Bebeğini kaybedenler......

zeytinim bence seninki yerleşme lekelenmesiiii
obareyyyyyyyyyyyyyy hamilesin kızzzzzzzz

tebrik ederim canım sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah bebişini alırsın kucağına darısı başımıza
aminnnnnn canım inşallahh darısııı sizlereee..
yarın sabah test vaktiiiiii kaydirigubbakcemile3
Canım gözün aydın.. Çok sevindim.:içelim: Allah tamamına erdirsin inşallah..
Ne güzel sırayla arkadaşlarımdan güzel haberler alıyorum.. Darısı başıma inş. yerimseniben

amin zehracım inşallahh tez zamanda darısı başınaa...

cancercim adetine kac gun kala kan testi yaptırdın?

cnm adet günüm sanırım 1,2 gün geçti geçen ay 26martta olmuştum geçen ay 32 günde oldumdu buay benim yumurtlamamda karışık anladığım kadarıyla geç döllenme benimki bakalım doktor ne dicek? oyüzdende tam anlayamadım

yaw neden gec dollenme olsun ki, kizlar acikcasi ben bu gec dollenme nasıl oluyor anlamiyorum. yani normalde adetten itibaren 12. gunde olan yumurtlama 18.19. gunlere kayarsa gec dollenme mi demek?

yaw neden gec dollenme olsun ki, kizlar acikcasi ben bu gec dollenme nasıl oluyor anlamiyorum. yani normalde adetten itibaren 12. gunde olan yumurtlama 18.19. gunlere kayarsa gec dollenme mi demek?

evet cnm aynen öle 14.gün yumurtlama olmayınca geç döllenme oluyor benimde 14.gün olmadı yumurtlamayerimseniben

cancer cim bize hep guzel haberler vermeni Allahin izniyle bekliyoruz :)
Inan cok mutlu oldum :)

canim bi haber yok 27 gun geçti gelen giden yok
normalde 32 gunde bir regl oluyordum belkide 32. gun u bekliyor :)

hadi hadi bekletme bizi bakiim
uçarak gel yanımıza ıns
bu ay tutmustur ınsallah hhhhhh:Saruboceq:
6 gün demek hadı beklıyorum guzel haberlerını
ben carsamba gıdıcem teyzesı kalp atısları ıcın bakalım
ama kendımı kaptırmıyorum hıcbırseye
herseyın hayırlııs dıyorum beklıyorummm

kızlar ben geldim busabah idrarda çok silik çizgiyi gördüm hemen kan tahlili verdim 168,2 çıktı kızlarr allahım sizlerede nasip etsin bol bol meryem suresi okuyun allah kabul etti dualarımı..
canım çok sevindim,Allah tamamına erdirsin.

çok şükür ki hemen hemen her ay böyle güzel haberler alıp seviniyoruz.ben,benden önceki arkadaşlarımın hamilelik haberleriyle moral bulmuştum,inşallah biz de başkalarına moral olabiliriz.
henüz hamile kalamayanlar,dualarım sizinle.elbette hamile olanların da meleklerine sağ salim kavuşmaları için duacıyım.

aminnnnn canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırızz ben inanıyorum herkes kalıcak hamiş
kızlar ya benimde kasıklarım fena agrımaya basladı

olsun canım benim de ağrım vardı halan daha oluo ağrı sen bakma ağrıya.

CANCER CıM NASIL gidiyor hamilelilk. benim 28. gunum ama halen regl olamadım fakat bugun kasıklarım agrıyor ozellikle sol kasıgım sanırım yakın kırmızılar

cancer hayırlı olsun canım gozunaydın,daha oncekı gebelıgın dusukmu olmustu,hamıle kalmak ıcın özel bişey yaptınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…