Bebeğini kaybedenler......

selam arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum umarım herşey yolundadır. ben iyiyim kıxımls büyüyüyoruz çok şükür yarında şeker yüklemesi yaptırıcam hayırlısı artık.

rapunzelcıgım eger dr soyledıgı ıcıne sınmedıyse baska bı dr goster kan pıhtılasmasına bebe aspırını ıyı gelıyo ama yınede bı dr sor

Pretty canım varmı bi gelişme? Adet gününe az kaldı sanırım.
Allah hayırlısını göstersin inşallah Bilgilendir bizi arkadaşım..a.s.

canım haberin yokmu prettybayb test yaptı ve ikinci çizgi silik çıktı şimdilik ailesine söylemeyecek beklemede. yani canım hamiş

CANIM arkadasım 2 gun once yaptım testı silik ıkıncı cızgıyı gorduk ama:Saruboceq:
korkuyorum adet gunum 13 nısan beklıyorum tekrar yapıcam
ama tum arkadaslarım saolsun hamılesın kesın dıyolar
ıns oyleyımdır ve bır sonrakı ayda senı ve melegını beklıycem arkamdan
allahım hayırlısını versın ıns

pretty çok sevindim canım hadi işallah hayırlısıysa olur pszaetesi beta hcg baktır belli olur dularımız seninle.

Canım çoook sevindim hihoyyyt :sm_cool: Benim niye haberim yok yaaaaa...
inşallah hcg değerlerinde iyi çıkar ve kesin hamilesindiir. :Saruboceq:
Sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah. Bende peşinden gelirim umarım:1hug: Öpyorum seni canım..

arkadasım benım sana haber vermezmıyım hıc ama daha tam emın olamadım da ondan
yoksa yazarım hemen hamıleyım dıye:CüvCüv:
cunku adetıme 5 gun kala test yaptım dayanamadım
esım gıttı bakdı yok dedı ben gıttım baktım
yavas yavas golge gıbı gelıyo ıkıncı cızgı:smiley-cool:
2 saat ıcınde ancak belllı oldu
bende sımdı yarını beklıyorum adet gunumu yanı
olmazsam hastaneye gıtcem
ama herkes hamılesındır dıyo:Saruboceq:
durum bundan ıbaret arkadasım:1shok:
ve dualarım senınle arkamdan gel bak döverim yoksakaydirigubbakcemile

senağlamaMeraba arkadaşlar bende aranıza katıldım bebeğimi kaybettim.bugün 13 haftalık olacaktık ama cuma günü kontrole gidince bebğimin kalbi 9 haftada durmuştu.Cumartesi kürtajla aldılar.Bu şekilde bebeğini kaybedenler tekrar ne zaman hamile kalabildiniz.Rabbim kimseye evlat acısı ve hasreti çektirmesin ..senağlamasenağlama

canim bende 31 martta kurtaj oldum 9 hatfalıktı bebegim ve kalbi atmıyordu
13 gun oldu reglimi bekliyorum sonra korunmayı dusunmuyorum

Canım arkadaşım bakma sen bana çok sevindim gerçekten.:teytey: Güzel haberlerini bekliyorum test yaptın mı bugün?

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kısa zamanda iyileşir ve tekrar hamile kalırsın. Ben ekim ayında 9 hafta 5 günlükken kaybetmiştim bebeğimi doktor 3 ay yasak vermişti o süre bitti şimdi tekrar istiyoruz ama henüz nasip olmadı. Burada arkadaşlarımızdan 3 ay sonra bile tekrar hamile kalanlar var.. Amin canım Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın..

canim bende 31 martta kurtaj oldum 9 hatfalıktı bebegim ve kalbi atmıyordu
13 gun oldu reglimi bekliyorum sonra korunmayı dusunmuyorum

canım bence korun derim en az 2ay rahmin eski haline gelsin toparlansın ozaman daha sağlıklı gebelik olur diye sölüyor doktorlar.benimde 8 haftalık bebeğimin kalp atışı yok diye alındı

canim peki sen korunmayi biraktiktan sonra tekrar hamile kalamadin mi?
doktorlar ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…