Bebeğini kaybedenler......

aramıza yeni katılan arkadaşlarada çok geçmiş olsun.
hamişlerede stres yapmayın diyorum allahım tamamına erdita rsin birdaha yaşatmasın.
sinem nerelerdein nasıl gidiyor hamişlik.
hale ya sen nerelerdesin topiğini öksüz bıraktın hadi gel kızımdan haberler vereyim 29.haftada 1400 gramdı bana bira az geldi ne yesemki kızım ton ton olsa acaba.32.hafta iznim başladı 35.haftaya kadar çalışıp 4 haftada dinlenicem.hayırlısı artık.

demek bu aymı doguracaktın arkadasımbenneyaptımki
demekkı bır dahakı aya ıns hamıle kalcaksın :Saruboceq:
benım oyle oldu ya ınsallah senınde bu 7 aylık bekleyıs bıteecekk
kocaman optum:1hug:

evet arkadaşım yaa şimdi kucaklarımızda olacaklardı. :1no2:
Ama biliyorum hayırlısı böyleydi vakti saati geldiğinde tekrar verecek Allahım ve bu sefer herşey yolunda olacak inşallah :Saruboceq:
Bende seni öptüm güzel anne yarın doktor kontrolün vardı dimi güzel haberlerini bekliyoruum..a.s.

merhaba herkese, yeni kayit oldum. sebebi ise birkac saat once 2.kez dusuk yapmis oldugumu ogrendim.paylasmak istedim sadece.1.sini yaklasik 8 ay once 7 haftalikken kaybettim.digerini ise bugun ultrasonda kese icerisinde bebegi gormememizle anladik.zor bir durum.ilk hamileligimi acikcasi beklemiyordum ama sevinmistim hamileyim diye.dusuk yapinca cok uzulduk, ozellikle esim, agladi.ondan sonra benimle beraber hamile olan arkadaslarim hepsi gecen ay dogum yaptilar.o bebekleri kucagima alinca dayanamadim.Allah boyle bi duygu vermis kadinlara.aslinda cocuklari cok sevmem sanirdim ama kalbim sevgi ile doluyor artik cocuk gorunce.o ilk dusukten ve arkadaslarimin bebeklerini gordukten sonra tekrar hamile kalmak icin dayanilmaz bir istek olustu icimde ve gecen ay adet gormedim.test yaptim pozitif cikti.fakat bugun randevuda kese bos gorunuyordu.icime dogmustu sanki, ozellikle esim fazla sevinmedi,umitlenmedi, ben de oyle.iyiki de fazla umitlenmemisiz.bebek falan yokmus, tum hamilelik belirtilerini yasamamam ragmen....sali gunu kurtaj olacagim.baskalarinin hikayelerini okuyunca uzulmeye pek de hakkim olmadigini anladim.sadece bir daha olur mu diye korkuyorum ama bunun da caresi sanirim cok dua etmek...

canım çok geçmiş olsun ama dua etmek dışında birde araştırma yaptır istersen bir sorunmu var diye 2.düşük ler genelde araştırılıyor. ama tabiki dua etmeyide ihmal etme allah tez zamanda kucağını doldursun işallah.

senağlamaof okudum perişan oldum inan ama kimsenin yarına çıkma garantisi yok sona yaklaşıyorum diyorum ama her an tehlike var . ne diyecemi bilemedim ALLAH sna vekocana uzun sağlıklı ömürler versin senağlama

bende birinci gebeligimde dusuk yasadim....
simdi ikinci gebeligimi yasiyorum
1.5 yil aradan sonra tekrar hamile kaldim...
birincisini dusuk yapinca insan ikincisinde daha stres yapiyor ama ben hic oyle dusunmedim...
o ilk bebegimin kaderiydi ama bu bambaska dedim hep
lutfen hamile kalan,kalmak isteyen arkadaslar kotu dusunceleri aklinizdan silin..
ins hepiniz sag saglim evlatlariniza kavusursunuz..
yurekten butun dualarim sizlerle...

