Bebeğini kaybedenler......

Canım benim üzülme lütfen.. :teselli: Zamanı gelince olacak inşallah.. Bende ilk aylarda hamile kalacağımı düşünmüştüm ama bak 6 ay bitti 7. aya başladık. Allah hakkımızda hayırlısını göstersin. Bende sürekli doktor kontrolünde yumurtlama günlerimi takip ettim çatlatma iğnesi oldum ama nasip olmadı. Bu ay tamamen akışına bıraktım biliyorsun takmıyorum kafama, günde hesaplamadım. Ben her zaman hazırım bebeğimin gelişine varsın o istediği zaman sağlıkla gelsin...:Saruboceq:

canım zaten boşverdiğin zaman oluyor inşallah en kısa zamanda verir rabbim

canım arkadasım benım senı tebrık edıyorummma.s.a.s.
böyle düşünmeye devam et yakında gelcek yıgenım bılıyorum benkaydirigubbakcemile5
bızde dun doktora gıttık ılk kez gördük keseyı arkadasım:CüvCüv:
darısı basına ıns cok duygulandım
kalp atısı ıcınde haftaya cagırdı bakalım
allahım sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın ıns
kocaman optummmmŞeniz

Çok sevindim arkadaşım Allah nazarlardan korusun bebeğini ve seni..
Kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum senin adına biliyorsun..
Duygulanırsın tabi kalp atışınıda göreceksin inşallah haftaya.. Kalbini ferah tut sakın olumsuz düşünme tamam mı? Herşey güzel olacak.:1hug:
Ben biliyorum Allahım zamanı geldiğinde verecek bizede a.s
Bende seni öpüyorum ve güzel haberlerini bekliyorum..a.s.

kızlar ben geldim busabah idrarda çok silik çizgiyi gördüm hemen kan tahlili verdim 168,2 çıktı kızlarr allahım sizlerede nasip etsin bol bol meryem suresi okuyun allah kabul etti dualarımı..

kızlar ben geldim busabah idrarda çok silik çizgiyi gördüm hemen kan tahlili verdim 168,2 çıktı kızlarr allahım sizlerede nasip etsin bol bol meryem suresi okuyun allah kabul etti dualarımı..

ay nasıl sevındım anlatamammmkaydirigubbakcemile5
hayırlı olsun arkadasım allah kucagını almayı nasıp etsın:CüvCüv:
bak hep uzuluyodun ama herseyın zamanı var demekkı
yuce yaradan bızı deniyor belkidee
zehra kuzummmm sen nerelerdesınnn yokmu sendende guzel haberlerrrr

evet cnm şükürler olsun inşallahh kalp atışlarınıda duyarımm canımm..isteyen herkese versin allahım

zeytinim peşimdesin :)
bende iste 27 gun oldu bekliyorum regl olmayi, hafif agrilarim var sanki bugun ama kısmet iste

Canım gözün aydın.. Çok sevindim.:içelim: Allah tamamına erdirsin inşallah..
Ne güzel sırayla arkadaşlarımdan güzel haberler alıyorum.. Darısı başıma inş. yerimseniben

Buralardayım canım. Bende henüz güzel haberler yok yani bilemiyorum aslında, beklemedeyim.. kaydirigubbakcemile3
2 mayıs adet tarihim 6 günüm var daha test yapmadım canım.
Sen neler yapıyorsun? Kalp atışını duydunuzmu bebeğin ?
Güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım..a.s.

esrie yanılmıyosam senin lekelenmen gelmişti test yapmıştın dimi benimde lekelenmem adetten bir gün önce geldi yarın test yapsam çıkarmı 2 gündür leke falan yok ne zaman yapim testi
mervişim senide buldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…