bebeğini kaybedenler 2011

merhaba kızlar...
bende 18 haftalıkken bebeğimim kaybettim. bu başlığı ilk defa bugün okudum hemen hemen herkesin yazdığı şeyleri okudum ve o günlere tekrar gittim. neden beninm başıma geldi diye çok sorguladım insanlar sanki size lanetli gibi bakıyor sanki siz geçmişte bir hata yaptınız ve onun bedelini ödüyorsunuz. normal doğum yaptım bir de bütün acıları yaşıyorsun ama bebeğin olmadan hastaneden çıkıyorsun ve seninle doğuranlar bebeklerini babalarına göstermek için hastabakıcıya veriyor sende otopsi için babasına gönderiyorsun. çok büyük bir boşluk çok kötü çok çok çok....aslında içimde onu ne kadar hissetiğimi onu kaybedince anladım o güne kadar her şey laylaylom geliyor bazen hamile olduğumu bile unuturdum doktorun sözlerini duyunca zaten hıçkıra hıçkıra ağlamya başladım ve bu ağlamalrım yaklaşık 2 ay sürdü...eşimden bile nefret etmeye başlamıştım ki çok iyi bir evliliğimiz vardı. piskolağa gidicektim ama onun da çözüm olmadığını bana ilaç verip uyutacağını biliyordum ben de allaha sığındım dua ettim hep ve sorgulamaktan vazgeçtim...hareketlerini yeni hissetmeye başlamıştım ve cinsiyetini de öğrenmiştik tam alışveriş yapmaya başlayacaktık iyi ki de bir şey almadım. çünkü bir arkadaşımın bana verdiği bebek yastığına sarılıp günlerce ağladım...NEYSE ÇOK UZATTIM BEN BU OLAYI ARALIKTA YAŞADIM VE ŞİMDİ 8 HAFTALIK HAMİLEYİM BU ACIYI ANCAK KUCAĞIMA BİR BEBEK ALINCA UNUTURUM DİYE DÜŞÜNÜYORUM...ALLAH SİZE DE NASİP ETSİN BANA DA DUA EDİN...şimdi tek duam şu ' ALLAHIM BEBEĞİMİ BÜTÜN HASTALIKLARDAN KORU VE BANA BAĞIŞLA'

başın sağolsun canm. neden kurtaramadılar?? 3 gün yaşamış. kan yutmuş olması neyine zarar wermişki? ölüm sebebi neymiş?

fazla oksijensiz kalmasından ve kan yutmasından dolayı kalbi çok iyi çlışamadı 20nin üzerind ekalbi durdu sağlıklı nefes alamıyordu oksijensiz kalmasından solunum cihazına baglıydı böbrekleri gförevini yerine getiremedi diyaliz cihazınada baglıydı ve oksijensiz kalmasından iç organlarıda yavaş yavaş iflas etmeye başladı her tarafı kanıyuordu beyni, kulagı hertarafında kanamalar başlamıştı. en son gördüğümde bile agzından burnunda kan gekdi dayanamadım böle işde((((((((((((
çok sağolasın
ayn gün mü bugün tam 3 ay oldu 3 ay nasıl geçti 3 ay oldu topraga vereli çok zor
Basn sagolsun canim bnde afyonluyum Allahim peygamber sabri versin hepimize insAllah evlatlarmizla terbiye
etmesin inSAllah
amin cümlemize versin inş.
o gün bi mucize olur diye bende nasıl bekledim ..........
bend öyle düşünüyorum ve şu 6 ay bekleme süresini bekliyorum 2 ay kaldı

cnm sn adına çok sevindim rabbim bi daha yaşatmasın bende mayısın 13de yaşadım bu ay korunmayı bıraktık 4 ay yeter die düşünüyorum 4_5 ay demişti dr da hakkımızda hayrlısı olur inş

Gerçekten çok güzel ifade etmişsin yaşananları gerçekten çok zor...Allah inşaallah bebeğini sağsalim kucağına almayı sana nasip eder.

Ah arkadaşım bende 33 haftalık kaybedenlerdenim çok zor günler geçiriyorum çok zor.Tekrar bebiş istiyorum yaşım geçiyor diye.Bebek istemiyorum içimde zevk kalmadı.Evlat sevgisi kalmadı içimde bebişimi istiyorum sanki.Kardeşleride gelse beni teselli edemiycekmiş gibi geliyor.O başkaydı diyorum .Başkaydı işte.Evet herkes bana lanetli gibi bakıyor farkındayım acıyarak bakıyorlar.Okulda ruh gibiyim o konudan o konuya atlıyorum.kendimi avutmaya çalışıyorum.Kendimi vebalı gibi hissediyorum.,ç,mde hiç geçmeyecek bir yara var.hiç geçmiyor hiç.ömrüm boyuncada geçmeyecek biliyorum.Okuldan karnım burnumda ayrıldım.eliboş tekrar okula döndüm.7,5 ay taşıdım içimde.nerede hata yaptım nerede?

canım bende 4 ay önce dogumum başlamışken kaybettim bebegimi oglumu seni çok iyi anlıyorum düşünüyorsun hep acaba neyi yanlış yaptım diye ama nasipte yoksa olmuyor .benim ilk bebegimdi cok zor günler bende bir an önce hamile kalmak istiyorum ama doktor 9 aydan önce olmaz dedi o günü sabırsızlıkla bekliyorum.

canım başın sağolsun.ALLAH sabrını arttırsın.senin neden kaybettiğin belli mi?doğum haftası dahada zor geliyor.herşeyini hazırlamışken kaybetmek çok zor.eve kucağın ve karnın bomboş gelmek gelene gidene laf anlatmak,gerçekten çok zor günler.yıkılan hayaller,ümitler.bende 6 ay önce 38 hafta 5 günlük kızımı kaybettim.acısı hala taptaze duruyor.ama elimizden birşey gelmiyor.bize düşen sabretmek ve ümit etmek.ALLAH'a sığınmak.

okumuşsundur mutlaka.burada kaybetme haftalarımız,yaşadıklarımız,nedenlerimiz farklı olsada acımız ortak.fırsat buldukça birbirimize içimizi döküyor,kimseyle paylaşamadıklarımızı paylaşıyoruz.

