Bebeğini kaybedenler......

Çok üzüldüm. Bende aynı problemi yaşadım. Allah en kısa zamanda sağlıklı bebekler versin herkeze...

hemşire hanım sizide bekliyoruz aramıza

halecim özlettin valla kendini bu arada selma beatris kızlar nerelerdesiniz beatris cinsiyetini öğrendinmi beişinin.

aramıza yeni katılan arkadaşlarada çok geçmiş olsun enkısa zamanda sizleride buradan hamile olarak görmek dileğiyle. işallah allahım acılarınızı enkısa zamanda untturacak meleklerinizi gönderir.

Çok geçmiş olsun arkadaşlar Allah tekrar yaşatmasın.. Malesef bizlerde bu kötü deneyimi yaşadık. Ama Allahtan gelen herşeyde bir hayır vardır. Dilerim çabuk toparlanır tekar hamile kalırsınız..

Hoşgeldin canım özlettin kendini..
Bir sen birde ben kaldık beleyen
Gerçi sen çaba sarfetmemişsin biz çalışmalara başlayalı çok oldu ama benim kabiliyetsizliğim artık kaydirigubbakcemile3
İnşallah Allah bizede gösterir canım..

kızlar bende 17 gün önce kürtaj oldum kürtaj olduğumda kanama doktorun söylediği gibi oldu ve bitti bugün tekrar kan geldi anlamdım normalmi bu kızlar yardım edin lütfen.....

Canım benimde kanamam bittikten yaklaşık bir hafta sonra koyu renk tekrar kanamam olmuştu. Doktorum normal demişti. İyileşene kadar böyle olabilir. Sen yinede doktoruna danış canım.. Geçmiş olsun..a.s.

arkadaşım sadece şuna inan.rabbim veriyor rabbim alıyor.herşeyin hayırlısını versin bizlere.bende geçen yıl 3,5 aylık bebeğimi kaybettm.ama şimdi tekrar hamileyim.hayatta hiçbirşeyin garantisi yok.allah nasip ederse,kucağıma alıcam bebeğimi ocak ayında.nasipte yoksa yapcak bişi yok.herzaman dua edip şükretmek lazım.allah yardımcımız olsun.moral bozmak yok,inancımızın gücüyle herşeyi aşarız evvel allah.

CANLARIM..Bılıyorum son zamanlarda pek yazamadım sıze.ama unuttum sanmayı sakın.okuyorum cunku sık sık. bızde heyecanla oglusumuzu beklıyoruz...ınsallah o mutlu sona ulasmak ıcın can atıyorum...

sıbelcım guzel haberlerını okuyorum canım..cok mutlu oluyorum.sen ılk hareketlerı ne zaman hıssetmıstın? ben bugun 17+2 oldum ama daha yok.erken dımı canım?

beatrısın bellı deılmı gercekten daha? hadı bakalım az kaldı ogrenırız artık..

nılay, keops herkes ıyı dımı kızalarrrr?*??

ve halecım...nasılsın? bı an once basla calısmalara hadı beklıyoruz bak...kenınıze ıyı bakın canlarım...

canım çok saol içimi çok rahatlattın çok teşekkür ederim kırmızı gibi gözüküyor ama pedde kahverengi yani normal gibi çok saol.........

sinemcim merhaba iyisin çok şükür oğlunla.bizi güzel haberlerinden mahrum etme. hareketlerini 18. haftada az az hissettim ama ayırt edemeyebilirsin bira seğirme şeklinde 20. haftada eğer oğlun tembel değilse tık tık vurur durur artık ::)) ama bunlar düzenli olmuyor 23. haftadan sonra düzenli hareketler başladı benim şimdi ise tekme dışında dalgalanmalar gerdirmeler çok farklı hareketleri başladı.allahım tez zamanda kucağımıza almayıda nasip eder işallah.tabi vaktinde::))

Çok geçmiş olsun arkadaşlar Allah tekrar yaşatmasın.. Malesef bizlerde bu kötü deneyimi yaşadık. Ama Allahtan gelen herşeyde bir hayır vardır. Dilerim çabuk toparlanır tekar hamile kalırsınız..

inşallah. insan bidaha hiç hamile kalamayacağını düşünüyor. umarım bigün bu günler anı olarak kalır ve sizlerle paylaşırım.

ben herkesizin bir vadesinin olduğuna inanıyorum zehracım allah ne zaman hayırlıysa o zaman verecek inşallah...sıraya ben seni koydum dedim ya en son ben....

bebeğin hareketlerini ilk gebeliğini yaşayan anneler daha geç hissedebiliyor merak etme sinemcim...benim daha çalışmalara var canım... sizlerden gelen güzel haberlere çok seviniyorum allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…