bebeğini kaybedenler 2011

bu ay başlamayı düşünüyordun ama değil mi ?

neyse gönlün ve kafan rahatlar tesler osnrası...

Allah işlerimizi rastgetirsin..

canım kusara baksan sana 100 tane dua okuyacağım ya hangi duaları okumam gerekiyor ben kaçırdım ya yazdıklarınızı söyler misin bana

selam kızlar nasılsınız umarım güzel haberler vardır

canım kusara baksan sana 100 tane dua okuyacağım ya hangi duaları okumam gerekiyor ben kaçırdım ya yazdıklarınızı söyler misin bana

Allaha şükür dermancımmm epey iyiyz ( yoklama aldıklarımdan bildğime göre iyiyz yani:)), ama verecek haberimi şu an yok:)

duamızı da özeline atıyorum:)

Son düzenleme:
2 adet olmamı istedi doktor.. kızımın sorununun bizle alakası olmasa da hiçbişey atlamayalım sizde genetik analiz yaptırın dedi. işte müsait olunca gidip tahlil vericez o kadar.. şimdilik sorun yok..

Tabii canım bence de hemen düşünme biraz toparlansın vücudun...Genetik istediğide ii olmuş dr.unun ne var ne yok çıkar orda...İnş önemli bişey çıkmasın ama ne olduğuda çıksın ki hiç bişey yok denip bebek kaybetmek daha zor oluyo hakkında hayrlısı olsun canım inş en kısa zamanda sağlıklı,sıhhatli bebeğin olur ve kucağınıza alırsınız, cümlemizde...

amin hepimize nasip olur inşallah...

lifos ekliycem snei ama davet gönderemiyorum

Erken hamilelik belirtileri
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması

Dermancım ya bu belirtilerin hepsi bende var da bebek yok.O zaman ne oluyormuş canım?
Psikolojik olarak her ay hamile hissediyorum kendimi. Utanmasam kusacağım valla.

Dermancım ya bu belirtilerin hepsi bende var da bebek yok.O zaman ne oluyormuş canım?
Psikolojik olarak her ay hamile hissediyorum kendimi. Utanmasam kusacağım valla.

canım benim nerelerdesin sen bacım :) iisin de mi? Evet ukomutcum bende de hamileyken olan belirtilerim var...Göğüslerde sancı, akıntının artması, kasığımın sağ tarafında batma hissi, halsizlik, yorgunluk...Ama 2 gün önce test yaptım (-) çıktı...Bebek istesem psikolojik dicem ama istemiyorum da...Anlamadım gitti...ya bi de benim sağ yumurtalığım çok kötü ağrıyo...öyleki sağ bacağımı çekemiyorum,yere eğilemiyorum...sanki orda bi greyfurt varmışda eğilmemi engelliyomuş gibi...Neden olur acaba bi bilgin var mı canım?

canım lifosum.bence bir kadındoğumcuya gidip ultrason yaptırsan iyi olur.kist olabilir.hem hormonlarınada bakılır.ovulasyon zamanı yumurta çatlamayıp büyümeye devam etmişde olabilir.unu anlamanın tek yolu doktora gitmek.canım benim bebekten vazgeçme.biliyorum çok zor ama tekrar dene.benim bir tanıdığım vardı 8 bebek kaybetmişti.o kadar doktora gitmişti.en son vitamin takviyesiyle 2 tane üst üste oğlu oldu. ALLAH'tan ümit kesilmez canım.çok geçmiş olsun.

5 Haziran 2011 de dünyalar güzeli ilk göz ağrım birtanecik kızımı kaybettim.Günlerdir bu sayfaları okuyup yaşadıklarıma benzer hikayelere ağlıyorum,kızıma ağlıyorumm.İlk kez bugün evde yanlız kalabildim.Kızımı kaybettiğim günden beri deli gibi dışarılardayım dolanıp duruyorum nereye gideceğimi bilmeden...Bizim hikayemiz 2010 aralık ayında 5 haftalık hamile olduğumu öğrendiğim gün başladı.Allahım ne büyük mutluluk en büyük hayalim sonunda gerçek olmuştu.33 yaşında evlendim ve 36 yaşında ilk doğumumu yapacaktım. ilk 6 ayım sorunsuz geçti fakat ne olduysa 7.aya girdik ellerim ayaklarım acayip şişmeye normal seyreden tansiyonum 14-9 larda seyretmeye başladı.herkes bunların hamilelikte normal olduğunu söylüyordu doktorumda dahil ve 29.hafta bitiminde hiçbirşeyden habersiz gittiğim kontrolde bebeğimin beslenemediğini ve 3 haftalık gelişme geriliği olduğunu öğrendim.şoktayım birden herşey tepetaklak olmuştu.Hemen etrafımda toplanan görevliler bir yandan kanımı alıyorlar bir yandan idrar testleri ardından makineye bağladılar bebeğimin kalp atışlarını kontrol ediyorlar sık sık....idrarımda +3 protein saptandı ve bebeğimin ve benim riskte olduğumuzu acil doğumun gerçekleşmesi gerektiğini söyledi doktorum .yaşadığımız lanet şeyin adı preeklamsi idi...19 Mayıs 2011 sabahında spinal anestezi ile biricik kızımı benden aldılar 2 kez ağladı o an.inanamadım anne olmuştum,benim bir yavrum oldu!sonra hemen küveze koydular.Hergünüm dualarla geçiyordu rabbime yalvardım onu bana bağışlaması için hayatımda hiç etmediğim kadar çok dua ettim 17 gün yaşadı bebeğimm canımmmmm.. tanrım bu acının tarifi yok minik ellerini ,minik ayaklarını ,gözlerini ,küçücük bedenini,gülümsemesini nasıl unuturum yüreğim yanıyor Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.
20 gün oldu tam tamına şimdi evimde halen kaldırmadığım kızımın eşyaları , göğsümde kalan sütleri ve gözlerimde yaşlarla bu satırları yazıyorum .Nehirim minik meleğim annen seni çok seviyor hiç birşey onun elinde değildi onu affet tamammı güzel kızım YAŞADIĞIM SÜRECE KALBİM HEP SENİNLE ATACAK ve HEP SÖYLEDİĞİMİZ ŞARKIYI MIRILDANACAĞIM...!

