Arkadaşlar selamlar ;
Uzun süre sonunda sizlere güzel bir haberim var 7 haftalık hamileyim.:)Dualarınıza çok ihtiyacım var.Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu.
basin sagolsun canim, hem de iki kere... Allah yardimcin olsun...hepimizin... Onlarin yanina da cesaretini toplayip git istersen, esini de yanina al... bu sana cok iyi gelecektir..
Anneannene Allah rahmet eylesin... mekani cennet olsun insallah...
sağol canım hepimizin başı sağolsun. Allah bu acıyı inşallah birdaha hiçkimseye yaşatmaz. ben ankarada oturuyorum bebeklerim ise eskişehirde bayramda nasip olursa gitmeyi çok istiyorum bilmiyorum bize iyimi gelir yoksa dahadamı üzüntüye kapılırız ama ne olursa olsun gitmeyi çok istiyorum. tekrar anne olabilirmiyim onuda hiç bilmiyorum ben tüp bebekle hamile kalmıştım keşke tedavisiz olsa ve hepimizin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü çocuklarımız olsa. Allah büyüktür hepimize sabır ve sağlık versin.
Çok tesadüf ,Yarın tıp fakültesine gidiyorum kendi doktorum son iki testin orda yapılabileceğini söyledi ondan sonra yolumuza bakarız dedi oraya gidince araştırabilirim bakalım burdada Turgay şener diye bi hoca var benim dr ona çok güveniyor 3 lü testten sonra beni ona göndermişti bişey gördüğü için değil tedbir olarak :) içimden bi ses bu testlerinde iyi çıkacağını söylüyor.Sonuçta herşey Allah 'ın yanında saklı ne desek ne yapsak boş...O ol der oda olur. İnşaallah bundan sonra bizim için en hayırlısı olur ve mutlu oluruz.Birlikte.Sevgilerimle...
bende 6. haftasında gelişmeyen bebeğimi 7. haftada düşürmek zorunda kaldım.Kese düşmemişti üstüne 5 gün sonrada kürtaj oldumbende kan pıhtılaşması testinde var gibi görünüyor dedi doktor yada test onun testimiydi bilmiyorum parmağıma iğne batırdılar süre falan tuttular senin testlerin nasıl yapıldı nasıl bir yol izliyorsun merak ettim cevabını bekliyorum
Esracım merak ettim tıp fakültesine gittin mi ? :18:
Çok sağol canım benim sorduğun için :) Evet gittim sonuçlar 4 gün sonra belli olacak inşaallah, bakalım bişeylere bir ışık tutar umarım.Sen nasılsın gidebildinmi kuzucuğuna
tebrik ederim selinim89 Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder sağlıklı uzun ömürlü bebeğin olur inşallah bu acıları bir daha yaşamayız. bizler içinde dua edersen çok sevinirim. inşallah Allah en kısa zamanda bizlerede nasip eder gerçi benim biraz zor ama dualarını eksik etme bizler için.
Ne mutlu sana canım benim.Allah tamamına erdirsin,sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nesip etsin , upuzuuunnn sağlıklı ömürleriniz olur ikinizinde innnnşallaaahhhh..
AAAA çok güzel bir haber inşaallah Allah tamamına erdirir gerçekten çok sevindim.Dualarımız senin ve bebişinle
selin 89 tebrikler Allah kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etesin
Çok teşekkür ederim Amin.
AllAH razı olsun hepinizden.
Nehirinannesi nerelerdesin meraktan öldüm yaw.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?