Seninki de çok olmadı demek ki.
Ne kadar zor evlat kaybetmek..
Ama insanlar sanki bir beyaz eşya siparişi vermişsin de, gelirken yolda kırılmış eve ulaşmamış gibi görüyor.
Meleğim onlar benim. Hem soyut anlamda, hem de somut anlamda.
Yani gerçek meleklerr.. :)
Ne güzel değil mi hepimiz için....
NKOB benim bugün tam 81.günüm.2 martta oldu olanlar.aynen senin dediğin gibi insanlar olanları unutup tamamen normal hayata dönmeni bekliyorlar.ama herşey o kadar zor geliyorki.sen ve hepimiz melek annesiyiz.yaradan rabbimiz bizlerin yaşadıklarını görüyor.forumu okurken bir yerde görmüştüm.bir arkadaşımız bizler seçilmiş insanlarız diye yazmış.katılıyorum bizler gerçekten seçilmiş insanlarız yoksa mevlam alemleri onun uğruna yarattığı,en sevgili kuluna bu acıları yaşatmazdı.hepimizin yaşadıkları çok zor.forumda yazılanları okudukça hepsinde kendimden bir parça buluyorum.iyiki diyorum burası var.yoksa benim için kabullenmek tevekkül etmek çok daha zor olacaktı.canım arkadaşım bu dünya öyle yada böyle geçecek.mevlam sonsuz olan ahirette inşallah hepimizin yüzünü güldürür.meleklerimize kavuşturur.
Dert büyük melekannesi67. ( ki bn dert demiyorum, farklı bir şey yaşadık diyorum, insan cennete çocuğunun gitmesine dert dermi:) )
Dert büyük ama, tesellisi çooookkk büyük.
Bir damla dünya öyle de geçecek böyle de.
Bize düşen onlara yaraşır davranmak.Temizlendik gibi geliyor bana bu olaylarla. Hani bir arkdaş mektup paylaşmıştı bebekten anneye.
Ondaki gibi varolan çocuklarımızı da iyi yetiştirip, onların oldukları yere onlara yakışır ınsanlar olmalıyız.
İNNNNNNNNNŞALLAH!
Saolasın n__a__z.
Evet teselli hiççç kar etmiyor.
Zaten anlamayan da çok.
burada paylaşmaya bile hiiçç gücüm yoktu. 6 ayda ancak kendimde bu cesareti buldum
oranje nerelerdesin canım naptın görüşemez olduk, seni merak ettim.merhaba arkadaşlar...
Nasılsınız..ben iyiyim..:44::44:
Malesef aramıza katılan yeni arkadaşlar var ..başınız sağolsun kızlar..allahım kimseye yaşatmasın bir daha..
Normalde bende iyiyim, bebek ziyaretleri ve bek görmesem tamam, görünce içim burkuluyor.Kızlar nasılsınız? ben bugün biraz daha iiyim ama dün kötüydümBi akrabanın gelini doğum yaptı 1 ay oldu ona gözaydına gittik...bebeğini alıp ' gel annem seni emziriyim' dedikçe göğüslerim sızladı kendimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi...Eve kendimi nası atacağımı şaşırdım...uff gene kötü oldum :'(
ben elimden geldiğince dikkat ettim, o kadar dikkatsiz kişiler varki, ne telefonu esirgiyorlar ne yemelerini ne içmelerini, üstelik bide sigara içiyorlar. Ama o kadar dikkat etmeme rağmen, bide herkese şunu ye bunu ye diye akıl vermeme rağmen, benim sapasağlam kzım gitti, artık millete bişey demiyorum, çok biliyorsan kendin uygula diyorum kendime. Olacağından aslında, kesinlikle küçümsediğimden değil, doğru düzgün yiyecek içecek bulamayan kişilerin ne kadar sağlıklı sıhatli doğum yaptıklarını görünce şaşırıyorum. Benim yumurtalılarım nasıl ki diye. Allahın takdiri, çok araştırdım, çok okudum. Sonuç yaşanması gerekiyormuş yaşandı. bundan sonrakiler inşallah sağlıklı olur.herkese merhaba...