başın sağolsun arkadaşım.... rabbim sabırlar versin......
benim de gebeliğimin 24. haftasında 2 hafta gelişme geriliği olduğu söylendi 1 hafta boyunca birçok doktara gittim ama 25. haftamda sezryan ile doğum yaptım.... doktorlar 3 gün bile yaşamayabilir dediler...450gr. dı ve sadece 23 santimdi... hayatımda gördüğüm en güzel şeydi. ben sesini duyamadım...
tam 46 gün yaşam savaşı verdi ama 31 mayısta sabah 08:10 da bu savaşı kaybtti....
yalnız kalma ve meleğinin kardeşlerini hayal et....
sana hiçbirşey bu acıyı unutturamaz ama hafifletmene yardımcı olur...

ukomut bazen hamilelik gerçekleşiyor ama bebek tutunamadan adetinle birlikte düşüyor....
adetinde gecikmede varsa bir genetik uzmanına görün istersen..

nehirin annesi, canım bnm, nehir şu anda yeryüzüne gelmiş ve gelecek tümmm insanların olmak istediği yerde. Melek muamelesi görüyor, hem de tam bir melek, gerçek melek.

Ve üstüne üstlük sen de o meleğin annesisin:) Artık bir melek annesisin. Derdimiz büyük ama tesellisi , kazancı çok daha büyük.

Paylaşımlarımızı okumaya devam edersen daha da rahatlayacaksın eminim. Seni burası çok iyi anlayacak.

Yanındayız ve seni dinlemeye hazırız. Allah yardımcın olsun, yüzünü güldürsün inşallah.

nehirinannesi canım benim rabbim sabrını arttırsın.ilk başlar çok yakıcı oluyor insanın hiçbirşeyi gözü görmüyor.neden ben diye soruyorsun.isyan etme canım.iyi ki burası var yoksa ben belkide çok daha fazla zorlanırdım.lütfen isyan etme yeniyken farkedemyorsunda sonrasında söylediklerin ve düşündüklerin için pişmanlık duyuyorsun.canım benim ALLAH bizleri melek annesi olmakla şereflendirdi diye düşün belkide yavrularımız bize şefaat edip onlar sayesinde mahşerde gazaptan kurtulacağız.

bir arkadaşımız kaybının ağzından mektup yazmıştı.hesap günü benim işimi güçleştirmeyin de size sonsuza kadar kavuşabileyim yanıma alabileyim diye çok etkilenmiştim.yavrularımız bize emanet.rabbim vakti geldiğinde emanetini aldı.böyle düşün.sabrını arttırmaya çalış.bol bol dua et.istediğin zaman yaz.inan hepimiz acılıyız ve birbirimizi en iyi biz anlarız.ALLAH heepimizin yar ve yardımcısı olsun.

arkadaşlar facee deki gruba katılamk istiyorum ama katılamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.....

canım çok geçmiş olsun rabbim bol boll sabırlar versin inş...ne mutlu sana bebeğinin sesini duymuşsun, ona dokunmuş , hissetmiş, sütünü vermişsin...Rabbim isyan ettirmesin sabredenlerden eylesin inş...Hiç kolay değil...bende 6 bebek kaybettim ama en çok ikizlerime üzülürüm burnum sızlar :'( Çünkü diğerleri çok küçüktü...ikizlerim 26. hafta da doğdular rahimağzı yetmezliğinden oğlum 5 saat kızım 2 gün yaşadı...o kadar miniklerdi ki, oğlum 950 gr. 36cm, kızım 650 gr. 28 cm :'( Rabbim hiçbirimize bi daha yaşatmasın inş. en kısa zamanda onların kardeşlerini Rabbim bize yollasın ve kaybettiğimiz meleklerimizle öbür dünyada ayırmasın inş...

arkadaşlar facee deki gruba katılamk istiyorum ama katılamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.....

canım grup gizli bi grup o yüzden katılamıyosundur...ceyda_984 e msj atarsan sana yardımcı olur canım...

Bilmiyorum ki canım adetim de şaştı kanamamın uzun sürmesinden...10 gün çok ağrıdı ama 3-4 gündür azaldı...Bugünde belim,kasıklarım,bacaklarım ağrıyo...Gelecek herhalde ama zorlanıyo gibi...Bakalım biraz daha zaman geçsinde olmazsa giderim dr.a sağolasın canım...8 bebeğe 2 bebek kaldı benimde canım ama ben bi bebek daha kaybedersem iflah olmam gibi geliyo...Hayrlısı olsun güzelim ne diyim kader de vaarsa Rabbim verir olur inş. yoksa elden bişey gelmez...

canım benimde ayım günüm karıştı bakalım sonu hayır.inşallah sorun olmadan gelir.canım ben sana moral olsun diye yazmıştım üzülme lütfen.rabbim inşallah tez zamanda seninde kucağını doldursun.pozitif bakmaya çalış olur mu?bugün 54 farzı okudum.bir taneside ALLAH'tan ümit kesmemek.kendimden biraz utandım çünkü bazen bende ümidimi kaybediyorum.imtihanımız her kula nasip bir imtihan değil.hayırlısıyla isyan etmeden hepimiz verebiliriz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…