E
esraie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.481
canım keciboynuzu ve inciri ansıl yiycen
link varmı canım bakabilecegimz
kızlar benim günüm yarın fakat başladı karın ağrım vs adet belirtilerimbuayda olmadığını düşünüyorum..oysaki ben öyle umutluydum ki korunma sürem bitecek ve hemen hamile kalcaktım 4ay oldu olmaadı hep pozitif düşündüm endişe duymadım yumurtlama günlerini kaçırmadım ama işte olmadı allahın bildiği birşey var elbette sağlıkla verecekse rabbim nasip etsin tekrar öyle dua ediyorum..ama ne bilim zor geliyor biran önce meleğime kavuşmak istiyorum benimle aynı zamanda hamile kalan arkadaşlarım mayıs sonunda doğuracak benden sonra korunmayı bırakan arkadaşlarım ilkaydan hamile
rabbim sen bizede hayırlısını en kısa zamanda nasip ett...hepimize burdaki tüm bebek isteyen arkadaşlarımaa..
Canım benim üzülme lütfen.. :teselli: Zamanı gelince olacak inşallah.. Bende ilk aylarda hamile kalacağımı düşünmüştüm ama bak 6 ay bitti 7. aya başladık. Allah hakkımızda hayırlısını göstersin. Bende sürekli doktor kontrolünde yumurtlama günlerimi takip ettim çatlatma iğnesi oldum ama nasip olmadı. Bu ay tamamen akışına bıraktım biliyorsun takmıyorum kafama, günde hesaplamadım. Ben her zaman hazırım bebeğimin gelişine varsın o istediği zaman sağlıkla gelsin...:Saruboceq:
Canım benim üzülme lütfen.. :teselli: Zamanı gelince olacak inşallah.. Bende ilk aylarda hamile kalacağımı düşünmüştüm ama bak 6 ay bitti 7. aya başladık. Allah hakkımızda hayırlısını göstersin. Bende sürekli doktor kontrolünde yumurtlama günlerimi takip ettim çatlatma iğnesi oldum ama nasip olmadı. Bu ay tamamen akışına bıraktım biliyorsun takmıyorum kafama, günde hesaplamadım. Ben her zaman hazırım bebeğimin gelişine varsın o istediği zaman sağlıkla gelsin...:Saruboceq:
canım arkadasım benım senı tebrık edıyorummma.s.a.s.
böyle düşünmeye devam et yakında gelcek yıgenım bılıyorum benkaydirigubbakcemile5
bızde dun doktora gıttık ılk kez gördük keseyı arkadasım:CüvCüv:
darısı basına ıns cok duygulandım
kalp atısı ıcınde haftaya cagırdı bakalım
allahım sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın ıns
kocaman optummmmŞeniz
canım zaten boşverdiğin zaman oluyor inşallah en kısa zamanda verir rabbim
evet arkadasımmmmmmmmmmm dün gece eşimle yaptık testidelikafadulden
ve damlatır damlatmaz daha 2.cizgi cıktı hemde 1.çizgi kadar koyu
doktorumu aradım haftaya randevu aldım
hesaplayıcıya göre 4hafta 4günlük hamileyim:CüvCüv:
biliyorum ki sende birdahaki aya hamile kalacaksın
içime öyle doğuyor:içelim:
ama ilki kadar sevınemıyorum
cunku onemlı olan sag salım kucagımıza almak
allahım hepimize yardımcı olsun
kocaman öptüm canım arkadasıma.s.[/QUOT
senin adına çok sevindim darısı başımıza inşallah benim de ilk hamileliğimdi ve 8 haftalıkken kalbi durdu inşallah tekrar hamile olurum da anneliği tadarımalkisalkisalkis
kızlar ben geldim busabah idrarda çok silik çizgiyi gördüm hemen kan tahlili verdim 168,2 çıktı kızlarr allahım sizlerede nasip etsin bol bol meryem suresi okuyun allah kabul etti dualarımı..
ay nasıl sevındım anlatamammmkaydirigubbakcemile5
hayırlı olsun arkadasım allah kucagını almayı nasıp etsın:CüvCüv:
bak hep uzuluyodun ama herseyın zamanı var demekkı
yuce yaradan bızı deniyor belkidee
zehra kuzummmm sen nerelerdesınnn yokmu sendende guzel haberlerrrr
evet cnm şükürler olsun inşallahh kalp atışlarınıda duyarımm canımm..isteyen herkese versin allahım
canım gozun aydin , normal yolla mı hamile kaldın yoksa asılamamı?
kızlar ben geldim busabah idrarda çok silik çizgiyi gördüm hemen kan tahlili verdim 168,2 çıktı kızlarr allahım sizlerede nasip etsin bol bol meryem suresi okuyun allah kabul etti dualarımı..
ay nasıl sevındım anlatamammmkaydirigubbakcemile5
hayırlı olsun arkadasım allah kucagını almayı nasıp etsın:CüvCüv:
bak hep uzuluyodun ama herseyın zamanı var demekkı
yuce yaradan bızı deniyor belkidee
zehra kuzummmm sen nerelerdesınnn yokmu sendende guzel haberlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?