- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
başın sağolsun canm. neden kurtaramadılar?? 3 gün yaşamış. kan yutmuş olması neyine zarar wermişki? ölüm sebebi neymiş?
çok sağolasınhilmi ve fatma başın sağ olsun ALLAH ım dayanma in başına değişik zaman ve hamilelik haftasında talihsizlikler geldi yalnız değilsin ben de yüreği yananlardanım yüreğim yana dusun hayat devam ediyor burada bi çok arkadaş tekrar hamile kalmış onlara seviniyoruz bebeğini kucağına alan da çok inşallah biz de yeniden hamile kalıcaz ve bu sefer farklı olacak zor ama dayan canım
ayn gün mü bugün tam 3 ay oldu 3 ay nasıl geçti 3 ay oldu topraga vereli çok zorCanım arkadaşım başın sağolsun, kader arkadaşım aynı gün mü feryat ettik seninle aynı gün mü düştü içimize ateş .....bende 5 haziran da kaybettim bebeğimi 19 mayıs ta doğum yapmıştım 17 gün yaşayabildi minik kızım...Aynı gün ayrılmışız bebeklerimizden ,neler hissettiğini anlıyorum arkadaşım ,tarifi yok içimizdeki yangının,anlatmaya çalışsak ta lal oluyor dillerimiz , yaşadığın acıyı anlayabiliyorum diyebilen birini bulmak gerçekten zor , bu acıyı yaşayan bilir sadece...Başımız sağolsun hepimizin, ne geliyor elimizden ağlamaktan,dua etmekten başka...Rabbim ebedi hayatta kavuştursun meleklerimizle inşallah, Rabbim sabırlar versin hepimize....
amin cümlemize versin inş.Basn sagolsun canim bnde afyonluyum Allahim peygamber sabri versin hepimize insAllah evlatlarmizla terbiye
etmesin inSAllah
o gün bi mucize olur diye bende nasıl bekledim ..........merhaba, ben de bir melek annesiyim ve haziran annesi olacaktım, seni haziran anneleri topiğinden hatırlıyorum..oraya pek yazmasam da hep okuyordum..
ben de 28 nisanda 34 haftalıkken plasentanın erken ayrılması sonucu bebeğimi kaybettim..ben de aynı senin gibi bebeğin kalp atışları çok düşük olduğu için acil sezaryene alındım ve bebeğim 3 gün yaşadı..beynine oksijen gitmemiş. doktorlar oğlumla ilgili hiç ümit vermediler ama o 3 gün deliler gibi umut ettim..ama o melek oldu..seni çok iyi anlıyorum ve sonsuz sabırlar diliyorum..umarım yeniden hamile kalıp bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz
bend öyle düşünüyorum ve şu 6 ay bekleme süresini bekliyorum 2 ay kaldımerhaba kızlar...
bende 18 haftalıkken bebeğimim kaybettim. bu başlığı ilk defa bugün okudum hemen hemen herkesin yazdığı şeyleri okudum ve o günlere tekrar gittim. neden beninm başıma geldi diye çok sorguladım insanlar sanki size lanetli gibi bakıyor sanki siz geçmişte bir hata yaptınız ve onun bedelini ödüyorsunuz. normal doğum yaptım bir de bütün acıları yaşıyorsun ama bebeğin olmadan hastaneden çıkıyorsun ve seninle doğuranlar bebeklerini babalarına göstermek için hastabakıcıya veriyor sende otopsi için babasına gönderiyorsun. çok büyük bir boşluk çok kötü çok çok çok....aslında içimde onu ne kadar hissetiğimi onu kaybedince anladım o güne kadar her şey laylaylom geliyor bazen hamile olduğumu bile unuturdum doktorun sözlerini duyunca zaten hıçkıra hıçkıra ağlamya başladım ve bu ağlamalrım yaklaşık 2 ay sürdü...eşimden bile nefret etmeye başlamıştım ki çok iyi bir evliliğimiz vardı. piskolağa gidicektim ama onun da çözüm olmadığını bana ilaç verip uyutacağını biliyordum ben de allaha sığındım dua ettim hep ve sorgulamaktan vazgeçtim...hareketlerini yeni hissetmeye başlamıştım ve cinsiyetini de öğrenmiştik tam alışveriş yapmaya başlayacaktık iyi ki de bir şey almadım. çünkü bir arkadaşımın bana verdiği bebek yastığına sarılıp günlerce ağladım...NEYSE ÇOK UZATTIM BEN BU OLAYI ARALIKTA YAŞADIM VE ŞİMDİ 8 HAFTALIK HAMİLEYİM BU ACIYI ANCAK KUCAĞIMA BİR BEBEK ALINCA UNUTURUM DİYE DÜŞÜNÜYORUM...ALLAH SİZE DE NASİP ETSİN BANA DA DUA EDİN...şimdi tek duam şu ' ALLAHIM BEBEĞİMİ BÜTÜN HASTALIKLARDAN KORU VE BANA BAĞIŞLA'
merhaba kızlar...
