- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.601
demek bu aymı doguracaktın arkadasımbenneyaptımki
demekkı bır dahakı aya ıns hamıle kalcaksın :Saruboceq:
benım oyle oldu ya ınsallah senınde bu 7 aylık bekleyıs bıteecekk
kocaman optum:1hug:
senağlamaof okudum perişan oldum inan ama kimsenin yarına çıkma garantisi yok sona yaklaşıyorum diyorum ama her an tehlike var . ne diyecemi bilemedim ALLAH sna vekocana uzun sağlıklı ömürler versin senağlamacanım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben37 hafta 3günlükken sezeryana alındım acil olarak bebeğim eşinden ayrılmış oksijensiz kalmış doğum sırasında kanamam çok oldu ve durduramadılar başka hastaneye kaldırıldım ve kanamayı durdurmak için rahmimi almak zorunda kaldılar ben öylelikle kurtuldum fakat bebeğim küveze kondu sadece 4 gün yaşayabildi yani şuan ne bebeğim var kucağımda nede bir daha anne olma şansım kızımı kaybedeli 4 ay oldu 29 yaşındayım daha ama anneliği tadamıcağım.kayın validemde laf söylüyor ablan(görümcem) doğursunda versin bir tane size diye o yüzden allah sana ve evladına sağlık versin sağ salim doğumunu yaparsın inşallah canım
canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben37 hafta 3günlükken sezeryana alındım acil olarak bebeğim eşinden ayrılmış oksijensiz kalmış doğum sırasında kanamam çok oldu ve durduramadılar başka hastaneye kaldırıldım ve kanamayı durdurmak için rahmimi almak zorunda kaldılar ben öylelikle kurtuldum fakat bebeğim küveze kondu sadece 4 gün yaşayabildi yani şuan ne bebeğim var kucağımda nede bir daha anne olma şansım kızımı kaybedeli 4 ay oldu 29 yaşındayım daha ama anneliği tadamıcağım.kayın validemde laf söylüyor ablan(görümcem) doğursunda versin bir tane size diye o yüzden allah sana ve evladına sağlık versin sağ salim doğumunu yaparsın inşallah canım
canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben37 hafta 3günlükken sezeryana alındım acil olarak bebeğim eşinden ayrılmış oksijensiz kalmış doğum sırasında kanamam çok oldu ve durduramadılar başka hastaneye kaldırıldım ve kanamayı durdurmak için rahmimi almak zorunda kaldılar ben öylelikle kurtuldum fakat bebeğim küveze kondu sadece 4 gün yaşayabildi yani şuan ne bebeğim var kucağımda nede bir daha anne olma şansım kızımı kaybedeli 4 ay oldu 29 yaşındayım daha ama anneliği tadamıcağım.kayın validemde laf söylüyor ablan(görümcem) doğursunda versin bir tane size diye o yüzden allah sana ve evladına sağlık versin sağ salim doğumunu yaparsın inşallah canım
peluse canım ya sen hamileliğini kaçıncı günde öğrendin bende kürtajdan sonra 40 gündeyim
geçenlerde kesin adet oluyorum dedim bir hafta sürdü adet belirtiisi sonra kayboldu.ve bende kürtajdan sonra 25 .günü ilişkiye girdik korunmasız daha doğrusu 25inci gününden beri korunmasız ilişkiye giriyoruz nasıl olsa olmaz diye ama şimdi seni görünce acaba dedim çünkü daha önceki gebeliğimdede adet belitisi yaşadım adet olmadım aynısı gibi oluyor birde çok gaz oluyor karnımda neyse cumaya kadar gelmezse test yapıcam...
Canım şimdi gördüm mesajını. Ben 44. günde öğrenmiştim. Yalnız bende hiçbir belirti yoktu. Göğüsler bile hani düşün adet bitiminde nasıl olur aynen öyleydi. O yüzden de hiç ihtimal vermemiştim. Ama 40. günde yaptığım idrar testi pozitifti. Doktor onu önceki hormonlara yormuştu.
İnşallah hamilesindir. Değilsen de bebeğin çok bekletmeden gelir annesini umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?