- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.561
12 mayıs benim doom gunummmmmmmmmm
calısayim bariiiiiiiiiii :)(
yok canım buay hiçbişi yapmadım önümüzdeki ay için kür düşünmüştüm.
meryem suresinide içimden geldiği zamanlarda okudum hemen hemen hergün okumuşumdur..
ok canım okuyum bende malesef dun aksam kırmızılar geldı umutlanmıstım bu ay ama daha düşükten sonraki ikinci ayım:çok üzgünüm:
canım benim benimde düşükten 6 aysonra oldu hiç belli olmuyor zamanı dakikası inşallah senin ki daha erken gelir. ben meryem suresine çook inanarak okudum önce türkçe mealini okudum.. anlayarak okumak daha iyi oluyor inşallah gönlüne göre olsn
kizlar merhaba
1 mayısta regl oldum 1 haziran tekrar regl olmam gereken tarih
çalışmalara 14 mayıs gibi baslıycam
uygunmudur sizce :)
canım benim benimde düşükten 6 aysonra oldu hiç belli olmuyor zamanı dakikası inşallah senin ki daha erken gelir. ben meryem suresine çook inanarak okudum önce türkçe mealini okudum.. anlayarak okumak daha iyi oluyor inşallah gönlüne göre olsn
zehra kuzum nerelerdesın
noldu adet oldunmu
hıc yazmadın
kestane kebap acele cevap:)
optum
kız pretty sen nerdesin bakıyorum aralık annelerinede girmedin bayadır merak ettim ne alemdesin
Canım benim oldum malesef :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Bu ay doktora gitmedim biliyorsun
32. günde adet oldum. Keşke müjdeli haber verebilseydim ama nasip değilmiş.
Bugün ovulasyon testi şipariş ettim bakalım faydası olacakmı.
Sen nasılsın arkadaşım nasıl gidiyor hamilelik
Artık haber alamıyoruz senden özletme kendini öpüyorum..a.s.
üzülme arkadasım benım lutfennn:1hug:
annesi zamanı var gelıcek tabıkıde melegın sanakaydirigubbakcemile
valla en son 10 gun once gıttım doktora kalbı guzel atıyodu teyzesı
ıns suanda ıyıdır yavrumm:CüvCüv:
cuma günü gıdıcem doktora suan ıtıbarıyle 8hafta2 günlüğüm
bana dua et arkadasım :Saruboceq:
benım dualarım senınle :Saruboceq::Saruboceq:
ovulasyon testı ıyı olmus bencede takıp et bakalım bıraz
kocaman optum yazarım yıne sende yazz
herkese selam. pazartesi günü bebeğimi kaybettim 6+3tü. 2 yıllık beklemenin ardından onu bulduğumuz anda kaybetmek bizi gerçekten çok üzdü ama umudumu yitirmedim. bu konuıda bilgi sahibi olanlar lütfen yazsınlar. düşükten sonra tekrar hamile kalmak için ne kadar beklemek, kaç ay korunmak lazım. düşükten sonraki dönemde hamile kalmak daha kolay diye duymuştum ne derece doğru bilmiyorum ama birkaç ay sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz. ne kadar beklemeliyim şimdi neler yapmalıyım günlük işlerime ne zaman dönmeliyim bilmiyorum. sizlerden tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum.
herkese selam. pazartesi günü bebeğimi kaybettim 6+3tü. 2 yıllık beklemenin ardından onu bulduğumuz anda kaybetmek bizi gerçekten çok üzdü ama umudumu yitirmedim. bu konuıda bilgi sahibi olanlar lütfen yazsınlar. düşükten sonra tekrar hamile kalmak için ne kadar beklemek, kaç ay korunmak lazım. düşükten sonraki dönemde hamile kalmak daha kolay diye duymuştum ne derece doğru bilmiyorum ama birkaç ay sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz. ne kadar beklemeliyim şimdi neler yapmalıyım günlük işlerime ne zaman dönmeliyim bilmiyorum. sizlerden tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum.
Çok erken düşük olmuş..Yeni bir hamilelikten evvel pıhtılaşma testi yaptırmanı öneririm canım..a.s.
çok geçmiş olsun canım cumartesi doktora gidicem artık kafamdaki bütün soruları sorarım mümkün olan en kısa zamanda tekrar hamile kalmak istiyorum bunu en iyi siz anlarsınız. senağlamaÇok geçmiş olsun.. Bence doktorun varsa irtibata geçmelisin eğer yoksada hastaneye gitmelisin... Biz sana burdan fazla birşey söyleyemeyiz ben düşüklerden sonra korundum ama birsürüde tahlil yaptım neden düşüyor diye sadece prolaktin hormonumun yüksek olduğunu öğrendim mesela ama sonra gene hamile kaldım oda düştü.. Yeniden gidicem doktora sende gitmelisin canım...
çok geçmiş olsun canım cumartesi doktora gidicem artık kafamdaki bütün soruları sorarım mümkün olan en kısa zamanda tekrar hamile kalmak istiyorum bunu en iyi siz anlarsınız. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?