Bebeğini kaybedenler......

hemşire hanım hoşgeldiniz nasılsınız,ben folık asıt kullanıyorum dr um kullan demedı ama ben faydalı oldugu için kullanıyorum ama gunde 1 tane alıyorum yeterlımı prospektüsünde de 3 tane dıyor

hemşire hanım hoşgeldiniz nasılsınız,ben folık asıt kullanıyorum dr um kullan demedı ama ben faydalı oldugu için kullanıyorum ama gunde 1 tane alıyorum yeterlımı prospektüsünde de 3 tane dıyor

canım günde bir tane almaya devam et bende öyle yapmıştım

bana da doktor iç dedi kurtaj olali 21 gun oldu devam et bırakma dedi ben gunde 3 tane iciyorum

canımcım 10 tane de icmeye razıyım yeterki bebegim olsun :)
kizlar kurtaj olduktan sonra adet gormeden hamile kalinabiliyormu sizce?

canımcım 10 tane de icmeye razıyım yeterki bebegim olsun :)
kizlar kurtaj olduktan sonra adet gormeden hamile kalinabiliyormu sizce?

canım bende öyle olmadı ama olan varmış. tatlım kafana taktığın sürece olmuyor en büyük örneği benim ne zaman kafana takmayı bırakırsan bebişin oluyor

teşekkür ederim iyiyim angel...folik plus kullanıyorsan günde 3 tane folbiol kullanıyorsan 1 tane kullanmanı tavsiye ederim kesinlikle kullanmanı öneririm doktorlar bunu es geçiyor unutuyorlar ama nöral tüp defektine neden oluyor eksikliği daha bilinçli kullanman için bu hastalığa internetten baakmanı öneririm

bende sizler gibi elat acısı çekenlerdenim allah kimseye göstermesin benimde 18 ocakta 9 aylık bebeğim karnımda öldü benimkisi doktorun imalliğinden son kontrolden birgün sonra öldü dokt. hep normal doğumu bekleyelim dedi sezeryana atlamayalım dedi 3 gündaha bekleyem dedi ve bebeğim öldü 41.haftaya girmiştik bebeğimde 3850 di kilosu normal yolla doğurdum 3 ay geçti bende bebek isityorum aslında korkuyorumda bende folik plus kullanıyorum günde 1 tane allah bidaha kimsye götermesin evlet acısı çok kötü unutamıyorum inşallaen yakın zamanda bütün isteyenlere evlet verir:Saruboceq:

canım çok üzüldüm ya rabbim düşmanımın başına bile vermesin. çok gfeçmiş olsun canım

teşekkurler hemşire hanım 3 e cıkartayım ozaman

kızlar benim günüm yarın fakat başladı karın ağrım vs adet belirtilerim buayda olmadığını düşünüyorum..oysaki ben öyle umutluydum ki korunma sürem bitecek ve hemen hamile kalcaktım 4ay oldu olmaadı hep pozitif düşündüm endişe duymadım yumurtlama günlerini kaçırmadım ama işte olmadı allahın bildiği birşey var elbette sağlıkla verecekse rabbim nasip etsin tekrar öyle dua ediyorum..ama ne bilim zor geliyor biran önce meleğime kavuşmak istiyorum benimle aynı zamanda hamile kalan arkadaşlarım mayıs sonunda doğuracak benden sonra korunmayı bırakan arkadaşlarım ilkaydan hamile

rabbim sen bizede hayırlısını en kısa zamanda nasip ett...hepimize burdaki tüm bebek isteyen arkadaşlarımaa..

canım kafana fazla takmamaya çalış canım.inşallah seninde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…