Başın sağolsun arkadaşım,hislerimi neler düşündüğümü birebir yazmışmış evet bizler artık böyleyiz malesef ,yeni bir bebek istiyorum bende evet ama ne bileyim sanki kızıma haksızlık edecekmişim gibi geliyor , dün süt sağdığım biberonlarını buldum onu bile saklamayı becerememişler , 3 ay oldu kızımı kaybedeli tam 7 ay taşıdım bende ,17 gün küvezde kaldı hergün yüzünü sevdim,ellerini sevdim gülümserdi hep tatlı kızım benim , çok acı çok dayanamıyorum artık.......

Ben de daha 4 gün önce 20 haftalıkken kaybettim bebeğimi..Hala kendime gelemedim..Çok acı..

Kolaymı canım benim, kolaymı,Başın sağolsun şefaatçin olur inşallah bebeğin, ne söylense geçmeyecek acın ,zaman canım sadece bize lazım olan zaman , zamanla acın yine geçmiyor ama taşımayı öğreniyorsun , kabul edebiliyorsun yokluğunu sana tek söyleyebileceğim bu .bende 30.hafta da doğum yaptım 17 gün sonra kaybettim güzel kızımı .. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ....

merhaba nehirinannesi.haklısın zaman acımızı geçirmesede acıyla yaşamayı birazcık olsun öğrenebiliyorsun.seninde bir kızın vardı değil mi?yaşadıklamımıza inanabilmek bana ilk başlarda çok zor geliyordu.çevrede de böyle doğuma yakın veya sonrasında kayıplar olmmayınca kenimi hepten cezalandırılmış gibi hisseddiyordum.sonra burayı keşfedince okudukça yanlız değilim,başkalarınında benim gibi düşündüğünü görmek bana çok iyi geldi.

inşallah testlerinde önemli birşey çıkmaz.en kısa zamanda tekrar bebeğin göbeğine konar ve sağlıkla kucağına alırsın.

cnm sn adına çok sevindim rabbim bi daha yaşatmasın bende mayısın 13de yaşadım bu ay korunmayı bıraktık 4 ay yeter die düşünüyorum 4_5 ay demişti dr da hakkımızda hayrlısı olur inş

bende 6 ay korundum sonra korunmadığımız 2. ayda hamile kaldım...bu arad akızlar benim diğer hamileliğimde aklıma hep kötü şeyler gelirdi ya özürlü olursa ya birşey olursa. hissediyor muyuz yoksa başımıza gelecekleri biz mi çağırıyoruz bilmiyorum. şimdi aklıma hiç kötü şeyler getirmiyorum ve herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum...kızlar allah hepimize sağlıklı bebekler versin onların öpmeyi koklamyı nasip etsin ve bizi çocuğumuzla imtihan etmesin gerçekten çok zor...............

Aynen benim duygularımı yazmışsın.Benimde 7 ay boyunca sürekli aklıma kötü şeyler gelirdi.üçlü test kötü çıkınca herşey dahada çorba oldu.Hep kötü senaryolar hep kötü.İçimi ferah tutmak istesemde olmuyordu.Bilmiyorum ya.Ama bundan sonra ne yaparım bilmiyorum.

bebeğini kaybedenler 2011 başlıklı yazını okuyunca kendimi gördüm resmen
öncelikle başın sağolsun belki de yeniden hamilesindir
benimde bir oğlum var ve o da senin oğlun gibi 4 yaşında kardeş acısı tattı...ikinci oğluma hamileydim 21+2 haftalıkken kaybettim tam 19 gün önce ...kanama ile gittim hastaneye gece gece plasenta ayrılmış 2.5 cm açık olmuş artı birde enfeksiyon olmuş ve enfeksiyonu tedavi etmeye çalışırlarken 4.5 cm oldu açık ve aldılar oğlumu benden normal doğumla...doktor 3 ay sonra tekrar gebe kalabilirsin dedi ama ocağı bekliyorum ocakta tekrar başlayacam çalışmalara

allah sabır versin tekrardan, acını tazelediysem hakkını helal et
birde hamile kaldıysan ne kadar aradan sonra tekrar hamile kaldın

bu yazıları okuyunca gerçekten çok üzüldüm ben bebeğimi14+5 te kaybettim herşey yolunda giderken su çiçeği oldum ve sonlandırmak zorunda kaldılar aradan 9 ay geçti ve ben şuan 5+5 haftalık hamileyim umarım aynı acıyı tekrar yaşamam

bu yazıları okuyunca gerçekten çok üzüldüm ben bebeğimi14+5 te kaybettim herşey yolunda giderken su çiçeği oldum ve sonlandırmak zorunda kaldılar aradan 9 ay geçti ve ben şuan 5+5 haftalık hamileyim umarım aynı acıyı tekrar yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…