Bebeğini kaybedenler......

canım arkadasım bende senı cok sevıyorummm:içelim:
valla ne yalan soylıyım bende bu ayda yok sanırımfisfisfis
cunku ılk bebısımde 10 gun kala anlamıstım sımdı hıc belırtı yokkmirmirmirmir
ve acaıp sınırlıyım gergınım adet olcam sanırım
sende yap sporunu felan arkadasım hem bak saglıgıındada sıkıntı yok cok sukur
ayyy ne dıycem gecen arkadasım dogurduya 17 gun oldu
aman yazık ne gece uykusu var ne rahat bosver kız rahatca otur dıye bana takılıyor-tatlicadiarzu-
rahat rahat gezelım kocalarımızla bızde napalım:lepi:
ne zaman gelceklerse bebısler bız burdayız artık kendılerı bılır:1rolleyes:

esracım tatlım tekrar tebrik ediyorum seni burdanda canım sağ sağlim kucağına alırsın inşallah bebeğini..
nasılsınız arkadaşlar?? en kısa zamanda hepiniz hamiş kalın diye dua ediyorum dikkat edin kendinize öpüyorum canlarım:))

herkese merhaba,
yeni gelen arkadaşlar,geçmiş olsun.en kısa zamanda acınızı dindirecek meleklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
esra,tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.
beklemede olan tüm arkadaşlar,en doğru zamanda müjdenizi alırız inşallah.
ben 2 haftadır yoktum,internette sorun vardı.nihayet aranızdayım,görüşmek üzere.sevgiler...

ıyıyız canım sen nasılsın bebısın nasılkaydirigubbakcemile2
ben kendı adıma konusayım hala beklemedeyım:Saruboceq:
daha senın bebegıne bır arkadas yapamadık canım yerimseniben
bende senı optum allaha emanet olun

canım hosgeldın
bızde ıyıyız ıste esra harıcınde hamılemız yok henuz
asıl sız nasılsınız umarım hersey yolundadır
kendınıze ıyı bakınnna.s.

canım hosgeldın
bızde ıyıyız ıste esra harıcınde hamılemız yok henuz
asıl sız nasılsınız umarım hersey yolundadır
kendınıze ıyı bakınnna.s.

iyiyiz canım,sağol.yolun yarısını geçtik,yavrumun kıpırtılarını hissetmeye başladım.bu,müthiş bir duygu.Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.lütfen hiç sıkılmayın,dert etmeyin.ben kaybettiğim bebeğime 24. ayda kavuşmuştum.önemli olan sağlıklı olması,geç olsun güç olmasın... a.s.

çok iyiyiz tatlım..
inşallah güzel haberi en yakın zamanda vereceksin canım dikkat et kendine..:1hug:

Hiç belli olmaz canım vardır inşallah. Tabi her duruma hazırlıklı olmamız en iyisi. Ama sen yinede dikkat et kendine yerimseniben
Bende geçen gün eşime aynı şeyi söyledim yaramazlar gelmezse bizde gezeriz rahat rahat dedim kaydirigubbakcemile3
Sporuma da başladım gezmelere de sefam olsun hihoyyyt hihoyyytİnşallah en kısa sürede güzel haberler veririz..

Hoşgeldin canım. Maşallah yolu yarılamışsınız Allah tamamına erdirsin arkadaşım. Hissetmeye de başlamışsın maşallah Bende beklemedeyim hala haklısın geç olsun güç olmasın sağlıklı olsunda. Zaten ben düşünmemeye karar verdim ilgilenmezsem gelir belki yerimseniben

İyiyiz canım sen nasılsın? Bebeğin nasıl Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.. :Saruboceq:
Duaların için sağol arkadaşım hamilelerin duası kabul olurmuş derler. Bu arada çok güzel bir isim seçmişsin oğluna benim eşimin adı Yiğit efe'yi hep düşünmüşümdür tabi o günleri görebilirsek. Anladığım kadarıyla herkes çok seviyo bu adı. kaydirigubbakcemile3
Adıyla yaşasın adı gibi efe olsun yiğenimiz inşallah..

ohh arkadasım benım cok sevındım vallahihoyyyt
sporlar gezmeler ne guzel
mutlu oldugunu hıssettım yazılarındankaydirigubbakcemile3
bız ne yapsakda kaderımızde olanı yasayacagız
en azından anımızı zehır etmeyelım demı ama:lepi:
optum senı

ay yerım ben onu demek basladı tekmeler oh ohhh:CüvCüv:
emınım guzel bır duygudurkaydirigubbakcemile2
artık karar aldım zaten canım napalım takmamaya gayret edıcem:uhm:
dedıgın gıbı gec olsunda saglıklı sıhhatlı gelsın:Saruboceq:
kendınıze ıyı bakın optum sızı

çok iyiyiz tatlım..
inşallah güzel haberi en yakın zamanda vereceksin canım dikkat et kendine..:1hug:

ıyı olmanıza cok sevındım canımkaydirigubbakcemile3
zaten ben pek dua edıyorum allahım bu yolda kımseyı bırakma dıye:Saruboceq:
ıns allahın ıznıyle olcak bır gun bende sabırla bekleyecegım
ama gelsın benım yaramaz poposuna poposuna vurcam bızı cok beklettı dıyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
optum ıkınızıdeee:1hug:

bitanem çok saol iyiyiz Allahıma şükür,zaman geçsin bir an önce diye bekliyoruz..
benim eşimde evlenmeden önce hep oğlumuz olursa adı efe olsun derdi kısmetmiş tatlım..
darısı başına inşallah isteyen bütün arkadaşlarımın ve senin..dualarım hep sizlerle..
öpüyor teyzesi oğluşum seni:)))a.s.

canım çok sağol. bende seni öpüyorum tatlım

Haklısın canım anın tadını çıkarmak varken zehir etmeyelim.. Bende seni öptüm a.s.

İyi olmanıza çok sevindim canım. Sabırsızlanıyorsundur tabi. İnşallah zaman su gibi akar gider oğluşunu kucağına alırsın annesi. :CüvCüv:
Duaların için çok teşekkür ederim canım amin :Saruboceq:
Bende oğluşunu öpüyorum canım benim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…