- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.581
geçmiş olsun canım ben de aynen senin gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum ama cumartesi günü doktora gidicem bütün bu soruları sorarım öğrendiklerimi sizinle paylaşırım. şimdilik sadece moralimizi bozmadan beklemeliyiz.senağlamaMeraba kızlar bende 11 nisanda 13 haftalık bebeğimi kaybettim 9 haftada kalbi durmuş kontrole gittiğimde öğrendim ilk gebeliğim acaba bende tekrar hamile kalmadan test falan yaptırsammı ama ne yaptıracağımıda bilmiyorum.birde olduki hamile kaldım ve öğrendiğim zaman yaptırsam bu kan pıhtılasma testini böle bir problem varsa çözülebilirmi...
geçmiş olsun hürremcim bizler kürtaj olduktan sonra 3 gün sonra işe başlamıştık.ve dr umuz genelde herkesin öyle 1 adet beklememizi söyledi ve şimdi aynıdönemde kürtaj olanların çoğu arka arkaya hamile kaldık başları okuduysan şimdi çok şükür yavrumzu kucağımıza almayı bekliyoruz.bence sende 1adet ekledikten sonra deneyebilirsin ama tabi hormonlarınıda kontrol etmeyi unutma düşüğün nedeni varmı önce onu öğren.2 yıl neden olmadı oda önemli yüksek hormon mu vardı bunları dr unla konuş.inşallah fazla beklemezsin
senağlamaMeraba kızlar bende 11 nisanda 13 haftalık bebeğimi kaybettim 9 haftada kalbi durmuş kontrole gittiğimde öğrendim ilk gebeliğim acaba bende tekrar hamile kalmadan test falan yaptırsammı ama ne yaptıracağımıda bilmiyorum.birde olduki hamile kaldım ve öğrendiğim zaman yaptırsam bu kan pıhtılasma testini böle bir problem varsa çözülebilirmi...
Öncelikle geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. Benim bebeğimin de 9 haftalıkken kalbi durmuştu. Çok hafif lekelenmem olduğu için doktora gittik ve orada anlaşıldı.
Zaten aynı gün de kanamam başladı.
Sormak istediğim sende 13 haftalık olana kadar hiçbir belirti vermedi mi 4 hafta boyu?
Benim de yüreğim ağzımda da şu sıralar.
canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben37 hafta 3günlükken sezeryana alındım acil olarak bebeğim eşinden ayrılmış oksijensiz kalmış doğum sırasında kanamam çok oldu ve durduramadılar başka hastaneye kaldırıldım ve kanamayı durdurmak için rahmimi almak zorunda kaldılar ben öylelikle kurtuldum fakat bebeğim küveze kondu sadece 4 gün yaşayabildi yani şuan ne bebeğim var kucağımda nede bir daha anne olma şansım kızımı kaybedeli 4 ay oldu 29 yaşındayım daha ama anneliği tadamıcağım.kayın validemde laf söylüyor ablan(görümcem) doğursunda versin bir tane size diye o yüzden allah sana ve evladına sağlık versin sağ salim doğumunu yaparsın inşallah canım
Ben daha adet olmadan yeniden hamile kaldım canım. Hem de kaybettiğim bebeğime 4 sene sonra aşılamayla hamile kalmışken.
O yüzden de çok korkuyorum ya. Aslında bir adet dönemi bekleyecektik. Ama nasıl olsa olmuyor diye adet gününe yakın korunmayı bıraktık. Adet olmayı beklerken hamile kalmışım. Şimdi de işte tahmin edebilirsin ki çok korkuyorum. Ultrasona bile bakamıyorum gidince doktor iyi diyor ancak öyle bakabiliyorum. İkili test için de haftaya gideceğim ama her an da kontrol için gidebilirm belli olmaz.
Bir de ben hemen hamile kaldığım için testleri yaptıramadım. Doktor da her ihtimale karşı aspirin kullanmamı istedi. Her gün bir tane düşük doz alıyorum.
Allah en hayırlı zamanda senin de yüzünü tekrar güldürsün inşallah. Sağlıkla kucağımıza da alabilmeyi nasip etsin.
geçmiş olsun canım ben de aynen senin gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum ama cumartesi günü doktora gidicem bütün bu soruları sorarım öğrendiklerimi sizinle paylaşırım. şimdilik sadece moralimizi bozmadan beklemeliyiz.
Ben daha adet olmadan yeniden hamile kaldım canım. Hem de kaybettiğim bebeğime 4 sene sonra aşılamayla hamile kalmışken.
O yüzden de çok korkuyorum ya. Aslında bir adet dönemi bekleyecektik. Ama nasıl olsa olmuyor diye adet gününe yakın korunmayı bıraktık. Adet olmayı beklerken hamile kalmışım. Şimdi de işte tahmin edebilirsin ki çok korkuyorum. Ultrasona bile bakamıyorum gidince doktor iyi diyor ancak öyle bakabiliyorum. İkili test için de haftaya gideceğim ama her an da kontrol için gidebilirm belli olmaz.
Bir de ben hemen hamile kaldığım için testleri yaptıramadım. Doktor da her ihtimale karşı aspirin kullanmamı istedi. Her gün bir tane düşük doz alıyorum.
Allah en hayırlı zamanda senin de yüzünü tekrar güldürsün inşallah. Sağlıkla kucağımıza da alabilmeyi nasip etsin.
canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben37 hafta 3günlükken sezeryana alındım acil olarak bebeğim eşinden ayrılmış oksijensiz kalmış doğum sırasında kanamam çok oldu ve durduramadılar başka hastaneye kaldırıldım ve kanamayı durdurmak için rahmimi almak zorunda kaldılar ben öylelikle kurtuldum fakat bebeğim küveze kondu sadece 4 gün yaşayabildi yani şuan ne bebeğim var kucağımda nede bir daha anne olma şansım kızımı kaybedeli 4 ay oldu 29 yaşındayım daha ama anneliği tadamıcağım.kayın validemde laf söylüyor ablan(görümcem) doğursunda versin bir tane size diye o yüzden allah sana ve evladına sağlık versin sağ salim doğumunu yaparsın inşallah canım
Öncelikle geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. Benim bebeğimin de 9 haftalıkken kalbi durmuştu. Çok hafif lekelenmem olduğu için doktora gittik ve orada anlaşıldı.
Zaten aynı gün de kanamam başladı.
Sormak istediğim sende 13 haftalık olana kadar hiçbir belirti vermedi mi 4 hafta boyu?
Benim de yüreğim ağzımda da şu sıralar.
Canım çok geçmiş olsun başın sağolsun.. İnan ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sana sabırlar versin. Kimsenin lafına bakarak kendini yıpratma herşey Allahtan.. Bende 9 hafta 5 günlük bebeğimi kalp atışı olmadığı için ekim ayında kaybettim. Yaşasaydı bu ay doğmuş olacaktı. 7 ayı doldurdum hala bebeğim olmadı. Hepimizin farklı bir imtihanı var. Tekrar sabırlar diliyorum sana, şahsen tanımıyorum ama çok hissederek okudum yazdıklarını..senağlama :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?