bebeğini kaybedenler 2011

Arkadaşlar selamlar ;
Uzun süre sonunda sizlere güzel bir haberim var 7 haftalık hamileyim.:)Dualarınıza çok ihtiyacım var.Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu.

tebrik ederim selinim89 Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder sağlıklı uzun ömürlü bebeğin olur inşallah bu acıları bir daha yaşamayız. bizler içinde dua edersen çok sevinirim. inşallah Allah en kısa zamanda bizlerede nasip eder gerçi benim biraz zor ama dualarını eksik etme bizler için.

basin sagolsun canim, hem de iki kere... Allah yardimcin olsun...hepimizin... Onlarin yanina da cesaretini toplayip git istersen, esini de yanina al... bu sana cok iyi gelecektir..
Anneannene Allah rahmet eylesin... mekani cennet olsun insallah...

sağol canım hepimizin başı sağolsun. Allah bu acıyı inşallah birdaha hiçkimseye yaşatmaz. ben ankarada oturuyorum bebeklerim ise eskişehirde bayramda nasip olursa gitmeyi çok istiyorum bilmiyorum bize iyimi gelir yoksa dahadamı üzüntüye kapılırız ama ne olursa olsun gitmeyi çok istiyorum. tekrar anne olabilirmiyim onuda hiç bilmiyorum ben tüp bebekle hamile kalmıştım keşke tedavisiz olsa ve hepimizin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü çocuklarımız olsa. Allah büyüktür hepimize sabır ve sağlık versin.

hulyamhh canım başın sağ olsun arkadaşım. umudunu kaybetme ben de tüp bebek denemiştim olmamıştı sonra kendiliğinden oldu gerçi bebeğimin kalbi 20. haftamda durdu ama bak olabiliyo umarım seni de güzel bi sürpriz bekliyordur ve bi dahakine ikimizde kucağımıza alır sağlıkla büyütürüz

bende 6. haftasında gelişmeyen bebeğimi 7. haftada düşürmek zorunda kaldım.Kese düşmemişti üstüne 5 gün sonrada kürtaj oldum bende kan pıhtılaşması testinde var gibi görünüyor dedi doktor yada test onun testimiydi bilmiyorum parmağıma iğne batırdılar süre falan tuttular senin testlerin nasıl yapıldı nasıl bir yol izliyorsun merak ettim cevabını bekliyorum

Esracım merak ettim tıp fakültesine gittin mi ? :18:

geçmiş olsun canım bende aynı şeyleri yaşadım. bana yapılan testte 3 tüp kan aldılar genetik araştırmalarına bakıyolar 15-20 günde çıkıyor sonuçlar canım.yani daha ayrıntılı araştırma yaptırkürtaj olduktan 38 gün sonra adet oldum adetten sonra hastanede testlerim yapıldı. mthfr heterozigot çıktı. coraspin başladım şu anda canım gebelikte de iğne dediler . genelde ilk düşüklerde bu testleri uygulamıyolar 2 veya fazlasını bekliyolar canım.ama ihmal etme derim. aspirinle folik asit de kullandırıyolar. aklıma gelenler şimdi bu başka bi sorun varsa seve seve cevaplarım.

Çok sağol canım benim sorduğun için :) Evet gittim sonuçlar 4 gün sonra belli olacak inşaallah, bakalım bişeylere bir ışık tutar umarım.Sen nasılsın gidebildinmi kuzucuğuna

merak ettim canım benim ne demek hadi hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah, kuzucuğuma gidemedim daha teyzesi hafta sonu gideceğim mutlaka ne olursa olsun

amin canım inşallah Allah izin verirse.
Dualarım önce olmayanlara sonra olupta kaybetme riski olanlara sonrada kendime zaten.Allahım isteyen herkese versin verdiklerini sağ salim dünyaya getirmek nasip etsin benimde bebişime sağlıklı sıhhatli kavuşmamı nasip etsin inşallah(amin)

AAAA çok güzel bir haber inşaallah Allah tamamına erdirir gerçekten çok sevindim.Dualarımız senin ve bebişinle

Çok teşekkür ederim Hepinizden Allah razı olsun iyi dilekleriniz ile inşallah dualarımızla Allah tamamına erdirir bu seferde yüzüm güler.
Allahım herkeisn yüzünü güldürsün inşallah aminn...

Nehirinannesi nerelerdesin meraktan öldüm yaw.......

Canım benim buralardayım nerde olabilirim ki başka gidecek yerim var tek huzur bulduğum yer buralar..deli gibi oldum sürekli konuları okuyorum başka bir şey görmüyor gözüm.preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler diye topik açtım orada yazışıp duruyorum kızlarla.bebişimin mezarına götürmedi babası hafta sonu taşları cumartesi günü yerleştireceklermiş onu bekliyormuşuz ne bileyim belki bugün iş çıkışı giderim kendim ama bulabilirmiyim ki bulsam da nasıl olurum dayanabilirmiyim ki bilmiyorum bilmiyorum bilmiyoruuuuuummmmmmm sadece ağlıyorum esracım sadece ağlıyorum sürekli hemde bugünlerde daha bir depreşti sanki, yaa insan bir saniye olsun aklından çıkarmazmı yok olmuyor gizli gizli ağlıyorum sürekli ne zaman geçecek bu hallerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…