yeni birşey öğrendim sizlerle de paylaşmak istedim...
fetal anomalilerin, erken dönemde bebek kayıplarının oranı son yıllarda bir hayli artmış. nedeni olarak da hormonlu zamanında tüketilmeyen sebze ve meyveler, hazır gıda kullanımının artması, fast food alışkanlığı ve obezite gösteriliyor. anne karnındaki bebek kayıplarının %60-65 bu sebeplere bağlıymış.
Yeniden hamile kalmak isteyen arkadaşlar bu kayıpları önlemek için tükettiklerimize çok dikkat etmeliyiz.
Geçmiş olsun canım. hamile kalmadan gerekkli tahlilerini yaptır canım. Kan testlerini, kanda pıhtılaşma, toksoplazma, hemogram, hormonlara bi baktır bakalım.amin ins arkadasim benim ikiside 10.haftalardaydi ilk bebegim gelism olmadi kalbi atmadi diye alindi sonra 4ay bekledim gene hamile oldum bu da hersey normal giderken 10.haftasinda kalbi durdu gectigimiz pazar günü oldu ikiside kürtajlan alindi simdi arastirmalar yapilcak ben istedim bidaha hamile olmadan önce bakilsin belki kücük bi ayrinti yüzünden olmustur kim bilir
çok şükürki sığınacak bi rabimiz var, hepimiz ona sığınıyor ve tekrar yaradandan istiyoruz. o hepimizi bir kan pıhtısından yarattı. bize can veren allahım, miniklerimizede verir inşallah.Aylardıııırrrr takip ettiğim 3 forum sayfasından birisi burası.
7 aylık kızıma, gününde sapasağlam, güzelliklerle doğurduğum oğluma MELEK adını koyduk..
Rabbime sığınmk ayrı bir güzellik.
Bni anlayan sizlerle paylaşım gücünü bile zor buldum kendımde.
İlk başta neye baksam banada yavrumu hatırlatırdı, ev eşyalarından düşünde, tv programlarına kadar. banada yaprak dökümü hatılatırdı hep, allahtan bitti. koltuk, kanebe, okuduğum dualar, içtiğim sütler, muzlar, folik asitler. sende bana kızımı ve 6 ay öncesini hatırlattın.Canım kimseden anlamalarını bekleme..Ben burdan defalarca yazdım benim öz annem bile beni anlamamıştı..Ağladıkça kızıp neydiki o et parçasıydı bebek bile değildi daha 6 aylık bebekmi olur demişti..O sözleri hiç gitmiyor aklımdan... Akşamları geceleri için için ağlıyorum...
Bugün Karayip Korsanları vizyona girmiş en sevdiğim filmlerden biridir ama ağlamakdan gidemedim çünkü ben 3 aylık hamile iken görmüştüm bu film vizyona girdiğinde oğluşum 7. ayını bitirecek diyorudm ama şimdi karnımda kucağımda herşeyim bomboş....
Onunla izleyecektik.. Allahım yaa yine içim sızlıyor kavruluyor
eşim nişanlı olduğumuz zamanlarda bana çok benzeyen bir kız bebek alıp gelmişti. çocuk ruhumdan dolayı ne zaman yanıma gelse bebek alırdı... o aldığı bebeğe ipek adını koymuştuk... onunla yatar onunla kalkardım... biz bebeğimizi kaybettiğimizde eşim ipek'i saklamış... gerçi evde gözüm de hiç aramamıştı... hafta sonu evi temizlerken buldum... yüzünde eşimin gözyaşları kurumuş... içim sızladı, görürsem ağlarım diye saklamış. ama ilk kendi ağlamış... sonra kızıma yazdığım günlüğüm, kullandığım ilaçlar, bebeğimin ultrasound görüntüleri, cdler... evi temizlemek için nasıl hırs yaptıysam bir anda hepsini elimin altında buldum... sözler boğazımda düğümlendi. odadan uzun süre çıkmadığımı farketmiş eşim. yanıma geldiğinde ağlamaktan yüzüm gözüm şişmiş... beceremedim keşke annemin evine götürseydim hepsini, seni her seferinde ağlarken bulmak canımı acıtıyo dedi. haklıydı onunda evladıydı ama en önemlisi benim sağlığımdı. yapma böyle sana bişey olacak hastalanacaksın diye benm bütün korkum diyor, beni de kaybetmek istemiyo... ağlamam Allahıma isyanım değil sadece güzel kızıma duyduğum özlemden... Güzel kızım şimdi çok güzel biyerde cenntte... Allahım onu koruyo, kolluyo orda endişem yok... işte insanın canı yaa özlememek elde değil ki...
