- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.361
Canım benim çok seviyorum seni.. :1hug:
İnşallah senin bebeğin gelmiştir bu ay. İnan kendim kadar çok istiyorum bunu..:CüvCüv:
Benim bu 13 aylık sürenin en az 10 ayı doktorlarda geçti. Tabiki deneyeceğim ama kafamı takmıcam gün takibi yapmıcam biraz spor yapıp hafiflemeye çalışacağım hihoyyyt
Dediğin gibi en azından sağlığım düzeldi inşallah böylede gider.
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
Hayırlısıyla olur İnŞ
dua edelım
esracım tatlım tekrar tebrik ediyorum seni burdanda canım sağ sağlim kucağına alırsın inşallah bebeğini..
nasılsınız arkadaşlar?? en kısa zamanda hepiniz hamiş kalın diye dua ediyorum dikkat edin kendinize öpüyorum canlarım:))
herkese merhaba,
yeni gelen arkadaşlar,geçmiş olsun.en kısa zamanda acınızı dindirecek meleklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
esra,tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.
beklemede olan tüm arkadaşlar,en doğru zamanda müjdenizi alırız inşallah.
ben 2 haftadır yoktum,internette sorun vardı.nihayet aranızdayım,görüşmek üzere.sevgiler...
canım hosgeldın
bızde ıyıyız ıste esra harıcınde hamılemız yok henuz
asıl sız nasılsınız umarım hersey yolundadır
kendınıze ıyı bakınnna.s.
ıyıyız canım sen nasılsın bebısın nasılkaydirigubbakcemile2
ben kendı adıma konusayım hala beklemedeyım:Saruboceq:
daha senın bebegıne bır arkadas yapamadık canım yerimseniben
bende senı optum allaha emanet olun
canım arkadasım bende senı cok sevıyorummm:içelim:
valla ne yalan soylıyım bende bu ayda yok sanırımfisfisfis
cunku ılk bebısımde 10 gun kala anlamıstım sımdı hıc belırtı yokkmirmirmirmir
ve acaıp sınırlıyım gergınım adet olcam sanırım
sende yap sporunu felan arkadasım hem bak saglıgıındada sıkıntı yok cok sukur
ayyy ne dıycem gecen arkadasım dogurduya 17 gun oldu
aman yazık ne gece uykusu var ne rahat bosver kız rahatca otur dıye bana takılıyor-tatlicadiarzu-
rahat rahat gezelım kocalarımızla bızde napalım:lepi:
ne zaman gelceklerse bebısler bız burdayız artık kendılerı bılır:1rolleyes:
iyiyiz canım,sağol.yolun yarısını geçtik,yavrumun kıpırtılarını hissetmeye başladım.bu,müthiş bir duygu.Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.lütfen hiç sıkılmayın,dert etmeyin.ben kaybettiğim bebeğime 24. ayda kavuşmuştum.önemli olan sağlıklı olması,geç olsun güç olmasın... a.s.
esracım tatlım tekrar tebrik ediyorum seni burdanda canım sağ sağlim kucağına alırsın inşallah bebeğini..
nasılsınız arkadaşlar?? en kısa zamanda hepiniz hamiş kalın diye dua ediyorum dikkat edin kendinize öpüyorum canlarım:))
Hiç belli olmaz canım vardır inşallah. Tabi her duruma hazırlıklı olmamız en iyisi. Ama sen yinede dikkat et kendine yerimseniben
Bende geçen gün eşime aynı şeyi söyledim yaramazlar gelmezse bizde gezeriz rahat rahat dedim kaydirigubbakcemile3
Sporuma da başladım gezmelere de sefam olsun hihoyyyt hihoyyytİnşallah en kısa sürede güzel haberler veririz..
iyiyiz canım,sağol.yolun yarısını geçtik,yavrumun kıpırtılarını hissetmeye başladım.bu,müthiş bir duygu.Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.lütfen hiç sıkılmayın,dert etmeyin.ben kaybettiğim bebeğime 24. ayda kavuşmuştum.önemli olan sağlıklı olması,geç olsun güç olmasın... a.s.
çok iyiyiz tatlım..
inşallah güzel haberi en yakın zamanda vereceksin canım dikkat et kendine..:1hug:
İyiyiz canım sen nasılsın? Bebeğin nasıl Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.. :Saruboceq:
Duaların için sağol arkadaşım hamilelerin duası kabul olurmuş derler. Bu arada çok güzel bir isim seçmişsin oğluna benim eşimin adı Yiğit efe'yi hep düşünmüşümdür tabi o günleri görebilirsek. Anladığım kadarıyla herkes çok seviyo bu adı. kaydirigubbakcemile3
Adıyla yaşasın adı gibi efe olsun yiğenimiz inşallah..
ohh arkadasım benım cok sevındım vallahihoyyyt
sporlar gezmeler ne guzel
mutlu oldugunu hıssettım yazılarındankaydirigubbakcemile3
bız ne yapsakda kaderımızde olanı yasayacagız
en azından anımızı zehır etmeyelım demı ama:lepi:
optum senı
bitanem çok saol iyiyiz Allahıma şükür,zaman geçsin bir an önce diye bekliyoruz..
benim eşimde evlenmeden önce hep oğlumuz olursa adı efe olsun derdi kısmetmiş tatlım..
darısı başına inşallah isteyen bütün arkadaşlarımın ve senin..dualarım hep sizlerle..
öpüyor teyzesi oğluşum seni:)))a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?