- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.441
slm arkadaşlar bende az önce dr dan geldim 8+4 günlük gebeydim ama bebişim kalbi atmıyormuş çok kötüyüm bunu nasıl atlatacağım bilmiyorum 1 hafta sonra kürtaj olacağım allah tüm annelere sağlıklı bebişler nasip etsin kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın inş bizlerinde sağlıklı melekleri olur
canım benim kırılma bana....
çok yoğunum bu aralar birde infertilitede bilgilendirmek üzere bir topik açtım yetişemiyorum bazen....
sizi asla unutmam sizin yeriniz apayrı arkadaşım.....
herşey yolunda gebe olmayan bir tek ben kaldım galiba ...hoş bende hiçbir çabada bulunmadım halen korunuyorum....assolistler en son gelir ilerde size yetişirim ben....öpüyorum
sağolasın. duacı olan herkese minnettarım. konya merkezdeyim.
o kadarını açıklamayım. dertleşmek istedim sadece
hemşire hanım sizide bekliyoruz aramıza
2 ay önce 4,5 aylık hanileyken ikizlerimin birini kaybettim. 24 gün önce de diğeri henüz 6 ayını bitirmeden erken doğdu ama 2,5 gün yaşadı. gerçekten acım büyük. bunu sadece yaşayanlar bilir. o yüzden paylaşmak istiyorum. aynı acıyı yaşayanlar nasıl atlattınız. inanın çok kötüyüm.
slm arkadaşlar bende az önce dr dan geldim 8+4 günlük gebeydim ama bebişim kalbi atmıyormuş çok kötüyüm bunu nasıl atlatacağım bilmiyorum 1 hafta sonra kürtaj olacağım allah tüm annelere sağlıklı bebişler nasip etsin kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın inş bizlerinde sağlıklı melekleri olur
canım benim kırılma bana....
çok yoğunum bu aralar birde infertilitede bilgilendirmek üzere bir topik açtım yetişemiyorum bazen....
sizi asla unutmam sizin yeriniz apayrı arkadaşım.....
herşey yolunda gebe olmayan bir tek ben kaldım galiba ...hoş bende hiçbir çabada bulunmadım halen korunuyorum....assolistler en son gelir ilerde size yetişirim ben....öpüyorum
kızlar bende 17 gün önce kürtaj oldum kürtaj olduğumda kanama doktorun söylediği gibi oldu ve bitti bugün tekrar kan geldi anlamdım normalmi bu kızlar yardım edin lütfen.....
eğer lekelenme tarzında bir kanamaysa endişelenmeyin eğer artarsa doktorunuza danışın arttığı durumlarda parça kalmış olabiliyor ve rahim onu atmak için sürekli kasılıyor ondan kanama oluyor bence şuanki normal zannediyorum koyu kırmızı yada kahvemsi bir kanama olmuştur öyleyse eğer içeride birikmiş kanda olabilir taze kansa eğer açık kırmızı biraz takip edin çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun arkadaşlar Allah tekrar yaşatmasın.. Malesef bizlerde bu kötü deneyimi yaşadık. Ama Allahtan gelen herşeyde bir hayır vardır. Dilerim çabuk toparlanır tekar hamile kalırsınız..
halecim özlettin valla kendini bu arada selma beatris kızlar nerelerdesiniz beatris cinsiyetini öğrendinmi beişinin.
Hoşgeldin canım özlettin kendini..
Bir sen birde ben kaldık beleyen
Gerçi sen çaba sarfetmemişsin biz çalışmalara başlayalı çok oldu ama benim kabiliyetsizliğim artık kaydirigubbakcemile3
İnşallah Allah bizede gösterir canım..
CANLARIM..Bılıyorum son zamanlarda pek yazamadım sıze.ama unuttum sanmayı sakın.okuyorum cunku sık sık. bızde heyecanla oglusumuzu beklıyoruz...ınsallah o mutlu sona ulasmak ıcın can atıyorum...
sıbelcım guzel haberlerını okuyorum canım..cok mutlu oluyorum.sen ılk hareketlerı ne zaman hıssetmıstın? ben bugun 17+2 oldum ama daha yok.erken dımı canım?
beatrısın bellı deılmı gercekten daha? hadı bakalım az kaldı ogrenırız artık..
nılay, keops herkes ıyı dımı kızalarrrr?*??
ve halecım...nasılsın? bı an once basla calısmalara hadı beklıyoruz bak...kenınıze ıyı bakın canlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?