Bebeğini kaybedenler......

senağlamaMeraba kızlar bende 11 nisanda 13 haftalık bebeğimi kaybettim 9 haftada kalbi durmuş kontrole gittiğimde öğrendim ilk gebeliğim acaba bende tekrar hamile kalmadan test falan yaptırsammı ama ne yaptıracağımıda bilmiyorum.birde olduki hamile kaldım ve öğrendiğim zaman yaptırsam bu kan pıhtılasma testini böle bir problem varsa çözülebilirmi...

geçmiş olsun canım ben de aynen senin gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum ama cumartesi günü doktora gidicem bütün bu soruları sorarım öğrendiklerimi sizinle paylaşırım. şimdilik sadece moralimizi bozmadan beklemeliyiz.

geçmiş olsun hürremcim bizler kürtaj olduktan sonra 3 gün sonra işe başlamıştık.ve dr umuz genelde herkesin öyle 1 adet beklememizi söyledi ve şimdi aynıdönemde kürtaj olanların çoğu arka arkaya hamile kaldık başları okuduysan şimdi çok şükür yavrumzu kucağımıza almayı bekliyoruz.bence sende 1adet ekledikten sonra deneyebilirsin ama tabi hormonlarınıda kontrol etmeyi unutma düşüğün nedeni varmı önce onu öğren.2 yıl neden olmadı oda önemli yüksek hormon mu vardı bunları dr unla konuş.inşallah fazla beklemezsin

sizin adınıza çok sevindim canım. yazdıkların sabah sabah içimi açtı a.s. ben çok umutluyum gerçi doktor ne der bilmiyorum ama ben en kısa zamanda yeniden bu duyguyu tadacağıma inanıyorum inşallah böyle olur. desteğinizi eksik etmeyin. inşallah bebişleri sağ salim kucağınıza alırsınız. darısı da başıma :CüvCüv:

Laluz24s, hürrwm ve diğer tüm arkadaşlar geçmiş olsun.

Maalesef ben de bir düşük yaptım,şu an beklemedeyim. Ama Laluz sen demişsinki, bu testleri hamile kalınca yaptırsam, bunu okuyunca yazmak istedim. Hamile kalmayı beklememelisin canım yaptırmak için, çünkü kan pıhtılaşması testlerinin sonuçlarının çıkması zaten 6-7 hafta kadar sürüyor.
Yani allah korusun ama böyle bir problem olduğunda hamile kalır kalmaz tedaviye başlaman gerektiğinden, önlem alınabilmesi için bu durumun önceden bilinmesi gerekiyor.
Bence yeniden denemeden tüm testlerini yaptır.
Ben yaptırdım ve kan pıhtılaşması olduğu tespit edildi, şimdi en azından önlemimi alarak (hamile kalana kadar aspirin kullanıyorum, sonrasında da kan sulandırıcı iğneye başlanacak) yola devam edeceğim.
Dilerim hiçbir rahatsızlığınuz yoktur, ama gene de tedbirli olun, ne yapılması gerekiyorsa aman ihmal etmeyin kızlar.
Yeniden geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın arkadaşlar.

Öncelikle geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. Benim bebeğimin de 9 haftalıkken kalbi durmuştu. Çok hafif lekelenmem olduğu için doktora gittik ve orada anlaşıldı.
Zaten aynı gün de kanamam başladı.
Sormak istediğim sende 13 haftalık olana kadar hiçbir belirti vermedi mi 4 hafta boyu?
Benim de yüreğim ağzımda da şu sıralar.

Meraba canım sanırım şuan hamilesin tam olarak bu formu takip etmediğim için bilmiyorum kusura bakma .Canım bende hiçbir belirti olmadı sadece ara ara karnımacıyor gibi oluyordu sancı gelip gidiyordu başka bir belirti olmadı 2 li test içinyani rutin kontrole gitmiştim ve sonuç bu şekilde oldu ama sen sakın aklına böle şeyleri getirme canım .iyi düşün iyi olsun inşallah sen tekrar ne kadar sonra hamile kaldın...

Ben daha adet olmadan yeniden hamile kaldım canım. Hem de kaybettiğim bebeğime 4 sene sonra aşılamayla hamile kalmışken.
O yüzden de çok korkuyorum ya. Aslında bir adet dönemi bekleyecektik. Ama nasıl olsa olmuyor diye adet gününe yakın korunmayı bıraktık. Adet olmayı beklerken hamile kalmışım. Şimdi de işte tahmin edebilirsin ki çok korkuyorum. Ultrasona bile bakamıyorum gidince doktor iyi diyor ancak öyle bakabiliyorum. ıkili test için de haftaya gideceğim ama her an da kontrol için gidebilirm belli olmaz.
Bir de ben hemen hamile kaldığım için testleri yaptıramadım. Doktor da her ihtimale karşı aspirin kullanmamı istedi. Her gün bir tane düşük doz alıyorum.
Allah en hayırlı zamanda senin de yüzünü tekrar güldürsün inşallah. Sağlıkla kucağımıza da alabilmeyi nasip etsin.

canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben37 hafta 3günlükken sezeryana alındım acil olarak bebeğim eşinden ayrılmış oksijensiz kalmış doğum sırasında kanamam çok oldu ve durduramadılar başka hastaneye kaldırıldım ve kanamayı durdurmak için rahmimi almak zorunda kaldılar ben öylelikle kurtuldum fakat bebeğim küveze kondu sadece 4 gün yaşayabildi yani şuan ne bebeğim var kucağımda nede bir daha anne olma şansım kızımı kaybedeli 4 ay oldu 29 yaşındayım daha ama anneliği tadamıcağım.kayın validemde laf söylüyor ablan(görümcem) doğursunda versin bir tane size diye o yüzden allah sana ve evladına sağlık versin sağ salim doğumunu yaparsın inşallah canım

