Bebeğini kaybedenler......

gecmıs olsun arkadasım Allah bı daha gostermesın,konyada nerdeın bende konyadayım

slm arkadaşlar bende az önce dr dan geldim 8+4 günlük gebeydim ama bebişim kalbi atmıyormuş çok kötüyüm bunu nasıl atlatacağım bilmiyorum 1 hafta sonra kürtaj olacağım allah tüm annelere sağlıklı bebişler nasip etsin kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın inş bizlerinde sağlıklı melekleri olur

:teyteyretty çok sevindim canım...:teytey:
allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.....

:CüvCüv:tsk ederım arkaadasım:CüvCüv:
ama ben sana kırgınım nerelerdesın artık hıc yazmıyosun
bızı unuttun sen:sm_confused:
saka bır tarafa umarım ıyısındır ve hersey yolundadır
optum kocamana.s.

canım kıyamam senı cok ıyı anlıyorum:teselli:
ama elbet gecıyor ınan
bıraz zor ama
cunku benımde 12.haftasında bebegımın kalbı durmustu
cok cok zor oldu:a015:
ama su an 5 haftalık tekrar hamıleyım:CüvCüv:
umarım bunu allahım bana bagıslar:Saruboceq:
allahım sanada tekrar saglıklı bır bebek versın ıns:1hug::1hug:

ah arkadasım benım allahım bır daha boyle acı gostermesın ıns:Saruboceq:
ama bunun tek ılacı ınan zaman
yasadıgın an bu acı canını cok yakıyor
ama zamanla ınsan acısına alısıyor:teselli:
aılem ,esım ve arkadaslarım benı hıc yalnız bırakmadı o donemde
doktorum korunma suremın bıtımınde tekrar bebek yapmamı soyledı
ve suan 5 haftalık tekrar hamıleyım :CüvCüv:allahıma cok sukur
meleklerımızı hıc unutmayacagız ama...
malesef hayat devam edıyora.s.

canim bende ayni sebeple 17 gun once kurtaj oldum, hic kolay degil, umutlari hayalleri yikiliyor insanin
ama ne yapalim hersey Allahtan, ona dua etmekten baska caremiz yok.
ama guzel olan hamile kalabiliyorun ya , insallah bir sonraki hamileliklerimiz saglikli gelisir.

kızlar bende 17 gün önce kürtaj oldum kürtaj olduğumda kanama doktorun söylediği gibi oldu ve bitti bugün tekrar kan geldi anlamdım normalmi bu kızlar yardım edin lütfen.....

Kürtajdan sonraki kanama da 7-8 gün lekelenme tarzında sürmüştü . Kürtajdan sonra 37 gün sonunda nihayet ilk adetimi gördüm cnm.

anlamadım valla kızlar ya kürtaj olduğumda 1 hafta az az bir kanama geldi bitti sabah kaltım yine kan geldi aklım ermedi karıştım valla ne yapcam bilemiyorum....

kızlar çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı

anlamadım valla kızlar ya kürtaj olduğumda 1 hafta az az bir kanama geldi bitti sabah kaltım yine kan geldi aklım ermedi karıştım valla ne yapcam bilemiyorum....

eğer lekelenme tarzında bir kanamaysa endişelenmeyin eğer artarsa doktorunuza danışın arttığı durumlarda parça kalmış olabiliyor ve rahim onu atmak için sürekli kasılıyor ondan kanama oluyor bence şuanki normal zannediyorum koyu kırmızı yada kahvemsi bir kanama olmuştur öyleyse eğer içeride birikmiş kanda olabilir taze kansa eğer açık kırmızı biraz takip edin çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun çok üzüldüm ilk zamanlar gebelik hormonlarınında etkisiyle atlatmak biraz zor oluyor bu acı hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor allah hiçbir acıyı aynı bırakmaz allah bir daha yaşatmasın

çok geçmiş olsun çok zor oluyor bunu burada hepimiz çok iyi biliyoruz ama ne yapalım ki rabbim neylerse güzel eyler bu günlerde geçecek ve rabbim inşallah sana tekrar bir melek verecek allah bir daha yaşatmasın....

plum 12 peki sen korundun mu yoksa calısmaya devam ettin mi?

Esterya zaten kürtajdan sonra ki İlk adetim şu an benim. Cnm zaten ben kolay kolay hamile kalamıyorum ne yazık ki. Eşimde varikosel var. Bize ameliyat demişlerdi biz bu arada micro denemek istedik vakit kaybetmemek için. Ama biliyorsun ne olursa olsun kürtajdan sonra doku kaybı olabiliyor En az 2 ay korunmakda fayda var. tekrar aynı kötü tecrübeyi yaşamamak için.

canım benim kırılma bana....
çok yoğunum bu aralar birde infertilitede bilgilendirmek üzere bir topik açtım yetişemiyorum bazen....
sizi asla unutmam sizin yeriniz apayrı arkadaşım.....
herşey yolunda gebe olmayan bir tek ben kaldım galiba ...hoş bende hiçbir çabada bulunmadım halen korunuyorum....assolistler en son gelir ilerde size yetişirim ben....öpüyorum

ne denirki......inan ki acılarını paylaşıyoruz...sabır diliyorum...

çok geçmiş olsun... Allah acını giden bebeklerinin, sağlıklı kardeşlerini göndererek dindirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…