Bebeğini kaybedenler......

555 cok guzel bir deger bence insallah daha da yukselir canım.

bilmem belkide bugun gene gider bir idrar testi alırım , sabretmek ne kadar zor geliyor degil mi cancercim

inşallahh canımm yükselir evettt ya korkular endişeler içimde bekliyorum bende günler geçsin diyee.

canım sende yap bakalım test haberleşiriz gene :1hug:

cancercim ben regl oldum, dun de gidip kan verdimhormonlarıma bakıldı.
FSH 6,7 cıktı hayet iyi yani menopoza girmiyorum henuz :) Estradiol e2 biraz yuksek cıktı o da kistten dolayı olabilirmis. Haziran ayında aşılama yaptırmayı dusunuyoruz. Cunku esimin morfolojisi %5 cıktı yani biraz dusuk.

hakkında hayırlısı esterya en azından sorunun ne olduğunu bilip o yolda ilerlemek çok daha mantıklı olcak..inş hemen gelir bebeğinn cnm

insallah canım cok sagol,

sen nasılsın guzelim rahatmısın, mide de falan bir sorun var mı?

yaw dur daha seninki ufak 7. haftadan sonra baslar mide bulantısı falan
sen nereye gidiyorsun doktora?

canım sakın korkma pozitif ol bak hersey cok guzel olacak, cok rica edicem doktora gittikten sonra beni bilgilendir aklım kalmasın canım

herkes kızıyor bana deli misin neden miden bulansın istiosun diyor ama çeken anlar bakalım şimdilik bişicik yok :CüvCüv:

canım korkma sonradan kıpırdayacak. bencede dua ette miden bulanmasın kötü oluyor çıkarmak istiyorsun ama çıkaramıyorsun

CANCERcigim uyguladıgın özel kurunun hangısı oldugunu soylermısın sakıncası yoksa,meryem suresınıde hergunmu okudun

çok geçmiş olsun canım bende yaklaşık 2sene önce 7+3 kaybettim bebeğimi ve normal doğum bende yaptım o acıyı çok iii anlıyorum ama allah böyle uygu görmüş böyle hayırlıymış bizim için diyeceksin ve asla isyan etme oldumu canım bak ben şimdi 8+2 hamileyim ve inşallah sende tekrar bu güzel duyguyu yaşayacaksın geçmiş olsun tekrar.

CANCERcigim uyguladıgın özel kurunun hangısı oldugunu soylermısın sakıncası yoksa,meryem suresınıde hergunmu okudun

yok canım buay hiçbişi yapmadım önümüzdeki ay için kür düşünmüştüm.

meryem suresinide içimden geldiği zamanlarda okudum hemen hemen hergün okumuşumdur..

kizlar merhaba
1 mayısta regl oldum 1 haziran tekrar regl olmam gereken tarih
çalışmalara 14 mayıs gibi baslıycam
uygunmudur sizce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…