- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.521
hadi hadi bekletme bizi bakiim
uçarak gel yanımıza ıns
bu ay tutmustur ınsallah hhhhhh:Saruboceq:
6 gün demek hadı beklıyorum guzel haberlerını
ben carsamba gıdıcem teyzesı kalp atısları ıcın bakalım
ama kendımı kaptırmıyorum hıcbırseye
herseyın hayırlııs dıyorum beklıyorummm
canım çok sevindim,Allah tamamına erdirsin.
çok şükür ki hemen hemen her ay böyle güzel haberler alıp seviniyoruz.ben,benden önceki arkadaşlarımın hamilelik haberleriyle moral bulmuştum,inşallah biz de başkalarına moral olabiliriz.
henüz hamile kalamayanlar,dualarım sizinle.elbette hamile olanların da meleklerine sağ salim kavuşmaları için duacıyım.
dur canım hemen öle deme gelmesiiinnn inş bebişten ağrı olsun.. benim hamilelik şuan korkularla dolu tadını çıkarcam inş kaydirigubbakcemile3CANCER CİM NASIL gidiyor hamilelilk. benim 28. gunum ama halen regl olamadım fakat bugun kasıklarım agrıyor ozellikle sol kasıgım sanırım yakın kırmızılar
evet cnm 8 haftalık bebeğimin kalp atışı alınamadı ve 6 haftalık gözüküyordu mecbur kürtaj oldumcancer hayırlı olsun canım gozunaydın,daha oncekı gebelıgın dusukmu olmustu,hamıle kalmak ıcın özel bişey yaptınmı
canımm çok teşekkür ederim inşallah allah sanada nasip etsin..:Saruboceq:bir gebemiz daha olmuş çok sevindim valla cancer senin adına....
bir tek ben kaldım.....
allah hepinizin gebeliğini tamamına erdirsin
minik meleklerini cennete yollayan anneler üzüntümüzü paylaşalım ben bebeğimi bugün kaybettim kalbi atmadı 8+3 ken bebeğimin kalbi atmadı ve onu bugün benden aldılar çok üzgünüm...
cancercim iyide kurtaj olali 29 gun oldu hemen hamile kalınırmı ki?
Canımmm çok geçmiş olsun..Allah sabır versin..Tabiki yaşadığın çok zor bir durumm.Bende bugün düşük yaptım..Benim tesellim 5 haftalıktı..Alah bize hayırlısını versin..Sağlıklı sıhatli bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin.. 6 sene uğraşmıştık meleğimiz için..Bu sabah kaybettim..İnşallahh bir daha böyle bir acı yaşamamm..Sna da Allahdan sabır diliyorum..Herşeyin hayılrısı ondan..Kendini bırakma..yeniden hamile kalırsın..hayat devam ediyor..Allah sana sağlık ..sıhhat..sabır versin..
başınız sağolsun Allahım kimseye böyle bi acı vermesin..bende 27 haftalık doğum yaptım 4,5 ay yaşadı sonra melek oldu...çok üzgünüm...
cancer canım çokkkkk sevindim senin adına allah tamamına erdirsin
pretty cnım sen naptın bebeşin kalp atışını duydunmu işallah her şey yolunda gider ve benim şuan bebeğimin karnımı oyduğu gibi sizede olur:::))))) bebişim büyüdükçe annesinin karnını ağrıtıyor olsun
alahım kucağımıza almayıd nasip etsin.
darısı bekleyen ve isteyen herkese.
cancer sen ne zaman dr gideceksin.
benimde 31 gun oldu halen regl yok
walla canım bugun test yapsam mı diye dusunuyrom ama hamilelikteki gibi goguslerimde sisme falan yok hamile oldugumu sanmıyorumda bir an once regl olayım, reglimin 3. gunu kan testlerimi yaptırayım istiyorum acikcasi. Dun esim semen testi icin gitti bugun sonuc alacagiz.
peki sen bugun tekrar kan testi yaptıracakmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?