesiyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?