eşimde benim doğum günümde bana bi kız bebek hediye almıştı. gelinği var, barbi. Çok güzel o bebeği görenler eşin acaba kız bebekmi istiyor demişlerdi, benimde kaybettiğim bebeğim kız. ben onun cd sini, ultrasyon görüntülerini, tahlillerini, sonuçlarını, ve kızıma yazdığım mektupları saklıyorum. bi hatırat yaptım. ömür boyuda saklayacağım. uzun yıllar geçtikten sonra açıp bakarım, unutmam kızımı böylelikle. sende sakla. arada cd sini izliyom hatta. ordan doğru seviyorum kızımı. Canımın içi o. cennette allah nasip ederse görecem inşallah.
merhaba arkadaşlar bu siteyi yeni buldum ve hemem üye oldum.ben 2011annesi olacaktım ama 2011 de bebeğini kaybeden anne oldum.5.5 yıldan sonra gelmişti meleğim bana ama 10 hafta yaşata bildim onu içimde.yazılarını okurken aslında benimkide acımı dedim.doğuma 1 hafta kala o civarlarda kaybeden ne çok kişi varmış ben bu kadarken yıkıldım sizlerin halini düşünemiyorum bile.allah sabır ve kolaylık versin sizlere hepimize.inşallah bundan sonra olacak olanları sağlıkla kuçağımıza alırız.
slm kızlar ben geldim
hepiciğinizi çok özledim kader arkadaşlarım
aramıza malesef diyorum nkob arkadaşımız katılmış hoşgeldin diyorum üzülerek
bu haftasonu yengeme bebek gömeye gittik minicik bebeği banada uzattılar birden hüngür foşurt nasıl ağlamaya başladım güya kendime söz verermiştim ama yapamadım işte tabi bnmle birlikte annemle baabaannemde muslukları açtılar
üzülme seninde olur diyor yengemler
daha yaşın genç vs.
ben olmayacak diye üzlmüoyrumki giden evladıma hala içim yanar anlamazlar
Geçmiş olsun canım, beterin beteri var. Doğupta kaybedenler var, 2-3 yaşında olanlar. allah şehit aillerine gani gani sabır versin, şehitlik mertebesi cennet olduğu için ancak böyle bi acıya, böyle bi mukafavla dayanılabilir. Görmeden kaybettğimiz yavrularmıza ne kadar üzüldük, diğer türlüsünü düşünemiyorum.merhaba arkadaşlar bu siteyi yeni buldum ve hemem üye oldum.ben 2011annesi olacaktım ama 2011 de bebeğini kaybeden anne oldum.5.5 yıldan sonra gelmişti meleğim bana ama 10 hafta yaşata bildim onu içimde.yazılarını okurken aslında benimkide acımı dedim.doğuma 1 hafta kala o civarlarda kaybeden ne çok kişi varmış ben bu kadarken yıkıldım sizlerin halini düşünemiyorum bile.allah sabır ve kolaylık versin sizlere hepimize.inşallah bundan sonra olacak olanları sağlıkla kuçağımıza alırız.
