- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.621
bende bugun kaybettim acısı hiç bişeye benzemiyo...
merhaba arkadaslar bakıyorumda kımselerın sesı cıkmıyor
sibel arkadasımında dedıgı gıbı
arada bır girip bakın iyi haberlerinizi verin
ben bugun itibariyle 10+3 oldum allahımın ıznıyle
suan bır sıkıntı yok ama ben hep tedırgınım
zehra kuzum sen nerelerdesın
optum herkessi
pretty canım maşallah bebişine allah tamamına erdirsin rahat ol 12.haftana az kalmış sonrası daha kolay geçer.
zehrcım darısı başına inşallah herşey istediğin gibi olsun.allahım bebeğimi kucağıma almayı nasip ederse burdan sizede fotosunu çekip eklerim.ozamana kadarda senden güzel haberler alırız
o nevin hanım sizi buralarda görmek ne güzel hiç kimse gelmiyor artık buraya bende merak edi
yorum sizleri iyisindir umarım oğluşunla ağustos annelrine arada bakıyorum yazıyormusun diy denk gelmedi hiç.nasıl gidiyor hamişlik.bizde kızımla kavuşacağımız günü bekliyoruz.
merhaba arkadaslar bakıyorumda kımselerın sesı cıkmıyor
sibel arkadasımında dedıgı gıbı
arada bır girip bakın iyi haberlerinizi verin
ben bugun itibariyle 10+3 oldum allahımın ıznıyle
suan bır sıkıntı yok ama ben hep tedırgınım
zehra kuzum sen nerelerdesın
optum herkessi
İyiyim canım bende hergün girip okuyorum ama yazamıyordum. Bugün seni merak ettim mesaj atayım dedim bide baktım arkadaşım yazmış :1hug: Kalp kalbe karşı a.s
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım inşallah öylede gider
Bende bekliyorum cumartesi günü ovulasyon testim pozitif gösterdi. Biz elimizden geleni yaptıkGerisi Allaha kalmış inş.
Benimde tayin gelişmelerim var 2 sene sonunda görevlendirme ile Manisa merkeze gelebileceğim inşallah yolculuk sıkıntım bitecek hihoyyyt Bu hafta herşey kesinleşir.
Öpüyorum seni güzel arkadaşım sende bilgilendir bizi a.s.
Nevin ve Sibel arkadaşlarım maşallah sizlerinde hamilelikleriniz baya ilerlemiş sağlıklı doğum yapıp bebeklerinize kavuşursunuz inşallah..:Saruboceq:
merhaba canım,hem bebek hem de tayin konusunda hakkında hayırlısı olsun.her ikisi de en uygun zamanda,seni en çok mutlu edeceği şekilde gerçekleşsin. a.s.
canim gerçekten çok uzuldum okuyunca.Allah kimseye yasatmasin.canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben37 hafta 3günlükken sezeryana alındım acil olarak bebeğim eşinden ayrılmış oksijensiz kalmış doğum sırasında kanamam çok oldu ve durduramadılar başka hastaneye kaldırıldım ve kanamayı durdurmak için rahmimi almak zorunda kaldılar ben öylelikle kurtuldum fakat bebeğim küveze kondu sadece 4 gün yaşayabildi yani şuan ne bebeğim var kucağımda nede bir daha anne olma şansım kızımı kaybedeli 4 ay oldu 29 yaşındayım daha ama anneliği tadamıcağım.kayın validemde laf söylüyor ablan(görümcem) doğursunda versin bir tane size diye o yüzden allah sana ve evladına sağlık versin sağ salim doğumunu yaparsın inşallah canım
beatris hoşgeldin canım maşallah oğluşuna 31 haftayı devirmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?