Canım çok geçmiş olsun başın sağolsun.. İnan ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sana sabırlar versin. Kimsenin lafına bakarak kendini yıpratma herşey Allahtan.. Bende 9 hafta 5 günlük bebeğimi kalp atışı olmadığı için ekim ayında kaybettim. Yaşasaydı bu ay doğmuş olacaktı. 7 ayı doldurdum hala bebeğim olmadı. Hepimizin farklı bir imtihanı var. Tekrar sabırlar diliyorum sana, şahsen tanımıyorum ama çok hissederek okudum yazdıklarını..senağlama :teselli:

canım hayırlı olsun,hıc korkma onu koruyacak olan Allah inş hiçbırsey olmaz saglıklı olarak kucagına alırsın bebişini,benım yengemde kurtaj olduktan hemen sonra hamıle kalmıstı ve cokta saglıklı cocugu oldu,olumlu düşün hep onu yasatacak olan Allahtır umudunu kesme hıcbırzaman

canım bende 2 ay once kımyasal gebelık yasadım,dr um gerek gormedı ama ben yınede emın olmak için hormon testı yaptırdım hamıle olmayı planlayan herkesın hamıle kalmadam once mutlaka bu testı yaptırması lazım,ayrıca hamıle kalmayı planladıgınızdan ıtıbaren mutlaka gunde 3 tablet folık plus kullanmalısınz cok onemlı bı vıtamın cunku

Ay gerçektenmi bende 1bucuk yıl sonra hamile kaldım ama benimki doğal yolla bende şimdi ilk adetimi bekliyorum.ve senin gibi düşünüyordum nasıl olsa hemen hamile kalmam korunmayayım diyorum ama acaba bende hamile kalabilirmiyim..canım sen rahat ol her şey iyi olacak inşallah bu sefer bence stres yapma seni çok iyi anlıyorum.rabbim bir daha yaşatmsın kimseye inşallah .dediğim gibi iyi düşün iyi olsun bu şekilde terddütlerin normal ama kendi kendini rahatlatmaya çalış...

herkese merhaba arkadaşlar inş hepiniz en kısa zamanda bebeklerinizekavuşursuz benim iki aylık bir kızım var sizi okumamın nedeni çok utanç verici allahım yüce rabbim bekletmeden verdi bana bebeğimi hamileliğimin sonu ve doğum berbat geçti doğumda ölümden döndüm eve gelince vücudumdaaki değişikliği görünce şok oldum bütün bacaklarım çatlamıştı bir gr selüliim ykken şişman göbekli çatlaklarla dolu bir kadın olmuştum loğusa dönemimde inanın yapmasaydım keşke bile dedim bunca şeyi üst üstte yaşayınca bunalıma girdim ama şimdi iyiym allaha şükür çatlaklarımla barışamadım bir türlü:)

Canım defalarca yazını okudum, döndüm döndüm bir daha okudum. Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için. Aklımdan çıkmadın gün boyu. Güzel Allahım sana da sabırların en büyüğünü versin. Bir daha size hiçbir acı göstermesin. Bu hayatta bir dakika sonra başımıza ne geleceğini bilemiyoruz. Çok üzgünüm gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum ama her zaman dualarımda olacaksın inan.

bende okurken cok duygulandım canım yazını
ama allah hepımızı ayrı bır acıyla denıyor ıste:teselli:
allah sana ve esıne uzun ömurler versın bundan sonra:Saruboceq:
bende ılk bebegımı kaybettım cok üzülmüstüm
ve o zaman bana esım sunu demıstı
"belkı allah bıze bır cocuk nasıp etmemıstır belkıde bır cocugumuzun olması hayırlı degıl"
bılıyorum zor bır durum ama olanda vardır 1 hayır olmayanda vardır 1000 hayır canım
o dısardakı catlak seslerede kulak verme lutfen
onlar ruh saglıgı bozuk ınsanlar bence
kendıne cok ıyı bak tum guzellıkler senınle olsun:1hug:a.s.

off off benımde 10.haftada kalbı durmustu ılk bebegıımın
suan 8+4 oldum ama ıcım ıcımı yıyor-tatlicadiarzu-
napcaz bız boyleee-tatlicadiarzu-
allahım sana emanet bebeklerımızz:Saruboceq:

demek bu aymı doguracaktın arkadasımbenneyaptımki
demekkı bır dahakı aya ıns hamıle kalcaksın :Saruboceq:
benım oyle oldu ya ınsallah senınde bu 7 aylık bekleyıs bıteecekk
kocaman optum:1hug:

canım çok üzüldüm şimdi okuyunca en kötüsünü yaşamışsın ama senin ve eşinin canı sağ olsun rahim nakli var biliyorsun başvur belki yapılacak birşeyler vardır.benim en yakınarkadaşımda doğumu çok zor oldu oda doğumdan sonra atoni yani rahimin kendini salması kanın durdurulamaması ya canı ya rahimi dediler tabiki rahimi alındı tek şansı bir oğlu olması tabi allah ona uzun ömür versin oda 29 yaşında şimid alındığında 27 idi.bunalımdan çıkması 2 seneyi buldu bebeğini emzdiremedi.sende bir araştır bakalım şu nakil olayınıda kaynanada takma hatta kimseyi takma.allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…