canım çok üzüldüm buda senin imtihanınmış demekki...belki bize söylemesi dile kolay ama rabbim sana herşeyin hayırlısını versin hastalıklı ruha sahip o kaynananıda takma hasta o hasta bence....

kızlar döndüm haklısınız bu aralar topiği çok boşladım ben...
sibel kocaman olmuş kuzucuğun...maşşallah
ben halen gebe kalmak istemiyorum rabbim herkezin hakkında hayırlısını versin
sido,keopsta yok görünürlerde....
ben diyorum ki bir tarih belirleyelim o tarihte hepimiz bir saatte burada buluşalım
öpüyorum sizleri.....
benim kuzucuğun doğabilseydi şşimdi 2 aylık olacaktı kısmet......

arkadaşlar hepinize binlerce teşekkür ederim böyle bir anımda yanımda oldunuz destek verdiniz bana tabiki veren allah alanda allah ama doğumunu kucağınıza almayı beklerken bebişinizi tek evladınızı toprak altında görmek onu bir kerecik bile görememek kokusunu duyamamak bir kerecik emzirememek kucağınıza alıp sımsıkı saramamak çok zor bir duygu kelimelerin kifayetsiz kaldığı kendinizi boşlukta hissettiğiniz belki zaman zaman isyan ettiğiniz neden dediğiniz korktuğunuz yalnız hissettiğiniz acayip bir duygu nasıl anlatabilirim bilmiyom yaşayan daha iyi bilir allah kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah düşmanıma bile

merhaba kızlar ben bisi sormak istiyorum,

adetimin 15. gunu ovulasyon testi yaptım 2. cizgi koyu cıktı hatta dr gittim 21 mm yumurtan var bugun yarin catlar dedi 16.gunu tekrar dr gittim 23mm olmus bu aksam catlar dedi ve ben ovulasyon testi yaptım 2. cizgi yine koyu cıktı. 17. gun tekrar ovulasyon testi yaptım 2.cizgi halen birinciyle aynı koyulukta. acaba yumurtam catlamadi mi? yumurta catlayana kadar 2. cizgi koyu cıkmaya devam ediyormu

canım çok üzüldüm söylenecek kelime yok başın sağolsun...senağlama senağlama senağlama

peluse canım ya sen hamileliğini kaçıncı günde öğrendin bende kürtajdan sonra 40 gündeyim
geçenlerde kesin adet oluyorum dedim bir hafta sürdü adet belirtiisi sonra kayboldu.ve bende kürtajdan sonra 25 .günü ilişkiye girdik korunmasız daha doğrusu 25inci gününden beri korunmasız ilişkiye giriyoruz nasıl olsa olmaz diye ama şimdi seni görünce acaba dedim çünkü daha önceki gebeliğimdede adet belitisi yaşadım adet olmadım aynısı gibi oluyor birde çok gaz oluyor karnımda neyse cumaya kadar gelmezse test yapıcam...

Canım şimdi gördüm mesajını. Ben 44. günde öğrenmiştim. Yalnız bende hiçbir belirti yoktu. Göğüsler bile hani düşün adet bitiminde nasıl olur aynen öyleydi. O yüzden de hiç ihtimal vermemiştim. Ama 40. günde yaptığım idrar testi pozitifti. Doktor onu önceki hormonlara yormuştu.
İnşallah hamilesindir. Değilsen de bebeğin çok bekletmeden gelir annesini umarım.

iyi dileklerin için teşekkür ederim ama adetim geldi.umarım dediğin gibi çok bekletmeden gelir çünkü ona çok ihtiyacım var .sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.allaha emanet olun.

merabalar ben yeni üyeyim bu linki görünce hemen girdim bende aynı acıyı yaşayanlardanım Allah cümlemize sabırlar versin gerçekten yaşamayan bilemez çok acı bişey Rabbim daha güzel daha hayırlı evlatlar versin inşş..

Allah sabırlar versn canım..
hepimiz aynı seyi yasadık Allahın izniyle bundan sonra yasamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…