- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.501
yok canım normal yolla oldu ovulasyon testi ile yumurtlama günümü belirlemiştim cnm..
aminnnnnn canım inşallahh darısııı sizlereee..tebrik ederim canım sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah bebişini alırsın kucağına darısı başımıza
yarın sabah test vaktiiiiii kaydirigubbakcemile3esrie yanılmıyosam senin lekelenmen gelmişti test yapmıştın dimi benimde lekelenmem adetten bir gün önce geldi yarın test yapsam çıkarmı 2 gündür leke falan yok ne zaman yapim testi
mervişim senide buldummm
Canım gözün aydın.. Çok sevindim.:içelim: Allah tamamına erdirsin inşallah..
Ne güzel sırayla arkadaşlarımdan güzel haberler alıyorum.. Darısı başıma inş. yerimseniben
cancercim adetine kac gun kala kan testi yaptırdın?
cnm adet günüm sanırım 1,2 gün geçti geçen ay 26martta olmuştum geçen ay 32 günde oldumdu buay benim yumurtlamamda karışık anladığım kadarıyla geç döllenme benimki bakalım doktor ne dicek? oyüzdende tam anlayamadım
yaw neden gec dollenme olsun ki, kizlar acikcasi ben bu gec dollenme nasıl oluyor anlamiyorum. yani normalde adetten itibaren 12. gunde olan yumurtlama 18.19. gunlere kayarsa gec dollenme mi demek?
uff ya walla ne zormus hamile kalmak
Buralardayım canım. Bende henüz güzel haberler yok yani bilemiyorum aslında, beklemedeyim.. kaydirigubbakcemile3
2 mayıs adet tarihim 6 günüm var daha test yapmadım canım.
Sen neler yapıyorsun? Kalp atışını duydunuzmu bebeğin ?
Güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım..a.s.
canım çok sevindim,Allah tamamına erdirsin.kızlar ben geldim busabah idrarda çok silik çizgiyi gördüm hemen kan tahlili verdim 168,2 çıktı kızlarr allahım sizlerede nasip etsin bol bol meryem suresi okuyun allah kabul etti dualarımı..
aminnnnn canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırızz ben inanıyorum herkes kalıcak hamişcanım çok sevindim,Allah tamamına erdirsin.
çok şükür ki hemen hemen her ay böyle güzel haberler alıp seviniyoruz.ben,benden önceki arkadaşlarımın hamilelik haberleriyle moral bulmuştum,inşallah biz de başkalarına moral olabiliriz.
henüz hamile kalamayanlar,dualarım sizinle.elbette hamile olanların da meleklerine sağ salim kavuşmaları için duacıyım.
kızlar ya benimde kasıklarım fena agrımaya basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?