bende 18 haftalık kaybettim bebeğimi. Şimdi biran önce tekrar istiyorum, ama kalmadım daha sabırla ve dua ile bekliyorum. 6 ay oldu ben kaybedeli.beb gını yenı kaybeden arkadaslarıma allahtan sabır dılıyorum ben bebgımı kaybedelı 26 gun olduuu burnumun dıregı sızlıyoo tek sııgındıgım yaradn ve esım ve benı tek anlayanlar onlar ama hayat devam edıyo sabretmelı ısyan etmemelıyız herseyın bı mukafatı vardır elbet yaradan kımseye tasıyamacagı yuk vermezmıs ıns.bndan sonra saglıklı evlatlarımız olur yasasaydı ıkı hafta sonra dunyaya gelcektı melek kızım adını buglem koymustu 18 haftalıkken cennetımujdeleyen melek demek ıns babasıyla annesıne cennetımujdeler canım kızım onu cok sevıyorum goremesemde sesını duyamasamda hep oyle kalacak....
öyle, insan görünce dayanmıyor ama belli bi zamandan sonra daha rahat bakıyorsun. bende ilk başlarda elime alamıyordum. şimdi izleyebiliyorum.yok hayatta atmaya kıyamam kızımdan bana kalan tek hatıra onlar... görmeden yapamam minik elleri... ağlamaktan kendimi kaybetsemde kıyamam...
hoşgeldin esmeray, banada hep öyle diyorlar gençsiniz olur, ben olmayacağından değilde, giden kızıma üzülüyorum, ve bunuda kimseye anlatamıyorum.slm kızlar ben geldim
hepiciğinizi çok özledim kader arkadaşlarım
aramıza malesef diyorum nkob arkadaşımız katılmış hoşgeldin diyorum üzülerek
bu haftasonu yengeme bebek gömeye gittik minicik bebeği banada uzattılar birden hüngür foşurt nasıl ağlamaya başladım güya kendime söz verermiştim ama yapamadım işte tabi bnmle birlikte annemle baabaannemde muslukları açtılar
üzülme seninde olur diyor yengemler
daha yaşın genç vs.
ben olmayacak diye üzlmüoyrumki giden evladıma hala içim yanar anlamazlar
eşim nişanlı olduğumuz zamanlarda bana çok benzeyen bir kız bebek alıp gelmişti. çocuk ruhumdan dolayı ne zaman yanıma gelse bebek alırdı... o aldığı bebeğe ipek adını koymuştuk... onunla yatar onunla kalkardım... biz bebeğimizi kaybettiğimizde eşim ipek'i saklamış... gerçi evde gözüm de hiç aramamıştı... hafta sonu evi temizlerken buldum... yüzünde eşimin gözyaşları kurumuş... içim sızladı, görürsem ağlarım diye saklamış. ama ilk kendi ağlamış... sonra kızıma yazdığım günlüğüm, kullandığım ilaçlar, bebeğimin ultrasound görüntüleri, cdler... evi temizlemek için nasıl hırs yaptıysam bir anda hepsini elimin altında buldum... sözler boğazımda düğümlendi. odadan uzun süre çıkmadığımı farketmiş eşim. yanıma geldiğinde ağlamaktan yüzüm gözüm şişmiş... beceremedim keşke annemin evine götürseydim hepsini, seni her seferinde ağlarken bulmak canımı acıtıyo dedi. haklıydı onunda evladıydı ama en önemlisi benim sağlığımdı. yapma böyle sana bişey olacak hastalanacaksın diye benm bütün korkum diyor, beni de kaybetmek istemiyo... ağlamam Allahıma isyanım değil sadece güzel kızıma duyduğum özlemden... Güzel kızım şimdi çok güzel biyerde cenntte... Allahım onu koruyo, kolluyo orda endişem yok... işte insanın canı yaa özlememek elde değil ki...
ya biz zaten bidaha olmayacak diye üzülmüyorki kaybettiğimze üzülüyoruz
görenler öyle sanıyor herhal
ee damdan düşenin halini damdan düşen anlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?