Bebeğini kaybedenler......

canım arkadaslarım dun gıremedım nete....hem kadınlar gununuzu hemde kandılınızı kutlarım...tum dualarımız kabul olsun hepımız bebıslerımıze sag saglım kavusalım ınsallahhhhhhhhhhhhh

merhaba kızlar nerelerdesınız
ben bıraz uzgunum adetıme 4 gun var dun test yaptım
kocaman bır tek cızgı artık hayırlısı
ama daha hasta olmadım
allah hayırlısını versın ıns

ama daha hasta olmadım

arkadasım adet gununden once test yapma psıkolojını bozma bıraz akışına bırak stres yapma bıyerlerde beklıo bızı meleklerımız elbet bırgun gelceklerkaydirigubbakcemile3

ama daha hasta olmadım

Canım benim bende seni merak ediyordum.
Allah hayırlısını göstersin sakın kendini üzme testi erken yapmışsın bellimi olur.. :CüvCüv:
Üzülmeyeceğiz demiştik. Olmazsa da sakın üzme kendini.:teselli:
Ben inanıyorum çok yakın zamanda bizde müjde vereceğiz inşallah..
Benimde bu akşam doktor kontrolüm var. Bakalım neler diyecek..

merhaba kızlar hamileyim.inşallah ALLAH bu sefer tamamına erdirir.İsteyen herkese anne olmayı nasip etsin yüce RABBİM....

hadi canım inşallah senin arkandanda müjdeli haberi inşallah bizde veririz. nasıl anladın gününmü geçti testmi yaptın.:sm_cool:

canlarım iki gündür kasıklarım çok ağrıyor nedenini bilen varmı? adet sancısı gibi oysa daha 5 gün önce bitti.

arkadasım adet gununden once test yapma psıkolojını bozma bıraz akışına bırak stres yapma bıyerlerde beklıo bızı meleklerımız elbet bırgun gelceklerkaydirigubbakcemile3

saol canım ıyı dıleklerın ıcın
ay ne bıleyım paronoyak oldum galıba
herseyın hayırlısıgamyoncuiremsu

arkadasım benım saol benı dusundugun ıcınkaydirigubbakcemile5
evet erken yaptım arkadasımda ılk bebısımde 6 gun onceden cıkmısdıda
üzülmeyecegız dıyoruz ama ben uzuluyorum:1no2:
bılıyorum bız :CüvCüv:boyle olcaz ama stres yaratıyor ıste
doktordan cıkınca yaz olurmu hayırlı sonuclarla gel ıns:teselli:

merhaba kızlar hamileyim.inşallah ALLAH bu sefer tamamına erdirir.İsteyen herkese anne olmayı nasip etsin yüce RABBİM....

ayy cok sevındım valla kendım hamıleymısım gıbı
bır acılı anne daha acılarını unutuyor dıye
tebrık ederım allah kucagına almayı nasıp etsın saglıklı sıhhatlıkaydirigubbakcemile5

Üzülme canım benim ya. Kıyamam sana olacak inşallah..:teselli:
Bende üzülmüştüm ama en azından senin adetlerin düzenli arkadaşım bak ben doktor kontrolü ve ilaç takviyesiyle yumurtluyorum
Doktor yeniden klomene başlıcaz dedi yarın sabahta kan testi yapılacak akşama tekrar gideceğim. Haber veririm.. a.s.

Canım gözün aydın çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah.. Nazar değmesin
Darısı da başımıza olsun..:ecrin_bebek:

arkadaşım sendedemi adet düzensizliği var hormon tahlili yaptırdınmı sonuçların nasıldı?

Canım ben doğum günümde denedim ve o bana doğum günü hediyem olarak geldi.günüm geçti ama biz daha ilk günden biliyorduk çünkü diğer bebeğimize de ilk denemede hamile kalmıştım.o dünyaya gelemedi ama bu allahın izniyle inşallah gelecek.inşallah sizinde en kısa zamanda dilekleriniz gerçekleşir.allah tüm anne adaylarının bebeklerini sağlıkla ellerine almayı nasip etsin inşallah.

AMİN CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.BU SİTE AİLE GİBİ ÜZÜNTÜLERİMİZİ SEVİNÇLERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ.ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANLARIM.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH HEPİMİZİNKİLERİ.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…