bende 18 haftalıkken bebeğimim kaybettim. bu başlığı ilk defa bugün okudum hemen hemen herkesin yazdığı şeyleri okudum ve o günlere tekrar gittim. neden beninm başıma geldi diye çok sorguladım insanlar sanki size lanetli gibi bakıyor sanki siz geçmişte bir hata yaptınız ve onun bedelini ödüyorsunuz. normal doğum yaptım bir de bütün acıları yaşıyorsun ama bebeğin olmadan hastaneden çıkıyorsun ve seninle doğuranlar bebeklerini babalarına göstermek için hastabakıcıya veriyor sende otopsi için babasına gönderiyorsun. çok büyük bir boşluk çok kötü çok çok çok....aslında içimde onu ne kadar hissetiğimi onu kaybedince anladım o güne kadar her şey laylaylom geliyor bazen hamile olduğumu bile unuturdum doktorun sözlerini duyunca zaten hıçkıra hıçkıra ağlamya başladım ve bu ağlamalrım yaklaşık 2 ay sürdü...eşimden bile nefret etmeye başlamıştım ki çok iyi bir evliliğimiz vardı. piskolağa gidicektim ama onun da çözüm olmadığını bana ilaç verip uyutacağını biliyordum ben de allaha sığındım dua ettim hep ve sorgulamaktan vazgeçtim...hareketlerini yeni hissetmeye başlamıştım ve cinsiyetini de öğrenmiştik tam alışveriş yapmaya başlayacaktık iyi ki de bir şey almadım. çünkü bir arkadaşımın bana verdiği bebek yastığına sarılıp günlerce ağladım...NEYSE ÇOK UZATTIM BEN BU OLAYI ARALIKTA YAŞADIM VE ŞİMDİ 8 HAFTALIK HAMİLEYİM BU ACIYI ANCAK KUCAĞIMA BİR BEBEK ALINCA UNUTURUM DİYE DÜŞÜNÜYORUM...ALLAH SİZE DE NASİP ETSİN BANA DA DUA EDİN...şimdi tek duam şu ' ALLAHIM BEBEĞİMİ BÜTÜN HASTALIKLARDAN KORU VE BANA BAĞIŞLA'
merhaba kızlar...
merhaba kızlar...
canım bende 4 ay önce dogumum başlamışken kaybettim bebegimi oglumu seni çok iyi anlıyorum düşünüyorsun hep acaba neyi yanlış yaptım diye ama nasipte yoksa olmuyor .benim ilk bebegimdi cok zor günler bende bir an önce hamile kalmak istiyorum ama doktor 9 aydan önce olmaz dedi o günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Ah arkadaşım bende 33 haftalık kaybedenlerdenim çok zor günler geçiriyorum çok zor.Tekrar bebiş istiyorum yaşım geçiyor diye.Bebek istemiyorum içimde zevk kalmadı.Evlat sevgisi kalmadı içimde bebişimi istiyorum sanki.Kardeşleride gelse beni teselli edemiycekmiş gibi geliyor.O başkaydı diyorum .Başkaydı işte.Evet herkes bana lanetli gibi bakıyor farkındayım acıyarak bakıyorlar.Okulda ruh gibiyim o konudan o konuya atlıyorum.kendimi avutmaya çalışıyorum.Kendimi vebalı gibi hissediyorum.,ç,mde hiç geçmeyecek bir yara var.hiç geçmiyor hiç.ömrüm boyuncada geçmeyecek biliyorum.Okuldan karnım burnumda ayrıldım.eliboş tekrar okula döndüm.7,5 ay taşıdım içimde.nerede hata yaptım nerede?
Ben de daha 4 gün önce 20 haftalıkken kaybettim bebeğimi..Hala kendime gelemedim..Çok acı..
Ben de daha 4 gün önce 20 haftalıkken kaybettim bebeğimi..Hala kendime gelemedim..Çok acı..
Kolaymı canım benim, kolaymı,Başın sağolsun şefaatçin olur inşallah bebeğin, ne söylense geçmeyecek acın ,zaman canım sadece bize lazım olan zaman , zamanla acın yine geçmiyor ama taşımayı öğreniyorsun , kabul edebiliyorsun yokluğunu sana tek söyleyebileceğim bu .bende 30.hafta da doğum yaptım 17 gün sonra kaybettim güzel kızımı ..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ....
cnm sn adına çok sevindim rabbim bi daha yaşatmasın bende mayısın 13de yaşadım bu ay korunmayı bıraktık 4 ay yeter die düşünüyorum 4_5 ay demişti dr da hakkımızda hayrlısı olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?