Bebeğini kaybedenler......

o nevin hanım sizi buralarda görmek ne güzel hiç kimse gelmiyor artık buraya bende merak edi
yorum sizleri iyisindir umarım oğluşunla ağustos annelrine arada bakıyorum yazıyormusun diy denk gelmedi hiç.nasıl gidiyor hamişlik.bizde kızımla kavuşacağımız günü bekliyoruz.

merhaba arkadaslar bakıyorumda kımselerın sesı cıkmıyor
sibel arkadasımında dedıgı gıbı
arada bır girip bakın iyi haberlerinizi verin
ben bugun itibariyle 10+3 oldum allahımın ıznıyle
suan bır sıkıntı yok ama ben hep tedırgınım
zehra kuzum sen nerelerdesın
optum herkessi

İyiyim canım bende hergün girip okuyorum ama yazamıyordum. Bugün seni merak ettim mesaj atayım dedim bide baktım arkadaşım yazmış :1hug: Kalp kalbe karşı a.s
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım inşallah öylede gider
Bende bekliyorum cumartesi günü ovulasyon testim pozitif gösterdi. Biz elimizden geleni yaptık Gerisi Allaha kalmış inş.
Benimde tayin gelişmelerim var 2 sene sonunda görevlendirme ile Manisa merkeze gelebileceğim inşallah yolculuk sıkıntım bitecek hihoyyyt Bu hafta herşey kesinleşir.
Öpüyorum seni güzel arkadaşım sende bilgilendir bizi a.s.
Nevin ve Sibel arkadaşlarım maşallah sizlerinde hamilelikleriniz baya ilerlemiş sağlıklı doğum yapıp bebeklerinize kavuşursunuz inşallah..:Saruboceq:

pretty canım maşallah bebişine allah tamamına erdirsin rahat ol 12.haftana az kalmış sonrası daha kolay geçer.
zehrcım darısı başına inşallah herşey istediğin gibi olsun.allahım bebeğimi kucağıma almayı nasip ederse burdan sizede fotosunu çekip eklerim.ozamana kadarda senden güzel haberler alırız

Sağol canım inşallah. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Çok yakın bir arkadaşımda 36 haftalık hamile onunda kızı olacak. Hafta sonu odasını düzenledik odasının kapısını süsledik.Bende cici annesi olacağım inşallah hihoyyyt
Kız bebekler çok sevdiriyor kendisini doğmadan eşyalarını bile seviyorsun..
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın prensesini ve resmini bizimle paylaşırsın arkadaşım..:Saruboceq:

canım sağolasın.yoğunluk,yorgunluk,eve getirdiğimiz işler...siteye doğru dürüst girmeme izin vermiyor ki.ama az kaldı,bu hafta son yazılıları yapıp ortalamaları vereyim,eve iş getirmeyeceğim delikafadulden
maaşallah kızına,ne güzel kavuşmanıza az kaldı.Allah sağ salim nasip etsin. :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım,Allah sağlık versin.sibel'in de dediği gibi 12. hafta bitsin diye beklediğimizden zaman geçmiyormuş gibi geliyor da sonra bir bakıyorsun 20'li haftalar bitmek üzere.bu süreci sağ salim atlatırsın inşallah. a.s.

merhaba canım,hem bebek hem de tayin konusunda hakkında hayırlısı olsun.her ikisi de en uygun zamanda,seni en çok mutlu edeceği şekilde gerçekleşsin. a.s.

çok saol nevincim seninde iyi olmana sevindim okul bitince rahat edersin artık bu arada doğum iznin yaz tatiline geliyor sanırım gümbürtüyemi gidicek yoksa iznin bir kısmı.

merhaba canım,hem bebek hem de tayin konusunda hakkında hayırlısı olsun.her ikisi de en uygun zamanda,seni en çok mutlu edeceği şekilde gerçekleşsin. a.s.

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Amin yerimseniben
Sende zamanı gelince sağlıkla oğluşuna kavuşursun inşallah.a.s.

canim gerçekten çok uzuldum okuyunca.Allah kimseye yasatmasin.

iyiyiz çokşükür prensesimle beni üzmüyor karnımdayken inşallah doğduktan sonrada bebğim beni üzmez.allahım hayırlısıyla kucağımıza almyı nasip etsin.

slm canım geçmiş olsun üzülme bende bebeğimi doğumdan 2 gün sonra kaybetmiştim.sanki hayat durmuştu ama inan hayat okadar çabuk geçiyorki bir bakmışsın yine olmuş bebeğin.önüne bak ve kendini toparla yine olur inş. allahım bunu vermişse bildiği birşey vardır.ahirette onlar bizi kurtaracaklar bunu düşünmekte çok güzel.her insana nasip olmaz inanki.bunları düşün ve mutlu olmaya çalış.inş ilerde birgün hamileyim yazarsın bizde seviniriz.

kızlarrrr kız teyzesi oluyosunuz :):)
dün ıkılı testlerı ıcın gıttım cok sukur hersey yolunda
doktorum kendınle gurur duy guzel mı guzel bır kız annesı olacaksın dedı
ve ben basladım aglamaya allahım herkese yasatsın bu duyguyu
helekı bebeklerını kaybeden sız bırıcık arkadaslarıma bıran once yasatsın
doktor dvdye cektı hem aglıyorum hem ızlıyorum hala
sevıncımı ılk sızle paylasmak ıstedım

allahım kucağına almayıda nasip etsin kızını analı babalı inşallah.benimde kızım olacak kız için alışveriş yapmak çok güzel çok tatlı pembiş pembiş kıyafetler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…